Results 16 to 30 of 80
-
04-06-2013, 06:04 #16
Ο γιατρός σου αύξησε τα χάπια γιατί ο αρραβωνιαστικός σου αποδείχτηκε μαλακοπίτουρας?
Εσύ γιατί να αυξήσεις τα χάπια σου για έναν μαλακοπίτουρα? Αφού δεν σου άξιζε αυτός, σου αξίζει η αύξηση της χαπάκωσης?
Άσε που στο χοντρή και πώς του σηκωνόταν έπρεπε να απαντήσεις, ααα, σου σηκωνόταν κιόλας, δεν το είχα καταλάβει και αναρωτιόμουνα, λιγάκι μελάτο ήταν πάντως γενικά. χα, εκεί να δεις πληγές, χτύπα τον μαλάκα στο σημείο που πονάει, το ίδιο δεν έκανε? Στη θέση σου θα κράταγα ΚΑΙ το δαχτυλίδι, και θα του έλεγα πως είναι αποζημίωση για τις άθλιες επιδόσεις του στο σεξ.
- 04-06-2013, 08:56 #17
τοσο καιρο τι ήταν αυτο που σας ένωνε δλδ? και πως φτασατε στο σημειο να ανταλλάζετε δακτυλίδια και να μιλατε για γαμους?
σωστος ειναι αυτος που ενω ξερει τα πάντα για μας με καθε λεπτομερεια, όταν γυρισει ο τροχος και η αγαπη γινει έχθρα, ζηλια θα τα κρατησει μεσα του με τον ιδιο τροπο όπως του δοθηκαν. αλλιως πως στηριζεσαι πάνω του? εσύ ήσουν έμ-πιστη απεναντι του?........ γιατι ζήλευε και ηθελε τοση σημασια?γιάννης
04-06-2013, 13:24 #18
Απειλες? Ζηλιες? Προσπαθεια να σε πληγωσει οπου πονας? Εισαι τυχερη που ξεμπερδεψες και δεν προχωρησατε σε κατι πιο σοβαρο , γιατι ακουω για δακτυλιδια και τετοια. Ειναι ακαταλληλος.
Τωρα εσυ λογικα στεναχωρηθηκες, αλλα δεν πρεπει να στενοχωριεσαι για τις μαλακιες αλλων οσο το δυνατον , αλλα μονο για μαλακιες που κανεις εσυ. Τους αλλους δεν τους ελεγχουμε και εαν ειναι παλιοχαρακτηρες τους αποφευγουμε.
Προσπαθησε να χαρεις την ελευθερια σου και παμε για αλλα...[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
04-06-2013, 13:59 #19
υπάρχουν γυναικες που οι παλιοχαρακτήρες τις ελκύουν, επειδη μεταδιδουν μια υποτιθεται μαγκια, περιπετεια, περισσότερο αυθορμητισμό και χαρακτηριστικα συμπεριφοράς που τα ταυτιζουν με αντρισμό. Αγνοουν όμως τον κινδυνο να σπασουν τα μουτρα τους στο τελος, εκτος κι αν το συνειδητοποιήσουν πριν να ναι αργα. Ειναι αυτο που λενε τις ελκύουν τα κακα παιδια.
γιάννης
04-06-2013, 14:06 #20
Χμμμμμ μπορει να χεις δικιο Γιαννη. Αλλα εγω θα ελεγα οτι τις ελκυουν περαν των γνωστων στοιχειων σωματικης ομορφιας και λοιπων κριτηριων οι ενδιαφεροντες τυποι. Για παραδειγμα εαν παρω τον εαυτο μου σαν αντρας μου αρεσουν οι "ενδιαφεροντες" γυναικες , οχι αναγκαστικα οι καλες ή οι κακες. Εαν θες το λες αυθορμητισμο (οχι απαραιτητα) , εαν θες το λες αλλιως.... αρκει να εχει ενδιαφερον για σενα:)[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
04-06-2013, 15:03 #21
- In this old house where every door is open
Γλιτωσες κοριτσακι, φροντισε τον εαυτο σου και θα γυρισει και το χαμογελο και η ηρεμια! :)
04-06-2013, 15:41 #22
Εγώ θα σου πω μπράβο σου ρε κορίτσι μου που τον έστειλες... Νομίζω πως έχουμε δει πολλές περιπτώσεις που οι γυναίκες δε φεύγουν ούτε με σφαίρες!!! κι εσύ παρ'όλα τα προβλήματα έκανες τρελό βήμα!!! έλα ρε συ!!! τέτοια άτομα υπάρχουν πολλά γύρω μας... και όσον αφορά το πρόβλημα με το πάχος και το σεξουαλικό... ας ρωτήσει τον εαυτό του, που με τα λεγόμενά του καταλαβαίνουμε ότι η σημαία ήταν ψηλά... δεν είπε ότι δε σηκωνόταν!!! Και καταλαβαίνουμε όλοι ότι έχει τεράστιο πρόβλημα για να σου χτυπήσει κάτι τέτοιο.. ένας νορμάλ άνθρωπος θα είχε συνείδηση!! Και πάλι μπράβο σου!!! μακριά από άτομα που μας θέλουν "υπό" και προσπαθούν να μας κρατούν πίσω!!! Αι σιχτίρ με το κα΄θε κομπλεξικό!!!!!!
Ρόδα είναι και γυρίζει... Εγώ φοβάμαι ότι όταν τη δω θα χαρώ και αυτή θα με πατήσει!!! :P
04-06-2013, 15:46 #23
δεν εχω ανεχτει ποτε αντρα να με εκμεταλευεται ειναι ισως το μοναδικο πραγμα π καμαρωνω σε μενα πλεον. Confide, η κατασταση μ εφτασε στο αμην οχι μονο για τον χωρισμο κ οσα μ εκανε τους τελευταιους μηνες, αλλα επισης και θεματα στην δουλεια και διαφορες ακομα μλκιες που με ταραξανε κ απ τις οποιες προσπαθουσα να ξεμπερδεψω κ να βαλω σε μια σειρα, ενω εκεινος αντι να βοηθησει με το να με εχει ηρεμη, με επιβαρυνε επειδη ηταν ανασφαλης,. εγω δουλεω!εκεινος δεν εκανε τπτ! ειχα ξαναπροσπαθησει να χωρισω και 2-3 μηνες πριν αλλα πρωτα μολις ακουγε τετοια περι χωρισμου με απειλουσε ΓΑΜΑ τα και μετα φυσικα κλαιγοτανε και υποσχοταν αλλα. ολα ηταν οκ και τους 5 τελευταιους μηνες ειχε καταληξει εφιαλτης.............
και δεν ανεχομαι να προσπαθει καποιος να με κρατησει με απειλες για την ζωη μ η με το να με ρεζιλεψει στο fb χρησιμοποιοντας πραγματα π του εμπιστευτηκα καλως η κακως , επειδη ημασταν ζευγαρι , ή απειλες για αυτοκτονιεςI m a Good Person With Bad Attitude
04-06-2013, 15:54 #24
04-06-2013, 15:55 #25
04-06-2013, 16:29 #26
ολοι εχουμε πεσει σε κελεπουρια δυστυχως!!!ναι μεν ειχαμε και οι 2 διπολικη, αλλα εγω οταν τσακωνομουν μαζι του δεν τον απειλουσα με την ζωη τ ουτε τον ρεζιλευα στους αλλους ουτε του εξυνα πληγες του παρελθοντος του βγαζοντας κακια σε ψυχολογικα τραυματα π ειχε!!! τουλαχιστον εγω απεδειξα στον εαυτο μ πως μπορω να ειμαι σωστη σε μια σχεση και απολυτα πιστη. πραγμα που με τους προηγουμενους δεν το εκανα. ολους τους κερατωνα ειδηκα οταν η ασθενεια μ ηταν στο ζενιθ
I m a Good Person With Bad Attitude
04-06-2013, 17:42 #27
04-06-2013, 17:53 #28
Γιατι μας αναφερεις αυτο "πως μπορω να ειμαι σωστη σε μια σχεση και απολυτα πιστη. πραγμα που με τους προηγουμενους δεν το εκανα. ολους τους κερατωνα ειδηκα οταν η ασθενεια μ ηταν στο ζενιθ " , περιμενεις καποιος αλλος να το διαβασει?
Τεσπα.
Κανενας δεν ανηκει σε κανεναν , μερικοι οφειλουν να το καταλαβουν.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
04-06-2013, 17:53 #29
ακριβως θεοφανια. εγω ειχα ολη την καλη διαθεση να βοηθησω και να στηριξω...απο ενα σημειο κ μετα αν κατι σε χαλαει τοσο πολυ στην υγεια σου ειδηκα, δεν πρεπει το συνεχιζεις. εχεις να σκεφτεις και τα δικα σου βασανα. δεν ειμαστε η μητερα κανενος για να νταντευουμε μονιμως!!!!
I m a Good Person With Bad Attitude
04-06-2013, 17:54 #30
[QUOTE=keep_walking;440512]Γιατι μας αναφερεις αυτο "πως μπορω να ειμαι σωστη σε μια σχεση και απολυτα πιστη. πραγμα που με τους προηγουμενους δεν το εκανα. ολους τους κερατωνα ειδηκα οταν η ασθενεια μ ηταν στο ζενιθ " , περιμενεις καποιος αλλος να το διαβασει?
Τεσπα.
Κανενας δεν ανηκει σε κανεναν , μερικοι οφειλουν να το καταλαβουν.[/QUOTE
keep το ρωτησε πιο πανω ο ioannis αν ημουν πιστη εγω.I m a Good Person With Bad Attitude