Γιατί οι άντρες ΔΕΝ επικοινωνούν μετά το πρώτο ραντεβού;;;; - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 53 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 781
    Senior Member
    Quote Originally Posted by unlucky View Post
    Σαν κοπελα θεωρω οτι ακομα και στην περιπτωση που καποιες κοπελες δεν φερονται σωστα ειναι γιατι εχουν πληγωθει πολυ και για να το πω απλα κανουν οτι τους εκαναν! Και επισης να σου πω οτι μια σοβαρη κοπελα δεν βγαινει ραντεβου με οποιον της το προτεινει μονο και μονο για ν ακανει σχεση. Της αρεσει και ειναι διατεθειμενη να τον γνωρισει σαν ατομο.
    εγω δεν βρισκω ανηθικο το γεγονος καποιος να διαπιστωσει οτι δεν ταιριαζει με τον αλλο και να μη δωσει συνεχεια σε μια γνωριμια. Βρισκω ανηθικο ομως να κυνηγας μια κοπελα για καποιο διαστημα, να εχετε μιλησει, να ξερεις καποια πραγματα για αυτην, να της λες πραγματα που δεν τα πιστευεις και μετα οταν βλεπεις οτι τελικα δεν μπορεις να παρεις αυτο που ηθελες εξαρχης ή βρηκες νεο θυμα τοτε "μην τον ειδατε".

Να αγιασει το στομα σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by vagpap View Post
    Ποσο σωστο ειναι αυτο που λες . Ενα απο τα σημαντικοτερα πραμματα για να κρατησεις μια γυναικα η εναν αντρα . Το λεω αυτο διοτι , αν κ δεν ειμαι κανας κουκλος , νταξει νοστιμος ειμαι , ειχα επιτυχια στις γυναικες , για τον απλο λογο οτι ημουν εντελως απροβλεπτος ( οχι ασυνεπης ) , δλδ εκει που εδειχνα ' καπως ' , στην πορεια εδειχνα αλλιως . Βεβαια εχω κατηγορηθει απο γυναικες γι αυτο , μια δε μου ειπε ' θα σε μαγνητοφωνω απο δω κ περα γιατι αλλα ελεγες τοτε κ αλλα λες τωρα ' ! Βεβαια , δεν το κανω επιτηδες , ετσι μου βγαινει .
    Αυτο παλι που σας βολευει να πιστευετε οτι στον αντρα δε μετραει η εμφανιση ενω στη γυναικα ειναι το παν???? μετραει η εμφανιση, δε γινεται να μην σου αρεσει ο αλλος εμφανισιακα και να κανει μια γυναικα ερωτικη σχεση μαζι σου. Απλα δε μετραει κυριως και μονο αυτο σε εμας για να προχωρησουμε αλλα εξισου και αλλα χαρισματα.

Senior Member
    Σαν κοπελα θεωρω οτι ακομα και στην περιπτωση που καποιες κοπελες δεν φερονται σωστα ειναι γιατι εχουν πληγωθει πολυ και για να το πω απλα κανουν οτι τους εκαναν! Και επισης να σου πω οτι μια σοβαρη κοπελα δεν βγαινει ραντεβου με οποιον της το προτεινει μονο και μονο για ν ακανει σχεση. Της αρεσει και ειναι διατεθειμενη να τον γνωρισει σαν ατομο.
    εγω δεν βρισκω ανηθικο το γεγονος καποιος να διαπιστωσει οτι δεν ταιριαζει με τον αλλο και να μη δωσει συνεχεια σε μια γνωριμια. Βρισκω ανηθικο ομως να κυνηγας μια κοπελα για καποιο διαστημα, να εχετε μιλησει, να ξερεις καποια πραγματα για αυτην, να της λες πραγματα που δεν τα πιστευεις και μετα οταν βλεπεις οτι τελικα δεν μπορεις να παρεις αυτο που ηθελες εξαρχης ή βρηκες νεο θυμα τοτε "μην τον ειδατε".
    μα δεν μιλαω για "σοβαρες" κοπελες προφανεστατα!!!!
    αυτο λεω, οτι ακομα και κοπελες καθολου "σοβαρες" αλλα το εντελως αντιθετο, επικαλουνται τα συναισθηματα τους για ανθρωπους που ουτε καν γνωριζουν, ενω το τιμιο θα ηταν να μιλανε για μοναξια...
    μα και πολλοι απο αυτους που φευγουν στα γρηγορα ηταν διατεθιμενοι να γνωρισουν εναν ανθρωπο. απλα οταν δεν τους αρεσει η αλλη, θελουν να φυγουν, ενω πολλες γυναικες νομιζουν οτι τους αρεσει,γιατι δεν ειναι διατεθιμενες να ειναι μονες.

μονο που ακριβως αυτο (το υπογραμμισμενο ) συζηταμε εδω... το να γινει μια γνωριμια κι ο ενας να μην γουσταρει και να φευγει. δεν συζηταμε για σχεσεις.

Senior Member
    [QUOTE=howtodream8;446346]Να αγιασει το στομα σου.[/QUO

Thank u!!!:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μα δεν μιλαω για "σοβαρες" κοπελες προφανεστατα!!!!
    αυτο λεω, οτι ακομα και κοπελες καθολου "σοβαρες" αλλα το εντελως αντιθετο, επικαλουνται τα συναισθηματα τους για ανθρωπους που ουτε καν γνωριζουν, ενω το τιμιο θα ηταν να μιλανε για μοναξια...
    μα και πολλοι απο αυτους που φευγουν στα γρηγορα ηταν διατεθιμενοι να γνωρισουν εναν ανθρωπο. απλα οταν δεν τους αρεσει η αλλη, θελουν να φυγουν, ενω πολλες γυναικες νομιζουν οτι τους αρεσει,γιατι δεν ειναι διατεθιμενες να ειναι μονες.

μονο που ακριβως αυτο (το υπογραμμισμενο ) συζηταμε εδω... το να γινει μια γνωριμια κι ο ενας να μην γουσταρει και να φευγει. δεν συζηταμε για σχεσεις.
    Α δηλαδη μιλαμε για την περιπτωση που βλεπεις καποια ας πουμε στο δρομο αγνωστη τελειως, της ζητας ραντεβου, βγαινετε και μετα διαπιστωνεις οτι δεν ταιριαζετε σαν ανθρωποι...??? εξαρχης αυτη η συμπεριφορα ειναι ανωριμη κατα την αποψη μου..αλλα οκ! α και επισης αντε και οντως ισχυει αυτο που λες οτι δεν υπαρχει χημεια. εγω γιατι πιστευω οτι καταβαθος ο αλλος ξερει οτι δεν θα υπαρξει και δευτερο ραντεβου ή τουλαχιστον ξερει πανω κατω τη συνεχεια και απλως περναει την ωρα του?

Senior Member
    Α δηλαδη μιλαμε για την περιπτωση που βλεπεις καποια ας πουμε στο δρομο αγνωστη τελειως, της ζητας ραντεβου, βγαινετε και μετα διαπιστωνεις οτι δεν ταιριαζετε σαν ανθρωποι...??? εξαρχης αυτη η συμπεριφορα ειναι ανωριμη κατα την αποψη μου..αλλα οκ! α και επισης αντε και οντως ισχυει αυτο που λες οτι δεν υπαρχει χημεια. εγω γιατι πιστευω οτι καταβαθος ο αλλος ξερει οτι δεν θα υπαρξει και δευτερο ραντεβου ή τουλαχιστον ξερει πανω κατω τη συνεχεια και απλως περναει την ωρα του?
    μαλλον δεν διαβασες το αρχικο μηνυμα :)
    μιλαμε για την περιπτωση δυο αγνωστων που αποφασιζουν να κανουν μια γνωριμια.
    ο ενας δεν δειχνει να επιθυμει συνεχεια, ο αλλος επιθυμει συνεχεια. εχει καποιος απο τους δυο περισσοτερο δικιο? περι ορεξεως κολοκυθοπιτα..

Senior Member
    Εσύ βγαίνεις μονο με γνωστούς?

Senior Member
    Δεν ξερω αν η κοπελα που ανοιξε το θεμα και σε οσες εχει συμβει κατι παρομοιο προχωρησαν στο να ενθουσιαστουν τοσο πολυ και να φιλησουν καποιον τελειως αγνωστο, δηλαδη που τον γνωριζαν ουσιαστικα για πρωτη φορα στο πρωτο ραντεβου...δεν κατακρινω κανεναν αλλα μου φαινεται παρορμητικο..

Banned
    Γιατι οι αντρες δεν επικοινωνουν μετα το πρωτο ραντεβου?

α)Δεν ειχε χημεια μαζι σου
    β)Δεν του αρεσες στην πορεια
    γ)Εβγαλες καθε λογης απελπισια στο ραντεβου
    δ)Ε!!Ενα ραντεβουδακι ηταν και υπαρχει και περιπτωση να μην δοθει συνεχεια!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antreas MpR View Post
    Εσύ βγαίνεις μονο με γνωστούς?
    Εχει τυχει να βγω μονο με ατομα που ειχαμε κατι να μας συνδεει, το πανεπιστημιο, κοινες παρεες...
    Εγω δεν διαφωνω στο δικαιωμα του αλλου να μην του αρεσει καποιος, δε μου αρεσει ομως η κοροιδια και οτι δεν ξεκιναει με "καλη" προθεση! αυτο μου τη δινει!!!οχι η απορριψη αλλα ο τροπος!!!!

Senior Member
    Δεν ξερω αν η κοπελα που ανοιξε το θεμα και σε οσες εχει συμβει κατι παρομοιο προχωρησαν στο να ενθουσιαστουν τοσο πολυ και να φιλησουν καποιον τελειως αγνωστο, δηλαδη που τον γνωριζαν ουσιαστικα για πρωτη φορα στο πρωτο ραντεβου...δεν κατακρινω κανεναν αλλα μου φαινεται παρορμητικο..
    Μπορώ να σου πω εγώ ότι προχώρησαν και σε περισσότερα...Περνάμε από πιθανούς συντρόφους ώστε να βρούμε κάποιον.Όταν των βρούμε μένουμε για κάποιο διάστημα για x ps λόγους και αν βαρεθούμε η κάτι άλλο δεν μας κρατάει πια προχωράμε πάλι στο να βρούμε νέο σύντροφο.Είναι απλό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post

Πες τα ρε μνημόνιο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post

Αυτο παλι που ολες ειμαστε απελπισμενες και οι αλλοι χαλαροι!!!! συμφωνω απολυτα με το δ, τα υπολοιπα προσωπικα τα θεωρω δικαιολογιες εδικα το α!!!!!

Senior Member
    Εχει τυχει να βγω μονο με ατομα που ειχαμε κατι να μας συνδεει, το πανεπιστημιο, κοινες παρεες...
    Εγω δεν διαφωνω στο δικαιωμα του αλλου να μην του αρεσει καποιος, δε μου αρεσει ομως η κοροιδια και οτι δεν ξεκιναει με "καλη" προθεση! αυτο μου τη δινει!!!οχι η απορριψη αλλα ο τροπος!!!!
    Ok.Από την άλλη.Να ξέρεις ότι κάποια στιγμή,μπορεί να σε πλησιάσει κάποιος,άγνωστος.Και αυτός ο άγνωστος να είναι ο καταλληλότερο σύντροφος σου.U just cant know until u try it love.

Senior Member
    ενταξει παιδια το πηρα το μνμ!! χαχαχα
    οχι δεν ηταν αγνωστος, ειχαμε βγει παλιοτερα μια φορα.
    ενταξει ρε παιδια το παληκαρι μπορει να μην ειχε τι να κανει κ να το τραβηξε μεχρι τελος ετσι για να περασει η ωρα.
    εγω παντως μιλησα για δευτερη συναντηση, κ η απαντηση ηταν :"εχω κανονισει για σημερα, να το κανονισουμε για αυριο η μεθαυριο". "οκ ας το κανονισουμε για αυριο" απαντω. "καλυτερα να μιλησουμε για αυριο, αλλα μαλλον ναι". ενταξει φαινεται οτι βγαινει ζορι.. :rolleyes:

απλα....αγορια....(κ κοριτσια ομως)... αν βγαινετε με καποια/ον κ δε γουσταρετε συνεχεια, μη δειχνετε το αντιθετο. ειναι κριμα γιατι κ εσεις σπαταλατε χρονο κ κερδιζετε ακομα μια καταρα απ την αλλη πλευρα.
    ευχαριστω

Page 7 of 53 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast