Results 376 to 390 of 933
-
02-09-2012, 09:18 #376
- ανταρκτικη τζαμαικα, κουβα , βραζιλια, κατω μαγουλινιτ
Soutsi απο ποσο north εισαι γιατι τα τα φολκλόρ παραδοσιακά γλέντια προ γάμου μιαζουν με τα δικα μας κι εγω ειμαι απο north . Οσο για το φεγγαρι κι εγω που το βλεπω δυο νυχτες βοσκοντας τα προβατακια του μπαμπα αρχ/δια μπλε ειναι. Ρε μπας και στα δικα μας μερη το μπλε ερχεται πιο αργα ή μηπως φταιει το νεφος της αθηνας και το βλεπουν μπλε αυτοι?
Δυο εκατομμυρια ευρω και θα μου περασουν ολα...
- 02-09-2012, 13:13 #377
Να'τες και οι τοπικες συμμαχιες!
:P
02-09-2012, 19:49 #378
Χει γκαις! τι κανετε??Το δικο μου θεμα πηρε διαφορετικη τροπη...οι κρισεις μου ηταν αναξελεγκτες και αποφασισα να το ψαξω περισσοτερο..ετσι ανεβηκα Αθηνα. Ο οφθαλμιατρος μου συνεστησε να κανω μαγνητικη για ολα αυτα τα συμτωματα που σας περιεγραφα,ετσι ξεκινησε ο κικεωνας εξετασεων. Εκανα μαγνητικη,οπου βρεθηκε μια κυστη στον κροταφικο λοβο...Οι γιατροι αρχικα ειπαν οτι δεν ειναι κατι,ομως οταν ειπα επακριβως τα συμπτωματα μου παραξενευτηκαν και τους εκανε εντυπωση πως μπορει να ειναι ψυχολογικο και να μην μπορω να το ελενξω σε τετοιο βαθμο..ετσι με εστειλαν για εγκεφαλογραφημα. Η νευρολογος που με ειδε παραξενευτηκε και αυτη, και μου εκανε ενα πειραμα για να δουμε μηπως ειναι κατι χειροτερο απο αυτο που φανταζομασταν.Εμεινα ολο το βραδυ ξυπνια,ο εγκεφαλος κουραστηκε και πηγα ξανα το πρωι για δευτερο εγκεφαλογραφημα. Οταν μπηκα μεσα για να ακουσω την διαγνωση..επεσα απο τα συννεφα.Εκει που νομιζα οτι θα μου πει οτι δεν εχω τιποτα και οτι ειναι ψυχολογικο,επεσα απο τα συννεφα! Εχω λοιπον μια μορφη επιληψιας!!! Η χρηση του χασις την εβγαλε στην επιφανεια και η κυστη τα τελευταια 3 χρονια μεγαλωσε κατα 2 χιλιοστα...! Ετσι ακολουθω μια θεραπεια εδω και 3 μερες και εχω δει καποια σημαδια βελτιωσης. Μηπως να το ψαχνατε και σεις καλυτερα??ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ...
02-09-2012, 20:08 #379
Στην πάνω μαγουλινιτσα :D (lol)
έχουμε λίγο ειδιάζοντα γλέντια...:D Στου γαμπρού ή της νύφης το γλέντι έχουν δικαίωμα να πάνε κ οι παντρεμένοι (προφανώς μαζί με τον εξοπλισμό) Άδικη κενωνία...
Originally Posted by Blue9791
Κανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος.
~Edmund Burke~ | (Βρετανός πολιτικός & φιλόσοφος) | 1729-1797
02-09-2012, 20:11 #380
02-09-2012, 20:31 #381
Ναι..ακου να δεις! Ολα τα κουφα σε μενα θα τυχουν...Η κυστη μου ειναι 7 χιλιοστα...μαλλον την ειχα παντα,απλα τωρα μεγαλωσε και βρισκεται στους νευρωνες που ειναι υπευθυνοι για τα συναισθηματα. Γιαυτο εχω ιδια συμπτωματα με καταθλιψη ανχος και ολα τα ψυχολογικα μαζι,θανατιλα και πολλα αλλα..Και γω επαθα σοκ.Τι να πει κανεις...Αν διαβασεις και στο γκουγκλ λεει οτι το χασις μπορει περα απο ανχος κλπ να προκαλεσει η να αφυπνισει ηδη υπαρχουσα επιληψια. ΚΙ ΟΜΩΣ!!
03-09-2012, 07:41 #382
- ανταρκτικη τζαμαικα, κουβα , βραζιλια, κατω μαγουλινιτ
elena την κυστη την ανακαλυψες με μαγνητικη στο κεφαλι ετσι? Εγω εχω κανει μαγνητικη εγκεφαλου και δεν μου βρηκαν τιποτα οποτε ειμαι ενας...κανονικος καταθλιπτικος (εδω γελανε ή κλαινε δεν ξερω...)
Χασις δεν καπνιζω (παλια πολυ παλια...).
Ομως εδω προκυπτει ενα ...σοβαροτατον ζητημα θαρρω. Πλεον η elena60 ανηκει στο κλαμπ των καταθληπτικων ναι ή οχι? Προτεινω την "αμμεση συνεδριαση της γενικης συνελευσης των απανταχου καταθλιπτικων" για να παρθει μια αποφαση. Εγω θα κατεβασω προταση η elena60 να γινει επιτιμο μελος μετα απο ολα αυτα που τραβηξε...;) . Να σαι καλα ελεναΔυο εκατομμυρια ευρω και θα μου περασουν ολα...
03-09-2012, 14:17 #383
Τι λες ρε παιδι... εμεινα μ@λ@κ@ς!
Σε καλο σου βγηκε εν ολιγοις και το χασις και η μαγνητικη που βρηκες την κυστη!
Ρε με εβαλες σε τρελες σκεψεις τωρα... να παω να ριξω μια μαγνητικια που δεν εχω κανει και ποτε;
Ρε λες τσαμπα να παιρνω τοσο φαρμακο τοσα χρόνια;
Περαστικα ρε κοριτσακι μου!
Να σε ρωτησω ομως, εκανες θεραπεια με φαρμακα και δεν εβλεπες βελτιωση; Και αν ναι, ποσο καιρο εκανες τη θεραπεια;
03-09-2012, 18:18 #384
Ωχ ωχ τώρα μετά από αυτό που έγινε με την Ελενα δεν μας βλέπω καλά τους υπόλοιπους..Αρχίσαν να μας μπαίνουν ιδέες..Εγώ πάντως μαγνητική φοβάμαι να κάνω..
Ελενα περαστικά.Ευχομαι τώρα με τη θεραπεία να σου φύγουν όλα.
03-09-2012, 18:55 #385
και εμένα μου μπήκαν ιδέες, αλλά μου φύγαν γιατί εχω καιρό να πάθω κρίσεις πανικού. ΟΜΩΣ εχω καιρό να πάθω γιατί δεν κάνω κανένα βήμα για να ζοριστώ, ζω στην γυάλα μου. Blue εσυ κάνεις βήματα ρε συ, για αυτό κ βγάζεις κρίσεις, όπως κ όλοι εδώ που πολεμούν την αγοραφοβία. Είμαι κ εγώ με τις αρρώστειες φοβική, δεν θέλω να σκέφτομαι άλλα, φτάνει. Πραγματικά σοκαριστική έκβαση elena... Ευτυχώς δεν λές που βρήκες άκρη!!! τουλάχιστον καταπολεμείται :) :) :) Ποιόν είχες γιατρό ρε συ τον dr house?
Εδώ στο ελλάντα για να κάνεις μαγνητική πρέπει να είναι 1000/1000 υποψιασμένοι οτι κάτι τρέχει, διαφορετικά δεν σου κάνουν με απλές υποψίες. Μπράβο μπράβο, χαίρρομαι που βρήκες άκρη γιατί θυμάμαι που λεγες οτι οι κρίσεις είναι πολύ έντονες τώρα τελευταία κ κυρίως επειδή με την φαρμακευτική αγωγή νιώθεις καλύτερα. Αρα θεραπεύεται!!! souper.
Να ρωτήσω και κάτι αφελές? :P ρε συ elena επιλιψία ε...? και δεν μου λες... αυτό που λένε οτι αυτοί που έχουν επιληψία επηρεάζονται απο την πανσέληνο ισχύει, ή είναι μύθος? :DΚανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος.
~Edmund Burke~ | (Βρετανός πολιτικός & φιλόσοφος) | 1729-1797
03-09-2012, 19:53 #386
Ναι μωρέ κι εμένα για λίγο μου μπήκαν οι ιδέες αλλά μου έφυγαν..σχεδόν..:P Αλλωστε κι εγώ τώρα δεν μπορώ να πω ότι παθαίνω ιδιαίτερα κρίσεις πανικού,πολύ σπάνια.Αρα με βοήθησαν τα αντικαταθληπτικά.Αρα είναι ψυχολογικά.Το γράφω για να το διαβάσω κ να το πιστέψω..χεχε
03-09-2012, 21:56 #387
Παιδια...Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα με μενα...Σημερα τραβιομουν παλι σε γιατρους,νευροχειρουργους. .οι οποιοι κοιτουσαν με απορρια την φασματογραφια μου (γιατι εχω κανει 2 μαγνητικες και 2 εγκεφαλογραφηματα και μια φασματογραφια η οποια ειναι σαν μαγνητικη αλλα πιο εξελιγμενη) και μονο που δεν με διαολοστειλαν και εμενα και την νευρολογο που μου εδωσε αντιεπιληπτικα,γιατι λεει η κυστη ειναι πολυ μικρη για να κανει τοσα πολλα,ομως απο την αλλη δεν κοβουν και το..τετοιο τους!!!!!!!Αυτοι κλινουν προς κρισεις πανικου και ψυχολογικα. ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΕΧΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣΣΣ!!!!ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!!!! Καντε μαγνητικες φιλοι μου,καλυτερα να αποκλειουμε πρωτα ολα τα παθολογικα και μετα να παμε στα ψυχολογικα.δεν ποναει.Κορινα γιατι φοβασαι καλε??εγω ειχα το κουδουνακι στο χερι και ημουν ετοιμη να το πατησω εκατο φορες στην αρχη απο την κλειστοφοβια μου και το φοβο μου ,ομως ολα μια ιδεα ειναι...Την τεταρτη εχω τοπ νευροχειρουργο και εναν πολυ καλο ψυχιατρο και εκει θα το τελειωσω ολο.κουραστηκα! Θα σας ενημερωσω για τις εξελιξεις ...πφφφφφφφφφφφ
03-09-2012, 22:00 #388
Επισης,θα με καταταξετε στους καταθλιπτικους γιατι και ψυχολογικα να μην εχω (που αποκλειεται) θα απεκτησα καταθλιψη με ολα αυτα...περιμενω την αποδοχη σας στο κλαμπ των καταθλιπτικων!
03-09-2012, 22:05 #389
σουτσι μου με εκανες και γελασα!!ποια πενσεληνο..εγω ειμαι σαν να εχει πανσεληνο 24 ωρες το 24ωρο!! το πιστευεις οτι σκεφτομουν ακριβως αυτο??οτι μακαρι να υπηρχε ενα δρ.χαουζ!! σιγουρα θα ημουν στην κλινικη του,θα με κοιτουσε με τη γνωστη του μισανθρωπια και θα μου ελεγε καταμουτρα "ενταξει μωρε,πως κανεις ετσι!απλα σου στριψε,εχεισ και μια κυστη στον εγκεφαλο..κατα τ αλλα εισαι μια χαρα!"
03-09-2012, 22:16 #390
Ωχ ρε συ Ελενα τι ταλαιπωρία τραβάς..Κουράγιο!
Και η κλειστοφοβία είναι το πρόβλημα κ το φάρμακο που σου βάζουν φοβάμαι..