Ο 10λογος της μπακουριάς - Page 27
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 27 of 52 FirstFirst ... 17252627282937 ... LastLast
Results 391 to 405 of 779
    Senior Member
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Ωραία ρε παιδιά... δεν έχει νόημα η κουβέντα μας νομίζω πλέον. Είπα τη γνώμη μου, είπατε τη γνώμη σας, δεν βγαίνω ραντεβού από νετ, και τέλος. Ας θεωρήσουμε λοιπόν για το καλό της πλειοψηφίας ότι έχω εγώ το πρόβλημα. ΟΚ.

Άντε καληνύχτα κι από μένα.
    οταν συζηταμε με αλλους τους σεβομαστε και δεν υπονομευουμε την νοημοσυνη τους ανεξαρτιτως απο το μεσο που χρησιμοποιουμε για την συζητηση, αλλιως υπαρχει το νημα "τι θα θελατε"

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    οταν συζηταμε με αλλους τους σεβομαστε και δεν υπονομευουμε την νοημοσυνη τους ανεξαρτιτως απο το μεσο που χρησιμοποιουμε για την συζητηση, αλλιως υπαρχει το νημα "τι θα θελατε"
    Έδειξα έλλειψη σεβασμού προς οποιοδήποτε μέλος του φόρουμ? Σήμερα ή γενικώς? Όποιος έχει προσβληθεί ας μου το πει. Εδώ είμαι.

Banned
    Έδειξα έλλειψη σεβασμού προς οποιοδήποτε μέλος του φόρουμ? Σήμερα ή γενικώς? Όποιος έχει προσβληθεί ας μου το πει. Εδώ είμαι.

"ΕΓΩ!!"

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post

"ΕΓΩ!!"
    Πλάκα με κάνεις κι εσύ τώρα?

Banned
    ΝΑΙ, ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ την πλακα ετσι, απλα θελω να κανω κατι για να ξεγελασω την πικραμου¨)

Banned
    αν εισαι μεσα , γρνικα καποια κοπελα που εχει ασχοληθει με το θεμα του φιλου μας , θα θελα να ρωτησω καποια πραματα πανω στο θεμα, κουχουμουχου εισαι εδω?

Senior Member
    ΝΑΙ, ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ την πλακα ετσι, απλα θελω να κανω κατι για να ξεγελασω την πικραμου¨)
    κανένα πρόβλημα... :)

Banned
    Ας πουμε οτι εισαι σε ενα μπιτσ μπαρ , στην παραλιακη -νοτιοανατολικη αττικη - ,με παρεασου 2-3 κοπελες . Γυροσας ειναι διαφορες παρεες κι καποια απο αυτην με 2-3 αγορια σας κοζαρουν ,καπως επιμονα κι με χαλαρο χαμογελο. Αμα τους κοιταξετε κι κανουν κι αυτοι το ιδιο .
    1)θα ηταν ασχημο η καλο να σας πλισιασουν - με το δεδομενο οτι τα αγορια ειναι μεσεας ομορφιας αλλα με αξιολογη εμφανηση, σεις πως θα τι βλεπατε?

Senior Member
    Ας πουμε οτι εισαι σε ενα μπιτσ μπαρ , στην παραλιακη -νοτιοανατολικη αττικη - ,με παρεασου 2-3 κοπελες . Γυροσας ειναι διαφορες παρεες κι καποια απο αυτην με 2-3 αγορια σας κοζαρουν ,καπως επιμονα κι με χαλαρο χαμογελο. Αμα τους κοιταξετε κι κανουν κι αυτοι το ιδιο .
    1)θα ηταν ασχημο η καλο να σας πλισιασουν - με το δεδομενο οτι τα αγορια ειναι μεσεας ομορφιας αλλα με αξιολογη εμφανηση, σεις πως θα τι βλεπατε?
    Δεν ξέρω αν παρακολούθησες όλη την προηγούμενη συζήτηση, αλλά υπάρχει το εξής πρόβλημα... Δεν μιλάω για όλους παρά μόνο για μένα, ΟΚ? Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Αν με πλησίαζαν θα τους μιλούσα. Σε όποιον μου έχει μιλήσει έως σήμερα στη ζωή μου, του έχω απαντήσει και μιλήσει. Γιατί εκτιμώ το θάρρος.

Banned
    Σορυ δεν την εχω διαβασει ολην,ειναι κι λιγο αργα ,λιγο ακομα θα ροτησω κι την κανω , ¨)
    2) , σχετικα με το κερασμα ποτου η μπιρας, ποτες ειναι καλητερη στιγμη , κι γενικα αν ειναι δλδη αν δεν θα θελες κατι τετοιο .Καλα θα ηταν πριν καν μηλησει, να ερθουν πρωτα τα κερασματα κι μετα ο τυπος? να ερθει με ποτα στο χερι? να τα φερει λιγο μετα? να τα κερασει κατα την διαρκια?

Senior Member
    ρε Γιωργο, ο,τι και να πεις αμα ειναι χαζες και κομπλεξικες θα χαλασεις το αισθημα ασφαλειας και ανωτεροτητα που ειχαν και για φερουν την ισοροπια θα σε κοροιδεψουν και θα σε διωξουν

Senior Member
    Σορυ δεν την εχω διαβασει ολην,ειναι κι λιγο αργα ,λιγο ακομα θα ροτησω κι την κανω , ¨)
    2) , σχετικα με το κερασμα ποτου η μπιρας, ποτες ειναι καλητερη στιγμη , κι γενικα αν ειναι δλδη αν δεν θα θελες κατι τετοιο .Καλα θα ηταν πριν καν μηλησει, να ερθουν πρωτα τα κερασματα κι μετα ο τυπος? να ερθει με ποτα στο χερι? να τα φερει λιγο μετα? να τα κερασει κατα την διαρκια?
    Τώρα να φανταστώ μιλάς για κάποιο μπαράκι, σωστά?

Καταρχάς, ας μιλήσω για αριθμούς. Αν είσαι μόνος σου, καλύτερα να πλησιάσεις παρέα με 2 γυναίκες, αν είστε 2, τότε με 2-3 το πολύ. Να κοιτάς γενικά τα νούμερα να ταιριάζουν... Δεν συμφέρει μεγαλύτερο νούμερο, γιατί είναι και το οικονομικό στην μέση, λέω.

Από κει και πέρα, νομίζω πιο λογικό θα είναι να έχει γίνει κάποιο παιχνίδι με τα μάτια πρώτα και μετά να πάτε τα αγοράκια στα κοριτσάκια και να κεράσετε τα σφηνάκια. Μην πάρετε εσείς τα σφηνάκια στα χέρια, καλύτερα να τα φέρει ο σερβιτόρος. Είμαστε και λίγο καχύποπτες γενικά... Και όταν τα φέρει ο σερβιτόρος, τσουγγρίζετε και πίνετε.

Σε μένα τουλάχιστον αυτό θα δούλευε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    ρε Γιωργο, ο,τι και να πεις αμα ειναι χαζες και κομπλεξικες θα χαλασεις το αισθημα ασφαλειας και ανωτεροτητα που ειχαν και για φερουν την ισοροπια θα σε κοροιδεψουν και θα σε διωξουν
    Άμα φαίνεται από μακριά ότι είναι χαζές και κομπλεξικές, δεν θα διαλέξει αυτές. Θα διαλέξει κάποιες άλλες. Από γυναικοπαρέες άλλο τίποτα. Κόβεις, κρίνεις και αποφασίζεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Άμα φαίνεται από μακριά ότι είναι χαζές και κομπλεξικές, δεν θα διαλέξει αυτές. Θα διαλέξει κάποιες άλλες. Από γυναικοπαρέες άλλο τίποτα. Κόβεις, κρίνεις και αποφασίζεις.
    εγω δεν ξερω πολλες εξυπνες και μη κομπλεξικες να περιμενουν να τους την πεσουν :Ρ συνηθως παιρνουν αυτο που θελουν

Banned
    3¨)Δεν ξερω αν εχεις σχεση η οχι, αλλα αν ειχες κι γινοταν αυτο- να σου την πεσει καποιος η καποιοι στην παρεα σς, πως θα αντιδρουσες?
    4¨) ποσες φορες , μαλον πρωτα απο ολα αν το κανετε αυτο , να κοιτατε καποιον-καποιους με βλεμα που να τον "φοναζει" δλδη με σκοπο ομως μολις ερθει να φαει χυλοπιτα, το κανεις? η οι φιλες σου? κι αν ναι αρκετα η πολυ πολυ σπανια?
    Αυτο εχει να κανει με αυτο που λεει ο "ΑΞΛ" εχει καμποσο δικιο, το χω παθει κι το χω δει πολλες φορες, συνηθος σε λυγοτερα ομορφες.
    Ευχαρηστω κι τα ξανα λεμε αυριο¨)

Page 27 of 52 FirstFirst ... 17252627282937 ... LastLast