Results 46 to 60 of 67
-
28-06-2013, 17:44 #46
Το νήμα είναι γεμάτο μεταφυσικές ανοησίες. Ταπεινότητα. Αγνότητα. Ελευθερία. Καλοσύνη. Ομορφιά.
Θα σου πω ένα παράδειγμα του πόσο σχετικά είναι όλα. Σου έγραψαν πως είσαι ελεύθερη αν θες να ανέβεις σε έναν ουρανοξύστη να πέσεις, άρα είσαι ελεύθερη να επιλέξεις ανάμεσα σε ζωή και θάνατο. Αν είμαι τετραπληγική μπορώ να ανέβω? Μπορώ να επιλέξω ανάμεσα σε ζωή και θάνατο όπως άλλοι? Με την ίδια υποτίθεται ελευθερία που έχουν εκείνοι? Όχι.
Οι ίδιες γεύσεις που βαρέθηκες στα φαγητά. Δεν τα έχεις δοκιμάσει όλα. Άρα βαρέθηκες όσα έχεις γευτεί.
Δε μηδενίζεις, καθώς κρατάς αξίες. Για παράδειγμα ανέφερες κάπου την οικογένεια. Αυτό δεν είναι μηδενισμός, είναι πεσιμισμός. Επίσης, κάπου ανέφερες πως δε σε αγγίζει
τίποτε, ενώ στο τέλος πως πληγώνεσαι, κάτι τέτοιο. Άρα το δε σε αγγίζει δεν ισχύει. Το τι πληγώνει τον καθένα πάλι είναι σχετικό. Και μέσα στ' άλλα, το ψέμα, την κακία, κλπ, κοτσάρησες και την μοιχεία. Σκέψου το και θα δεις ότι δεν μηδενίζεις πραγματικά. Αλλιώς αυτές τις έννοιες θα τις είχες σίγουρα αναποδογυρίσει.δ
Μετά τη διαγραφή μπορείς να πεις ότι νοηματοδοτείς πραγματικά εσύ, όχι πριν το αναποδογύρισμα που σου είπα. Καταλήγουμε ότι τα πάντα είναι σχετικά και πως δεν υπάρχει εγγενές νόημα σε τίποτε. Επειδή όμως δεν είμαστε όλοι το ίδιο, ο καθένας μετά το αναποδογύρισμα, θα ακολουθήσει το δικό του πλάνο, τάση και θα διαλέξει αλλιώτικα πράγματα απ' τον άλλο εκεί.
Άρα ούτε ομοιογένεια υπάρχει και μετά το αναποδογύρισμα. Το απόλυτο που ψάχνεις δεν υπάρχει, δε μπορείς να ελέγξεις ούτε αν θα ζεις αύριο. Κρατώντας το εφήμερο στο νου όμως, οι γεύσεις μπορεί για έναν να ξεθωριάζουν και με το ίδιο το εφήμερο στο νου του άλλου, οι γεύσεις γι αυτόν να εκρήγνυνται σε απέραντα πεδία.Be warned. My shite detector is on high alert.
- 28-06-2013, 17:49 #47
α, και κάτι άλλο. Αυτά τα ξεκίνα να κάνεις κάτι για κάποιον άλλο, είναι παρλαπίπες χριστιανικές επίσης. Κανένας δεν κάνει τίποτε παρά για τον εαυτό του. Και όσοι κάνουν τα περισσότερα για τους άλλους και θεωρούν πως δεν τα κάνουν γι αυτούς, είναι οι μεγαλύτεροι ψεύτες και υποκριτές. Άρα, αυτές τις προτροπές για να προσφέρεις άδολα, αγνά και τέτοια, αν ήμουν στη θέση σου θα τις έγραφα κανονικά. Εσύ κάνε αυτό που θες.
Be warned. My shite detector is on high alert.
28-06-2013, 17:59 #48
μα χαίρω πολύ;; και γω τόση ώρα αυτό δε λέω;; ότι πίσω απο όλα κρύβεται το συμφέρον και ότι κάνω το κάνω για τον εαυτό μου γιατί κανένας άλλος δε θα νοιαστεί;; και κάθονται και με λένε εγωίστρια κι ότι μαζεύω κοπλιμέντα.αφού είναι φανερό.ο κόσμος κοιτάει πως θα είναι πρώτα καλά αυτός και μετά οι άλλοι.Υποκρισία υπάρχει σε αυτό που λένε ότι βοηθάνε πρώτα τους άλλους,για να το παίξουν καλοί άνθρωποι...και ξέρω πολύ καλά ότι πάντα έχουν κάποιο συμφέρον από πίσω...........επιτέλους και κάποιος που συμφωνεί με τις δήθεν 'κακίες' μου.επομένως δεν σκέφτομαι μόνο έτσι εγώ.Δεν τους γράφω κανονικά γιατί θέλω να πάω τη συζήτηση στο τελικό στάδιο και να βγει ένα συμπέρασμα.αυτός είναι ο σκοπός του διαλόγου.
28-06-2013, 18:06 #49
Όχι, δεν είναι πως δε θα νοιαστεί κανένας. Μπορεί να νοιαστεί, εννοείται. Αλλά θα νοιαστεί γι αυτήν μέσω εσού, ελπίζω να μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά. Και γω νοιάζομαι για άλλους, αλλά έχω συνείδηση των λόγων που το κάνω και δε τους ντύνω με ρομαντικές αυταπάτες.
28-06-2013, 18:11 #50
28-06-2013, 18:16 #51
Πιο σουρρεαλ από την τελευταία σελίδα, πεθαίνεις.
Κοπελα93 τα ψέμματα σου για γίνεσαι αποδεκτή με έχουν βγάλει απο τα ρούχα μου ρε συ...πωωω...Εχε χάρη που ντρέπομαι να παραθεσω τα pm...
Δούλεψε τους όμως αφού βλέπεις να το τρώνε...
Confide...που πήγε εδώ η καχυποψία σου? Το έφαγες μου φαίνεται και εσύ αμάσητο. Κρίμα και μου φάνηκες να αμφισβητείς τα πάντα και να τα φιλτράρεις πρώτα.
28-06-2013, 19:29 #52
Το θεωρώ δε τραγικό το πως και οι δυο γκρινιάζετε για το ότι δεν υπάρχει καλοσύνη πουθενά και μόλις κάποιος πάει να μιλήσει για τέτοια πράγματα, αυτόματα τον κατηγορείτε για ψεύτη, υποκριτή, συμφεροντολόγο κλπ.
Γκρινιάζετε για το ότι σας λείπει κάτι και ουσιαστικά το διώχνετε οι ίδιες.
Θα πρότεινα να έρθετε και οι δύο στα συγκαλά σας και να δείτε πως την σαπίλα την τροφοδοτείτε εσείς οι ίδιες. Το να κάθεστε όλη μέρα να γκρινιάζετε και να προστατεύετε τον εαυτούλη σας απο όλα τα δήθεν αρπακτικά προφασιζόμενες ότι ξέρετε τους πάντες είναι άποψη πιο στενόμυαλη και από τις αποφάσεις εντόμου.
Και σαν να μην έφτανε εντομεταξύ όλο αυτό όποιος τολμήσει να μιλήσει για κάτι άλλο μπροστά σας αν γλιτώσει από τον πέλεκυ του ψεύτη που θα του κατεβάσετε θα τον υποβιβάσετε αυτόματα σε φαντασμένο, αδύνατο, πως ζει στην κοσμάρα του κλπ.
Έχετε δοκιμάσει ποτέ να δεχτείτε τον άλλο? Όχι? δοκιμάστε το...
Έχετε δοκιμάσει ποτέ να δεχτείτε τον άλλο? Ναι και σας βγήκε σκάρτος? Αν βάση αυτού θα τσουβαλιάσετε όλο τον κόσμο τότε κλείστε πόρτες παράθυρα, ασφαλίστε τα πάντα και μείνετε εκεί μέσα μέχρι να σας βρεί αυτό που ποθείτε και που πιστεύετε οτι αξίζει. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση αν εγώ σας έβρισκα στο δρόμο και θέλατε βοήθεια θα την πρόσφερα όπως έχω κάνει. Εσείς θα ρίχνατε μια με το τσαντάκι σας και θα φωνάζατε βοήθεια. Δυστυχώς για μένα κάποιος άλλος θα βρεθεί να σας βοηθήσει και θα τον δεχτείτε γιατί θα σας κάνει κούκου και εσείς τα γλυκά μάτια.
Τα αντανακλαστικά εντόμου με βάση τα οποία έχετε μάθει να ζείτε και να αντιλαμβάνεστε τον κόσμο κρατάνε τους πάντες μακρυά σας όχι γιατί δεν υπάρχει καλοσύνη....αλλά γιατί έτσι το έχετε προδικάσει εσείς και έτσι συμπεριφέρεστε.
Αν επίσης έχετε τις στημένες απόψεις σας για όλο τον κόσμο και τους βγάζετε όλους σκάρτους υποκριτές ψεύτες ή καραγκιόζηδες αν σας μιλάνε για καλοσύνη μην ζητάτε προσοχή με το "βαρέθηκα τη ζωή,ήρθα να κλάψω εδώ" ...γιατί και αυτοί που ζητάτε να σας διαβάσουν είναι επίσης στο τσουβάλι σας.
Και όχι δεν μου βγαίνει κακία...απογοήτευση μου βγαίνει και αγανακτώ γιατί δεν είμαι μαλθακός και δεν αντέχω την βλακεία και την γκρίνια.Last edited by Tomhet; 28-06-2013 at 19:46.
28-06-2013, 20:39 #53
Και γω θα σε παρακαλούσα να μη με ξαναπιάσεις στο στόμα σου, και να βγάλεις τη χολή σου για τη μοναξιά σου αλλού, αν δε θες να έχουμε κακά ξεμπερδέματα. Άντε, γιατί πολύ αέρα παίρνεις από το πουθενά.
28-06-2013, 20:48 #54
Όχι, δεν εννοούσα ακριβώς αυτό. Εννοούσα πως η χριστιανική παράδοση μας έχει τροφοδοτήσει με την καταδίκη του Εγώ και την επιταγή αυτό να παραδίδεται στον Άλλον, και σε αυτό μπορείς αν το μελετήσεις να δεις πως βοηθάει και η ψυχολογία και η ψυχιατρική με κάτι εφευρέσεις για εγωκεντρισμούς και τα τοιαύτα, out of their asses, εξυπηρετώντας τη μαζικότητα και την αφομοίωση με τις βασικές αρχές της κοινωνίας στην οποία αναπτύσσονται κάθε φορά. Ρομαντική αυταπάτη είναι ας πούμε να έχει πλάσει κάποιος την εικόνα του ως άγιου, δοτικού, αλτρουιστή, αυτά δεν υπάρχουν.
28-06-2013, 20:57 #55
Δεν θα έχουμε κανένα ξεμπέρδεμα με κανέναν τρόπο μικρή.
Με παρακάλεσες όμως και αφού το ζήτησες ευγενικά θα προσπαθήσω...τα "κακά ξεμπερδέματα" όμως και οι απειλές αέρος-αέρος...αστείες...λες και χρησιμοποιείς το internet πρώτη φορά και κάνεις τον μάγκα από το pc?
Πίσω στο κλουβί σου με τις μανίες σου.
Σου έδωσα το βήμα να βγάλεις την χολή σου και να πεις όλες τις αερολογίες σου για την αναρχία και όλη την δήθεν νοοτροπία των εξαρχείων που σε έχουν κάνει να πιστεύεις πως είναι ανεξάρτητη. Αφού λοιπόν έβγαλες όλες τις ψυχωτικές σου μανίες στο αυτί κάποιου επειδή σε άφησε μην νομίζεις ότι είσαι και βασιλιάς του κόσμου.
Δεν κέρδισα ποτέ τίποτα απο εσένα παρά την ψύχωση σου να επαναλαμβάνεις "δε θα μπορούσα να σε συναντήσω ποτέ" λες και στο ζήτησα ποτέ...αλλά συνέχιζες ανα 2-3 μηνύματα να πετάς υπονοούμενα γύρω απο αυτό...αν έχεις διαβάσει γύρω απο την ψυχολογία όπως λες...ξέρεις πως λέγεται αυτό ε?
Είμαι αρκετά δυνατός όμως για να αντέξω την άρρωστη ψυχολογία σου όμως χωρίς να την πάρω στα σοβαρά. Σου μίλαγα πάντα γλυκά και κατέληξες οτι ήταν αιδίες γιατί σου φαίνονταν ψεύτικα...Δικό σου πρόβλημα, εγώ δεν ζήτησα ποτέ τίποτα απο εσένα και προφανώς δεν σε ενδιαφέρει να ανακαλύψεις αν κάποιος κρύβει κακία μέσα του η όχι. Έχεις ήδη μεταμορφωθεί ολόκληρη σε αυτό που φτύνεις. Δεν θα καταφέρεις όμως να με συμπεριλάβεις σε αυτό, συγγνώμη.
Αρρώστια.
28-06-2013, 21:04 #56
ό,τι νά'ναι γενικά. μαζέψου. Δε ζω σε κανένα κλουβί, έχω και ζωή και φίλους, αυταπάτες δεν έχω, είναι άλλο πράγμα αυτό. Έχεις γαμήσει το θέμα της κοπέλας και το έχεις μετατρέψει σε δικό σου, γιατί δεν το μαζεύεις να το πας στο δικό σου? Άσε που την απείλησες εμμέσως πως θα βγάλεις στον αέρα τα pm, ε, αυτό δεν ταιριάζει με την εικόνα που είχες πασάρει στο θεματάκι σου. Τις γλύκες αλλού, δε θα γαμήσεις από το ίντερνετ πουλώντας τρυφεράδα, και μάλιστα όταν η άλλη δε μασάει.
28-06-2013, 21:11 #57
and the flame still burns.....
28-06-2013, 21:24 #58
Καλησπέρα κι από μένα...!!!Ειπώθηκαν πολλές αποψεις.Η αλήθεια είναι ότι θα έγραφα πολλά αλλά διάβασα όλες τις απαντήσεις και το μετάνιωσα.Κοπέλα ξέρεις γιατί το μετάνιωσα?Γιατί φάσκεις κι αντιφασκεις.Χάνεις την ουσία των όσων λες και πατάς πάνω σε (κατα την ταπεινή μου άποψη) ''χαζά'' επιχειρήματα.Μιλάς για τον θάνατο και μιλάς για σαγιονάρες εκτός εποχής.Τα χεις μπερδέψει στο μυαλό σου και καλό θα είναι να τα ξεκαθαρίσεις γιατί μόνη είπες για τις απόψεις.Ότι δηλαδή είναι σαν τις κ*λοτρυπιδες.Όλη έχουν κι από μία.Εγώ βλεπω έχεις πολλές κι είσαι απόλυτη.Κατηγορείς κάτι αλλά το κάνεις σε απόλυτη μορφή.Καλή η φιλοσοφία αλλά πρέπει να βάζουμε κι ενα μέτρο για να μην χανόμαστε.Φυσικά και συμφωνώ με τον Nick cave και τον Tomhet αν και ο Tomhet κάπου χαλάστηκε και το πήρε προσωπικά.Οπότε για να τηρήσω αυτό που είπα στην αρχή,ότι δηλαδή δε θα γράψω πολλά,θα σου δώσω την απάντησή μου με ένα τραγούδι.Αν και είσαι από τη μεριά του μέταλ,ελπίζω να μου κάνεις τη χάρη και να το ακούσεις.
http://www.youtube.com/watch?v=SmDFG8Xzj8Q
Last edited by Deleted-member-220416; 28-06-2013 at 21:58.
28-06-2013, 21:55 #59
Ρε συ confide?
Σε διόρισε κανείς δικηγόρο της? γιατί δε σε βλέπω να μιλάς για σένα. Μάλλον γιατί δεν έχεις τι να πεις αλλά βράζεις.
Δε θα έπρεπε να νιώθεις οτι απειλεισε αν δεν έχεις λερωμένη την φωλιά σου τσαμπα μαγκα....
Διασκεδάζω ιδιαίτερα με τις αερολογίες σου που δεν έχεις τίποτα για να τις υποστηρίξεις...οπότε συνεχίζεις στο ίδιο αόριστο τροπάριο σου.
Αν δεν έχεις αυταπάτες τότε κάνε εδώ παράθεση το πόσες φορές σου εκανα εγώ την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ νύξη για να βρεθούμε...να κάνω και εγώ αντίστοιχα τις δίκές σου αναφορές σε αυτό να γελάσει και το κάθε παρδαλό κατσίκι. Αλλά δε σε παίρνει να μιλήσεις με ντοκουμέντα...κάθεσαι εκεί πίσω απο το pcακι σου γκρινιάζοντας για τα πάντα ζώντας την αναρχία σου πίσω απο αυτούς που σου πληρώνουν τους λογαριασμούς του internet για να κανεις το μαγκάκι και να πουλας πνεύμα.
Ας είναι...
Την τρυφεράδα μου θα την πουλήσω όπου γουστάρω γιατί αυτό είμαι και προκαλώ και εσενα με αυτό που είπα πιο πάνω αλλά και την άλλη αν θέλει να παίξει να postarei το pm που της έστειλα και εγώ την απάντηση της....και αμα δεις πουθενα τρυφεράδα εκεί έλα και τρύπα μου την μύτη. Βιάστηκες να μιλήσεις... όπως έκανες και πριν.
Και μην πουλάς μαγκίες μέσα απο το internet χωρίς ντοκουμέντα...μπορεί να περνάνε στους φίλους και στις φίλες σου αλλά εγώ όπως βλέπεις δεν είμαι τίποτα απο τα δυο.
Και κάνε ότι κόμα θες για να πουλας το δηθενιλίκι σου...βρήκες εδώ το 20χρονο ...με το 20χρονο λοιπόν. Ξεγελάστηκες όμως....δεν αγοράζω οτι πουλας!
Τσάμπα μαγκια, αναρχία και εσωτερισμός. Ότι κάνουν όλοι δηλαδή...αλλά εσείς χαλιέστε να σας το λένε και θέλετε ντε και καλά να διαφέρετε. Που είναι οι ΔΙΚΕΣ σας απόψεις ρε?
Τι κάνατε τελευταίο για να πείτε οτι διαφέρετε? Τί έχετε να δείξετε για τον εαυτό σας και το πως στέκεστε απέναντι στη μάζα? Δεν έχεις καμία απάντηση και το έδειξες μιλώντας για λογαριασμό άλλων και κάνοντας αερολογίες.
Φυσικά και χαλαστηκα προσωπικά Ntoubroutza και θα συνεχίζω να χαλιέμαι όταν όλοι γκρινιάζουν για τον κόσμο χωρίς να κάνουν τίποτα απολύτως για αυτό και μάλιστα λερώνουν όσο περισσότερο μπορούν και οι ίδιοι με την βρώμικη συμπεριφορά τους, την δήθεν κόντρα, τα δήθεν πιστεύω και την δήθεν διαφορετικότητα.
Τους δείχνεις καλοσύνη και στην πετάνε στα μούτρα λες και τις κυνηγας και ορίστε τα πιστεύω τους "Τις γλύκες αλλού, δε θα γαμήσεις από το ίντερνετ πουλώντας τρυφεράδα". Πάρτη ρε ζώο την τρυφεράδα και αν σου το γυρίσω τότε μίλα και κάνε ότι θες. Δεν ανέχομαι όμως απο κανένα μαμόθρεφτο των εξαρχείων να με κρίνει όπως έχει μάθει να κρίνει όλη του τη ζωή....χωρίς αποδείξεις δηλαδή.
Εσύ ευθύνεσαι για την σαπίλα στην οποία κυλιέσαι confide...και μην μου λες για να γαμήσω γιατί ψευτικα φλωράκια σαν κ σένα που κάνουν ότι μπορούν για να διαφοροποιηθούν δε θα τα κοίταζα ποτέ, όπως και δεν έχω κάνει μέχρι τώρα. Αυτά και πάλι στους φίλους σου όπως είπες.
Δεν με ξέρεις και βιάστηκες να μιλήσεις....τις αποδείξεις σου αλλιώς πανε απο εκεί που ήρθες.
28-06-2013, 22:03 #60
Πρώτον, αυτό μου έλειπε να ανταλλάξω δύο μηνύματα με κάποιον που υποτίθεται νιώθει τρομερή μοναξιά, και κλαίγεται να συζητήσουμε και να δεχτώ να βγω μαζί του με τη μία, ενώ τα λόγια του δε φαίνεται να συμβαδίζουν με την εικόνα που πρωτοπούλησε, αυτή του ευαίσθητου και ρομαντικού. Και αν θες να το παίζεις έξυπνος, φρόντισε να μην καρφώνεσαι χρησιμοποιώντας φράσεις που σε καρφώνουν, κύριε Ίνσεκτ Βινς και τα λοιπά.