Δύσκολη κατάσταση - Έρωτας δίχως ανταπόκριση - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 125
    Banned
    Τελικά όπως φαίνεται δεν ήταν γραφτό όλο αυτό... Χάνω κάθε ευκαιρία να τον ξανασυναντήσω γιατί φεύγει, οπότε δεν μπορώ να κάνω καμία κίνηση.
    Προσπάθησα να προσεγγίσω την αδερφή του, της είπα τι αισθάνομαι και έφαγα πόρτα. Το μόνο που μου είπε ήταν "να του μιλήσεις". Ε χαίρω πολύ, πώς θα το κάνω αν για το μόνο πράγμα που έχουμε μιλήσει μέχρι τώρα είναι η εκκλησία και όλα αυτά διαδικτυακώς!! Από πού και ως πού θα του πω ευθέως τι αισθάνομαι? Θα με περάσει για τρελή(όχι ότι δεν είμαι, το προβληματάκι μου το έχω) και δεν θέλω! Τι κάνω τώρα? Μου λέτε? Κοντεύω να σκάσω!!!! :(
    Last edited by Deleted20082014; 24-06-2013 at 00:31.

Banned
    Συγνώμη, αλλά ας ανεβάσουμε και κανένα θέμα πιο επίκαιρο από αυτά των 5 και 7 χρόνων πριν!:p

Γύρισε, αλλά και τι μ' αυτό? Αποφάσισα να τα αφήσω πίσω όλα..Παντού πόρτες κλειστές, πώς να κάνω το βήμα που πρέπει να κάνω? Τι μάχη να δώσω και με ποιον τρόπο? Πώς να τον προσεγγίσω? Δεν ξέρω πού να βρω μιαν άκρη. Για πόσο ακόμη θα συνέχιζα να του στέλνω μηνύματα στο ιντερνετ και να μου απαντάει με μισόλογα ή και καθόλου? Λάθος μου που το ξεκίνησα και κόλλησα ακόμη περισσότερο. Καλύτερα να μην είχαμε καν έστω και αυτή την επικοινωνία. Το επόμενο βήμα θα ήταν να μιλήσουμε από κοντά, να γνωριστούμε καλύτερα, αλλά πώς θα γινόταν αυτό? Κάθησα, τα σκέφτηκα, αλλά δεν υπάρχει κανένας τρόπος, είναι μονόδρομος, κανένα μονοπάτι δεν υπάρχει που να μπορέσει να με βοηθήσει. Ίσως να υπάρχει κάποιος λόγος που γίνεται αυτό. Ίσως και να έκανα κάποια κίνηση και να μην έβγαζε κάπου και να απογοητευόμουν πάλι. Ίσως όλο αυτό να είναι μια δοκιμασία, ένας αγώνας που πρέπει να δώσω γι' ακόμη μια φορά ώστε να ωριμάσω, να σκέφτομαι πιο λογικά. Δεν ξέρω. Είμαι πολύ στενοχωρημένη, δεν το κρύβω. Ήταν κάτι που ήθελα πολύ. Έστω και με αυτά τα λίγα στοιχεία που είχα, ερωτεύτηκα και ας μην τον ήξερα καλά καλά. Με αυτά τα λίγα που μου έδειξε, με όσα είδα.
    Λυπάμαι πολύ που πρέπει να βάλω τέλος σε κάτι που ακόμη δεν άρχισε. Σε μια μάχη που δεν έδωσα, γιατί δεν μπόρεσα να τη δώσω.
    Συγνώμη αν σας κούρασα. Όποιος δεν θέλει μπορεί και να μην το διαβάσει. Δεν με πειράζει, εξάλλου δεν περιμένω καμία απάντηση. Δεν υπάρχουν άλλα λόγια έτσι κι αλλιώς, απλώς ήθελα κάπου να τα γράψω και τα γράφω εδώ, στο τοπικ που έχω γράψει αρκετές από τις σκέψεις μου και που μου δώσατε τη βοήθειά σας.

Banned
    Εγώ πάντως ειλικρινά σου εύχομαι να γνωρίσεις κάποιον που θα τον ερωτευτείς από κοντά κι όχι μέσα από εικόνες και μηνύματα :)
    Αφού δεν βρίσκεις κάποιον τρόπο να προσεγγίσεις τον ίδιο, κοίτα να ξεπεράσεις λίγο ή να διαχειριστείς όσες φοβίες και δισταγμούς σε εμποδίζουν γενικά να ανοιχτείς στους ανθρώπους και... όλο και κάτι καλό θα βρεθεί :)

Banned
    Τον συγκεκριμένο σαν εικόνα και συμπεριφορά τον ερωτεύτηκα από κοντά. Απλώς τον "γνώρισα καλύτερα" μέσω των διαδικτυακών συνομιλιών μας. Αλίμονο και αν σε αυτή την ηλικία ερωτευόμουν από το ιντερνετ!! Μα είναι να μην έχω φοβία και δισταγμό ειδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση?
    Προς το παρόν δεν θέλω να ερωτευτώ άλλον, αρνούμαι να το κάνω. Το μέλλον θα δείξει... Σ'ευχαριστώ! :)

Banned
    Έλεος... Το είπα σε μια φίλη-γνωστή μου το θέμα αυτό και μου είπε ότι θα τον προσθέσει στο facebook και θα του το πει!!! Τι θα κάνω τώρα???? Της είπα να μην πει τίποτα και ότι αυτά είναι παιδιαρίσματα!! "Ε", μου λέει, "γιατι δεν του το λες κι εσύ"!!! Αυτό θα ήταν το λιγότερο που θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω ανώριμο... Τι θα κάνω?? Δε θα κοιμηθώ όλη τη νύχτα από ανησυχία! Της ξεκαθάρισα ότι σε καμία περίπτωση δε θέλω να κάνει κάτι τέτοιο και μου είπε "Εντάξει". Ποιος την πιστεύει???? Γαμ*το!!!! Όλο βλακείες κάνω κι εγώ! Τι ήθελα και της είπα γι' αυτόν! Σκ*τ* τα έκανα πάλι... Όλα σκ*τ* :( :(

Senior Member
    Ελα βρε Αλκμηνη μου, στην τελικη, ποιο ειναι το χειριστο που μπορει να συμβει; Να τα μαθει.

Banned
    :confused: Με αυτόν τον τρόπο όμως? Δεν είναι και ό,τι καλύτερο!!! Θα νομίζει ότι εγώ την έβαλα να τα πει και ποιος ξέρει τι θα σκέφτεται για μένα!! :(

Senior Member
    Μέχρι και οι παπάδες έχουν facebook δηλαδή?

Banned
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Μέχρι και οι παπάδες έχουν facebook δηλαδή?
    Αυτοί και αν έχουν!!!! Πάρα πολλοί, αφού κι εμένα μου έκανε εντύπωση.

Senior Member
    Καλά δε τους είχα ποτέ σε ιδιαίτερη εκτίμηση...αλλά δεν μπορώ να φανταστώ σε τι τους "εξυπηρετεί".
    Μόνο κακίες μπορώ να πω οπότε καλύτερα να το αφήσω ε?....

Banned
    Κι εμένα μου είχε φανεί περίεργο στην αρχή! Αλλά το έχουν για να επικοινωνούν με γνωστούς τους, για το λόγο που το έχουμε κι εμείς οι απλοί άνθρωποι δηλαδή! :Ρ
    Καλέ εκφράσου ελεύθερα!!!

Senior Member
    Δηλαδή δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να επικοινωνούν με τους γνωστούς τους που είναι πιο απλοί, πιο ανέξοδοι, και που προυπήρχαν του facebook?

Banned
    Ε σίγουρα υπάρχουν!!

Senior Member
    Αλκμήνη,
    και μένα μού είχε κάνει εντύπωση που έχουν φβ....
    Προφανώς για να επικοινωνούν γρήγορα και ανέξοδα....

Senior Member
    Τέλος πάντων ....για μένα το facebook δεν ειναι τρόπος επικοινωνίας...οτιδήποτε άλλο παρά τρόπος επικοινωνίας.
    Βέβαια το δικό μου λάθος ξεκινά απο την στιγμή που θα θεωρήσω τους παπάδες κάτι διαφορετικό μόνο και μόνο γιατι εκείνοι παρουσιάζουν τους εαυτούς τους έτσι.
    Το facebook στα μάτια μου είναι απλά ένας χώρος επίδειξης.
    Τρόποι επικοινωνίας υπήρχαν και πριν το facebook εξίσου γρήγοροι και εξίσου ανέξοδοι. Το μόνο επιπλέον που προσφέρει το facebook είναι η επίδειξη, η δικτύωση, οι φωτογραφίες, η επίδειξη, και η αυτοεπιβεβαίωση.
    Αν θέλω να επικοινωνήσω με κάποιον γνωστό μου μπορώ να τον πάρω τηλέφωνο, να του στειλω ενα μηνυμα, ενα γραμμα, ενα email κλπ. Το να ανοίγω τον τηλεφωνικό κατάλογο και να χαζευω φωτογραφίες απο γνωστούς γνωστών και να χαζευώ τις ασχολίες τους και εκείνοι με την μεριά τους να επιδεικνύουν αυτό ακριβως...ε...δεν είναι δικαιολογία "επικοινωνίας".

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast