Δύσκολη κατάσταση - Έρωτας δίχως ανταπόκριση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 9 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 125
    Banned

Δύσκολη κατάσταση - Έρωτας δίχως ανταπόκριση

Μετά από αρκετό καιρό που έμεινα μόνη, πάλεψα με τον εαυτό μου, έβαλα σε τάξη τα συναισθήματά μου, μετάνιωσα για λάθη(που ήταν πολλά και μεγάλα), έκλαψα και ηρέμησα, εμφανίστηκε στη ζωή μου ένας άνθρωπος για τον οποίο ένιωσα κάτι που δεν είχα ξανανιώσει ποτέ και δεν υπερβάλλω. Ένιωσα κάτι αθώο, παιδικό, ονειρικό και άπιαστο από την πρώτη στιγμή που τον είδα. Ήθελα να τον βλέπω συνέχεια, να μου μεταδίδει αυτή τη μαγική αύρα του. Δε μιλήσαμε ποτέ, δε συστηθήκαμε, απλώς τον έβλεπα από μακριά. Ώσπου τον βρήκα στο διαδίκτυο. Αρχίσαμε να μιλάμε από εκεί. Του είπα ότι τον έχω δει. Δεν έχω φωτογραφία κι έτσι δεν ξέρει με ποια μιλάει. Μου είπε όποτε τον δω να του μιλήσω. Του έχω μιλήσει για κάποια προσωπικά μου θέματα και η αλήθεια είναι πως με έχει βοηθήσει πολύ. Μου δίνει δύναμη όταν μου μιλάει. Τον βλέπω στα όνειρά μου. Τον σκέφτομαι συνέχεια και τον ψάχνω παντού. Τον είδα κάποια στιγμή, αλλά επειδή ήμουν και με άλλα άτομα μαζί δεν του μίλησα, ώστε να του συστηθώ ότι είμαι αυτή με την οποία μιλάει στο διαδίκτυο. Έχω πολύ καιρό να τον δω και μου λείπει.
    Υπάρχει όμως ένα τεράστιο πρόβλημα. Σύντομα θα χειροτονηθεί διάκονος και θα ακολουθήσει άγαμο βίο, πράγμα που σημαίνει ότι ποτέ δε θα μπορέσει το όνειρό μου να γίνει πραγματικότητα. Και αναρωτιέμαι, αξίζει να μάθει τι νιώθω γι' αυτόν? Αξίζει να βάλω εκείνον και τον εαυτό μου σ' αυτή τη διαδικασία?
    Σας ευχαριστώ!

Senior Member
    Με ποιο τροπο γνωριστηκατε? Ετσι τυχαια του στειλες στο διαδικτυο και απαντησε και σε βοηθησε τοσο πολυ?

Banned
    Κινούμαστε καθημερινά στον ίδιο χώρο.

Senior Member
    Επειδη μπερδευομαι, για να καταλαβω, ας πουμε γνωριζεστε δια ζωσης, αλλα μετα του εστειλες στο ιντερνετ χωρις να του πεις οτι εισαι η ταδε? ή απλα φατσικα τον ηξερες κ δεν εχετε μιλησει στο χωρο αυτο κ τον εψαξες μετα στο ιντερνετ? Και τι χωρος ειναι αυτος? πχ εισαστε συμφοιτητες?

Banned
    Τον ήξερα φατσικά και δεν έχουμε μιλήσει από κοντά. Τι σημασία έχει να πω ποιος είναι ο χώρος στον οποίο κινούμαστε καθημερινά? Πολλές οι συμπτώσεις, δε θέλω να έχω καμία διαδικτυακή συνάντηση με κανέναν γνωστό μου!

Senior Member
    Αντε πες οτι συναντας κ εναν γνωστο σου. Και τι εγινε? Εκανες καποια εγκλημα? Πες οτι εγω ειμαι γνωστος σου και θα πω α στην αλκμηνη αρεσει ο ταδε ανδρας. Ε και? σιγα το πρωτοτυπο. Τεσπα, σε ρωταω για το χωρο γτ εχει σημασια, αλλιως δε θα σε ρωτουσα. Αν ας πουμε εισαστε συμφοιτητες μπορεις να αξιοποιησεις το πλαισιο καταλληλα, με εναν αλλο τροπο αν εισαστε συναδερφοι ή κατι αλλο. Αυτο ομως που ειναι πιο σημαντικο απ ολα ειναι οτι βλεπω πως εχεις φαει κολημα ενω ουσιαστικα δε τον γνωριζεις απο κοντα και στην ουσια του σαν ατομο. Δεν εχω λογους να αμφισβητησω την ιδιοσυγκρασια του αλλα θελω λιγο να σε προσγειωσω στο θεμα που λες οτι χανεις το ονειρο σου αν παει για παπας και οτι εχεις ερωτευτει σφοδρα. Ισως να νιωθεις καλα που σε βοηθησε αλλα καλο ειναι να εισαι πιο συγκρατημενη κ να μην τοποθετεις σε βαθρο ατομα που εχεις μια καλη πρωτη εικονα. Επισης δεν ξερεις τις προθεσεις του. Ως τωρα μαλλον φιλικα σου μιλαει κ με διαθεση βοηθειας. Οποτε κ για παπας να μην πηγαινε δεν ξερεις τι ανταποκριση θα ειχε. Ισως η ελλειψη επιλογων να σε οδηγει στο να εξιδανικευσεις ολη αυτη την κατασταση. Παντως καλο ειναι οταν ακους οτι ο αλλος εχει μια συνθηκη απαγορευτικη για το μελλον να μην ενθουσιαζεσαι. Ισως ομως εφοσον ειναι καλο ατομο να εισαστε φιλοι. Γτ οχι? Επισης αν γνωριστειτε ουσιαστικα ενδεχεται να αλλαξει γνωμη για το θεμα παπας ή να γινει εγγαμος κληρικος.

Banned
    Το πρόβλημα είναι ότι κόλλησα μαζί του προτού μάθω ότι πάει για παπάς. Δε σου έχει συμβεί να δεις κάποια και να να θαμπωθείς?
    Και πόσο μάλλον εγώ που ύστερα μίλησα μαζί του, έστω και διαδικτυακά. Έχεις δίκιο σε όσα λες, και είναι καλό να ακούω και μια γνώμη από μια άλλη πλευρά.
    Αυτό που σκέφτομαι, είναι ότι πρέπει κάποια στιγμή να πάρω την απόφαση και να του μιλήσω από κοντά. Έστω να γνωριστούμε. Θα ήταν καλό να μάθει για το πώς νιώθω ή όχι? Φοβάμαι μήπως δεν τον προλάβω τελικά... Ρώτησα και στο πρώτο μου ποστ. Μήπως θα ήταν τραβηγμένο αν το έκανα?

Senior Member
    Αλκμηνη να σε ρωτησω καταρχην, για ποιο λογο δεν ελεγες εξ αρχης την ταυτοτητα σου?

Banned
    Την είπα, απλώς δε με ήξερε προσωπικά, δεν είχε τύχει να μιλήσουμε από κοντά.

Senior Member
    Οκ.Σε αυτο που σε απασχολει τωρα. Αν πηγαινες και του μιλαγες, περιπου τι θα θελες να πεις? Πως το σκεφτεσαι?

Banned
    Θα του συστηνόμουν καταρχήν για να γίνει μια κάποια γνωριμία. Θα του έλεγα ότι είμαι αυτή που μιλάει στο διαδίκτυο. Τίποτα παραπάνω.

Banned
    Αλκμήνη, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καν 'έρωτας χωρίς ανταπόκριση', εφόσον ούτε έχετε γνωριστεί από κοντά, ούτε έχετε συζητήσει περί έρωτος. Πήγαινε να συστηθείς και να ξεκινήσει μια δια ζώσης γνωριμία και συζήτηση, γιατί ναι μεν καταλαβαίνω ότι μπορεί να γοητεύτηκες έστω κι έτσι όπως περιέγραψες, αλλά καλό είναι να υπάρχει και το τεστ της πραγματικότητας, έτσι δεν είναι? :)

Αλκμήνη...εμένα όλο αυτό μου φωνάζει "πρέπει να ξεπεράσω με κάθε τρόπο τον πρώην και κοροιδεύω τον εαυτό μου προσπαθώντας να τον πείσω πως ερωτεύτηκα κάποιον μόνο και μόνο που τον είδα.."
    Σκέψου το....

Banned
    Μαρίνα, σίγουρα ίσως η εικόνα που έχω δημιουργήσει να αλλάξει μόλις γνωριστούμε και μιλήσουμε από κοντά. Όμως δε νομίζω να μην έχει συμβεί σε κανέναν να ερωτευτεί κάποιον και μόνο που θα τον δει. Ίσως δεν αξίζει να προβληματίζομαι από τώρα. Αλλά υπάρχει το θέμα της χειροτονίας του ως διάκονος, πράγμα το οποίο βάζει πολλά εμπόδια σε αυτά που σκέφτομαι. Και λέω μήπως δεν πρέπει καν να κάνω κίνηση να του μιλήσω.
    Θεοφανία, όχι δε νομίζω να είναι αυτό. Το θέμα του πρώην μου πάει πέρασε. Κατάλαβα ότι δεν άξιζε ούτε λεπτό από τα 2 χρόνια που ξόδεψα μαζί του. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι ίσως στράφηκα σε αυτόν τον πνευματικό άνθρωπο, επειδή κουράστηκα να με κοροϊδεύουν και να μου λένε ψέματα.

Senior Member
    Η γνωμη μου ειναι κανε κινηση. Ειτε στο ιντερνετ ειτε απο κοντα και μη κολλας στο αν θα παει για αγαμος. Αγωνας που δε δωθηκε ειναι σιγουρα χαμενος. Δεν εχεις να χασεις τιποτα. Στη χειροτερη θα μεινετε φιλοι. Ειδες η θεοφανια τι καταφερε στο σηριαλ. Γιατι οχι και στη ζωη.

Page 1 of 9 123 ... LastLast