Τι σκέφτεστε; - Page 956
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 956 of 1532 FirstFirst ... 456856906946954955956957958966100610561456 ... LastLast
Results 14,326 to 14,340 of 22967
    Senior Member
    Σκέφτομαι ότι πρέπει να κάνω κάτι σημαντικό αλλά νομίζω ότι μπορώ να μου επιτρέψω να μην το κάνω σήμερα που δεν νιώθω καλά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι αν και δοκίμασα σχεδόν τα πάντα, ακόμη δεν έχω χαλαρώσει αρκετά για να κοιμηθώ...ουφ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σκέφτομαι ότι αν και δοκίμασα σχεδόν τα πάντα, ακόμη δεν έχω χαλαρώσει αρκετά για να κοιμηθώ...ουφ...
    Κυκνε, μην το σκεφτεσαι. Κι αν δεν κοιμηθεις την ωρα που θες ή που πρεπει, τι εγινε;
    Αν το πρωι δουλευεις, θα τη βγαλεις τη μερα, μην το σκεφτεσαι αυτο. Κανεις δεν επαθε τιποτα επειδη πηγε για δουλεια με λιγες ωρες υπνου..
    Μην κανεις αγχωτικες σκεψεις, γιατι η μια φερνει την αλλη και μετα δεν συμμαζεύονται οι άτιμες. Ας κοιμηθεις ο,τι ωρα και να 'ναι...Τιποτα κακο δεν θα συμβει...
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Junior Member
    φφφφφφ ολα περνουν τον κατηφορο... ενω εχω υπεροχη οικογενεια πηρα το πτυχιο μου δουλευω... αλλα στα προσωπικααα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σουέλ View Post
    Κυκνε, μην το σκεφτεσαι. Κι αν δεν κοιμηθεις την ωρα που θες ή που πρεπει, τι εγινε;
    Αν το πρωι δουλευεις, θα τη βγαλεις τη μερα, μην το σκεφτεσαι αυτο. Κανεις δεν επαθε τιποτα επειδη πηγε για δουλεια με λιγες ωρες υπνου..
    Μην κανεις αγχωτικες σκεψεις, γιατι η μια φερνει την αλλη και μετα δεν συμμαζεύονται οι άτιμες. Ας κοιμηθεις ο,τι ωρα και να 'ναι...Τιποτα κακο δεν θα συμβει...
    Δεν δουλεύω αλλά είμαι κουρασμένη, θέλω να κοιμηθώ, θέλω να χαλαρώσω και δε μπορώ...δε μπορώ, δεν αντέχω άλλο, υποφέρω ξύπνια!

Senior Member
    Επειδη εισαι ξεκουραστη τοτε, γι αυτο δεν μπορεις να κοιμηθεις..Θέλω να πω, δωσε μια πιο λογικη εξηγηση σε αυτο που συμβαινει..
    Προσπαθησε να χαλαρωσεις ουτως ή αλλως βρε Κυκνε...Και μετα θα σε παρει ο υπνος.Οχι το αναποδο...
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σουέλ View Post
    Επειδη εισαι ξεκουραστη τοτε, γι αυτο δεν μπορεις να κοιμηθεις..Θέλω να πω, δωσε μια πιο λογικη εξηγηση σε αυτο που συμβαινει..
    Προσπαθησε να χαλαρωσεις ουτως ή αλλως βρε Κυκνε...Και μετα θα σε παρει ο υπνος.Οχι το αναποδο...
    Δεν είμαι ξεκούραστη, έγραψα πριν ότι είμαι κουρασμένη και είμαι...έκλαψα τόσο πολύ σήμερα που νιώθω εξαντλημένη...προσπάθησα να χαλαρώσω αλλά δεν τα κατάφερα και τώρα πάλι δεν μπορώ, έχω υπερένταση...

Senior Member
    Να μην ξαναγράψω τίποτα πια εδώ...

Senior Member
    Σκέφτομαι να κάνω μια αλλαγή και να αλλάξω παραστάσεις... Θέλω να φύγω, να ταξιδέψω κάπου! Να κάνω κάτι διαφορετικό...
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    σκεφτομαι οτι οποιος παρακολουθει τις IP εδω μεσα, πρεπει να ειναι ετοιμος να φωναξει εξορκιστη...

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σκεφτομαι οτι οποιος παρακολουθει τις IP εδω μεσα, πρεπει να ειναι ετοιμος να φωναξει εξορκιστη...
    Nα σου αλλα μη το παρεις στραβα .... Γιατι το λες αυτο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Nα σου αλλα μη το παρεις στραβα .... Γιατι το λες αυτο?
    ενοιωσα μια αντριχιλα, οπως οταν βλεπεις θριλερακι. το "the orphan" το εχεις δει?

Banned
    Ναι ειδικα στη φαση που βγαζει την μασελα και εχει τυλιγμενο το στηθος της με επιδεσμο εκει οντως ειναι λιγο καπως

Senior Member
    Σκεφτομαι ότι κάτι πρέπει να κάνω για να συνέλθω απ' αυτή την εξάντληση, δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι...

Senior Member
    Καλύτερα να ξαπλώσω τώρα που είναι μέρα και δε φοβάμαι τόσο...