Δύσκολη κατάσταση - Έρωτας δίχως ανταπόκριση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 125
    Banned
    Δεν ξέρω κεράσι... Δεν ξέρω... Και στο νετ που του μιλάω, εντάξει, μου απαντάει τυπικά. Πάει μια εβδομάδα που έχει εξαφανιστεί και τα likes του σε κάτι κοπελιές πέφτουν βροχή... Δεν τον βλέπω και πουθενά πια από κοντά, να γίνει μια κάποια γνωριμία. Πρέπει να αρχίσω να κατεβαίνω από το συννεφάκι μου μάλλον....

Senior Member
    Στο χωρο αυτο που πατε δε τον βλεπεις?

Banned
    Όχι, έχω να τον δω ένα μήνα :(
    Και όταν του είχα πει ότι θα πάω και μου είπε "α ωραία για να σε γνωρίσω κιόλας", δεν πήγα τελικά λόγω απεργίας των μ.μ.μ.!!! Δεν μας θέλει...

Banned
    Ναι αλλά εκτός από τις συγκυρίες, τις συμπτώσεις, τις συνθήκες, υπάρχει πάντα και η απλή δυνατότητα να κλείσουμε εμείς ένα συγκεκριμένο ραντεβού με κάποιον :) Άσχετα λοιπόν με το αν 'σας θέλει' ή όχι, αν εσύ θέλεις, γιατί δεν του προτείνεις να συναντηθείτε και να γνωριστείτε σε συγκεκριμένο χώρο - χρόνο?
    Όσο γι' αυτό που μου έγραψες πριν, ναι φυσικά συμβαίνει να ερωτευτείς κάποιον 'με την πρώτη ματιά', αλλά καλό θα ήταν βρε Αλκμήνη μου να ανταλλάξετε πράγματι αυτή την 'πρώτη ματιά'. Να μην είναι μια μονόπλευρη κρυφή ματιά, αλλά κάτι ζωντανό, ταυτόχρονο, αμοιβαίο. Και μετά, βλέπετε αν θα υπάρξει περιθώριο για δεύτερη και τρίτη ματιά, για συζήτηση, για κοινούς στόχους κι όοολα τα υπόλοιπα.

Banned
    Μαρίνα, σ'ευχαριστώ για τα παρηγορητικά σου λόγια. :) Αλλά είναι δυνατόν να του ζητήσω να βρεθούμε έξω?? Δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Θα φανεί τι θέλω και δεν ξέρω πώς θα το πάρει... Ειλικρινά δεν ξέρω. Έχει αρχίσει να με ρίχνει πολύ όλη αυτή η ιστορία. Πάνω που μιλούσαμε, ερχόμασταν πιο κοντά, χαθήκαμε πάλι. Δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω.
    Αχ σας ευχαριστώ που ασχοληθήκατε με το θέμα μου... <3

Banned
    Μιλήσαμε πάλι σήμερα, αλλά δεν τον είδα και πολύ πρόθυμο να μου απαντάει. Τα τυπικά, δυο λόγια και στο τέλος δε μου απάντησε και στο τελευταίο μήνυμά μου που προσπάθησα να τον προσεγγίσω περισσότερο.
    Δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω απογοητευτεί. Τελικά μάλλον είναι αλλού και τζάμπα το κουράζω το θέμα και μέσα μου και γενικά :'(

Banned
    Έτσι μου έρχεται να του το πω ευθέως και δεν πα να με κάνει μπλοκ μετά και ό,τι θέλει. Εξάλλου δε με έχει δει ποτέ και θα φροντίσω να μη με μάθει μετά από αυτό. Τουλάχιστον θα το βγάλω από μέσα μου. Τι λέτε??!? Απαντήστε μου πλιζ!

Απο τη μία θα σου έλεγα να του το πεις μια κι έξω αλλά θα συμφωνήσω με τη Μαρίνα... Δε θα ήταν προτιμώτερο να βρεθείτε και μετά να προχωρήσεις σε οποιαδήποτε απόφασή σου? Μπορεί αν βρεθείτε απο κοντά να μην είναι το ίδιο με το internet. Μπορεί να σε κερδίζουν αυτά που σου λέει αλλά δεν έχεις συνολική άποψη, έτσι δεν είναι?? Ξέρεις πότε χειροτονείται?

Banned
    Μα πώς να βρεθούμε? Με ποια δικαιολογία? Και είσαι σίγουρη ότι θα δεχθεί μια τέτοια συνάντηση? Εδώ τυπικά μου μιλάει και από το διαδίκτυο.
    Μάλλον έχει μυριστεί ότι κάτι θέλω, γι' αυτό κρατάει αποστάσεις. Όχι, δεν το γνωρίζω αυτό. Πάντως σύντομα, απ'ό,τι έχω ακούσει.

Banned
    Νομίζω θα καταθέσω τα όπλα. Δεν έχει κανένα νόημα πια...

Banned
    Και πάνω που έλεγα να αφήσω στην άκρη την ιδέα, τον είδα σήμερα, και έπαθα το σοκ της ζωής μου πάλι!
    Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοιες συμπτώσεις!!! Και το λέω, γιατί τον είδα σε μέρος που δεν πηγαίνει συχνά, όπως κι εγώ. Για ένα 5λεπτο κάθησα και τον είδα! Δεν εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία να του μιλήσω. Ούτε καν τον κοίταξα!! Γιατί δεν τον κοίταξα? Αφού ούτε καν με ξέρει. Δεν άφησα τον εαυτό μου να τον κοιτάξει, γιατί φοβήθηκα, δεν ήξερα τι θα έκανα. Μου κόπηκαν τα πόδια, ένιωσα ένα κόμπο στο στομάχι, ζαλάδα, ταραχή... Δεν είμαι καλά :(
    Άφησα άλλη μια ευκαιρία να πάει χαμένη... Για τι πράγμα? Για μια ήδη χαμένη κατάσταση?

Senior Member
    ρε χεσε το διακονο
    και βρες κανα γκομενο

Banned
    Να μου λείπει!!!!! Χορτάσαμε από ψέμα, δε θέλουμε άλλο!!!

Senior Member
    βρες γκομενα τοτε :p

Banned
    Quote Originally Posted by Αλκμήνη View Post
    Και πάνω που έλεγα να αφήσω στην άκρη την ιδέα, τον είδα σήμερα, και έπαθα το σοκ της ζωής μου πάλι!
    Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοιες συμπτώσεις!!! Και το λέω, γιατί τον είδα σε μέρος που δεν πηγαίνει συχνά, όπως κι εγώ. Για ένα 5λεπτο κάθησα και τον είδα! Δεν εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία να του μιλήσω. Ούτε καν τον κοίταξα!! Γιατί δεν τον κοίταξα? Αφού ούτε καν με ξέρει. Δεν άφησα τον εαυτό μου να τον κοιτάξει, γιατί φοβήθηκα, δεν ήξερα τι θα έκανα. Μου κόπηκαν τα πόδια, ένιωσα ένα κόμπο στο στομάχι, ζαλάδα, ταραχή... Δεν είμαι καλά :(
    Άφησα άλλη μια ευκαιρία να πάει χαμένη... Για τι πράγμα? Για μια ήδη χαμένη κατάσταση?
    Αχχχ! Το σύμπαν σου στέλνει μηνύματα, γύρω σου χτυπάνε καμπανάκια και εσύ.... τίιιποτα! :p
    Δεν θέλω βέβαια να σου πω ότι είναι κατά κάποιον τρόπο 'μοιραίο' να συναντηθείς με τον συγκεκριμένο άνθρωπο... αυτό δεν το ξέρουμε.
    Αλλά ίσως χρειάζεται να γίνεις γενικά λιγάκι πιο τολμηρή και πρακτική στη ζωή σου :)

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast