απιστία.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 41
    ..μινα, οι άντρες και οι γυναίκες αρχίζουν να απατούν το σύντροφο όταν σταματούν να τον θέλουν.
    Αυτός είναι ο γενικός κανόνας.

Senior Member
    όταν μια σχέση είναι νεκρή και δεν έχεις την τόλμη απλά να χωρίσεις και να πας παρακάτω η απιστία μπαίνει στο παιχνίδι. Γιατί απλά οι ανάγκες (σεξ, επικοινωνία, αγάπη κτλ) παραμένουν αλλά μπορεί να μην θέλεις για τους όποιος λόγους να καλύφθουν από το σύντροφο σου ή μπορεί να μη θέλει ο σύντροφος σου να σου καλύψει αυτές τις ανάγκες οπότε έρχεται το τρίτο πρόσωπο...

Βέβαια υπάρχουν και πιο ανώριμοι (δε ξέρω αν είναι η σωστη λέξη) λόγοι για απιστία όπως η επιβεβαίωση πως αρέσω, πως μετράω κτλ ... και φυσικά η απιστία δεν έχει να κάνει με το φύλο.
    Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/

Senior Member
    Μινα παρε και απ τον εαυτο σου. Τωρα εχεις μια πολυ καλη σχεση με τον ναυτικο που απο παντα τον ηθελες. Αν ερθει ας πουμε ο τζορτζ κλουνει και σου πει μινα σ αγαπαω παμε χολιγουντ να ειμαστε μαζι, θα πας? Ειναι σαν το ανεκδοτο με τα λεφτα και τους κωλους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Μινα παρε και απ τον εαυτο σου. Τωρα εχεις μια πολυ καλη σχεση με τον ναυτικο που απο παντα τον ηθελες. Αν ερθει ας πουμε ο τζορτζ κλουνει και σου πει μινα σ αγαπαω παμε χολιγουντ να ειμαστε μαζι, θα πας? Ειναι σαν το ανεκδοτο με τα λεφτα και τους κωλους.
    μπορεί η ερώτηση σου να είναι υποθετική αλλά η απάντηση μου θα είναι κυριολεκτική. η απάντηση μου λοιπόν είναι ΟΧΙ κ ο λόγος είναι ότι στα δικά μου τα μάτια ο ναυτικός μου είναι ο πιο όμορφος άντρας στον κόσμο, γιατί μόνο μαζί του νιώθω πλήρης, γιατί μόνο αυτόν θέλω. όποιον κ αν βάλω δίπλα του θα είναι χαμένος στην σύγκριση...!!!!!

Senior Member
    Μακαρι να ναι ετσι γιατι ειναι λιγοι αυτοι που μπορουν να το κανουν.

Senior Member

απιστία

Μακαρι να ναι ετσι γιατι ειναι λιγοι αυτοι που μπορουν να το κανουν.
    τι εννοείς ότι είναι λίγοι οι άνθρωποι που μπορούν να το κάνουν αυτό?ποιο?
    Last edited by mina@@; 04-06-2013 at 23:48. Reason: λάθος καταγραφή ερώτησης

Senior Member
    Αυτο που λες στο τελευταιο μηνυμα. Γενικοτερα εννοω οτι αμα ενας αντρας ειναι σε σχεση και ερθει μια γκομεναρα και του πει να κανει κατι μαζι της και με την εγγυηση οτι δε θα μαθευτει ποτε, τι πιστευεις οτι θα γινει? Και δε χρειαζεται να ρθει η ταδε σελεμπριτι, μπορει να ναι απλως μια ωραια γκομενα, πες η χριστινα μουστακα ας πουμε. Εκει ζοριζοντε τα πραγματα....

Senior Member
    Αυτο που λες στο τελευταιο μηνυμα. Γενικοτερα εννοω οτι αμα ενας αντρας ειναι σε σχεση και ερθει μια γκομεναρα και του πει να κανει κατι μαζι της και με την εγγυηση οτι δε θα μαθευτει ποτε, τι πιστευεις οτι θα γινει? Και δε χρειαζεται να ρθει η ταδε σελεμπριτι, μπορει να ναι απλως μια ωραια γκομενα, πες η χριστινα μουστακα ας πουμε. Εκει ζοριζοντε τα πραγματα....
    το ξέρω κ έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό. αλλά δεν υπάρχει αυτοσυγκράτηση? του στιλ ότι ναι είσαι θεά αλλά είμαι αλλού κ αυτό το αλλού με καλύπτει σαν άνθρωπο?

Junior Member
    Υπάρχουν βέβαια και άντρες οι οποίοι δεν θα κάνουν κάτι, γιατί αυτό που έχουν τους καλύπτει πολύ περισσότερο από το να πάνε απλά με μια ωραία κοπέλα. Σε αυτή την περίπτωση, οκ, θα σε κολακεύσει το ότι σου την έπεσε μια πολύ όμορφη κοπέλα, αλλά τίποτα περισσότερο. Επίσης, έχε υπόψην σου, πώς έχει να κάνει και με τις εμπειρίες του καθενός... Εάν για χρόνια έχεις έντονη σεξουαλική ζωή με αρκετές και ιδιαίτερα όμορφες κοπέλες, τότε ένας λόγος παραπάνω που θα πείς οκ, τα χω κάνει... αυτό που έχω τώρα με την χ, ψ, ω δεν είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο? Δεν με καλύπτει? Οπότε, μάλλον δεν μπορείς να γενικεύσεις σε αυτό το θέμα!

