Για αντρες: tips σε σχεσεις???? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 94
    Senior Member
    μηπως του χεις δειξει οτι θες ντε και καλα κι αλλο κι αυτο τον αγχωνει ; συνηθως όσα περισσοτερα ζητας απο τους αντρες τοσα λιγοτερα παιρνεις και το αντιστροφο... απο ότι έχω καταλαβει την 2η φορα οι περισσοτεροι επειδη πεφτει η αντοχη τους, θελουν να αναλαμβανουν την όλη διαδικασια οι γυναικες... του τρίβεσαι καθολου ή απλά του το ζητας και σου λέει όχι ; και επιπλεον αν τα δινει όλα την 1η φορα , λογικο δεν ειναι να μην θελει κ άλλο ;

Banned
    εμενα μου λεει τωρα θα κοιμηθω κατσε ησυχο μου γυριζει τη πλατη και μου ακουμπα το κ@λο στα ποδια μου αντε παλεψε τη...

Senior Member
    Η γνωμη μου ειναι να ξεκινησει ασκηση με αντιστασεις, να τρωει σωστα και κυριως ταχινι μαυρο, να κοψει το χειροκινητο και τις τσοντες μαχαιρι και να μειωσει το στρες.

Senior Member
    η αληθεια ειναι πως η γυμναστικη βοηθαει σε αυτα...

Senior Member
    Και βασιλικος πολτος! Ας πιει και κανενα red bull...και προπονηση. Εαν μαθει να τρεχει 10 χιλιομετρα καθε μερα, θα γινει σουπερ!
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.

Banned
    Quote Originally Posted by blackswan27 View Post
    η αληθεια ειναι πως η γυμναστικη βοηθαει σε αυτα...
    χαχαχαχαχαχα σαν αυτο http://www.youtube.com/watch?v=MOYva5IwsF0

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    xmm θα επιχειρισω να σε τρελανω περισσοτερο
    οσο αξιζει ενας κ@@λος
    δεν αξιζει ο κοσμος ολος!!!!
    χαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχ αχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχ χαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχα χαχαχα
    Πάλι πετάγεσαι όπου να ναι για να γεμίζεις τις σελίδες του φορουμ χωρις να λες κατι αξιόλογο.
    γιάννης

Feggari, τι ηλικίες έχετε?
    Το προβλημα ειναι πως ναι μεν σε ικανοποιεί οσες φορες του το ζητας αλλα νιωθεις να μην το ευχαριστιεται κι απλα να το κανει επειδη του το ζητησες?
    Επαγγελματικα ειναι σε δουλεια που του προκαλει κοπωση ή/και με δυσκολα ωραρια?
    γιάννης

Banned
    Φεγγάρι, έτσι όπως τα λες νομίζω πως δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Όντως πάρα πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν ή δεν αντέχουν πάνω από μία φορά την ημέρα. Στα 36 πάντως, δεν έχει να κάνει με την ηλικία, αλίμονο... Θα μπορούσατε να δουλέψετε όμως το θέμα 'διάρκεια' και ποιότητα. Εκεί πώς είναι η κατάσταση?

Senior Member
    Επειδη οι περισότεροι εδω προσπαθούν να βγάλουν λιγο προβληματική τη κατάσταση..εχω τονίσει οτι γενικα ειμαστε μια χαρα σε συναισθηματική κ σεξουαλικη επικοινωνία απλά εγω θέλω παραπάνω. Κατα ταλλα ΔΕν υπαρχει προβλημα. Tips ηθελα...
    Μαρίνα μου και η διάρκεια και η ποιοτητα ειναι μια χαρα. Εχω καταλάβει οτι απλά δεν μπορεί πανω απο μια φορα την ημερα. Οπως φαινεται τελικα,δεν μπορω να κανω κ πολλά πραγματα...

Senior Member
    Πες του να κοψει τις τσοντες μαχαιρι και το χειροκινητο επισης. Και να ξεκινησει γυμναστηριο ασκηση με αντιστασεις. Ας τα κανει αυτα και ελα παλι να μας πεις νεοτερα. Εννοειται και σωστη διατροφη και αποφυγη του στρες. Και κανε κι ενα τσεκ επειδη εισαστε εξ αποστασεως μηπως αλλου τρωει αλλου πινει αλλου παει και το δινει τις αλλες μερες, γτ αμα αδειαζει κι αλλου που να τις βρει τις αντοχες...

Senior Member
    Quote Originally Posted by feggari View Post
    Επειδη οι περισότεροι εδω προσπαθούν να βγάλουν λιγο προβληματική τη κατάσταση..εχω τονίσει οτι γενικα ειμαστε μια χαρα σε συναισθηματική κ σεξουαλικη επικοινωνία απλά εγω θέλω παραπάνω. Κατα ταλλα ΔΕν υπαρχει προβλημα. Tips ηθελα...
    Μαρίνα μου και η διάρκεια και η ποιοτητα ειναι μια χαρα. Εχω καταλάβει οτι απλά δεν μπορεί πανω απο μια φορα την ημερα. Οπως φαινεται τελικα,δεν μπορω να κανω κ πολλά πραγματα...

Feggari , σορρυ που χρησιμοποιω ' απαντηση με παραθεση ' αλλα αλλιως δεν λειτουργει . Ακου κ την γνωμη ενος μεγαλυτερου ( οχι εξυπνοτερου ) . Ειναι στην ανθρωπινη φυση να επιθυμει αυτο που δεν μπορει να εχει . Με απλα λογια , στερησε του το sex . Η υπερπροσφορα δεν ωφελει σε τετοιες περιπτωσεις . Αντιθετως οξυνει το προβλημα . Μιλαω εκ της πειρας των 52 μ χρονων . Εχω φτασει σε σημειο να μην μπορω να ' λειτουργησω ' υπο πιεση . Δειξε οτι βαρεθηκες , οτι δεν σενδιαφερει πλεον το sex . Ξερω δεν ειναι ευκολο , κ δεν δικαιολογειται απο τα 35 τ χρονια . Δεν θαχεις αποτελεσματα απο την μια μερα στην αλλη , αλλα πρεπει νασαι πειστικη κ υπομονετικη . Αν το κανεις σωστα , θα αποδωσει . Δεν ειμαι ο γκουρου του σεξ , απλως εχω μια μεγαλη πειρα . Αν δεν αποδωσει κ αυτο , αστα νσ πανε .

Senior Member
    ΛΟιπον το αποφάσισα! Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου Macgyver!!!! Πόσο λές να κρατήσω αυτή τη στάση????

Senior Member
    κερασι ..όλοι βλέπουμε τσόντες...θεωρώ οτι δεν μας αποτρέπει απο το σεξ!ασε που δεν ειναιι της γυμναστικης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by feggari View Post
    ΛΟιπον το αποφάσισα! Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου Macgyver!!!! Πόσο λές να κρατήσω αυτή τη στάση????
    δεν ειναι κι ασχημη ιδεα μπορει να αποδωσει!αλλα υπαρχει μια δυσκολια.εσυ πως θα τη παλεψεις.πρεπει να προνοησεις ,θα "εκτονονεσαι" μονη και μετα θα σαι ανετη.

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast