Τι σκέφτεστε; - Page 1021
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1021 of 1532 FirstFirst ... 215219219711011101910201021102210231031107111211521 ... LastLast
Results 15,301 to 15,315 of 22967
    Senior Member
    To parel8on...

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Να σε ρωτησω κατι??Βοηθεια για ολα αυτα που αισθανεσαι και κανεις περνεις απο καπου?Και κυριως βοηθεια ειδικου..
    Ναι, βλέπω ειδικό αλλά εδώ και τόσους μήνες μου έχει αλλάξει πόσα φάρμακα κι αποτέλεσμα δεν βλέπω και δεν αντέχω άλλο να νιώθω τόση θλίψη...επίσης νιώθω σαν πειραματόζωο...κυρίως όμως έχω κουραστεί να μην βλέπω βελτίωση...οπότε χθες πήρα μερικά φάρμακα παραπάνω και τουλάχιστον μπόρεσα να κοιμηθώ...σήμερα όμως είμαι πάλι χάλια κι εκείνη την τελευταία φορά που της είχα πει ότι δεν βλέπω διαφορά μου είπε ότι έκανε ότι μπορούσε να κάνει... :(
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Αραγε θα χτυπησει το τηλεφωνο αυριο?

Senior Member
    τι τέλειος που θα ήταν ο κόσμος αν δεν υπήρχε ο ηλεκτρισμός.......

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ναι, βλέπω ειδικό αλλά εδώ και τόσους μήνες μου έχει αλλάξει πόσα φάρμακα κι αποτέλεσμα δεν βλέπω και δεν αντέχω άλλο να νιώθω τόση θλίψη...επίσης νιώθω σαν πειραματόζωο...κυρίως όμως έχω κουραστεί να μην βλέπω βελτίωση...οπότε χθες πήρα μερικά φάρμακα παραπάνω και τουλάχιστον μπόρεσα να κοιμηθώ...σήμερα όμως είμαι πάλι χάλια κι εκείνη την τελευταία φορά που της είχα πει ότι δεν βλέπω διαφορά μου είπε ότι έκανε ότι μπορούσε να κάνει... :(
    Κύκνε νομίζω τα ξαναπαμε. Μην περιμένεις μόνο από τα φαρμακα για να δεις βελτίωση. Βελτίωση ειναι το πως χειριζόμαστε τη σκέψη μας και τι κανουμε για να αλλάξουμε καταστασεις στη ζωη μας. Τα φαρμακα απλά υποβοηθουν σε αυτη τη διαδικασία. Βλέπεις και καποιο ψυχολόγο?
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Κύκνε νομίζω τα ξαναπαμε. Μην περιμένεις μόνο από τα φαρμακα για να δεις βελτίωση. Βελτίωση ειναι το πως χειριζόμαστε τη σκέψη μας και τι κανουμε για να αλλάξουμε καταστασεις στη ζωη μας. Τα φαρμακα απλά υποβοηθουν σε αυτη τη διαδικασία. Βλέπεις και καποιο ψυχολόγο?
    Το θέμα είναι όπως είπα και νωρίτερα ότι δεν έχω τη δύναμη ν' αντιμετωπίσω και ν' αλλάξω αυτές τις καταστάσεις...δεν έχω δύναμη να παλέψω, έχω κουραστεί πολύ, έχω παραδώσει τα όπλα...
    Ναι, βλέπω και ψυχολόγο και μόνο αυτός με βοηθάει να νιώσω λίγο καλύτερα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    77 και σημερααααα

Senior Member
    76 και σημεραα

Senior Member
    Αρτι αφιχθεισα εκ του κλαμπ κ μολις εφτιαξα τη σπεσιαλιτε μου, ητοι φιδεδακι νεροβραστο!! Τι κανετε??
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by thomas98 View Post
    76 και σημεραα
    χαχαχαχα! ετσι αγορι μου keep on! μονο λιγο καιρο ξαποσταινει κ ξανα προς τον ψοφο τραβα!
    μα ποσο αναγκη για προσοχη εχεις πια ρε θωμα? τι αλλο θα κανεις για να σου δωσουμε λιγη σημασια?
    βγαλτο κ σε πανω κ κρεμασε το στο μπαλκονι σου, καντο αφισα κ τοιχοκολλησε το παντου, μετα μπες κ στο ντατσουν πιασε τη ντουντουκα κ φωναξε το σε ολη τη γειτονια να το μαθουν ολοι!
    ρε θωμα πραγματικα γιατι επιλεγεις να ξεφτιλιζεσαι ετσι?
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    χαχαχαχα! ετσι αγορι μου keep on! μονο λιγο καιρο ξαποσταινει κ ξανα προς τον ψοφο τραβα!
    μα ποσο αναγκη για προσοχη εχεις πια ρε θωμα? τι αλλο θα κανεις για να σου δωσουμε λιγη σημασια?
    βγαλτο κ σε πανω κ κρεμασε το στο μπαλκονι σου, καντο αφισα κ τοιχοκολλησε το παντου, μετα μπες κ στο ντατσουν πιασε τη ντουντουκα κ φωναξε το σε ολη τη γειτονια να το μαθουν ολοι!
    ρε θωμα πραγματικα γιατι επιλεγεις να ξεφτιλιζεσαι ετσι?
    βρε υποσχέθηκες ότι θα πας να τον βρεις να του δωσεις ένα μάθημα. πότε επιτελους θα το κανεις? :) απ εδω δεν ακουει κανενα. μονο να μετραει κι οταν φτανει στο μηδεν ξαναξεκιναει το μέτρημα.
    γιάννης

Senior Member
    76 και σημεραα
    Άντε βρε! Και με το καλό να μηδενίσει.. ααααααααααααχαχχαχαχαχαχα χχαχαααααα!χαχαχαχχαχαχαχ� �α! χα!χα!χααααα!
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    Πόση ξεφτίλα πια? Απορώ γτ κάποιοι γουστάρουν να ξεφτιλίζονται. Α, ρε Λακρυ πες τα κορίτσι μου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Άντε βρε! Και με το καλό να μηδενίσει.. ααααααααααααχαχχαχαχαχαχα χχαχαααααα! χαχαχαχχαχαχαχαα! χα! χα! χααααα!
    ακομα ζεις ρε γαμωτο

μην ξεχνας τι σε ειπα
    πριν πεθανω θα σε σφαξω

Senior Member
    ακομα ζεις ρε γαμωτο

μην ξεχνας τι σε ειπα
    πριν πεθανω θα σε σφαξω
    Να αρχίσω να μετράω και εγώ δλδ... ωραία λοιπόν!
    76 και σήμερα! ;P