Φοβάμαι ότι θα μείνω στο ράφι.... - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 109
    Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Mπαα, δεν ισχύουν απόλυτα αυτά που λες Όλγακι, για τους έξυπνους και ικανούς σε σχέση με την παντρειά/τύχη...
    γιατί υπάρχει και μια λαϊκή παροιμία, που λέει στο περίπου... οι τρελές και οι χαζές έχουν τις τύχες τις καλές!...

....
    για την ακριβεια η παροιμια λεει "οι πουτανες κι οι τρελες εχουν τις τυχες τις καλες".
    και οντως δεν ισχυει :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    για την ακριβεια η παροιμια λεει "οι πουτανες κι οι τρελες εχουν τις τυχες τις καλες".
    και οντως δεν ισχυει :)
    Και γιατί δεν ισχύει;;;; Μια χαρά ισχύει εγώ ξέρω κάτι παλαβιάρες που παντρεύτηκανε΄....

Τι άραγε θέλει να πει ο ποιητής;
    Οι πουτάνες με την ελαστική συνείδηση και την τεχνική του διπλαρώματος και της μπαγαποντιάς έχουν αρκετές πιθανότητες να βρούν το δέκα το καλό και να πήξουν στα φράγκα. Οι ελαφρόμυαλες πάλι, προσεγγίζοντας επιδερμικά τη ζωή, χωρίς να βλέπουν και τόσο ορθολογιστικά τα πράγματα, χωρίς να χολοσκάνε με το παραμικρό και χωρίς να πληγώνονται από τις κακοτοπιές της ζωής, βλέπουν τη ζωή χαλαρά και έτσι μες στην καλή χαρά που είναι μπορεί να πέσουν κι αυτές στα μαλακά. Αντίθετα αρκετές απ αυτές που έχουν αρχές στη ζωή τους και ακαδημαϊκά προσόντα και έχουν μάθει να εκλογικεύουν τα πάντα, δε φαίνεται να έχουν και τόσο πολλές πιθανότητες για οικονομική ευρωστία.
    - Καλά δεν μπορώ να το χωνέψω. Η Μαιρούλα, μία τόσο καλλιεργημένη κοπέλα και με τόσα πτυχία πήγε και παντρεύτηκε αυτό τον απένταρο και στη δουλειά της παίρνει τρεις και εξήντα, ενώ η Λίλυ που δεν κατάφερε να τελειώσει το σχολείο και έζησε μια άσωτη ζωή μέχρι τα τριάντα της, κατάφερε και τύλιξε ολόκληρο εφοπλιστή και έχει και περίοπτη θέση στην επιχείρηση του άντρα της.
    - Ε, δεν το ξέρεις; Oι πουτάνες κι οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές...

http://www.slang.gr/lemma/show/oi_po...tis_kales_6008
    Last edited by δελφίνι; 17-06-2013 at 16:16.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Piece Of Mind View Post
    ματινα μανταρινακη το ταπεινο χαμομιλακι θα πρεπε να λεγεσαι.ηθελα να ξερα ποιος σου χει κανει το μυαλο πουρε και ασχολεισαι ολο με τετοια.ειμαι 31,εχω τις παρεες μου,τους φιλους μου,το σπιτι μου,την σχεση μου,αμαξι,μηχανακι,δεν εχω σκοπο να παντρευτω και νιωθω υπεροχα.ξεκολλα.
    Το θέμα είναι ότι όλες παντρευτήκανε από τις φίλες μου και ότι μόνο εγώ έχω μείνει ανύπαντρη , δυστυχώς. Το επίσης κακό είναι ότι από τότε που παντρεύτήκανε κοκορώνονται ότι πιάσανε τον παπά από τα αρχίδια και δεν με καταδέχονται.

Senior Member
    Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    Και γιατί δεν ισχύει;;;; Μια χαρά ισχύει εγώ ξέρω κάτι παλαβιάρες που παντρεύτηκανε΄....

Οι πουτάνες με την ελαστική συνείδηση και την τεχνική του διπλαρώματος και της μπαγαποντιάς έχουν αρκετές πιθανότητες να βρούν το δέκα το καλό και να πήξουν στα φράγκα. Οι ελαφρόμυαλες πάλι, προσεγγίζοντας επιδερμικά τη ζωή, χωρίς να βλέπουν και τόσο ορθολογιστικά τα πράγματα, χωρίς να χολοσκάνε με το παραμικρό και χωρίς να πληγώνονται από τις κακοτοπιές της ζωής, βλέπουν τη ζωή χαλαρά και έτσι μες στην καλή χαρά που είναι μπορεί να πέσουν κι αυτές στα μαλακά. Αντίθετα αρκετές απ αυτές που έχουν αρχές στη ζωή τους και ακαδημαϊκά προσόντα και έχουν μάθει να εκλογικεύουν τα πάντα, δε φαίνεται να έχουν και τόσο πολλές πιθανότητες για οικονομική ευρωστία.
    - Καλά δεν μπορώ να το χωνέψω. Η Μαιρούλα, μία τόσο καλλιεργημένη κοπέλα και με τόσα πτυχία πήγε και παντρεύτηκε αυτό τον απένταρο και στη δουλειά της παίρνει τρεις και εξήντα, ενώ η Λίλυ που δεν κατάφερε να τελειώσει το σχολείο και έζησε μια άσωτη ζωή μέχρι τα τριάντα της, κατάφερε και τύλιξε ολόκληρο εφοπλιστή και έχει και περίοπτη θέση στην επιχείρηση του άντρα της.
    Κι εγώ ξέρω ανάλογες περιπτώσεις Ολγάκι μου...
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member

http://www.slang.gr/lemma/show/oi_po...tis_kales_6008
    εχουν επισης αρκετες πιθανοτητες να τις παρουν χαμπαρι απ την αρχη και να τις στειλουν απο εκει που ηρθαν :D

απο "παλαβιαρες" οπως τις αποκαλεις δεν εχω ιδιαιτερη εμπειρια.κατι πουτανες που ηξερα ομως, πανε απ το κακο στο χειροτερο γιατι τις παιρνουν χαμπαρι αμεσως και δεν σταυρωνουν ουτε πελατη,οχι γαμπρο!

Member
    δεν υπαρχουν αξιοι και μη αξιοι...και αν αυτο το ελεγαν παλιοτερα ηταν μεσα απο κοινωνικα κλισε και συγκεκριμενα προσοντα...οπως προικα η γυναικα...και για τον αντρα χρηματα κλπ..
    καπου στο οικονομικο τελικα ακουμπουσε το αξιος η οχι.
    τωρα την σημερον ημερα εχουν αυξηθει οι απαιτησεις απο το ταιρι μεχρι και την τελετη την ιδια..
    παλιοτερα πηγαινες στην εκκλησια...και στο σπιτι ειχες 2 μαχαιρια και 2 πιρουνια και ετρογες σε ενα τραπεζακι.
    τωρα πρεπει να ειναι ο συντροφος αψογος πλουσιος και για να παντρευτεις πρεπει το σπιτι σου να ειναι επιπλωμενο να εχει nova...
    και βεβαιαως η τελετη πρεπει να γινει με 1000 καλεσμενους με 40 ευρω το ατομο...και το νυφικο 3000 ενοικιαση...
    ολα αυτα ειναι ανασταλτικα...αλλα λιγο αλλα πιο πολυ...
    και ο χρονος να γνωρισεις ανθρωπο μηδεν....
    με τους σημερινους ρυθμους της ζωης...

Member
    Το θέμα είναι ότι όλες παντρευτήκανε από τις φίλες μου και ότι μόνο εγώ έχω μείνει ανύπαντρη , δυστυχώς. Το επίσης κακό είναι ότι από τότε που παντρεύτήκανε κοκορώνονται ότι πιάσανε τον παπά από τα αρχίδια και δεν με καταδέχονται.
    ολες αυτο λενε πιστεψε με ασχετα αν ισχυει..τι θα πουνε...εκανα λαθος; θελει πολυ θαρος να το πεις αυτο...

Senior Member
    Τελικά εσένα όλγα ποια τύχη σου ταιριάζει?τι θα θελες? Το καλο εργατικό παλληκάρι και μια δουλιτσα τρεις και εξήντα ή τον εφοπλιστή? Για τι πράγμα μιλάμε για να καταλάβω...
    Κοιτα ο καθεις ότι μπορει κάνει, και η χαρωπη πλην τιμια νοικοκυρούλα και η "τσουλίτσα" που έμαθε την τέχνη του "τυλίγειν" Τι μας κόφτει εμάς τι κάνουν οι άλλες, δεν κατάλαβα ?
    Το θέμα ειναι εμεις τι θέλουμε για τον εαυτο μας, πως αισθανόμαστε μ' αυτον...Αν δεν αισθάνεσαι εσύ καλά με σένα, οι άλλες σε πείραξαν?
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Senior Member
    Ολγακι εσυ ποια στοιχεια θελεις να χει ο αντρας που θα παντρευτεις?

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εχουν επισης αρκετες πιθανοτητες να τις παρουν χαμπαρι απ την αρχη και να τις στειλουν απο εκει που ηρθαν :D

απο "παλαβιαρες" οπως τις αποκαλεις δεν εχω ιδιαιτερη εμπειρια.κατι πουτανες που ηξερα ομως, πανε απ το κακο στο χειροτερο γιατι τις παιρνουν χαμπαρι αμεσως και δεν σταυρωνουν ουτε πελατη,οχι γαμπρο!
    Εμένα μια συμμαθήτριά μου, την οποία όλοι την είχανε για πολύ κακό χαρακτήρα και χαμελέωντα και είχε ίσα με 35 ολοκληρωμένες σχέσεις πήρε αρχιτέκτονα και την αγαπάει. Εγώ δεν την πολυσυμπαθώ αλλά μπορεί να κάνω και λάθος και να αξίζει η κοπέλα. Πάντως είχε αυτό που λένε καλό τυχερό. Στο λύκειο ήτανε ένα κακάσχημο τερατάκι μαύρο και χοντρό δλδ εγώ μπροστά της ήμουνα θεά παίζει και να με ζήλευε (μπορεί και να μην με συμπαθούσε ούτε και αυτή) το καταλάβαινα από την συμπεριφορά της. 'Ητανε και κακή μαθήτρια του 14. Ένα μπάζο με όλα τα κακά πάνω της. Το χειρότερο κορίτσι! Όταν τελείωσε το σχολείο πήγε στο εξωτερικό να σπουδάσει αγγλική φιλολογία, οι γονείς της έσταξαν φράγκα πολλά.

Και δεν είναι η μοναδική περίπτωση που ξέρω , και άλλες αντιπαθητικές και κακάσχημες παντρευτήκανε και πήρανε τα καλύτερα παιδιά που εγώ δεν τις έδινα καμμία σημασία. Οι οποίες μάλιστα ήτανε και στα αζήτητα λόγω εμφάνισης γιατί ήτανε άσχημες. Εγώ ήμουνα όμορφη κοπέλα αλλά άμυαλη και δεν περίμενα ότι δεν θα παντρευόμουνα το είχα δεδομένο ότι θα παντρευτώ και με ζητούσανε μικρή πολλά παιδιά.

Senior Member
    Ολγάκι αυτό που σου είπε η remedy είναι το πιο σημαντικό..Πρέπει να ασχοληθείς και με κάποιον άλλο εκτός από την πάρτη σου..έτσι ίσως γίνεις ενδιαφέρουσα..Και δεν το καταλαβαίνεις ότι η ερώτηση σου πάσχει από παντού...
    υπάρχουν αγγελίες για γάμο αν θέλεις πάντως :p..Αν θελεις να παντρευτεις και δεν εχεις σημαντικες απαιτησεις..ευκολο ειναι :)

..εγώ πάντως ολγακι σε προτιμούσα με τα παλιά σου νικ.
    Σα να σε βλέπω κουρασμένη πλέον....

Senior Member
    ναι και επειδη παντρευτηκανε?και αμα αυριο χωρισουνε?αμα αυριο πεσει κανα κερατο απτον αντρα?ολα αυτα ειναι μικροαστικες αντιληψεις.εγω αν ειχα φιλους που δεν με καταδεχονταν επειδη δεν ειμαι παντρεμενος,θα παιρνα γιαουρτια με πετσα σε πυλινο και θα τους τα πεταγα στα μουτρα.

Senior Member
    ω, σούπερ κατερίνα! νάις
    Be warned. My shite detector is on high alert.

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast