Ανχος λογο Στρατου - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 68
    Junior Member
    Quote Originally Posted by ti einai touto pali View Post
    Γεια σου Χριστο τα ...πλουσιοπαιδα σε χαιρετουν... Μπορεις να μου πεις γιατι "χρειαζεται ο στρατος?". Γιατι εγω ως "πλουσιοπαιδο" ειμαι της αποψης για "να σκοτωνονται οι λαοι για του αφεντη το φαι" που λεει και ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ Νίκος Ξυλούρης στην "Η μπαλάντα του κυρ Μέντιου " του επισης ΑΘΑΝΑΤΟΥ Κώστα Βάρναλη.
    Παντως σε ευχαριστω που μου υπενθυμισες οτι ειμαι "πλουσιοπαιδο" γιατι ειχα το ξεχασει...Απ τα 7 μου θυμαμαι που εβοσκα προβατα , στο ενα χερι την γλιτσα στο αλλο χερι το βιβλιο κυριολεκτικα (οτι κανουν τα πλουσιοπαιδα δηλαδη...)
    Μετα οταν εφυγα για σπουδες τα μονα χρηματα που μπορουσαν να μου δωσουν οι "πλουσιοι " γονεις μου ηταν τα νοικια και χαρτζηλικι που εφτανε για ενα πακετο τσιγαρα (για δυο μερες) και εναν καφε. Και επειδη μου περισσευαν τα φραγκα επιασα δουλεια ως "γκολντεν μποϊ" εγινα χαμαλης στην κρεαταγορα στη Σαλονικη...
    Αν κι εγω πηγα στον στρατο (18 μηνες χαμενοι απο την ζωη μου) ξερω πολλους που "πηραν το Ι5 το μικρακι" που λεει και ο ΜΕΓΑΣ Παυλος Σιδηροπουλος και δεν θυμαμαι ουτε μα ουτε εναν να ειναι πλουσιοπαιδο γαμω την καραβανια μου γαμω. Ολοι μα ολοι τους απλοι ανθρωποι ειναι γεννημενοι απο "φτωχα (πλην τιμια) αρχιδια..."
    Μετα απο τοσα χρονια αυτο που παραδεχομαι σε αυτους ειναι οτι ειχαν τα αρχιδια και δεν πηγαν στον στρατο... Και δεν τους σπασαν τα αρχιδια "Ανίκανοι ΕΠΥ[επαγγελματίες οπλίτες] με παραπανίσια κιλά,άλλοι ψυχοπαθείς,άλλοι νοητικά στερημένοι και άλλοι χρυσοί άνθρωποι. " οπως λες κι εσυ...
    ΥΓ. Απο οτι θυμαμαι και απο οτι ξερω τα " δειλά και κακομαθημένα πλουσιόπαιδια" εχουν ακρες και δεν πανε στρατο ή στην χειροτερη "πηγαινουν" και εχουν μονιμη αδεια αγραφη εμφανιζονται μονο στην ορκομωσια και στο τελος για να παρουν το χαρτι...
    giannis250 επειδη εδω δεν θα βγαλεις ακρη η γνωμη μου ειναι α) κανε αυτο που θελεις και πιστευεις, β) σου εγραψα πριν οτι στην χειροτερη μπορεις να παρεις αναβολη μεσα απο τον στρατο

ναι φιλε δεν βγαζεις ακρη με αυτα και δεν θελω να ασχοληθω καν.αυτο που ηθελα ηταν να τα πω καπου για να ξελαφρωσο ευχαριστω τα παιδια που μου απαντησαν και ενδιαφερθηκαν για εμενα οπως και σε σενα φιλε που μιλισες πολη καλα σε ευχαριστω φιλε και θα κανω αυτο που θελω εγω και οχι οτι θελουν η αλλοι και παλι ευχαρισω.φιλος εχω απαφασει να παρω αναβολη για αυτο το καιρο γιατι γενικα απο κατασταση και αλλα πραγματα ειμαι χαλια αυτο το καιρο.λεω θα τυχω καλους ανθρωπους μεσα στο στρατο που θα με καταλαβουν φιλε οπως με καταλαβατε και εσεις και παλι ευχαριστω αμα δεν μιλουσα φιλε θα εσκαγα. και παλι χιλια ευχαριστω παιδια να στε καλα.
    Last edited by giannis250; 23-06-2013 at 15:37.

Banned
    Quote Originally Posted by Χρίστος View Post
    Φίλε μου είμαι από Κύπρο.Ο στρατός δεν διαφέρει και πολύ από τον δικό σας.Ανίκανοι ΕΠΥ[επαγγελματίες οπλίτες] με παραπανίσια κιλά,άλλοι ψυχοπαθείς,άλλοι νοητικά στερημένοι και άλλοι χρυσοί άνθρωποι.Αξιωματικοί που αρέσκονται στο να βασανίζουν στρατιώτες γιατί έτσι νομίζουν ότι θα επιβάλουν πειθαρχία.
    Φίλε όταν μπήκα στο ΚΕΝ Πάφου πριν 7 χρόνια δέχτηκα φραστική επίθεση από παλιό στρατιώτη..Έλεγε ότι θα πετάξει όσα βρήκε στην τσάντα μου γιατί είναι μαλακίες....και φοβήθηκα πολύ.Έμπαινα σε ένα σχολείο εκείνη την στιγμή....
    Μπήκα σε μια μονάδα επίλεκτη αργότερα όπου ήμουν με πολλούς συμμαθητές μου από το λύκειο..Βρήκα και άλλους γνωστούς ιδίως παλιούς οι οποίοι ξέροντας ότι ήμουν χαμηλών τόνων δεν μου έκαναν καψόνι.Με είχαν για ηλίθιο γιατί έπαιζα λίγο τον ηλίθιο για να επιβιώσω ένα χρόνο εκεί μέσα.
    Φίλε λίγο πριν απολυθώ έγινα άλλος άνθρωπος.Έκανα πράγματα τα οποία δεν είχα κάνει 1 χρόνο και εξέπληξα τους άλλους στρατιώτες.Πράγματα που δεν πίστευα ότι θα κάνω.Ωρίμασα πολύ.Ο καλύτερος μου φίλος από εκεί μέσα προέκυψε,Ακόμα και σήμερα όταν πάω έφεδρος μιλώ με αρκετό κόσμο...ιδίως με άγνωστους.
    Ο στρατός είναι σχολείο..Θα κλάψεις,θα χάσεις αίμα,θα πονέσεις,θα γελάσεις,θα νιώσεις περήφανος .Θα μπεις εκεί παιδαρέλι και θα βγεις άντρας!!!
    Μην ακούς μαλακίες περί αγγαρειών....οι μανάδες μας δηλαδή τι να πουν που πλένουν τόσα κάθε μέρα?Θα χαλάσει το ίμειτζ μας δηλαδή με λίγο κόπο?
    Φυσικά και χρειάζεται ο στρατός.Μαλακίες τα περί ιμπεριαλισμού.Άνθρωποι δειλοί που μισούν την πατρίδα τους τα λένε αυτοί όπως και τα άλλα περί ανθρώπινων δικαιωμάτων.....Μαλακίες δειλά και κακομαθημένα πλουσιόπαιδια είναι που κοροιδεύουν όσους είχαν τα αρχίδια και υπηρέτησαν.

Εχεις αρχ.....πήγαινε και θα τα πας μια χαρά.Θα καμαρώνεις όταν απολυθείς.Θα τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου.!
    Mπραβο αγορι μου..Μου ειχαν πεσει τα σαγονια μεχρι που ειδα την απαντηση σου..Εγω γυναικα ειμαι και τελικα βλεπω οτι αν ποτε γινει κανενα ντου την μπιπ!!!

Ειναι εξαμβλωμα ο στρατος γιατι εχει 5-6 καψονια?Προτιματε να κυκλοφορειτε το Ι5 λες και ειναι πτυχιο?12 μηνες ειναι τωρα η στρατευση?Παλια πηγαιναν 2 χρονια και δεν ειχαν ουτε μαντηλι για να κλαψουν..!Αστο δεν συνεχιζω ειναι λυπηρο ολο αυτο!

Banned
    Quote Originally Posted by Χρίστος View Post
    Φίλε μου είμαι από Κύπρο.Ο στρατός δεν διαφέρει και πολύ από τον δικό σας.Ανίκανοι ΕΠΥ[επαγγελματίες οπλίτες] με παραπανίσια κιλά,άλλοι ψυχοπαθείς,άλλοι νοητικά στερημένοι και άλλοι χρυσοί άνθρωποι.Αξιωματικοί που αρέσκονται στο να βασανίζουν στρατιώτες γιατί έτσι νομίζουν ότι θα επιβάλουν πειθαρχία.
    Φίλε όταν μπήκα στο ΚΕΝ Πάφου πριν 7 χρόνια δέχτηκα φραστική επίθεση από παλιό στρατιώτη..Έλεγε ότι θα πετάξει όσα βρήκε στην τσάντα μου γιατί είναι μαλακίες....και φοβήθηκα πολύ.Έμπαινα σε ένα σχολείο εκείνη την στιγμή....
    Μπήκα σε μια μονάδα επίλεκτη αργότερα όπου ήμουν με πολλούς συμμαθητές μου από το λύκειο..Βρήκα και άλλους γνωστούς ιδίως παλιούς οι οποίοι ξέροντας ότι ήμουν χαμηλών τόνων δεν μου έκαναν καψόνι.Με είχαν για ηλίθιο γιατί έπαιζα λίγο τον ηλίθιο για να επιβιώσω ένα χρόνο εκεί μέσα.
    Φίλε λίγο πριν απολυθώ έγινα άλλος άνθρωπος.Έκανα πράγματα τα οποία δεν είχα κάνει 1 χρόνο και εξέπληξα τους άλλους στρατιώτες.Πράγματα που δεν πίστευα ότι θα κάνω.Ωρίμασα πολύ.Ο καλύτερος μου φίλος από εκεί μέσα προέκυψε,Ακόμα και σήμερα όταν πάω έφεδρος μιλώ με αρκετό κόσμο...ιδίως με άγνωστους.
    Ο στρατός είναι σχολείο..Θα κλάψεις,θα χάσεις αίμα,θα πονέσεις,θα γελάσεις,θα νιώσεις περήφανος .Θα μπεις εκεί παιδαρέλι και θα βγεις άντρας!!!
    Μην ακούς μαλακίες περί αγγαρειών....οι μανάδες μας δηλαδή τι να πουν που πλένουν τόσα κάθε μέρα?Θα χαλάσει το ίμειτζ μας δηλαδή με λίγο κόπο?
    Φυσικά και χρειάζεται ο στρατός.Μαλακίες τα περί ιμπεριαλισμού.Άνθρωποι δειλοί που μισούν την πατρίδα τους τα λένε αυτοί όπως και τα άλλα περί ανθρώπινων δικαιωμάτων.....Μαλακίες δειλά και κακομαθημένα πλουσιόπαιδια είναι που κοροιδεύουν όσους είχαν τα αρχίδια και υπηρέτησαν.

Εχεις αρχ.....πήγαινε και θα τα πας μια χαρά.Θα καμαρώνεις όταν απολυθείς.Θα τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου.!
    Συμφωνω Χριστο , ο στρατος ειναι μεγαλο σχολειο . Οντως ωριμαζεις , μαθαινεις να ελισεσσαι , παιρνεις δλδ μια μικρη γευση απο την πραγματικη ζωη . Απολυθηκα πριν απο 25 χρονια , τι κ αν εκανα μερικες αγγαριες (λιγες] , τ κ αν επαθα κρυοπαγημα στο ποδι (υπηρετουσα Τριπολη ) που εκανε 2 χρονια να μου περασει , τι κ αν υπηρετησα 24 μηνες , εκανα ομως φιλους , με τον διοικητη μου ακομα κ τωρα τηλεφωνιωμαστε , δλδ εχω πολυ ωραιες αναμνησεις . Τωρα , αν εχεις ψυχ. προβλημα , οπως ενας απο τους 3 κολλητους μου , που πηγε , κ κατεληξε ν'αυτοκτονησει , βεβαια δεν εφταιγε ο στρατος , τοχε το προβλημα , κ εξεδηλωθει στον στρατο , αν κ εγω δεν ειχα καταλαβει κατι , μονο οτι ηταν μοναχικος .Ασε , οσο το θυμαμαι τον Μανο , ακομα φρικαρω , εκανα 1 χρονο να το ξαπερασω . Για να επανελθω , αν εχεις ψυχ. προβλ. ,πραματικο ομως, εκει αλλαζει τελειως.

Banned
    Φιλεμου πρωτα απο ολα συγχαρητηρια για τις εξετασεις που εδωσες, ευχομαι καθε καλο, να περσεις κι να μπορεσεις να σπουδασεις αυτο που λαχταρας.
    Ο στρατος δεν ειναι κατι ομορφο, δυστυχως ειναι ο καθρεφτης της ελλαδας σε εναν χρονο, γραφεικρατια και ολα τα καλα, βισμα, λαδομα και ολα τα αλλα που υπαρχουν σε αυτο τον τοπο. Ψεματα δε θα σου πω, δε θα σου πω οτι θα περασεις καλα - εκτος αν εχεις κανενα τρελο βισμα κι εισαι ολο σπιτι σου -, αλλιως καλα ξεμπερδεματα.
    Αυτο που γνωριζω απο συγκενεις μου που ειναι στον στρατο τωρα, τα πραγματα εχουν αλλαξει πολυ προς το καλο , δεν ξερω την ηλικια σου, αλλα να ξερεις οτι αμα παρεις Ι5 για ψυχολογικους λογους δεν το γραφουν πανω στην "ροζαλια" ουτε θα εχεις καποιο θεμα αφου στις δουλειες δεν σου ζηταν λεπτομερειες που υπηρετησες, ουτε θα σε προτημησουν αμα εισουν ραμπο! αυτο που τους νοιαζει ειναι να εχεις ξεμπερδεξει! προσωπικα δεν θυμαμαι πωτε να με ρωτησαν αναυτικα για το στρατο, παρα μονο αν εχω ξεμπερδεψει! αρα αμα θες τραβα κι παρε το τελοχαρτο! εμενα μου το εδιναν κι ο βλακας δεν το επερνα!
    Απο την αλλη τωρα αμα θες να βγαλεις τον στρατο καντο! δυο τροποι υπαρχουν , ο ενας ειναι να εισαι δυπλοματης, να κανεις οτι σου λενε, να ανεχεσαι πολλα, να δεχτεις να χασεις καποια μεροι της αξιοπρεπειας σου! αφου αυτος ειναι και ο σκοπος τους.Ο αλλος τροπος ειναι να πας εκει και να εισαι οσο πιο σωστος μπορεις, να μην ριχνεις τις δικες σου αγκαριες σε αλλους αλλα να παιζεις και ξυλο συνεχεια! ειδικα με τους παλιους! να ξερεις οτι αμα παιζεις ξυλο, οτι αμα τσακονεσαι - οχι συνεχεια ομως, οχι για το παραμικρο ετσι- το εκτιμουν παρα πολυ οι αξιωματικοι, λογο του οτι νομιζουν οτι οποιος παιζει ξυλο ειναι "ανδρας" ειναι τσαμπουκας και θα ειναι καλος στον πολεμο!,για αυτους τους λογους να ξερεις οτι δεν θα εχεις τοσο κακες επιπτωσεις οσο θα προβλεποταν, δλδη πολλες φορες θα στην χαρησουν, θα κανουν και τα στραβα ματια κι γενικα θα σε εχουν σε εκτιμιση.
    Οπως και να το παρεις τον στρατο να ξερεις οτι θα περασει και αυτο, ειναι μια δυσκολια της ζωης, ειναι μια δοκιμασια για εσενα, απλα μην το αφησεις να σε παρει απο κατω! μην σε πιασει κανενα ψυχοπλακομα, μην μελαγχολεις! δες το στην"τρελη" που λενε! να προσπαθεις να περνας την καθε σου στιγμη οσο πιο χαβαλε γινετε! και να ξερεις οτι θα ερθει η μερα που θα τα θυμασαι κι θα γελας! οπως οι πιο πολλοι απο εμας, δυστυχως οχι ολοι ομως! προσωπικα ειχα την ατυχια να χασω εναν φιλομου στον στρατο! κατι που με εχει επιρεασει παρα πολυ, αν ομως εξερεσεις αυτο, οπ στρατος για τους πιο πολλους ειναι μια αναμνηση με χαβαλε .

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Mπραβο αγορι μου..Μου ειχαν πεσει τα σαγονια μεχρι που ειδα την απαντηση σου..Εγω γυναικα ειμαι και τελικα βλεπω οτι αν ποτε γινει κανενα ντου την μπιπ!!!

Ειναι εξαμβλωμα ο στρατος γιατι εχει 5-6 καψονια?Προτιματε να κυκλοφορειτε το Ι5 λες και ειναι πτυχιο?12 μηνες ειναι τωρα η στρατευση?Παλια πηγαιναν 2 χρονια και δεν ειχαν ουτε μαντηλι για να κλαψουν..!Αστο δεν συνεχιζω ειναι λυπηρο ολο αυτο!
    Εγω χρησιμοποιησα τη λεξη εξαμβλωμα οποτε υποθετω μιλας για τις αποψεις μου.
    Αυτο ειναι κατι που λες εσυ , δεν μιλησε κανενας για καψονια. Εαν εσυ γουσταρεις να υπαρχουν στρατα στη Γη ειναι αλλο καπελλο. Εαν γουσταρεις να βλεπεις εκατομμυρια εκατομμυριων να χαλιουνται σε εξοπλισμους ενω σε αλλες περιοχες πεινανε. Ναι φυσικα ολοι πρεπει να αμυνθουν σε επικειμενη επιθεση και ο χορος του παραλογου συνεχιζεται. Ναι οπως προανεφερα αναγκαιοτητα ειναι γιατι δεν εχουμε φτασει σε υψηλα επιπεδα σαν ατομα και σαν κοινωνια.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Εγω χρησιμοποιησα τη λεξη εξαμβλωμα οποτε υποθετω μιλας για τις αποψεις μου.
    Αυτο ειναι κατι που λες εσυ , δεν μιλησε κανενας για καψονια. Εαν εσυ γουσταρεις να υπαρχουν στρατα στη Γη ειναι αλλο καπελλο. Εαν γουσταρεις να βλεπεις εκατομμυρια εκατομμυριων να χαλιουνται σε εξοπλισμους ενω σε αλλες περιοχες πεινανε. Ναι φυσικα ολοι πρεπει να αμυνθουν σε επικειμενη επιθεση και ο χορος του παραλογου συνεχιζεται. Ναι οπως προανεφερα αναγκαιοτητα ειναι γιατι δεν εχουμε φτασει σε υψηλα επιπεδα σαν ατομα και σαν κοινωνια.
    Aπλως χρησιμοποιησα αυτο που ειπες,δεν αναφερθηκα σε εσενα προσωπικα..Στρατος ως Εθνικη φρουρα σαφως και πρεπει να υπαρχει οπως και συνορα ενα πραμα,αυτο ομως ειναι δικη μου αποψη.Τα δικα μας τα στρατα εχουν εγκαταλειφθει προ πολλου γι'αυτο και γινεται του πουλιου το πανηγυρι!
    Δεν ξερω κατα ποσο ειναι αγγαρεια ή υποχρεωση το να ξερεις να πιασεις ενα οπλο και δεν μιλαω για στρατοκαυλιαση..Καλησπερα σου!

Senior Member
    Aπλως χρησιμοποιησα αυτο που ειπες,δεν αναφερθηκα σε εσενα προσωπικα..Στρατος ως Εθνικη φρουρα σαφως και πρεπει να υπαρχει οπως και συνορα ενα πραμα,αυτο ομως ειναι δικη μου αποψη.Τα δικα μας τα στρατα εχουν εγκαταλειφθει προ πολλου γι'αυτο και γινεται του πουλιου το πανηγυρι!
    Δεν ξερω κατα ποσο ειναι αγγαρεια ή υποχρεωση το να ξερεις να πιασεις ενα οπλο και δεν μιλαω για στρατοκαυλιαση..Καλησπερα σου!
    Χμ , εμενα δεν μου αρεσουν τα οπλα, Αλλα οκ.

Παντως εχετε εσφαλμενη γνωμη για τον στρατο οσοι δεν εχουν παει, ναι πυροβολεις μερικες φορες καποιους στοχους. Ισως συνολικα να ριξεις ας πουμε 100 σφαιρες σε 18 μηνες οπως εκανα εγω. Θα μπορουσες δηλαδη να συμπιεσεις την εκπαιδευση των οπλων σε μια εβδομαδα. Βασικα ασχολεισαι με αλλα πραγματα και οκ οι αγγαρειες ειναι αναγκαιες για την αυτοδιαχειρηση του πολλες φορες , αλλα και παλι οι αγγαρειες δεν ειναι ο στρατος. Τεσπα δεν θελω να γραψω κανα κατεβατο.

Μερικοι για λογους υγειας ΔΕΝ μπορουν να κανουν στρατο , για αυτο οι νομοθετες εβγαλαν τα γιωτοχαρτα. Επισης ειναι και αλλες κατηγοριες πολιτων που θα επρεπε να εχουν ιδιαιτερα προνομια. Οταν ημουνα εγω φανταρος επαιρνα απο το στρατο 980 δρχ το μηνα... ηταν ουτοπικο χωρις επιπλεον στηριξη απο δικους σου ανθρωπους να βγαλεις θητεια με αυτο το ποσο... αυτοι που δεν εχουν επιπλεον στηριξη φανταζομαι θα τρωνε τεραστιο λουκι (ευτυχως δεν ημουν απο αυτους).

Τεσπα μερικοι εκμεταλλευονται την νομοθεσια και υποκειται στο ποσο καλα λειτουργει αυτη στην πραξη για να ξεχωρισει οντως τις περιπτωσεις εξαπατησης και τις πραγματικες περιπτωσεις.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Χμ , εμενα δεν μου αρεσουν τα οπλα, Αλλα οκ.

Παντως εχετε εσφαλμενη γνωμη για τον στρατο οσοι δεν εχουν παει, ναι πυροβολεις μερικες φορες καποιους στοχους. Ισως συνολικα να ριξεις ας πουμε 100 σφαιρες σε 18 μηνες οπως εκανα εγω. Θα μπορουσες δηλαδη να συμπιεσεις την εκπαιδευση των οπλων σε μια εβδομαδα. Βασικα ασχολεισαι με αλλα πραγματα και οκ οι αγγαρειες ειναι αναγκαιες για την αυτοδιαχειρηση του πολλες φορες , αλλα και παλι οι αγγαρειες δεν ειναι ο στρατος. Τεσπα δεν θελω να γραψω κανα κατεβατο.

Μερικοι για λογους υγειας ΔΕΝ μπορουν να κανουν στρατο , για αυτο οι νομοθετες εβγαλαν τα γιωτοχαρτα. Επισης ειναι και αλλες κατηγοριες πολιτων που θα επρεπε να εχουν ιδιαιτερα προνομια. Οταν ημουνα εγω φανταρος επαιρνα απο το στρατο 980 δρχ το μηνα... ηταν ουτοπικο χωρις επιπλεον στηριξη απο δικους σου ανθρωπους να βγαλεις θητεια με αυτο το ποσο... αυτοι που δεν εχουν επιπλεον στηριξη φανταζομαι θα τρωνε τεραστιο λουκι (ευτυχως δεν ημουν απο αυτους).

Τεσπα μερικοι εκμεταλλευονται την νομοθεσια και υποκειται στο ποσο καλα λειτουργει αυτη στην πραξη για να ξεχωρισει οντως τις περιπτωσεις εξαπατησης και τις πραγματικες περιπτωσεις.
    Παμε σε βαθια θεματα τωρα,δεν ξερω κατα ποσο ενας φανταρος μαθαινει με την εννοια του αν γινει κατι να μπορει να αμυνθει οταν τον καλεσουν σε μια δυσκολη στιγμη!Αν κρινω απο τον αδερφο μου πχ,ουτε την μυγοσκοτωστρα δεν ξερει να πιασει!
    Δεν ξερω πως λειτουργει ο στρατος δεν πηγα :P ομως το Ι5 να εχει πραγματικη ισχυ και αναγκη και οχι για να αποφυγει κανεις τυχον πιεσεις,που θα συναντησει αλλες τοσες στην ζωη του, να την κανει με ελαφρα..Αφηνω την κουβεντα σε εσας τους αντρες,σαφως γνωριζετε καλυτερα!

Senior Member
    Ας το διορθώσω, ακόμη πιο ξεκάθαρο. Αν όλοι οι πατριώτες και πατριώτισσες του πλανήτη εξαφανίζονταν μεμιάς, θα γέμιζα ευτυχία. Γιατί η ηλιθιότητά τους δε γνωρίζει σύνορα.
    Be warned. My shite detector is on high alert.

Banned
    Quote Originally Posted by 1-555-Confide View Post
    Ας το διορθώσω, ακόμη πιο ξεκάθαρο. Αν όλοι οι πατριώτες και πατριώτισσες του πλανήτη εξαφανίζονταν μεμιάς, θα γέμιζα ευτυχία. Γιατί η ηλιθιότητά τους δε γνωρίζει σύνορα.
    Ναι συνηθεια...

Junior Member
    αν και είμαι γυναίκα, θα τολμήσω να σχολιασω και να πω ότι ασχετά αν έπρεπε να π[ηγαινετε στρατό η όχι, ο φίλος μας θα πρέπει να ακολουθήσει τη συμβουλή περί παρέασ και φιλιων στο στρατο και να προσπαθήσει να την παλεψει όσο το δυνατόν. Αυριο μπορεί να αισθάνεταιτο ίδιο για μία δουλειά η για μιά μη αναστρέψιμη κατάσταση...τι θα κανει τ'οτε θα πεθάνει? Μερικές φορές με το μθυαλό μασ τραγικοποιούμε τα πράγματα. Πρέπει να ηρεμήσεισ και να προσπαθήσεισ να τη βγάλεισ όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα. Μη το σκέφτεσαι τόσο τραγικά και τρελενεσαι παραπάνω.

Banned
    και να φανταστεις οτι ο μελοντκος πεθερος μου ειναι στρατιωτικος που να φανταστει τι γαμπρο κονομησε χαχαχαχαχ

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    και να φανταστεις οτι ο μελοντκος πεθερος μου ειναι στρατιωτικος που να φανταστει τι γαμπρο κονομησε χαχαχαχαχ
    Θα χαρει...Τετοιο πυροβολο ουτε οι Αμερικανοι δεν το εχουν!

Banned
    Θα χαρει...Τετοιο πυροβολο ουτε οι Αμερικανοι δεν το εχουν!
    αχαχαχαχαχαχα θα του πω πες αλευρι ο μανιακος γαμπρος σε γυρευει!! χιχιχιχι

Banned
    http://youtu.be/B8KgrPOaoJE

Αφιερωμενο στον θεματοθετη!

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast