Γιατί οι άντρες ΔΕΝ επικοινωνούν μετά το πρώτο ραντεβού;;;; - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 53 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast
Results 181 to 195 of 781
    Banned
    Δουναι και λαβειν ναι συνυπογραφω..Οχι ομως κυριαρχο αρσενικο κτλ.

Banned
    Σε καμμια περιπτωση δεν υπονοω οτι εμεις οι ανδρες ειμαστε κυριαρχοι . Απλως ανεφερα το παραδειγμα της ζουγκλας αναφορικα με το τι συμβαινει στη φυση.

Senior Member
    Καλά.Έχει ξεφύγει το θέμα.Σε λίγο κάποιος θα πετάξει και κάτι για την ύπαρξη της ψυχής και για το ποσο λευκός ήταν ο Jesus Christ.
    Sry για την απογοήτευση κορίτσια,αλλα ο "ερωτας" είναι απλά μια λέξη με την οποια οι πολύ σοφοί άνθρωποι του κάποτε ήθελαν να περιγράψουν μια κατάσταση την οποια προκαλούν απλές χημικές αντιδράσεις που προκαλούνται στον εγκέφαλο και παράγονται ενδορφίνες.
    Επίσης κατά την διάρκεια του σεξ παράγονται ενδορφίνες.Και μιας και είμαστε τα μεγαλύτερα πρεζάκια του ζωικού βασιλειου,είμαστε το ένα από τα 2 είδη που το κάνουμε απλά για να το κάνουμε όχι για να ζευγαρώσουμε όπως τα υπόλοιπα είδη.
    Οποτε.Ερωτας=παραγωγή ενδορφινών σε μια συνεχόμενη βάση,μετά από πολύ προσπάθεια για να βρούμε "καταληλο" σύντροφο.
    Σεξ=παραγωγή ενδορφινών εξαρχής,χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και σε μια συνεχόμενη βάση ειδικά αν είσαι ωραίος και χαζός(το χαζός το λέω για να μην προσβάλλονται οι καλικάντζαροι που δεν το κάνουν ποτε η σπανια αλλα είναι πανέξυπνοι οποτε πετάνε σχολεια hate γύρο τους).
    Κάποιοι άντρες είναι "μογγολακια" και δεν τους αρέσει να είναι ξεκάθαροι,να πουν δηλαδή θέλω αυτό μονο,οποτε το πάνε περιστροφικά το θέμα και κάποιες γυναίκες μασάνε και πάνε για των ερωτα.Κάποιοι άντρες "μιλαμε" ξεκάθαρα και παίρνουμε αυτό που θέλουμε.Σαyτη την περίπτωση μιας και ήμασταν ξεκάθαροι δεν φταίμε εμείς όταν 5 στης 10 γυναίκες ζουν σε αμερικανικη παραγωγή και βλέπουν ροζ πεταλουδίτσας και πληγώνονται μετά.Και μιλάω χύμα γιατί έχω πολλές πρώην με της οποιες έχω πολύ καλές φιλικές σχέσεις γιατί δεν ζουν στο παραμύθι και τους άρεσε που ήμουν ξεκάθαρος εξαρχής χωρίς περιστροφικά παιχνιδάκια που συμπεριλαμβάνουν την λέξη ερωτα.
    Οποτε,τα πράγματα είναι απλά.Σας πλησιάζει κάποιος,φυσικά το κάνει με τελικό σκοπό το σεξ(δεν σημαίνει ότι θα είναι και ο μοναδικός βεβαια).Τώρα αν εσείς μασάτε όταν σας πουλάει γρήγορους έρωτες,όπως κάνουν οι περισσότεροι wanna be "μαμιαδες",δικό σας θέμα.Είσαστε μικρές,θα μάθετε.Και ούτε αδικημένες είσαστε πια.Aδικημένες ήταν οι γυναίκες πριν 50 χρονια όταν ακόμη της πουλούσαν για ένα γαϊδούρι και μισό χωράφι.Τώρα μπορείτε να κάνετε ελευθερα ότι θέλετε με οποιον θέλετε για ότι διάστημα θέλετε.And no one gives a shit.

Quote Originally Posted by Antreas MpR View Post
    Καλά.Έχει ξεφύγει το θέμα.Σε λίγο κάποιος θα πετάξει και κάτι για την ύπαρξη της ψυχής και για το ποσο λευκός ήταν ο Jesus Christ.
    Sry για την απογοήτευση κορίτσια,αλλα ο "ερωτας" είναι απλά μια λέξη με την οποια οι πολύ σοφοί άνθρωποι του κάποτε ήθελαν να περιγράψουν μια κατάσταση την οποια προκαλούν απλές χημικές αντιδράσεις που προκαλούνται στον εγκέφαλο και παράγονται ενδορφίνες.
    Επίσης κατά την διάρκεια του σεξ παράγονται ενδορφίνες.Και μιας και είμαστε τα μεγαλύτερα πρεζάκια του ζωικού βασιλειου,είμαστε το ένα από τα 2 είδη που το κάνουμε απλά για να το κάνουμε όχι για να ζευγαρώσουμε όπως τα υπόλοιπα είδη.
    Οποτε.Ερωτας=παραγωγή ενδορφινών σε μια συνεχόμενη βάση,μετά από πολύ προσπάθεια για να βρούμε "καταληλο" σύντροφο.
    Σεξ=παραγωγή ενδορφινών εξαρχής,χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και σε μια συνεχόμενη βάση ειδικά αν είσαι ωραίος και χαζός(το χαζός το λέω για να μην προσβάλλονται οι καλικάντζαροι που δεν το κάνουν ποτε η σπανια αλλα είναι πανέξυπνοι οποτε πετάνε σχολεια hate γύρο τους).
    Κάποιοι άντρες είναι "μογγολακια" και δεν τους αρέσει να είναι ξεκάθαροι,να πουν δηλαδή θέλω αυτό μονο,οποτε το πάνε περιστροφικά το θέμα και κάποιες γυναίκες μασάνε και πάνε για των ερωτα.Κάποιοι άντρες "μιλαμε" ξεκάθαρα και παίρνουμε αυτό που θέλουμε.Σαyτη την περίπτωση μιας και ήμασταν ξεκάθαροι δεν φταίμε εμείς όταν 5 στης 10 γυναίκες ζουν σε αμερικανικη παραγωγή και βλέπουν ροζ πεταλουδίτσας και πληγώνονται μετά.Και μιλάω χύμα γιατί έχω πολλές πρώην με της οποιες έχω πολύ καλές φιλικές σχέσεις γιατί δεν ζουν στο παραμύθι και τους άρεσε που ήμουν ξεκάθαρος εξαρχής χωρίς περιστροφικά παιχνιδάκια που συμπεριλαμβάνουν την λέξη ερωτα.
    Οποτε,τα πράγματα είναι απλά.Σας πλησιάζει κάποιος,φυσικά το κάνει με τελικό σκοπό το σεξ(δεν σημαίνει ότι θα είναι και ο μοναδικός βεβαια).Τώρα αν εσείς μασάτε όταν σας πουλάει γρήγορους έρωτες,όπως κάνουν οι περισσότεροι wanna be "μαμιαδες",δικό σας θέμα.Είσαστε μικρές,θα μάθετε.Και ούτε αδικημένες είσαστε πια.Aδικημένες ήταν οι γυναίκες πριν 50 χρονια όταν ακόμη της πουλούσαν για ένα γαϊδούρι και μισό χωράφι.Τώρα μπορείτε να κάνετε ελευθερα ότι θέλετε με οποιον θέλετε για ότι διάστημα θέλετε.And no one gives a shit.
    χμ....σύμφωνα με αυτή τη θεωρία λοιπόν, όλες οι ανθρώπινες σχέσεις θα πάψουν να είναι περίπλοκες ή θα πάψουν γενικότερα αν αρχίσουμε να παίρνουμε χάπι παραγωγής ενδορφίνης.

Senior Member
    Συγνωμη τι σχεση εχει το πως νιωθω εγω σχετικα με τις σχεσεις και το αλλο φυλο και με το θεμα του thread????
    Ηθελα να εκφερω τη γνωμη μου ( η οποια αν για καποιους θεωρειται του δημοτικου σεβαστη τζαμπα μου τα δωσαν τα πτυχια φαινεται!!!) γυρω απο το φαινομενο του ναι μου αρεσεις, θες να βγουμε, και μετα "εξαφανιζολ" γιατι και καλα δεν εχουμε χημεια ( ψευτικη δικαιολογια για μενα).
    Αυτο ειπα οτι μου εχει συμβει μια φορα παλιοτερα, με στενοχωρησε εκεινη τη στιγμη αλλα δεν σταθηκα σε αυτο, μετα εκανα δεσμο και συνεχισα τη ζωη μου χωρις να με επηρεασει το συγκεκριμενο στην αποψη μου για τετοιου ειδους ατομα.Πλεον ναι ειμαι προκατειλλημενη ειμαι και απολυτη γιατι καποια πραγματα και συμπεριφορες ειναι φαινομενα της εποχης μας και ειτε καλως ειτε κακως οφειλουμε να προφυλλασσουμε τις ψυχες μας και τους εαυτους μας γιατι ο καθενας κατι οτι θελει πια αλλο ελευθερια και δικαιωμα και αλλο ανευθυνοτητα και αναισθησια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    χμ....σύμφωνα με αυτή τη θεωρία λοιπόν, όλες οι ανθρώπινες σχέσεις θα πάψουν να είναι περίπλοκες ή θα πάψουν γενικότερα αν αρχίσουμε να παίρνουμε χάπι παραγωγής ενδορφίνης.
    Μπα,σύμφωνα με αυτή την θεωρία,οι ανθρώπινες σχέσεις θα πάψουν να είναι περιπλοκες μόλις χαλαρώσουν όλοι και αρχίσουν να αντιλαμβάνονται ότι όλα είναι απλά.
    Όλοι έχουμε διαφορετικά θέλω και πιστεύω,κάποιοι θα νιώσουν ότι αδικήθηκαν στην πορεία,επίσης κάποιους θα αδικήσουν και οι ίδιοι στην πορεία.Το να λέμε οι άντρες είναι έτσι και κάνουν αυτά ενώ οι γυναίκες είναι αλλιώς και κάνουν αλλα δεν έχει νόημα.
    Όλοι πάνω κάτω τα ίδια κάνουμε.Απλά κάποιοι σεβόμαστε και αντιλαμβανόμαστε τα θέλω των γύρο,κάποιοι όχι.Η κλάψα πάντως δεν αλλάζει κάτι.Αχ του έκατσα και δεν μου ξαναμίλησε,okay...Σκέφτηκες ότι ίσως του έδωσες το δικαίωμα να το κάνει αυτό?...Ξεκολλα,και μην το "υπεραναλυεις".Σε 3 mere θα έχεις βρει άλλων γκόμενο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by vagpap View Post
    Ουδεποτε κανει ζωο κακο σε αλλο , απο καθαρη κακια . Γιατι ? Τα ζωα δεν εχουν κακιες , απλως ενστικτο επιβιωσης.
    ναι τα ζωα ανταγωνιζονται μεταξυ τους για να επιβιωσουν. ΑΛΛΑ δεν ανταγωνιζονται τα ομοειδη τους π.χ μια κοτα δεν θα σκοτωσει μια αλλη κοτα για να επιβιωσει, αυτο λεγεται ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ.

Quote Originally Posted by Antreas MpR View Post
    Μπα,σύμφωνα με αυτή την θεωρία,οι ανθρώπινες σχέσεις θα πάψουν να είναι περιπλοκες μόλις χαλαρώσουν όλοι και αρχίσουν να αντιλαμβάνονται ότι όλα είναι απλά.
    Όλοι έχουμε διαφορετικά θέλω και πιστεύω,κάποιοι θα νιώσουν ότι αδικήθηκαν στην πορεία,επίσης κάποιους θα αδικήσουν και οι ίδιοι στην πορεία.Το να λέμε οι άντρες είναι έτσι και κάνουν αυτά ενώ οι γυναίκες είναι αλλιώς και κάνουν αλλα δεν έχει νόημα.
    Όλοι πάνω κάτω τα ίδια κάνουμε.Απλά κάποιοι σεβόμαστε και αντιλαμβανόμαστε τα θέλω των γύρο,κάποιοι όχι.Η κλάψα πάντως δεν αλλάζει κάτι.Αχ του έκατσα και δεν μου ξαναμίλησε,okay...Σκέφτηκες ότι ίσως του έδωσες το δικαίωμα να το κάνει αυτό?...Ξεκολλα,και μην το "υπεραναλυεις".Σε 3 mere θα έχεις βρει άλλων γκόμενο.

...χαιρω πολύ :ΡΡΡ
    Έχω τσακωθεί άπειρες φορές εδώ μέσα για όλα αυτά που λες. διαφωνώ μόνο στο να το απλουστευεις τόσο πολυ σε σχέση με τις χημείες τους εγκεφάλου μας.
    Δεν διάβασα όλες τις σελίδες αλλά λίγο-πολύ καταλαβαίνω πως πάλι φταίει αυτός που δεν θέλει.
    Γιατί να φταίει? Επειδή ο άλλος δεν ήταν κοντά στα στάνταρ του? Γιατί φταίνε πάντα οι άντρες? Δηλαδή αν μια γυναίκα βγει με κάποιον και την ξενερώσει θα συνεχίσει μαζί του για να μην είναι @@@ ?
    Επίσης έχουν σκεφτεί αυτοί με την ατελείωτη κλάψα ότι δεν βρίσκουν σύντροφο, (δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα), μήπως τελικά κάνουν κάτι λάθος και δεν φταίει το αναθεματισμένο σύμπαν για τις αποτυχίες τους?
    Μήπως τελικά λίγη αυτογνωσια/αυτοκριτική φέρει αληθινές απαντήσεις?
    Μερικές σκέψεις....

Senior Member
    Quote Originally Posted by vagpap View Post
    Γιατι , δεν υπαρχει ομοφυλοφιλια στην φυση , οπως κ ερμαφροδιτισμος ? Κ ισως επειδη πηγαμε πραγματι κοντρα στο κατεστημενο , εχουμε καταληξει σαυτη την παρακμη . Εχεις δει ζωα να κανουν κακο σε αλλο ζωο , απο κακια κ μονον ? Kηρυσσουν τα ζωα πολεμους για ασημαντους λογους ? Ο καταλογος ειναι αταλειωτος , κ πιστευω οτι πισω απο καθε δηθεν συναισθημα κ ερωτες , υπαρχει ο νομος του ισχυροτερου , η απλα ο νομος της ζουγκλας . Πειραζει που δεν ωραιοποιω τα πραματα , αλλα τα λεω με τονομα τους ?
    Και θεωρειται εξελιξη οτι πεθαινουν 18000 παιδια ημερ. για να ζουμε εμεις ' οι πολιτισμενοι κ εξελιγμενοι ' με τις ανεσουλες μας , χωρις καθολου τυψεις . Να την βρασω αυτη την ' εξελιξη ' . Μαλλον προς τα πισω παμε .
    Στην φύση η ομοφυλοφιλία συναντάται σε πάνω από 1500 είδη και σε όλα τα μα όλα τα θηλαστικά. Επίσης στο ζωικό και το φυτικό περιβάλλον ο ερμαφροδιτισμός δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι πολλά φυτά και σχεδόν όλα τα σκουλήκια είναι ερμαφρόδιτα. Αντίθετα, στον άνθρωπο και σε άλλα θηλαστικά απαντάτε σπανίως.
    Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/

Senior Member
    [QUOTE=astimatnam;445954]Ας απαντήσουν οι κύριοι πρώτα παρακαλώ...
    Ειλικρινα.... γιατι μετα το πρωτο ραντεβου εξαφανιζεστε; ειδικα αν εχει προηγηθει κ φιλι. ΟΧΙ ΣΕΞ! ΦΙΛΙ! Περιμενετε απο μας; ξενερωνετε ενω κατα τη διαρκεια του ραντεβου ισχυριζεστε οτι περνατε σουπερ...; τι μπορει βα συμβαινει δε μπορω να καταλαβω...
    Κυριες... θα ηθελα να ακουσω αποψεις...
    Ευχαριστω..

Εγώ πιστευω οτι είναι θέμα δειλίας. Δηλαδή ο ''χ'' άντρας θεωρεί άσχημο να σου πει οτι δεν περνάει και πολύ καλά και προτιμάει να εξαφανιστεί χωρίς να πει τίποτα. Το ίδιο νομίζω ισχύει και στις γυναίκες. Το καλύτερο θα ήταν να είμαστε ξεκάθαροι εξ αρχής .... αλλά και οι ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι ξεκάθαρες αφού από την φύση τους είναι ένα κράμα ορμονών, θέλω, ενστίκτων, εμπειρίας, προσωπικότητας, κοινωνίας κτλ...
    Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...χαιρω πολύ :ΡΡΡ
    Έχω τσακωθεί άπειρες φορές εδώ μέσα για όλα αυτά που λες. διαφωνώ μόνο στο να το απλουστευεις τόσο πολυ σε σχέση με τις χημείες τους εγκεφάλου μας.
    Δεν διάβασα όλες τις σελίδες αλλά λίγο-πολύ καταλαβαίνω πως πάλι φταίει αυτός που δεν θέλει.
    Γιατί να φταίει? Επειδή ο άλλος δεν ήταν κοντά στα στάνταρ του? Γιατί φταίνε πάντα οι άντρες? Δηλαδή αν μια γυναίκα βγει με κάποιον και την ξενερώσει θα συνεχίσει μαζί του για να μην είναι @@@ ?
    Επίσης έχουν σκεφτεί αυτοί με την ατελείωτη κλάψα ότι δεν βρίσκουν σύντροφο, (δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα), μήπως τελικά κάνουν κάτι λάθος και δεν φταίει το αναθεματισμένο σύμπαν για τις αποτυχίες τους?
    Μήπως τελικά λίγη αυτογνωσια/αυτοκριτική φέρει αληθινές απαντήσεις?
    Μερικές σκέψεις....
    Πέστα ρε Theo!!!

Senior Member
    ενταξει ενταξει εμεις ειμαστε οι ευπιστες,οι απελπισμενες αυτες που τα θελουν και παραμυθιαζονται και οι αντρες αθωα πλασματα με ξεκαθαρους στοχους εξαρχης. Το οτι ολοι μου εχουν γινει και θιασωτες της Δαρβινικης θεωριας για να δικαιολογησουν τις αναρμοστες συμπεριφορες τους για να μην το πω αλλιως που το πας???

Senior Member
    Quote Originally Posted by unlucky View Post
    ενταξει ενταξει εμεις ειμαστε οι ευπιστες,οι απελπισμενες αυτες που τα θελουν και παραμυθιαζονται και οι αντρες αθωα πλασματα με ξεκαθαρους στοχους εξαρχης. Το οτι ολοι μου εχουν γινει και θιασωτες της Δαρβινικης θεωριας για να δικαιολογησουν τις αναρμοστες συμπεριφορες τους για να μην το πω αλλιως που το πας???
    Ρε αγάπη,γιατί συνεχίζεις να το βλέπεις τόσο μονόπλευρα το θέμα...
    Πρέπει να coolareis...Το ότι κάποιος σε πλησίασε γιατί του άρεσες εμφανισιακά και μετά (άσχετα το μέχρι που προχώρησε η φάση) απομακρύνθηκε
    δεν σημαίνει ότι είχε σκοπό να σε πληγώσει.Επίσης όταν κάποιος σε πλησιάζει δεν εμφανίζεται εκ μαγείας ένα συμβόλαιο το οποιο λέει ότι θα σε ερωτευτεί και θα ζείτε ευτυχισμένοι μέχρι τα γεράματα.

Senior Member
    ανλακι ξεκινα με κατι απλο.δεν υπαρχει το ασπρο και το μαυρο σε αυτη τη ζωη,υπαρχει και το γκρι,το κοκκινο,το μπλε,το πρασινο.παρτα ενα ενα γιατι σε βλεπω σε 20 χρονια με πλεξουδα,ενα μπουκαλι κονιακ στο χερι και καμια 20αρια γατες για παρεα στο σπιτι.θα ανοιγεις το παραθυρο μονο και μονο για να βρισεις τα πιτσιρικια που παιζουν μπαλα κατω απτο σπιτι σου και σου προκαλουν ημικρανιες και δεν σε αφηνουν να δεις το αντιστοιχο καλημερα ζωη.:confused:

Senior Member
    Να γιατι δεν επικοινωνουν οι αντρες:
    http://www.neanews.gr/2011/10/sex.html
    Κύριοι, πλανάστε την οικτρά πλάνη ότι σας κάθονται τζάμπα...

Είσαι νέος, ωραίος, φτωχός, κουλός και νταβραντισμένος. Η βασική σου προσδοκία στη ζωή αυτή που ζεις είναι να ‘κανελώσεις το ρυζόγαλο’, να ‘πλανάρεις το μαόνι’, να ‘μπάσεις το σύρτη’, ή να ‘στείλεις το γράμμα’ (πάντα με το φθηνότερο δυνατό τέλος) Η πλέον ενδεδειγμένη λύση είναι να συνάψεις μία γεμάτη προοπτικές γνωριμία με μία εκπρόσωπο του ωραίου φύλου και έτσι βγαίνεις στη γύρα. Και νομίζεις ότι θα σου κάτσει τζάμπα.

Ανάλυση κοστολογίου γύρας

Πλύσιμο αυτοκινήτου: €10
    Βενζίνη: €30
    Είσοδος σε Club: €10 (στην ξεφτίλα)
    2ο Ποτό σε Club: €7 (στην καλύτερη)

Και άντε και είσαι και πολύ γκόμενο και την εντοπίζεις και τη διπλαρώνεις και την πιάνεις στην παπαρολογία γρήγορα.

Κερασμένα ποτά (2): €15 (με τη στρογγυλοποίηση)
    Κερασμένα σφηνάκια(6): €36

Η βραδιά τελειώνει και το μόνο χειροπιαστό που έχεις είναι το τηλέφωνό της το οποίο ατενίζεις γεμάτος αισιοδοξία και έχεις την εντύπωση ότι θα σου κάτσει τζάμπα.

Ανάλυση κοστολογίου Α’ Εξόδου

Πλύσιμο αυτοκινήτου: €10
    Βενζίνη: €30
    Προφυλακτικά: €3 (διότι ως πρώην πρόσκοπος έχεις μάθει να πορεύεσαι με το ρητό ‘Έσο Έτοιμος’ και συν τοις άλλοις ‘Κάλλιο το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύει’ ή ‘κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε’ )
    Δείπνο σε ακριβό εστιατόριο: €60 (όχι και τόσο ακριβό τελικά)
    Είσοδος σε καθωσπρέπει μαγαζί: €20 (€10 Χ 2)
    2α ποτά σε καθωσπρέπει μαγαζί: €15 (€7 Χ 2, βάλε και τη στρογγυλοποίηση να πάει στο διάλο)
    Σφηνάκια σε καθωσπρέπει μαγαζί: €25 (€6 Χ 4, συν φόρος πολυτελείας — ή μήπως υποτέλειας; )
    Και επειδή εξακολουθείς να τυγχάνεις νέος και ωραίος, ενδίδει στις ορέξεις σου από το πρώτο βράδυ και εσύ εξακολουθείς να έχεις την εντύπωση ότι θα σου κάτσει τζάμπα.

Ανάλυση κοστολογίου Α’ πιρτσινώματος

Αλκοτέστ και κλήση (προαιρετικό): €85
    Κόστος Ξενοδοχείου (κατ. Γ’ έως Γάματα): €25 (εάν τυγχάνει βέβαια το μωρό να είναι λουσάτο και εσύ μερακλής και μου γουστάρετε γαμήλιες σουίτες με υδρομασάζ, τζακούζια, κέρατα και της Παναγιάς της Πισωκούνας τα μάτια, κακό δικό σας)
    Ψυχολογική Φθορά ( Ήμουν καλός;;; ): Αξία Ανεκτίμητη
    Το Α’ κουτούπωμα — φιρίκωμα έχει επιτευχθεί ας υποθέσουμε επιτυχώς (δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο ‘ας υποθέσουμε’ ) και καλείσαι πλέον να επιστρέψεις το αντικείμενο του πόθου στο σπίτι του. Φανερά εξουθενωμένος αλλά και ικανοποιημένος παράλληλα παίρνεις τον μακρύ δρόμο του γυρισμού προς το κρεβάτι σου. Και νομίζεις ότι σου έκατσε τζάμπα.

Ανάλυση κοστολογίου μετέπειτα επικοινωνίας

Κλήσεις από κινητό: €30
    Κλήσεις από σταθερό: €30 (λόγω διάρκειας)
    SMS: €15

Συνολικό κόστος ‘Δωρεάν’ συνουσίας €310 + €85 (τα προαιρετικά) = €395 (χωρίς να συνυπολογίσουμε την ανε-κτίμητη αξία της ψυχολογικής φθοράς)
    Και εσύ έχεις την εντύπωση ότι σου έκατσε τζάμπα;;;

Ανάλυση κοστολογίου Αγοραίου έρωτα

Αγορά Εφημερίδας: €1
    Κόστος κλήσης (από κινητό): €2
    Μια εκτόνωση: €80 (άντε 100 αν μιλάμε για την Αφροδίτη της Μόσχας, και δεν χρειάζεται να την πας και σπίτι)

Συνολικό κόστος Αγοραίου έρωτα €83 έως €103

Χρησιμοποιώντας την απαγωγή εις άτοπο, καταλήγουμε στατιστικά στο συμπέρασμα ότι συμφέρει πολύ περισσότερο να απλώνεις το γούστο σου (σαν τραχανά) τέσσερις φορές το μήνα με επαγγελματίες του είδους, παρά να βγεις στη γύρα.

Η δε συντήρηση μακροχρόνιας σχέσης ενδέχεται να κοστίσει ακριβότερα από ολικό ρεκτιφιέ φρεγάτας του Πολεμικού Ναυτικού (χωρίς να συμπεριλαμβάνουμε πάντα την ανεκτίμητη αξία της ψυχικής φθοράς).

Εξακολουθείς να πιστεύεις ότι σου έκατσε τζάμπα;;;
    To όλο κόστος για τους παντρεμένους είναι σαφώς μεγαλύτερο. !!
    - See more at: http://www.neanews.gr/2011/10/sex.ht....mJP71BlX.dpuf
    http://lewforeio31.blogspot.com κάτι παραπάνω από ένα απλό λεωφορείο

Page 13 of 53 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast