Αναταραχές στη σχέση μάνας και γιου. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 40
    καλε τι λετε????
    πατε καλα ολοι? οι μανες σας σας φταινε τωρα? η ζωη ειναι στα χερια του καθενος μας κ οχι τησ μανας/συντροφου/γιλης/γειτονησσας...κτλ κτλ ειπα εγω να παει να μεινει σε βιλα? να διεκδηκησει τη ζωη του λεμε! δεν μπορει εδω? να παει αλλου? αλλα ναι μωρε η ποιο ευκολη οδος ειναι η κλασσικη κλαψα οοολα τα περιμενουμε απο τους αλλους

Senior Member
    Quote Originally Posted by oktoberthird View Post
    εχεις καταλαβει τι γραφεις???
    ΟΚ. Διαφωνείς, δεκτό, έχεις μπει πλέον και σε άλλο ρόλο, εφόσον έχεις παιδιά και είσαι η ίδια μάνα. Μην το παίρνεις όμως και προσωπικά. Δεν αναφέρθηκε κανένας σε σένα, γενικά μιλάμε για προβλήματα συγκατοίκησης. Και μην ξεχνάς πώς ήσουν πριν γίνεις μάνα και μπεις αυτό το καλούπι.

Μπορώ να καταλάβω απόλυτα τον "ταλαίπωρο" καθώς και όλους τους υπόλοιπους που ζουν στα 30-40-50-60 και 100 με τους γονείς τους, πολύ απλά γιατί δεν είναι δυνατόν να φύγουν, ή γιατί γύρισαν μετά από χωρισμούς, διαζύγια κλπ. Ας μην κρίνουμε λοιπόν... για να μην κριθούμε κιόλας...

Senior Member
    καλα ζεις σε αλλο πλανητη

[QUOTE=KENO;380228]αυτο το "μικρο ενοικιο" μ'αρεσε! και οταν εχεις φτασει σε μια ηλικια που θα ΕΠΡΕΠΕ (θα πρεπε??? ποιος το λεει??)να εχεις κατι σοβαρο (μη πουμε οικογενεια με παιδι), τα οικιακα που κανει ακομα η μανα σου, θα ΕΠΡΕΠΕ να τα κανει η γυναικα σου,(οχι φιλε εσυ ΘΑ ΠΡΕΠΕ να εισαι ικανος να τα κανεις) αφου εσυ σαν αντρας υποτιθεται (!)εισαι για να δουλευεις. αλλα εδω δεν υπαρχουν καν δουλειες, θα ξερουν οι ανεπροκοπες ελλεηνιδες να μαγειρεψουν και να πλυνουν ?9εδω μονο να γελασω μπορω) αντε να ξεκολλησεις μετα απ'το πατρικο λοιπον οσο κι αν το θελεις,(μαλλον δεν το θελεις κ πολυ εχεις βολευτει κλασσικα) οταν δεν εχεις και την απλη βοηθεια απο μια γυναικα.[/QUO(βοηθεια θα επρεπε να εχεις μονο απο τον εαυτο σου)
    φιλικα παντα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Alucard View Post
    καλα ζεις σε αλλο πλανητη
    πού είσαι συ? :)
    ελπίζω να μη το είπες το πάνω για μένα... γιατί θα πάρω το διαστημόπλοιό μου και θα φύγω...:p

οχι κανετε λαθος, παμε παλι. Ζω στον πλαβητη που λεγεται Ελλαδα με ο,τι συνεπαγεται αυτο..
    ειμαι μανα και εμενα μου τα σπαει σε πολλα η κλασσικη ελληνιδα μανα μου,
    ειμαι ταλαιπωρη απο πολλες αποψεις κ κυριως την οικονομικη οπως οι περισσοτεροι για να μην πω ολοι οι Ελληνες, ομως επιμενω η ζωη ειναι στα δικα μου χερια, αν θελω καθομαι αν θελω φευγω, θα πλυνω σκαλες αν χρειαστει την ελευθερια μου κ την ψυχικη μου γαληνη δεν την θυσιαζω για κανεναν ο,τι μπορω θα κανω ,θα επιβιωσω μεσα σε ολο αυτο που συμβαινει.Εχω βαρεθει να ακουω κλαψα για την κριση απο το πρωι μεχρι το βραδι.Ειπε κανενας τιποτα για βολεμα μηπως??

οχι πλαβητη, πλανητη...

πριν να γινω μανα ζουσα μονη ,συντηρουσα τον εαυτο μου..ετσι μια μικρη διευκρηνηση

Senior Member
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    πού είσαι συ? :)
    ελπίζω να μη το είπες το πάνω για μένα... γιατί θα πάρω το διαστημόπλοιό μου και θα φύγω...:p
    Οχι δα, στην...'δασκαλα'?

Senior Member
    οχι κανετε λαθος, παμε παλι. Ζω στον πλαβητη που λεγεται Ελλαδα με ο,τι συνεπαγεται αυτο..
    ειμαι μανα και εμενα μου τα σπαει σε πολλα η κλασσικη ελληνιδα μανα μου,
    ειμαι ταλαιπωρη απο πολλες αποψεις κ κυριως την οικονομικη οπως οι περισσοτεροι για να μην πω ολοι οι Ελληνες, ομως επιμενω η ζωη ειναι στα δικα μου χερια, αν θελω καθομαι αν θελω φευγω, θα πλυνω σκαλες αν χρειαστει την ελευθερια μου κ την ψυχικη μου γαληνη δεν την θυσιαζω για κανεναν ο,τι μπορω θα κανω ,θα επιβιωσω μεσα σε ολο αυτο που συμβαινει.Εχω βαρεθει να ακουω κλαψα για την κριση απο το πρωι μεχρι το βραδι.Ειπε κανενας τιποτα για βολεμα μηπως??
    Όχι, δεν μιλήσαμε για βόλεμα, μιλήσαμε για οικονομικό πρόβλημα. (Πιθανότατα υπάρχουν και κάποιοι που βολεύονται προφανώς, αλλά δεν συζητήσαμε για αυτούς).

Με τις σκάλες βγάζεις κανα 300ρικο το μήνα? 400? 500? Αυτό λέω κι εγώ ακριβώς, δεν βγαίνεις. Θες άλλες 3 δουλειές, ή φυσικά να παντρευτείς για να φύγεις...

Senior Member
    πριν να γινω μανα ζουσα μονη ,συντηρουσα τον εαυτο μου..ετσι μια μικρη διευκρηνηση
    Ναι ρε σύ, μπράβο, πριν από 10-15 χρόνια? Εγώ λέω για το παρόν. Τώρα αν ήσουν 20 χρονών, ή 30 πόσο σίγουρη είσαι ότι θα βρεις τόσο εύκολα δουλειά που να σε αφήνει να ζεις αξιοπρεπώς? Και όλοι οι μαστερούχοι 30ρηδες που είναι άνεργοι??? Τόσο βλαμένη γενιά πια? Δεν νομίζω.

Μάλιστα δεν πιστεύω ότι υπάρχει έστω και ένας που να μένει με τους γονείς του από συνειδητή επιλογή. Είτε σε αυτήν την ηλικία είτε σε οποιαδήποτε ηλικία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Alucard View Post
    Οχι δα, στην...'δασκαλα'?
    Ευτυχώς... ξαναπροσγειώθηκα;)

Banned
    θα παρακαλουσα να μαθεις να κανεις quote, αν θες να απανταω γρηγορα και να συνεχιστει λειτουργικα η κουβεντα.

(θα πρεπε??? ποιος το λεει??)
    νομιζω πως απ'τα 25 και πανω σοβαρευουμε, δε παιζουμε απο δω κι απο κει. και η πιο δημιουργικη ηλικια υποτιθεται αυτη ειναι. αν δε κανουμε λοιπον οτι μπορουμε να αποκατασταθουμε τοσο στα επαγγελματικα οσο και στα ερωτικα, μετα κινδυνευουμε να μεινουμε στο ραφι.

(οχι φιλε εσυ ΘΑ ΠΡΕΠΕ να εισαι ικανος να τα κανεις)
    οταν εισαι ολη μερα στη δουλεια, και γυρνας πτωμα κυριολεκτικα απ'τη κουραση, ποτε να προλαβεις και κυριως να εχεις και τη διαθεση να μαγειρεψεις απλα (δε λεμε για ολα τα υπολοιπα) ? μαλλον δε προκειται, και γι'αυτο καταληγουν ολοι βουβαλια να τρωνε τα Junk Food, ευκολα και γρηγορα. να γιατι η παραδοσιακη οικογενεια οπως παλια ηταν λειτουργικοτερη!

9εδω μονο να γελασω μπορω)
    εγω να δεις πως γελαω με τα χαλια σας σημερα. γυναικες 25 - 30 χρονων θεωρουν πρωτακουστο τα οικιακα, λες και δε θα κανουν οικογενεια, να ανοιξουν δικο τους σπιτι καποτε. τα περιμενουν ολα ετοιμα βλεπεις, αυτες θελουν να φροντιζουν μονο τα νυχια τους και τα μαλλια τους, κι ολα τα υπολοιπα να τα κανει η δουλαρα. αλλες καλομαθημενες με τη μαμακα τους απο εκει.

(μαλλον δεν το θελεις κ πολυ εχεις βολευτει κλασσικα)
    εαν εχεις δουλεια να μου προτεινεις για να ξεβολευτω απ'την ανεργια, ερχομαι! αν εριχνες μια ματια και σε αλλα θεματα, εγω παρακαλαω να φυγω απ'το σπιτι που μενω, γιατι δε καλοπερναω καθολου και ειμαι ενα βημα πριν την αυτοκτονια. αλλα κρινωντας με ετσι χωρις να γνωριζεις, ναι μαλλον μοιαζω βολεμενος που καλοπερναει και δε θελει να φυγει.

(βοηθεια θα επρεπε να εχεις μονο απο τον εαυτο σου)
    ναι ειδικα με τετοια κριση, μονοι μας θα επιβιωσουμε. να γιατι αυτοκτονει ο κοσμακης, γιατι παρολη τη καταστροφη τριγυρω συνεχιζετε ορισμενες να ειστε αναισθητες με τετοιες αποψεις.

ο γαμος δεν ειναι ο μονος τροπος για να φυγεις. Γιατι ο γαμος να ειναι το μονο φυσικο ακολουθο μετα το σπιτι της μαμας δηλαδη? να φυγεις μονος να δοκιμασεις την τυχη σου αλλου οπου θελεις, ισα ισα οταν εισαι ελευθερος ειναι πιο ευκολο να δοκιμαζεις την τυχη σου ,οι παντρεμενοι με παιδια ειναι αυτοι που ζοριζονται παρα πολυ στις μερες μας λογο του οικονομικου.Οταν εισαι μονος καπως θα βρεις την ακρη κ ναι να κανεις 3 δουλειες αμα χρειαστει γιατι να μην κανεις?δεν εχουμε αλλη επιλογη δυστυχως. Καλυτερα ομως να κανεις κατι οντος παρα να καθεσαι μεσα στο σπιτι της μαμας σου κ να κλαψουριζεις για την γκρινια της κ την κριση κ οτι αλλο γιατι δεν θες να βγεις εκει εξω να προσπαθησεις με οτι λιγο σου δινει αυτη η χωρα η με οτι μπορει να σου δωσει καποια αλλη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Ευτυχώς... ξαναπροσγειώθηκα;)
    ...Μπηκες σε μονιμο offline mode, τι ηθελα και στο λεγα :p

Ασε...ακομα τα ιδια,δεν αλλαξαν κ πολλα ;)

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast