Results 16 to 30 of 113
Thread: τσιγαρο η καπνος
-
05-11-2011, 19:26 #16
Kαλα οχι και να σου πεφτει εκτος αν βρωμαει αφοριτα η αλλη....αλλα οτι το καταλαβαινεις το καταλαβαινεις...
Το ηλεκτρονικο τσιγαρο ειναι αυτο που λεει το ονομα...ηλεκτρονικο. Δουλευει με κατι αμπουλες με ενα υγρο μεσα που γινεται ατμος και του φουμαρεις κανονικα. Ξερω πολλους που κανουν ηλεκτρονικο. Γευση μου λενε ιδια, νικοτινη περνεις κανονικα την δοση σου απλα επειδη δεν εχει το χαρτι να καιγεται δεν εχει την πισσα που εχει το κανονικο τσιγαρο το οποιο το κανει και επιβλαβες. Απο εκει και περα το θετικοτερο ειναι...ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ! Καπνιζει ο αλλος διπλα σου και δεν βρωμανε τα ρουχα σου. Απο φιλι δεν ξερω βεβαια γιατι δεν εχει τυχει με καμια που καπνιζει ηλεκτρονικο τσιγαρο...θα φιλησω την Θεοφανια και θα σας πω...χαχα :p (πλακιτσα...)
- 05-11-2011, 21:07 #17
05-11-2011, 21:24 #18
06-11-2011, 03:00 #19
07-11-2011, 09:22 #20
λοιπον τελικα αρχισα τον καπνο της μαλμπορο..αλλα εχω φοβο μην τυχον κ κιτρινισουν τα δοντια γτ βλεπω οτι το φλιτρο γινεται ψιλοχαλια ενω στο τσιγαρο οχι κ τοσο..
νομιζω οτι οτι συμβαινει γυρω μας ειναι ηδη δυσβαχταχτο οποτε αυτοι π ναι λιγο πιο επιρρεπης στις εξαρτησεις καπνιζουν..
εγω παιδια δεν μπορω να το διανοηθω να ειμαι στη δουλεια και να μην κανω διαλειμμα καθε τοσο για τσιγαρο..η να παω για καφε ποτο κ να μην καπνισω θα νιωθω μιση..
αν κ το χω κοψει και ενα χρονο γενικα ειναι δυσκολο χωρια τα κιλα που παιρνεις δεν ξερω για κοψιμο θα το σκεφτομουν πολυ αργότερα..
07-11-2011, 11:19 #21
Εγώ παιδιά το γύρισα σε καπνό. Καρέλια, για να ενισχύσουμε την εσωτερική αγορά.
Πιο οκονομικός από τα τσιγάρα, χωρίς πρόσθετα καύσης, "οικολογικό" φιλτράκι ενεργού άνθρακα Ελληνα κανοπαραγωγού και χαρτάκια λεπτά με φυτική κόλλα χωρίς χλώριο.
07-11-2011, 13:52 #22
Πλεονεκτήματα του ηλεκτρονικού. Πρέπει να είσαι τυπικός με τη φόρτιση της μπαταρίας. Αν έχεις μόνο μία μπαταρία (που βρίσκεται στο "σώμα" του τσιγάρου, το πρώην άσπρο του κανονικού σου δλδ) τότε την έβαψες. Εγώ αγόρασα δύο, ώστε όταν κάνω το ένα να φορτίζω το άλλο και να μην ξεμένω.
Επίσης είναι βαρύτερο από το κανονικό, εννοείται. Δηλαδή η πρώτη μου αναγνώριση διαφοράς ήταν αυτή, το βάρος. Που συνηθίζεται μετά από καμιά βδομάδα. Μέχρι τότε το έβαζα στο στόμα, όπως πριν με το τσιγάρο από συνήθεια και μου έπεφτε, σκηνές απείρου κάλλους.:P
"Μάρκες" καπνού ώστε να διαλέξετε ποια ακριβώς έρχεται πιο κοντά στην πρώην "κανονική" σας μάρκα καπνού υπάρχει ως δυνατότητα, όπως υπάρχει και η δυνατότητα χρώματος στο e-cigarette. Προτιμούσα να είναι ολόιδιο και όχι ασημί πχ για λόγους καθαρά ψυχολογίας, ξεγέλασμα ουσιαστικά.
Τι άλλο? Α, πλεονεκτήματα. Δε μυρίζει στόμα, ούτε ρούχα, αν μάλιστα διαλέξεις κάποιο φρουτώδες άτμισμα πχ φράουλα, μήλο, κανέλλα, σοκολάτα, τότε είναι σούπερ. Πήρα για αρχή γεύση μαλακού καπνού, ελαφρύ δλδ, πορτοκάλι και μήλο. Το μήλο κι ο καπνός βγήκαν σούπερ, μάλιστα κάποιες φορές τα 'μιξάρω' και κάνω δικό μου ατμοχαρμάνι.
Το πορτοκάλι αηδία, το άφησα από τις πρώτες φορές. Δηλαδή θα δοκιμάζεις και θα δεις τι σου ταιριάζει.
Το παίρνω παντού, το κάνω όπου θέλω, μεγάλο πλεονέκτημα έναντι του κανονικού. Αλλά τα εξαρτήματα περισσότερα από το κανονικό, δηλαδή δεν έχεις μόνο αναπτήρα και πακέτο, έχεις πακέτο και μπουκαλάκι και άλλη μια μπαταρία και τον φορτιστή τραλαλά δλδ. Ωστόσο προς το παρόν δεν το έχω μετανιώσει, γιατί έκανα την αλλαγή δίχως να το καταλάβω καλά καλά. Ήμουν να σκεφτείς μανιακή του καφέ, μεγάλο ατού για μένα ότι μπορώ ακόμη να πίνω καφέ γιατί δίχως να βάζω βγάζω κάτι από το στόμα, καπνό ατμό δε με κόφτει, κάτι τέσπα, δεν γινότανε, έσκαγα.:P
αυτά, ό,τι θέλετε ρωτάτε πάντως.:)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
07-11-2011, 14:38 #23
το κακο ειναι οτι εχει γινει κιτρινη η γλωσσα μ και εχω μια γευση τσιγαριλας στη γλωσσα μου..λες να μ πεφτουν τοσο βαρια να το γυρισω στα ακουα παλι?
παντως ψαχνω ψαχνω στο νετ δεν ειναι οτι καλυτερα τα στριφτα λενε οτι τα λεπτα χαρτακια ειναι πιο υγειινα κ πηρα τα σιελ αλλα διαβασα καπου αλλου οτι αυτα με τους περισσοτερους πορους εχουν πιο πολυ πισσα γτ μπαινει αερας...επιστημη θα το κανουμε
ρεξ τι φιλτρακια οικολογικα ειναι αυτα, σε βιολογικα βγαινει τπτ?
εγω πηρα τα ριζλα τα σλιμ..
07-11-2011, 16:18 #24
Elirene και γω έτσι αισθάνομαι ότι αν βγω και δεν καπνίσω, νιώθω μισή. Όσο να πεις, το ποτό με το τσιγάρο ταιριάζουν πολύ σε αντίθεση με τον καφέ που του χαλάει την γεύση το τσιγάρο.
RainandWind πόσο στοιχίζουν τα ηλεκτρονικά? Πράγματι δεν μυρίζουν?έτσι γιατί περίεργα την είδα...
07-11-2011, 17:31 #25
Ρέϊν εγώ έχω πλέον 4 μοντέλα διαφορετικών εταιριών... ένα από αυτά είναι ανεπανάληπτο σε ποιότητα και το διαπίστωσα συγκρίνοντάς το με τα υπόλοιπα. Αν θελήσεις, ρώτα με. Το δε υγρό που χρησιμοποιώ, δε το αλλάζω με όσα υγρά κι αν κυκλοφορούν. Είναι το μοναδικό με φυτική γλυκόλη, εκτός κι αν έχουν βγει πια και άλλα στην αγορά... ωραία τα λέω, έ;... μόνο που ενώ κάνει πολύ καλά τη δουλειά του - έφτασα τους 4 μήνες χωρίς να καπνίσω καθόλου - το παράτησα ο μαλάκας και ξανάπεσα στα κωλοτσίγαρα... να πάρεις μια ταμπακιέρα, είτε απλή, είτε απ' αυτές που μπαίνουν απευθείας σε μπρίζα κι έχεις μέσα ήδη τις μπαταρίες σου. Μοιάζει με κανονικό πακέτο και τη φορτίζεις οπουδήποτε βρεθείς. Επίσης, να προσέχεις τους ατμοποιητές με τακτικό και σωστό καθάρισμα. Μπες στο www.e-kapnisma.gr. Θα βρεις τα πάντα, μέχρι και ελληνικές πατέντες. Οι χρήστες έχουν γίνει πια... εξπέρ...:)...
08-11-2011, 09:40 #26
Σ'ευχαριστώ πολύ Rock.:)
Kαι μένα με γλυκόλη είναι νομίζω, θα το τσεκάρω να σου πω με σιγουριά. Ελπίζω κάποιες/οι να διαβάσουν και να ενημερωθούν, είναι πάντως μία εναλλακτική που δουλεύει σε αρκετές περιπτώσεις, γιατί να μην προωθηθεί?
Gypsy, και γω το είχα αυτό με την έξοδο, όταν βγαίναμε και το είχα κόψει και κάπνιζε κάποια στην παρέα, με έπιανε (εσωτερικό) πόθεμα, λολ
Και την τελευταία φορά το είχα κόψει για δυο μήνες, και το ξανάρχισα έτσι, στυλ ένα τσιγάρο εξόδου μωρέ, τι να λέει... Έλεγε ότι ξανάρχισα το κάπνισμα. Το τσιγάρο ακόμη το λατρεύω, ακόμη μέσα μου είμαι καπνίστρια και ίσως να είμαι για πάντα. Δεν το κόβω δλδ για άλλο λόγο εκτός από υγεία, πολλές βρογχίτιδες τον τελευταίο χρόνο, ε, κάτι μου λέει το κορμάκι μου. Στην ερώτησή σου, εξαρτάται από το πακέτο που θα διαλέξεις, ωστόσο πριν κάνεις την "επένδυση" που για μένα πήγε γύρω στα 60 ευρώ μαζί με τα υγρά όμως, σύνολο δηλαδή, μην ξεχνάς ότι έχεις τη δυνατότητα να πάρεις το δοκιμαστικό ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, να το δεις ρε παιδί μου, να το ψάξεις, μπορεί και να μην σου κάνει. Μετά, αφού το αποφασίσεις δώσε και τα υπόλοιπα και πάρε το πακέτο. Δεν είσαι υποχρεωμένη να προκαταβάλεις για κάτι που μπορεί να μη σου ταιριάξει.
Όχι μόνο δε μυρίζει, αλλά μπορεί και να αρωματίσει το στόμα και τα ρούχα σου, αν δλδ μπορούσες τώρα να μυρίσεις το πράσινο μήλο που ατμίζω θα έλιωνες.:P
#συγγνώμη στην κοπελιά για τον χώρο που πήραμε εδώ, εύχομαι κάποια στιγμή να καταφέρεις το άλμα και συ, και γω να μην ματατσουλήσω στον καπνό."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
08-11-2011, 15:45 #27
60 ευρώ? λολ ελπίζω ν' αξίζει και το πράσινο μήλο αφήνει γεύση και στο στόμα?
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
04-03-2013, 17:38 #28
Καλησπέρα σας,
ανακινώ ένα θέμα που ακόμη σχεδόν 2 χρόνια μετά είναι επίκαιρό ακόμη περισσότερο μιας και στο χωρό έχει μπεί και ο ''Χύμα καπνός''. Προσέξτε πάρα πολύ, ρωτήστε να μάθετε. Στο δικό μου μαγαζί που έχω στα Ιωάννινα δίνω πληροφορία ακόμη και για το πως θα κόψετε το τσιγάρο. Βεβαια αυτό που θέλω να πω είναι ψάξτε το, αν θέλετε να συνεχίσετε να καπνίζετε να το ψάξετε.
Αποφύγετε φτηνό Ηλεκτρονικά τσιγάρα και πάντα αν αγοράζετε ένα τέτοιο ρωτήστε τι γίνετε σε περίπτωση που χαλάσει, μιας και τότε το κατάστημα μπορεί να χρειαστεί να στο στείλει κάπου για επιδιόρθωση.
Φιλικά
05-03-2013, 12:03 #29
05-03-2013, 12:31 #30
Χυμα καπνος;
ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑ
Αν μιλατε για αυτον απο τον Νομο Αιτωλοακαρνανιας :P
Toτε ειναι πολυ αχρηστος...