Senior Member
    Mina, ωραια αυτα που γραφεις, ρομαντικα, ηθικα κλπ

Ο μέσος άντρας δεν σκέφτεται σαν εσένα. Αυτα που εσυ εχεις τοσο "ψηλα" στην ηθική σου και στις αξίες σου, τον μέσο άντρα δεν τον απασχολουν το ιδιο.

Banned
    μίνα, οι πιθανότητες για απιστία αυξάνονται όταν το άγχος μας μήπως μας απατήσουν είναι μεγαλύτερο από την απόλαυση που παίρνουμε από τη σχέση! Κοίτα λοιπόν για αρχή πώς θα νιώθεις ικανοποιημένη από αυτό που ζεις με τη σχέση σου :)

Quote Originally Posted by marina38 View Post
    μίνα, οι πιθανότητες για απιστία αυξάνονται όταν το άγχος μας μήπως μας απατήσουν είναι μεγαλύτερο από την απόλαυση που παίρνουμε από τη σχέση! Κοίτα λοιπόν για αρχή πώς θα νιώθεις ικανοποιημένη από αυτό που ζεις με τη σχέση σου :)
    ...ακριβώς...:)
    Έχουμε μια φίλη (απντρεμένη) που ο αντρας της που και που τις κάνει τις αμαρτίες του, αλλά είναι τόσο καλά με τη γυναίκα του και γενικότερα στην οικογένεια που εκείνη υποστηρίζει ότι δεν την πειράζει να περνά αυτός καλά εκτός συζυγικής κλίνης που και που.
    Εγώ δε συμφωνώ, αλλά εκείνη δείχνει ευτυχισμένη, οπότε περί ορέξεως....

Senior Member
    Mina, αν θες καποιον που να ξερεις πως θα σου ειναι πιστος για πάντα, πάρε εναν σκύλο :cool:

Senior Member
    Quote Originally Posted by PepeLePew View Post
    Mina, αν θες καποιον που να ξερεις πως θα σου ειναι πιστος για πάντα, πάρε εναν σκύλο :cool:
    κοίτα σίγουρος δεν μπορείς να είσαι για κανέναν, ακόμα κ η σκιά σου στο σκοτάδι σε εγκαταλείπει. δεν έχω κάποιο θέμα με την σχέση μου ίσα ίσα που είμαι συνειδητοποιημένη ειδικά με το επάγγελμα που κάνει ότι υπάρχει η πιθανότητα, αλλά κ από την άλλη κ δίπλα μου να ήταν 24 ώρες το 24ωρο πάλι αν θέλει να το κάνει θα το κάνει. οπότε δεν μπαίνω σε αυτή την διαδικασία. αυτό που με ενοχλεί είναι αυτό που είπα κ σε προηγούμενο μήνυμα, ότι μετά τη συζήτηση που έκανα με τον αδερφό της φίλης μου μου έμεινε αυτό που μου είπε ότι ο άντρας είναι 1000% σίγουρο ότι δεν θα είναι ποτέ μα ποτέ πιστός κ ότι όλες οι σχέσεις βασίζονται πάνω στο συμφέρον όσο έχω να πάρω κάτι από εσένα το παίρνω όταν σταματήσεις να μου δίνεις απλά πάω να το βρω αλλού αλλά αν είμαι παντρεμένος τότε πάω να το βρω αλλού αλλά έχω πίσω μου κ τον μ@λ....κα ο οποίος δεν έχει καταλάβει τίποτα κ με κοιτάει κ σαν θεό. αν είναι έτσι τότε τι φτιάχνουμε? φτιάχνουμε σχέσεις βασισμένες στο συμφέρον κ όχι στα συναισθήματα? αυτό που νιώθει ο άλλος δεν έχει καμία σημασία καμία αξία για εμάς? το μόνο που έχει αξία είναι το σεξ? κ το σεξ πόσο θα κρατήσει αξίζει να ζήσεις μια ζωή έτσι κ να πληγώσεις έναν άνθρωπο που μπορεί να σε αγάπαει πραγματικά γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να κρατήσεις το πουλί σου μέσα στο παντελόνι σου (για τους άντρες) ή κλειστά τα πόδια σου (για τις γυναίκες)? γιατί δεν λες από την αρχή ότι πολύ απλά εγώ θέλω να πηγαίνω κ με άλλους ανθρώπους αν θες έχει καλώς αλλιώς? γιατί πρέπει να δίνουμε ελπίδες στον άλλο κ να παίζουμε με αυτά που νιώθει ή να τον αφήνουμε να κάνει όνειρα που ουσιαστικά τα χτίζει πάνω στην άμμο? κ εκτός αυτού αν το κάνουμε εμείς είναι οκ αν το κάνει όμως ο άλλος θάνατος (λογική που επικρατεί κυρίως στους άντρες). είναι λογική τώρα αυτή?

Senior Member
    Εσυ το αναγάγεις σε άλλα επίπεδα τώρα. Ο αδερφος της φίλης σου μηδένισε τελείως τις σχέσεις. Εδω στην συζητηση που κάνουμε λεμε απλα πως ενας άντρας που ισως καμια φορα ξενοπηδηξει, μπορει να ειναι ενας άρτιος σύντροφος, γιατι ετσι ξεκίνησε να ειναι, και ετσι θέλει να ειναι.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast