Results 346 to 360 of 933
-
26-08-2012, 23:04 #346
Ειχα διαβασει σε ενα βιβλιο,οτι οι κρισεις πανικου,ξεκινανε αυτοματα,δηλαδη σε αντιθεση με το αγχος που συνηθως ειναι προιον σκεψης,οι κρισεις πανικου ειναι αν μπορω να το πω αυτοματοποιημενες.Δηλαδη μια λανθασμενη αντιδραση φοβου,χωρις εμφανη λογο και αιτια.Βεβαια και με τη σκεψη μπορει καποιος να παθει κριση αγχους ή πανικου.Εγω προσωπικα,επειδη εχω ocd,αυτο που παθαινα ηταν να σκεφτομαι οτι θα αγχωθω,μετα ενιωθα το σφιξιμο στο στομαχι,οταν αγχονομουνα ενιωθα οτι θα χασω τον ελεγχο του αγχους και τελικα,καταφερνα να πανικοβαλω τον εαυτο μου.Δεν ξερω για εσας,τονιζω οτι δεν παθαινω κρισεις πανικου οπως πολλοι,με την εννοια να το παθαινεις σε ακυρες φασεις,απλα με βοηθαει η σκεψη.Δεν ξερω πως αλλα το νικησα εντελως,δεν το σκεφτομαι οσες φορες ενιωσα οτι θα με πιασει,απλα σκεφτηκα οτι δεν θα με πιασει και δεν με επιασε.
After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind
- 26-08-2012, 23:44 #347
.
Ενδεχομενως να ειναι οχι δυνατοτερη αλλα γοητευτικοτερη η ελξη για το ιδιο φυλο ακριβως λογω του οτι δυστυχως ειναι ακομα ταμπου.
Δεν κανεις παρεα με τη φιλη λεσβια για να μην σε χαρακτηρισουν, δεν κανεις γενικα κινησεις προς κανενα φυλο.
Μην μπερδευεσαι με τον πατερα σου. Δεν ειναι μπουσουλας τα οικογενειακα προτυπα. Ο δικος μου μπαμπας ειναι φλουφλης και δεν εχω κανεναν φοβο για το αντρικο φυλο.
Αν και παλι δεν κανω λαθος τη ζωη σου τη ζεις μονη σου και οχι συνεταιρικα με καποιον αλλον. Αν εχεις κανει εταιρια ζωης, ξεκανε την.
Μαθε τι θες και πηγαινε παρτο. Αν δεν ξερεις, πειραματισου. Δεν αναφερομαι μονο στον πειραματισμο με μια γυναικα αλλα και με εναν αντρα.
Αντρας, γυναικα, τιποτα δεν μου λενε οι οροι αυτοι. Ψαξε την αγκαλια που σου αξιζει χωρις φοβο και χωρις παθος.
Τι σε κραταει στο να αφεθεις βρε παιδι μου;
Αυτά όμως έχουν να κάνουν με την ιδιοσυγκρασία μου κ τις ανασφάλειες μου. Η ψυχανάλυση βοηθησε σε αυτό, μου άλλαξε στάση ζωής, με έκανε πιο τολμηρή. Και αυτό κάνω τώρα, μιλάω για κατι που γίνεται κουβάρι μέσα μου τα τελευταία χρόνια. Το δουλεύω...το επεξεργάζομαι, το αναλύω. Στο τέλος όμως αυτό που μένει μετά απο τις σκέψεις μου, είναι το περίεργο μυρμήγκιασμα στο σώμα τις φορές που την συναντώ. Απλή βιολογία.
Καλό μας βραδάκι xxxΚανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος.
~Edmund Burke~ | (Βρετανός πολιτικός & φιλόσοφος) | 1729-1797
27-08-2012, 00:07 #348
Predator και εγω Ocd εχω . Και η Ocd εχει κυριως βιολογικη βαση και οχι ψυχολογικη.Και οι δικες μου κρισεις πανικου εκει οφειλονται .
Soutsi δεν μπορω να ξερω αν οι κρισεις οι δικες σου οφειλονται στην σεξουαλικοτητα σου , η φρουδικη αναλυση θεωρειται και καπως παρωχημενη πλεον . Αλλα σιγουρα αν δεν τα εχεις βρει με τον εαυτο σου σε αυτον το τομεα σιγουρα επηρρεαζεσαι αρνητικα.
Οσο για εμενα ναι σαν πειραματισμος . Να φανταστεις οτι τοτε δεν ειχα καν παει με αντρα . Αλλα δεν ειχα ποτε αμφιβολιες για την σεξουαλικοτητα μου.
Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω τι σουμβουλη να σου δωσω , αλλα συμφωνω με αυτο που σου εγραψε η Blue πιο πανω
Μαθε τι θες και πηγαινε παρτο. Αν δεν ξερεις, πειραματισου. Δεν αναφερομαι μονο στον πειραματισμο με μια γυναικα αλλα και με εναν αντρα.
Αντρας, γυναικα, τιποτα δεν μου λενε οι οροι αυτοι. Ψαξε την αγκαλια που σου αξιζει χωρις φοβο και χωρις παθος.
Τι σε κραταει στο να αφεθεις βρε παιδι μου;Last edited by betelgeuse; 27-08-2012 at 01:41.
27-08-2012, 01:18 #349
27-08-2012, 01:21 #350
Παρωχημενος ειναι μεν αλλα σκεψου μονο και μονο τα νευρα που εχεις μετα απο κακο σεξ για παραδειγμα.
Πολλαπλασιασε το ολο αυτο οταν στερεισαι συναισθηματων και η συναισθηματικη ισορροπια εξαφανιζεται.
Ολα απο το κρεββατι περνανε όσο απλουστευμενο και αν ακουγεται.
Κρεββατι εννοω εκτος απο σεξ, ολα οσα προηγουνται ή επονται αυτου.
27-08-2012, 01:28 #351
Μονο και μονο το οτι το ξεπερασες, εστω και αν δεν ξερεις πως, ειναι ελπιδα για ολους εμας :)
OCD δεν εχω αλλα αυτο το κολπο σκεφτομαι οτι δεν θα με πιασει και δεν με πιανει, ειναι καλο. Το'χω κανει, οχι παντα με επιτυχια. Σε μενα πιανει πιο πολυ το "και να με πιασει, so what".
Οχι οτι δεν παθαινω πανικους αλλα σκεπτομενη το so what, ακομα και να παθω, περιμενω λιγο μεχρι να περασει. Το θεμα ειναι το μετα τον πανικο. Δηλαδη το ποσο θα με ενοχλησει ωστε να κολλησω και να τον σκεφτομαι συνεχεια ή αν ειμαι σε πολυ καλη διαθεση, περναει και φευγει σαν φτερνισμα.
Παντα το μετα ηταν και ειναι το θεμα μου. Ο πανικος αυτος καθαυτος οκ με ποναει σωματικα και ψυχικα αλλα ξερω οτι εχει ορισμενη διαρκεια και τελειωνει καποια στιγμη.
27-08-2012, 04:15 #352
Εμενα παλι ο πανικος πριν την κριση πανικου με στελνει κανονικα. Δηλαδη σκεφτομαι οτι θα παθω πανικο και αγχωνομαι και θελω να κλειστω σπιτι και να πεσω για υπνο . Καραμπινατη κριση πανικου με τα ολα της (μουδιασματα δυσπνοια κλπ_) εχω να παθω 3 χρονια .
Τωρα οι κρισεις μου ειναι περισσοτερο καπως ετσι: Θα πεθανω θα τρελαθω και θα ξεφτιλιστω , λαθος πρωτα θα τρελαθω μετα θα ξεφτιλιστω μετα θα πεθανω , τρεμω, ζαλιζομαι , σκασε μωρη τιποτα δεν παθαινεις αει συνελθε . .
Και δεν κραταει πανω απο ενα λεπτο . Αλλα παρολα αυτα με επηρρεαζει και πολλες φορες ακυρωνω πραγματα που πρεπει να κανω εξ αιτιας του φοβου.
27-08-2012, 09:28 #353
Στους μακροχρόνια παθόντες συνήθως αυτό συμβαίνει Betelgause. Και εγώ εχω πολλά χρόνια να βγάλω κρίση πανικού, πολύ απλά γιατί η φαρμακευτική αγωγή κ ολες οι ενέργειες που κάνουμε για να την αποφύγουμε βοηθούν σε αυτό. Κρίσεις θα πάθει αυτός που προσπαθει. Αν κλειστούμε μέσα κ ακυρώνουμε εν πάσει περιπτώσει ολα αυτά που μας φοβίζουν λογικό είναι να μην πάθουμε κρίση πανικού. Αυτή η αυτεπιβολή είναι εξουθενωτική ρε φούστη μ! όταν φτάσουμε στο σημείο που θα χουμε αυτοπεποιήθηση κ ωριμότητα να πούμε ε και τι έγινε, τότε δεν θα αναβάλουμε, θα το κάνουμε πράξη. Και αν πάθουμε πάθαμε. Τρελαθήκαμε πεθάναμε, ρεζιλευτήκαμε... who gives a shit. Βέβαια για να το πείς αυτό θέλει τρομερή δουλειά κ προσπάθεια. Σημασία έχει να κάνεις κάτι για αυτό. Λογικά οσο πιο πολλές φορές έρθουμε αντιμέτωποι με τους πανικούς θα ξέρουμε να τους διαχειριστούμε καλύτερα την επόμενη φορά. Μαθαίνεις πως ο αντίπαλος πολεμά στην μεταξυ σας μάχη. Μεγάλη υπόθεση.
Κανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος.
27-08-2012, 16:49 #354
Θα ακουστει γελοιο,αλλα το μονο που με αγχωνει ειναι το σφιξιμο στο στομαχι.Αυτο η ριμαδιαμενη αισθηση με τρελενει.Ηταν μια φορα που ειχα παθει ψηξη,επειδη ποναγα στον ωμο υπερβολικα,δεν με επιανε αγχος επειδη λογο του πονου δεν ενιωθα τον πονο στο στομαχι.Ειχα φτασει σε βαθμο να ειμαι ατρωτος στο αγχος:P,απο αυτο καταλαβαινω οτι το αγχος σε εμενα ειναι καθαρα ιδεοληπτικο ψυχαναγκαστικο,οχι τοσο φοβικο.Συνδεεται με καταθλιψη βεβαια στην περιπτωση μου,αλλα παντα μα παντα,ακομα και εκει που ειμαι χωμα,θα πω δε γαμιεται κατι θα γινει και θα μου φυγει και ετσι γινεται.Αμα σε παρει απο κατω,θα καταλληξεις να μην βγαινεις απο το σπιτι σου,θα παθεις στο τελος αγοραφοβια ε δεν ξερω τι αλλο μενει,να αυτοκτονησεις?Ειναι απλο,ξερω παρα πολλους ανθρωπους,που επασχαν απο αγχος απο πανικους κλπ κλπ που το εχουν ξεπερασει,τους βοηθησε ενα πραγμα ομως,ποτε δεν εδωσαν σημασια με την εννοια να ασχολιθουν παρα πανω απο οσο πρεπει.Αυτο το λαθος κανουμε ολοι,βαζουμε το αγχος στην κορυφη και απο ενοχληση εστω και υπερβολικα εντονη,γινεται κυριο προβλημα.
After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind
28-08-2012, 09:44 #355
- ανταρκτικη τζαμαικα, κουβα , βραζιλια, κατω μαγουλινιτ
δε με λες ρε μπλου αυτο το εφεξορ προκαλει η αυξανει την δυσκοιλιοτητα? Κοινως αισθανεσαι φουσκωμα στην κοιλια? Αν ναι εχεις βρει καμμια λυση? Οχι οτι θα το κατηγορησω για τα παραπανω κιλα καθοτι εχω κοψει το τσιγαρο (ειμαι εδω και δυο χρονια χρηστης ηλεκτρονικου "τσιγαρου")
Δυο εκατομμυρια ευρω και θα μου περασουν ολα...
28-08-2012, 11:37 #356
29-08-2012, 13:58 #357
ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟ, που αποφάσισα οτι γουστάρω :D
http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0
ΔΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ! ΟΠΑΓΚΑΝΓΚΑΜΣΤΑΪΛ !!!Κανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος.
29-08-2012, 23:05 #358
30-08-2012, 08:49 #359
χαχαχχα Ε οχι και Κίτς! :D
Νομίζω οτι εμππίπτει στην κατηγορία των ναρκωτικών η θέαση του κ η μετέπειτα επεξεργασία του:D
Παραδέξου, γέλασες όμως! οκ οκ μειδίασες ενα πράγμα? χαχαχαχΚανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος.
30-08-2012, 08:54 #360
- ανταρκτικη τζαμαικα, κουβα , βραζιλια, κατω μαγουλινιτ
Soutsi και Blue9791 κοφτε σας παρακαλω τις "μαλακιες" με βαζετε να γελαω πρωι πρωι...Μ αυτα που γραφετε θα παθω καμια αποτομη θεραπεια της καταθλιψης μου και θα φταιτε εσεις (οχι τιποτε αλλο εχω και ενα κιλο χαπια και τι θα τα κανω μετα)
Δυο εκατομμυρια ευρω και θα μου περασουν ολα...