Results 91 to 105 of 169
Thread: Μακρια του αδειασε η ζωη μου!!
-
08-10-2012, 13:26 #91
Φυσικά και θα δώσεις δευτερη αξία σ' εναν άνθρωπο που πιστεύεις ότι σ' αγαπάει ειλικρινά και οτι ειλικρινά συνειδητοποιεί τα λάθη του. Όμως υπάρχουν λάθη και λάθη.
Για μένα πάντως ότι δεν θέλει να δεσμευτεί με μια νέα οικογένεια είναι το λιγότερο απ' όλα αν και συζητήθηκε πολυ.
Η ουσία της σχέσης βρίσκεται στην εκτίμηση και στον σεβασμο και συμπεριφορές που δεν τον δηλώνουν επι δυο χρονια δεν ξέρω κατά ποσο μπορούν ν' αλλάξουν.
Να εισαι καλά ΆνναΝα μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ
- 08-10-2012, 13:27 #92
και μου ειπε οτι με αγαπαει ποναει και οτι ειμαι πολυ ξεκαθαρη, οτι εχω δικιο σε ολα και τωρα το καταλαβε μου ζητησε συγνωμη για ολα οσα εκανε και με στεναχωρησαν αλλα δεν μπορουσε να ελεγξει τη ζηλια του, και γενικα ολα οσα ελεγε τα πιστευε..
Και μην μείνεις σε αυτό το κομμάτι, πες του ξεκάθαρα τα θέλω σου και αν είναι σε θέση να σου τα προσφέρει...καθαρά και απλά. Διαφορετικά και να στο πω και αλλιώς εσύ γκόμενο να περνάς την ώρα σου, μπορείς να βρεις πιο εύκολα από αυτόν που έχει και ένα παιδί...και ας είμαστε και ρεαλίστριες...ποια θα τον δεχόταν με αυτή τη συμπεριφορά και αυτά τα θέλω; Κατα βάση χάρη του κάνεις. Δεν μπορεί να ικανοποιήσει αυτός ο άντρας καμία ολοκληρωμένη γυναίκα με τα ψίχουλα που δίνει για σχέση και σε αυτά ακόμα βάζει φρένο. Τα λέω για να σου δώσω θάρρος, αυτό μπορεί να είδε και να θεώρησε οτι το παράκανε με τη στάση του.
δεν αρκεί μία συγγνώμη για να γεφυρώσει τόσο μεγάλες διαφορές σε προσδοκίες, φοβάμαι λοιπόν ότι δεν αναφερόταν σε αυτό, αλλά καθαρά στην συμπεριφορά του απέναντι σου ως προς το "γκομενικό" κομμάτι...
εσύ να δεις αυτό που θες και να δεις ακόμα και αν σου πει πως σε θέλει για αληθινό σύντροφο, αν σου κάνει για σύζυγος αλλά και πατέρας. Τα κορίτσια παραπάνω έχουν δίκιο, δεν μπορεί να σε βάζει σπίτι με την κόρη του και να αφήνει ανοιχτή την πόρτα ενώ κοιμάστε. Σκέψου αν το έκανε αυτό ο δικός σου άντρας στο δικό σου παιδί με την γκόμενα. Καταλαβαίνεις πως ακούγεται;
Δεν στα λέω για να σε αποθαρρύνω, αλλά για να εισπράξεις την γενικότερη εικόνα που βγάζει, και πιστεύω οτι σου αξίζουν πολλά περισσότερα.
08-10-2012, 13:29 #93
Μπορει με κάποιο τρόπο η ζωη να σου στελνει τα δικά της μυνήματα και νεες ευκαιρίες..Αν μεινεις ανοιχτη θα τα νιώσεις και θα επιλέξεις αυτά που πραγματικά θελεις
Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ
08-10-2012, 13:32 #94
Για μένα πάντως ότι δεν θέλει να δεσμευτεί με μια νέα οικογένεια είναι το λιγότερο απ' όλα αν και συζητήθηκε πολυ.
08-10-2012, 13:38 #95
Συμφωνώ απόλυτα με τον nic, την κουξου.., αλλά και με την Φρύνη,
έχουμε ανάγκη Άννα μου, την επαφή με τους άλλους(φίλους, γονείς και συγγενείς..), γιατί αυτή η ανατροφοδότηση βοηθάει
ουσιαστικά και τη σχέση με τον άνθρωπό μας, γιατί έτσι επιστρέφεις ανανεωμένος και με περισσότερο ενδιαφέρον σ' αυτόν!
Τώρα, αν ο άλλος την φοβάται κι απειλείται, είναι ίσως γιατί νιώθει ότι θ' αποκαλυφτεί η ανεπάρκειά του κι έτσι όσο
εμείς του παραχωρούμε συνέχεια έδαφος, είναι σαν να του επιτρέπουμε να ασκήσει πάνω μας κάθε είδους συμπεριφορά!
Μην διστάσεις να του πεις-για να δεις αντιδράσεις-πως στο διάστημα που μείνατε χώρια απευθύνθηκες σε σύμβουλο για
να ξεπεράσεις τον πόνο.. κι ότι σου είπε πως η σχέση για να σωθεί χρειάζεται να γίνουν αλλαγές κι απ' τις δυό μεριές.
Εκεί, πιστεύω θα καταλάβεις αν όντως θέλει να είσαστε μαζί ισότιμα και με αλληλοσεβασμό κι όχι για νάχει κάποια, που θάναι
ο σάκος του του μποξ, έτσι για να ξεσπάει όποτε θέλει τα δικά του.. και που θάναι γι' αυτόν σίγουρη και δεδομένη. :)Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
08-10-2012, 13:40 #96
kami εισαι μεσα σε ολα απο το πρωτο σου μνμ με βοηθησες οσο δεν φανταζεσαι να ξεδιαλυνω τα παντα και να μπορω να δω καθαρα.. αφιερωσες χρονο σε εναν ανθρωπο και πιστεψε με μου ανοιξες τα ματια της λογικης..
εγω του ειπα ολα οσα θελω και ονειρευομαι και οτι σαν γκομενα δεν θα ειμαι μαζι του
αν θελω να ειμαι γκομενα καποιου θα το επιλεξω εγω και σιγουρα δεν θα μπω σε ενα σπιτι με ενα παιδι με αυτην την λογικη
απλα θα κανω τη ζωη μου..
επειδη ομως δεν θελω να παιζει κανεις μαζι μου του ειπα και φανηκε να τα καταλαβαινει και να συμφωνει σε ολα οτι εχω αλλαξει!
εχω καταλαβει τα παντα και εχω ξενερωσει με πολλα και εκεινος μου ειπε δεν το πιστευω οτι εσυ μιλας ετσι εσυ δεν ελεγες ποτε οτι εχω ξενερωσει και τετοιες εκφρασεις!
δεν το περιμενε να ειμαι τοσο σιγουρη για τον εαυτο μου
τα χασε λιγο αλλα φανηκε να του αρεσει η αλλαγη αυτη
ειμουν ξεκαθαρη μαζι του και ακομα και αν ερθει σημερα και τον δω παλι τα ιδια θα του χωρις αγκαλιες χωρις υποχωρησεις και χωρις συναισθηματικους παραγοντες
οσο πιο λογικα και απομακρα του μιλησω τοσο πιο κοντα στην αληθεια μου θα ερθει και θα φανει και αν πραγματικα αυτος ο ανθρωπος ξερει τι θελει απο μενα!!
08-10-2012, 13:42 #97
09-10-2012, 10:26 #98
καλημερα σε ολους..
χθες ηρθε και πηγα να μιλησουμε
ηταν αλλος ανθρωπος μου ειπε τα παντα..
του ελειψα και καταλαβε ειπε ολα οσα εκανε
δεν περασε απο το μυαλο καμια αλλη με σκεφτοταν συνεχεια..
ειπε εκανα πολλες βλακειες και τωρα που σε εχασα καταλαβα τα λαθη μου αλλα μας χρειαζετε χρονος και στους δυο να μεινουμε χωρια για να ηρεμισουμε και συμφωνησαμε και οι δυο σε αυτο!
θελει και αυτος να δουλεψει με τον εαυτο του πρωτα..
και να φτιαξει αλιως τη ζωη του!
θα αλλαξει σπιτι μετα τα Χριστουγεννα για να παει στο σπιτι που εχει στο χωριο θα ψαξει να δει τι θα κανει με δουλεια
και γενικα εκανε ονειρα για το πως θα ειμαστε στο καινουριο σπιτι!
μεχρι τοτε θα επικοινωνουμε αλλα οχι με πιεση..
δεν μπορει να φανταστει μου ειπε να ειμαστε χωρια για παντα και θα κανει οτι μπορει για διορθωσει τα πραγματα..
εγω ειμαι πιο ηρεμη τωρα γιατι τον ακουσα να μου λεει τι νοιωθει και καταλαβα πως σκεφτεται..
μου δινει και του δινω χωρο και θα φανει στην πορεια αν οντως κατι μπορει να αλλαξει!
του ειπα απο την αρχη οτι δεν θα γυρισω στο σπιτι που μεναμε μαζι γιατι δεν θα ειμαι καθολου καλα και ειπε και εκεινος οτι πλεον δε θελει να ζει εκει
γιαυτο και ξεκινησε τις διαδικασιες με τα χαρτια που χρειαζονται για να φτιαξει το σπιτι στο χωριο..
με ρωτουσε πως θελω να το φτιαξουμε μου αρεσε πολυ αυτο..
δεν ξερω απλα θα δειξει ο χρονος και προσπαθω μεσα μου να ειμαι λογικη και οσο γινετε ψυχραιμη απεναντι σε οτι και αν συμβει..
εξαλου το οτι ειμαι στο πατρικο μου αυτο με βοηθαει να κραταω μια αποσταση απο τη σχεση και να εχω το χρονο μονη μου να σκεφτω καλα μεχρι να παρω αποφασεις!
09-10-2012, 17:27 #99
Αννα, τι ηλικιες εχετε?
10-10-2012, 03:53 #100
10-10-2012, 04:01 #101
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
11-10-2012, 12:02 #102
ωραια. ειστε μια χαρα.
μην σε πιανει πρεμουρα με το θεμα του γαμου, αλλα ουτε να κανεις πισω αν εισαι συνειδητοποιημενη οτι μονο αυτο θελεις απ τον τυπο και μαλιστα εδω και τωρα.
το χειροτερο που κανουν μερικοι σε σχεσεις η υποψηφιες σχεσεις , ειναι οτι ενω εχουν πολυ συγκεκριμενο σκοπο, τον κρυβουν και προβαλλουν εναν αλλο. συνηθως οι γυναικες θελουν γαμο και προβαλουν μια ανεμελη σεξουαλικοτητα και οι ανδρες θελουν σεξ και λενε οτι παπαρια δουν οτι τους ζηταει η κοπελα, προκειμενου να γαμησουν.
εκει αρχιζουν τα προβληματα...
συμφωνω με το τελευταιο μηνυμα σου στις αποφασεις που πηρες.
καθηστε και σκεφτειτε τι θελετε και συζητηστε τα.
11-10-2012, 12:28 #103
χθες που ηρθε να με δει παλι, μιλουσαμε και καποια στιγμη ηρθε η ωρα που μου ανεφερε την αδυναμια που εχει στην κορη του
εγω πληγωνομαι καθε φορα που μιλαμε για το παιδι του γιατι το εχει κανει με καποια αλλη γυναικα..
ειναι δυσκολο παιδι, καλομαθημενο και συνεχεια απαιτει.. οσες φορες το συζηταμε μου λεει οτι ειναι μια χαρα και δε θα της αλλαξει τον τροπο που σκεφτετε..
αλλα για μενα ειναι σχεδον αδυνατο να μπορεσω να συγκατοικησω ξανα μαζι τους με τις συνθηκες που επικρατουσαν τοτε..
και πιστευω οτι σε καποια χρονια που θα μεγαλωσει λιγο θα αρχισει να γινετε πιο επιθετικη μαζι μου και να μου δειχνει πιο εντονα οτι δε με θελει..
ποια η θεση μου εμενα τοτε?
δεν ξερω ολα μου φαινονται βουνο!
οσο και αν τον αγαπαω ξερω πως παντα θα εχει και ενα παιδι απο μια αλλη γυναικα το οποιο αγαπαει τη μαμα του και δεν θελει καμια αλλα γυναικα στη ζωη του πατερα της
11-10-2012, 12:43 #104
αννα μου
δεν νομιζω οτι πληγωνεσαι επειδη το παιδι το εχει με μια αλλη γυναικα.
πληγωνεσαι γιατι αυτος δεν σε σεβεται και σε υποτιμαει μπροστα του.... λογικα και το παιδι παιρνει το μηνυμα και σου φερεται σαν να εισαι ξενη.
αν σε δεχοταν στην σχεση με την κορη του σαν την αγαπημενη του και γυναικα της ζωης του, αν αποφασιζατε μαζι για το πως θα ζειτε οσο ειστε οι τρεις σας, και το παιδι θα αγαπουσες , και μαζι θα εισασταν πολυ κξαλυτερα γιατι φυσικα κι αυτος το αγαπαει και πολυ πιθανα,σε μια ομορφη και αρμονικη σχεση και ζευγαριου και των τριων σας, θα ηθελε σε καποιο διαστημα να μεγαλωσετε την οικογενεια με δικο σας παιδακι.
αυτος το χειριζεται πολυ λαθος με το παιδι του κι εσυ αντι να διεκδικησεις το σωστο, πληγωνεσαι στηλωνεις τα ποδια και γινεσαι αρνητικη.
υπαρχει περιπτωση να μην θελει σοβαρη συνεχεια μαζι σου, γιαυτο βαζει τετοια αποσταση αναμεσα σας και σε βγαζει απ την σχεση του με το παιδι.
υπαρχει ομως και πολυ σοβαρη περιπτωση να κανει λαθος χειρισμους και να μην καταλαβαινει τα λαθη του.
σε αυτην την τελευταια περιπτωση, βοηθησε τον να τα δει με ηρεμια και αγαπη.
11-10-2012, 12:59 #105
μου ειπε οτι θελει να κανουμε οικογενεια εκατσε και τα σκεφτηκε ολα και καταλαβε τι εχασε
και με ρωτησε αν ειναι καλυτερα να μην ερχετε σπιτι το παιδι αλλα να την βλεπει εξω μονο αν θελει και εκεινη βεβαια!
εγω οσο ερχοταν το παιδι εβλεπα ποσο πολυ την αγαπουσε και απεναντι μου ηταν απομακρος, αυτο με πληγωσε πολυ και δεν θα ηθελα να ξαναζησω με αυτη τη φοβια..
δεν εβαλε ορια και ειχαμε το παιδι του χυμα μεσα στο σπιτι να κανει οτι θελει και δεν ξερω αν ειναι λυση να την βλεπει μονο εκτως σπιτιου