Results 2,416 to 2,430 of 2930
Thread: Το θέμα της ημέρας
-
12-03-2013, 13:37 #2416
Να προσθεσω και ενα ακομη ερωτημα, πιο κρισιμο απ τα υπολοιπα και οποιος εχει καποια σκεψη ας απαντησει. Τι προβλεπετε για το μελλον? Ποια ειναι η εκτιμηση σας? Τι προκειται να γινει? Το αμεσο μελλον εννοω, οχι μετα απο πολλα χρονια. Που θα παει αυτη η κατασταση δηλαδη.
- 12-03-2013, 13:39 #2417
Φιλε μου προφανως υπαρχουν κομματοσκυλα ειτε λογω συμφεροντος ειτε λογω μαλακιας στον εγκεφαλο, αλλα δε νομιζω οτι υπαρχει ατομο που δεν νιωθει ασχημα που του μειωθηκαν τα λεφτα ή να πληρωνει φορους με χαρα, εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις. Το ερωτημα ηταν γιατι δεν κανουμε ολοι μια απεργια. Θες να μου πεις οτι σε καθε δουλεια υπαρχουν καποιοι τετοιοι τυποι που αναχαιτιζουν μια προσπαθεια προς αυτη την κατευθυνση?
12-03-2013, 13:43 #2418
Μαριάννα μου, πάντως απ' όσο έχω διαβάσει και η ημικρανία που αναφέρεις είναι ένα είδος πονοκεφάλου που μετά τη μέση ηλικία έχει και σχεδόν πλήρη ίαση..
Τώρα για την ίωση το θέμα είναι ότι αν έχουμε συχνές ιώσεις θα πρέπει κυρίως να στραφούμε στη πρόληψη, γιατί διαφορετικά τόχουμε ξαναπεί τα χαπάκια δεν είναι λύση..
Όσο για τα υπόλοιπα που αναφέρεις σχετικά με τις ασθένειες το θέμα είναι μεγάλο, αλλά αυτό που θα μπορούσα να σου πω είναι ότι π.χ. τα μικρόβια κι οι ιοί θα υπάρχουν
έτσι κι αλλιώς κι ό,τι κι αν κάνουμε. Το ζητούμενο είναι ποιές αντιστάσεις έχει το ανοσοποιητικό μας για να τ' αντιμετωπίζει. Άρα και πάλι καταλήγουμε στη πρόληψη.Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
12-03-2013, 13:43 #2419
Στον δημόσιο τομέα γίνονται απεργίες αν και αυτοί, εκτός από τα μέσα μεταφοράς έχουν φοβηθεί, βέβαια ακόμα και αυτοί τώρα φοβούνται για τις δουλείες τους.
Ήξερα σε πολυεθνική να έχουν απολυθεί άτομα που έκαναν απεργία και κανένας να μην τους βοήθησε μετά, να βρούν το δίκαιο τους ήταν ευθύνη δικιά τους, τώρα με την κρίση και τις απολύσεις πολύ έχουν φοβηθεί είναι καλό να γινόταν μία απεργία διαρκείας από όλους αλλά και πάλη η θέσεις μπορούν να καλυφθούν πολύ γρήγορα με τόση ανεργία.
Δεν σημαίνει ότι έχουν επαναπαυθεί όλοι απλά ακούνε διάφορα χωρίς να ξέρουν τι να κάνουν πραγματικά, δεν είναι θέμα συνδικαλιστών μόνο είναι θέμα όλων μας, αλλά δεν άκουσα να γίνεται καμιά πορεία από αυτούς που μπορούν για τις βουλευτικές συντάξεις και τους παχυλούς μισθούς που όσοι και να πεινάσουν αυτά δεν κόβονται, οι χαμηλό συνταξιούχοι έχουν και αυτοί κόψιμο των μισθών τους τι να κάνουν γέροι άνθρωποι να ξεχυθούν σε πορεία;
12-03-2013, 13:48 #2420
Kerasi υπαρχει ακομα το συμφερον ο κοσμος ακομα τρεχει πισω απο τα κομματα!Δλδ μονο εγω το βλεπω?Τωρα οσο για την μαλακια στον εγκεφαλο που λες εγω την ονομαζω απαθεια..Για την απαθεια του κοσμου δεν εχω απαντηση!Ας δοκιμασουμε να μην πληρωνουμε ΤΙΠΟΤΑ και σου λεω εγω που πανε ολοι αυτοι!Τωρα οσο αφορα για το που θα παει αυτη η κατασταση,μονο κατηφορος υπαρχει..
12-03-2013, 13:52 #2421
Τον δημοσιο τομεα δεν προκειται να τον πειραξουν!Ασε τι λενε τα ΜΜΕ..Ναι εχουν κοψει μισθους,αλλα μεχρι εκει!Ο δημοσιος τομεας ειναι αυτος που κραταει ακομα αυτο το εκτρωμα..Αν απολυσουν 10 χιλιαδες ατομα οπως λενε,την επομενη μερα εχει πεσει η κυβερνηση.Θα τους ξεσκισουν και αυτους αλλα οχι ακομα,για την ωρα εχουν "δουλεια" να βγαλουν ακομα!Αυτοι που φοβουνται ειναι του κατεστραμμενου πια ιδιωτικου τομεα,γιατι ξερουν οτι αν απολυθουν τους περιμενουν 2 εκ ανεργοι απο πισω.
12-03-2013, 13:58 #2422
12-03-2013, 14:05 #2423
Τα λόγια σου μου φάνηκαν σάν αυτά που λένε φίλοι μου του ΚΚΕ. Που όταν κάνουν πορεία έχουν εμπρός τους και πίσω τους από μία διμοιρία να τους προσέχει. Και που όπως λέει και η Αλέκα αυτοί δέν μπορούν να κάνουν τίποτε γιά 'μάς αν δέν τους ψηφίσει το 99,9% του εκλογικού σώματος...χαχαχά!!
Γι'αυτό και ο λαουτζίκος τους τίμε με 4%. Ας ελπίσουμε, γιά το καλό όλων μας να κάνουν γρήγορα την αυτοκριτική τους.
Στο προκείμενο τώρα:
Πάντα ειρηνικά κατεβαίναμε και έτσι θα συνεχίσουμε. Οι μπαχαλάκηδες είναι γνωστό τοις πάσει ποιανών εργαλεία είναι.
Και το χημικό όπως και νά'χει θα το φάμε στη μάπα. Κάθε δίκαιο αίτημα έτσι το τιμά αφού η τρικολόρε δέν ανέχεται τέτοια.
Μα αλλιώς δέν γίνεται, όσο μένουν στη βουλή εμείς θα αφανιζόμαστε.
Πρωσωπικά δέν μπήκα ποτέ κάτω από σημαία μαγαζιού, πάντα με τον απλό λαουτζίκο ήμουν. Σιχαίνομαι το καπέλωμα. Πιστεύω το ίδιο και οι Αγανακτησμένοι με τα παιδάκια τους στον ώμο και κάθε άλλο αχρωμάτιστο πολίτη.
Το κόστος κάθε διαμαρτυρώμενου είναι δεδομένο, η έκβαση της προσπάθειας όμως όχιδιαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς
12-03-2013, 14:13 #2424
Τους έχουν ήδη "πειράξει". Γνωρίζω δημόσιους που από τα 1500ευρώ έπεσαν στα 850 και επιπλέον τους έαγαν τα λεφτά των αποθεματικών μέσω των ομόλογων που παίζαν στα χρηματιστήρια και σύντομα θα μείνουν χωρίς συντάξεις και γιατρούς. Και απολύσεις θα γίνουν, υπάρχει η διχόνια που σπέρνουν και έχουν με το μέρος τους την κοινή γνώμη των τηλεορασάκηδων. Αλλά δέν είναι εκεί το θέμα, είναι στο ότι και ο άνεργος και ο συνταξιούχος και ο ιδιοτικός και οι σπουδαστές και οι μαγαζάτωρες θίγινται. Άμα όλοι εμείς είμαστε ανοίκανοι να βρούμε αυτά που μας ενώνουν αυτοί Τί περιμένεις να κάνουν?
διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς
12-03-2013, 14:14 #2425
Δεν υποτιμω κανεναν αγωνα..Μονο τα αποτελεσματα του.Το να πας να φας το χημικο και μπραβο σου και μαγκια σου ή το να χτυπας μια κατσαρολα στο Συνταγμα και την επομενη μερα να πληρωνεις φορους ακομα και για τα τσισα σου ειναι λιγο οξυμωρο!
Εσυ προσωπικα μπορει να μην εισαι κανενος μαγαζιου,δεν με αφορα κιολας,αλλα βλεπουμε το τι γινεται..Πχ παει καποιος σε μια πορεια με την Ελληνικη σημαια και θεωρειτε φασιστας και τον πλακωνουν στο ξυλο οι "γνωστοι"..Τελος παντων δεν ειναι της παρουσης..Αλλα ειναι ομως ενα παραδειγμα στο ποσο διχασμος υπαρχει και τελικα αντι να εχουμε μια κοινη αντιδραση,γινεται πολεμος συνιστωσων.
12-03-2013, 14:38 #2426
Και είναι μεγάλη η ανάγκη να κρατάμε κάποια σημαία? Αφού μπορούμε και χωρίς παμπέλα.
Οι πόλεμοι συνιστωσών και τα διχαστικά εμπόδια δέν είναι δικοί μας πόλεμοι. Έχουμε ακόμη την ευκαιρία να το αποδείξουμε
Το ότι αντιδρούν με υπερβολική αστυνομική βία δείχνει πως είναι χεσμένοι πάνω τους και δέν θέλει πολύ ακόμη "γιά να την κάνουν"διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς
12-03-2013, 14:45 #2427
12-03-2013, 18:00 #2428
13-03-2013, 10:15 #2429
Πες τα, μεγάλε!..
Κώστας Γαβράς «Δεν φταίει ο λαός της Ελλάδας, αλλά οι πολιτικοί της»
«Οι Έλληνες είναι εργατικός λαός. Είναι κόσμος που δουλεύει σκληρά.
Η ευθύνη για όλα όσα συμβαίνουν δεν βαραίνει τον ελληνικό λαό, αλλά τους Έλληνες πολιτικούς», τόνισε ο διεθνούς φήμης Έλληνας σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς,
σε συνέντευξη που παραχώρησε στη βουλγαρική εφημερίδα «Τρουντ», με αφορμή τη βράβευσή του με το ειδικό βραβείο του 18ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σόφιας..
http://www.alexiptoto.com/Δεν-φταίει...αλλά-οι/
ΥΓ. Μόνο που " όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια " και " στο σπίτι των κρεμασμένων δεν μιλάνε για σχοινί "Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
13-03-2013, 11:50 #2430
Αν θεωρείται επιβεβλημένη η ανάρτηση και περιφορά οποιουδήποτε διακριτικού θα πρέπει αυτομάτως να γίνεται αποδεκτή και η διαφοροποίηση του φέροντος αυτού από το υπόλοιπο Σώμα της συγκέντρωσης ή πορείας διαμαρτυρίας. Κάθε τέτοια διαμαρτυρία έχει ήδη όνομα και αίτιο από την ημέρα προκήρυξής της το οποίο αποδέχεται το Σώμα με την παρουσία του. Κάθε άλλο διακριτικό γίνεται αιτία κι'αφορμή στα χέρια του δυνάστη.
Λατρεύω το παστίτσιο, αλλά και τις τηγανιτές πατάτες με φέτα ή την κουτσομούρα με μαϊντανόδιαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς