Τι σκέφτεστε; - Page 1198
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1198 of 1532 FirstFirst ... 19869810981148118811961197119811991200120812481298 ... LastLast
Results 17,956 to 17,970 of 22967
    Senior Member
    φυσικα και δεν είμαι από τις κοπελες που θα πιω ένα-δυο καφεδες με καποιον και θα τον κυνηγησω αν επιλεξει να εξαφανιστεί, εχω πολύ μεγαλη αξιοπρεπεια και περηφανια και σκέφτομαι και σε λογικα πλαισια κυριως, αν δε με θελει ο άλλος ή νομιζει ότι δεν ταιριαζουμε ή οτιδήποτε άλλο συμβαινει το εκτιμω γιατι μου το εδειξε νωρις και δεν μπηκε στη διαδικασια να με κοροιδεψει.
    Εννοείται και ειχα μπει στον κοπο να διαβασω και θυμαμαι ότι κατι ετρεχε με την κοπελα και ότι μαλιστα ειχε κανει κατι ασχημο εκεινη και δε μπορει να τη συγχωρησει ο ιωαννης και οι φιλοι τον συμβουλευαν να μην της ξαναμιλησει. Δεν είμαι σιγουρη αλλα αν κανω τοσο λαθος μονο ο ιωαννης μπορει να ξερει. Εγω τοποθετηθηκα κυριως στην περιπτωση που ειχε σχεση με την κοπελα.Και επισης μου φαινεται τελειως "τρελο" να πηρε τοσο θαρρος από μονη της μονο με ένα-δυο ποτα.
    Σιγουρα δε μπορούμε και ουτε προτίθεμαι να συζητησω με μια κοπελα ( αν καταλαβα καλα) για αγαπες και λουλούδια γιατι όπως ειπες εκπέμπουμε σε διαφορετικο μηκος κυματος. Μιλησες με πολύ σκληρα και απαξιωτικα λογια για μια κοπελα που δεν ξερεις και στην τελικη εγω δε νομιζω ότι φερεται ετσι για να βλαψει τον γιαννη, όταν θελεις καποιον φερεσαι και ανωριμα και εγωιστικα, ειδικα αν εισαι μικρη σε ηλικια ή ευαισθητη κτλ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΟΜΠΟΤ!!! Μπορει να εφαγε κολλημα, ολοι εχουμε φαει καποια στιγμη, εγω το βρισκω ανθρωπινο αυτό

Senior Member
    Quote Originally Posted by unlucky View Post
    φυσικα και δεν είμαι από τις κοπελες που θα πιω ένα-δυο καφεδες με καποιον και θα τον κυνηγησω αν επιλεξει να εξαφανιστεί, εχω πολύ μεγαλη αξιοπρεπεια και περηφανια και σκέφτομαι και σε λογικα πλαισια κυριως, αν δε με θελει ο άλλος ή νομιζει ότι δεν ταιριαζουμε ή οτιδήποτε άλλο συμβαινει το εκτιμω γιατι μου το εδειξε νωρις και δεν μπηκε στη διαδικασια να με κοροιδεψει.
    Εννοείται και ειχα μπει στον κοπο να διαβασω και θυμαμαι ότι κατι ετρεχε με την κοπελα και ότι μαλιστα ειχε κανει κατι ασχημο εκεινη και δε μπορει να τη συγχωρησει ο ιωαννης και οι φιλοι τον συμβουλευαν να μην της ξαναμιλησει. Δεν είμαι σιγουρη αλλα αν κανω τοσο λαθος μονο ο ιωαννης μπορει να ξερει. Εγω τοποθετηθηκα κυριως στην περιπτωση που ειχε σχεση με την κοπελα.Και επισης μου φαινεται τελειως "τρελο" να πηρε τοσο θαρρος από μονη της μονο με ένα-δυο ποτα.
    Σιγουρα δε μπορούμε και ουτε προτίθεμαι να συζητησω με μια κοπελα ( αν καταλαβα καλα) για αγαπες και λουλούδια γιατι όπως ειπες εκπέμπουμε σε διαφορετικο μηκος κυματος. Μιλησες με πολύ σκληρα και απαξιωτικα λογια για μια κοπελα που δεν ξερεις και στην τελικη εγω δε νομιζω ότι φερεται ετσι για να βλαψει τον γιαννη, όταν θελεις καποιον φερεσαι και ανωριμα και εγωιστικα, ειδικα αν εισαι μικρη σε ηλικια ή ευαισθητη κτλ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΟΜΠΟΤ!!! Μπορει να εφαγε κολλημα, ολοι εχουμε φαει καποια στιγμη, εγω το βρισκω ανθρωπινο αυτό
    αμ ελα ομως που δεν ειχε ποτε σχεση και τον κυνηγουσε ενω αυτος απεφευγε!!!!!! ουτε καν φιλια, οχι σχεση....αν μπηκες στον κοπο να το διαβασεις, πως δεν το προσεξες? κι εμενα τρελο μου φαινεται, επειδη δεν θα το εκανα ποτε. για αλλες/ους ομως ειναι ο τροπος που μονιμως κινουνται κι ας μην το καταλαβαινεις εσυ...
    εσυ νομιζεις, κι εγω νομιζω... ολοι νομιζουμε ανλακι μου εδω μεσα...
    συζηταμε παντα πανω σε οσα μας λεει καποιος, θεωρωντας οτι ειναι ειλικρινης..
    κι εγω ανθρωπινο το βρισκω, ανλακι. αλλα οχι προιον ευαισθησιας και ανωριμοτητας (το εχω δει κι απο γυναικα 45 χρονων) , αλλα χειριστικοτητας, απελπισιας και εγωισμου..

...ολα καλα......:)....δυο λεξεις τοσο απλες, αλλα τοσο πολύτιμες.
    Καλα Χριστουγεννα σε όλους μας :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Παιδιά, δεν μπορώ να ανοίγω την ψυχή μου στον οποιονδήποτε...και στον συγκεκριμένο πήγα συστημένη κι έμεινα πολύ ευχαριστημένη...τώρα δεν μπορώ να κάνω πειράματα και να ψάχνω ποιος μου κάνει, έχω ανάγκη να νιώθω σιγουριά για εκεί που θα πάω...σιγουριά ότι είναι όντως καλός στη δουλειά του και άνθρωπος...ίσως να μην με καταλαβαίνετε...
    Κώστα, έχω απόλυτη ανάγκη από ψυχολόγο...

Καλησπέρα Κυκνε.
    Ήθελα βαση των λεγόμενων σου που με προβλημάτισαν έντονα και αν κάποιος ειδικός η ψυχολόγος ας μας απαντήσει καθότι εγώ είμαι εντελώς άσχετη απο αυτά ουτε σε ψυχολόγο πήγα ποτε ουτε φάρμακα έχω παρει.
    Η ερώτηση μου είναι η εξής
    Πως γίνεται όταν ψυχολογος και ασθενής δένονται μεταξύ τους μετα απο ενα εύλογο χρονικό διαστημα και πως γίνεται αυτή η απεμπλοκή με ανώδυνο τροπο.
    Οποίος είναι γνώστης θα παρακαλουσα να μας διαφωτίσει.
    Ευχαριστώ!

Banned
    Πως γίνεται όταν ψυχολογος και ασθενής δένονται μεταξύ τους μετα απο ενα εύλογο χρονικό διαστημα και πως γίνεται αυτή η απεμπλοκή με ανώδυνο τροπο.
    Ευχαριστώ!
    εχω μιλησει με τον δοκτορ π*** (ετσι τον λεω) που ηταν γειτονας ενος φιλου μου που ειχε σπουδασει στην αγγλια.. το δεσιμο ειναι εικονικο αφου ο ψυχολογος ειναι απλα ενα μερος της θεραπειας οταν κανει συνεδριες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εχω μιλησει με τον δοκτορ π*** (ετσι τον λεω) που ηταν γειτονας ενος φιλου μου που ειχε σπουδασει στην αγγλια.. το δεσιμο ειναι εικονικο αφου ο ψυχολογος ειναι απλα ενα μερος της θεραπειας οταν κανει συνεδριες.
    Συνεπώς δεν υπάρχει καμια συναισθηματική εξάρτηση εφόσων όλα είναι μέρος της θεραπείας σωστα?
    Ο κύκνος όμως δυσκολεύεται στην εύρεση νέου ψυχολόγου, του είναι απαραίτητος ο παλιός. Πως γίνεται λοιπον να μπορεσει ο κύκνος να προχωρήσει ανώδυνα στην εύρεση νέου ψυχολόγου?

Banned
    αφου αποτελει προιον ψυχοθεραπειας ο ψυχολογος δε παιζει κ τοσο ρολο πιος θα ειναι αφου δεν ειναι ο εαυτος του ειναι απλα μερος μιας συνεδριας απο τον ψυχοθεραπευτη δεν υπαρχει εξαρτηση. πχ αν πας στο οδοντιατρο να φτιαξεις ενα δοντι δεν υπαρχει εξαρτιση του οδοντιατρου απο σενα πχ

Senior Member
    αφου αποτελει προιον ψυχοθεραπειας ο ψυχολογος δε παιζει κ τοσο ρολο πιος θα ειναι αφου δεν ειναι ο εαυτος του ειναι απλα μερος μιας συνεδριας απο τον ψυχοθεραπευτη δεν υπαρχει εξαρτηση. πχ αν πας στο οδοντιατρο να φτιαξεις ενα δοντι δεν υπαρχει εξαρτιση του οδοντιατρου απο σενα πχ
    Τσουβαλιαζεις ανόμοια πράγματα!
    Στον οδοντίατρο θα πας μια δυο τρεις φορες δεν θα κατσεις να του αναλύσεις τα προβλήματα σου.
    Δεύτερον ο ψυχολόγος σε βλέπει για μεγαλο διαστημα είναι λογικό να αναπτυχθει άλλος δεσμος.

Banned
    τα λογια που μου ελεγε ο φιλος μου σου λεω αφου δε ξερεις με πια τεχνικη ενεργουν οι ψυχολογοι μη βιαζεσε να εκφρασεις αποψη

Banned
    για να γινω πιο κατανοητος απλα λεω σε αυτη τη περιπτωση ο ψυχολογος απλα εργαζετε σε υπηρεσια για λογους μαλον βιοποριστικους εκτος αν ειναι ματσο το εχεις συνιδιτοποιησει αυτο? δεν ειναι ουτε φιλος σου (ενω μπορει να το νομιζεις αυτο) εχεις σχεση μαζι του ασθενη με θεραπευτη απλο ειναι...

Senior Member
    τα λογια που μου ελεγε ο φιλος μου σου λεω αφου δε ξερεις με πια τεχνικη ενεργουν οι ψυχολογοι μη βιαζεσε να εκφρασεις αποψη

Εγώ μια ερώτηση έκανα!

Σε φόρουμ ψυχολογίας είμαστε, τέλος πάντων ευελπιστω να ακούσω μια σοβαρή απάντηση εαν υπάρχει!!
    Δεν μου αρέσει να κουραζω θέματα και καταστάσεις.

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...ολα καλα......:)....δυο λεξεις τοσο απλες, αλλα τοσο πολύτιμες.
    Καλα Χριστουγεννα σε όλους μας :)
    Καλά Χριστούγεννα!:)
    γιάννης

Senior Member
    για να γινω πιο κατανοητος απλα λεω σε αυτη τη περιπτωση ο ψυχολογος απλα εργαζετε σε υπηρεσια για λογους μαλον βιοποριστικους εκτος αν ειναι ματσο το εχεις συνιδιτοποιησει αυτο? δεν ειναι ουτε φιλος σου (ενω μπορει να το νομιζεις αυτο) εχεις σχεση μαζι του ασθενη με θεραπευτη απλο ειναι...
    Ο.κ
    Οποτε ας εξηγήσει κάποιος στον Κύκνο, πως θα ξεκινήσει να βρει άλλον ψυχολόγο να μην στεναχωριεται έτσι, κρίμα είναι!!

Quote Originally Posted by unlucky View Post
    unlucky, με όλη την εκτίμηση μου προς εσενα, παρακολουθωντας τη συζητηση σου με τη Remedy για το θεμα που ανοιξα, η Remedy έχει καταλάβει καλύτερα από εσενα το θεμα και κυρίως το τι εγώ θέλω γι αυτο και σε προηγουμενο μου μηνυμα της ειπα πως συμφωνω μαζι της.
    Για να απαντησω στην απορία σου, με την κοπέλα δεν ειχα ποτε σχεση, κι επειδη φαινεται πως υπαρχει μεσα μας κατι που μας κατευθυνει και μας αποτρεπει για να μας φυλάξει (όπως ειπα πιο πριν βγηκα μαζι της πεντεξι φορες αρχές περιπου του 2012 και δυο φορες αρχες του 2013 ολα για καφε) τις φορες που βρεθηκα μαζι της ουτε καν τη φίλησα σταυρωτα κι ο νοων νοείτω, καθαρα φιλικα! Απ την πλευρα της, εστω κι αν εμεινα στο φιλικα και ημουν προσεκτικος ωστε να μην της δειξω ερωτισμο κι αρχισει να τρεφει ελπίδες, φαινεται της αρεσα και νομιζε πως ηδη ημουν μαζι της σε σχεση αφου όπως ειπα και πιο πριν ηταν αβγαλτη και γι αυτους τους λόγους η εμμονη της να μου στελνει επειτα συνεχεια μηνυματα. Δεν κρυβω βεβαια το ότι η ολη αυτη φαση ηταν λαθος μου. Και σκοπευω να χειριστω το θεμα καθαρα με τον τροπο που προειπα σε αλλη απαντηση μου και με τον οποιο συμφωνησαν μαζι μου κι αλλα μέλη.
    unlucky, εχω σαν αρχη μου το σ' οποιον αρεσουμε... Πριν μισο χρονο περιπου ειχα γνωρισει μια κοπελα απο αλλη πολη σε ενα νυχτερινο κεντρο, την γουσταρα πραγματικα, περασαμε μαζι πολύ όμορφα, ειχε δημιουργηθει το ερωτικο υποβαθρο για να υπαρξει συνεχεια, ημουν βεβαιος πως ηθελα σχεση μαζι της. Την επομενη την πηρα τηλ, δεν μου απαντησε, ξαναπηρα δυο φορες τηλ τις επομενες μερες, καμια ανταπόκριση. Για μενα τελείωσε! Φαινεται το ξανασκεφτηκε και η επιθυμια της ηταν να μην προχωρησει, δεν ενδιαφεροταν. Το σεβαστηκα, δεν την ξαναπηρα τηλ, την διεγραψα απ το κινητο μετα απο λιγο καιρο. Τρεις φορες που την πηρα τηλ κρινω πως ηταν υπερβολικο εκ μερους μου. Μ αυτο τον τροπο λειτουργανε οι σχεσεις, δεν ειναι με το ζορι. Κι αν καναμε λάθος επιλογη δε σημαινει πως θα υποφερουμε καταπιεζοντας τον εαυτο μας μια ζωη επειδη ο αλλος ειναι ερωτευμενος μαζι μας.
    Οπως ειπα και πιο πριν, θελω να απομακρυνω τη σκεψη μου απ το ολο περιστατικο, να ηρεμήσω.
    Κάταλαβαινω κοπελες ότι γουσταρουν, δεν κανω όμως τιποτα, με καμια, προτιμω να μην εχω τιποτα στη ζωη. Θελω να ειμαι βεβαιος οταν κανω τετοιες κινησεις.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by marsia View Post
    Η ερώτηση μου είναι η εξής
    Ευχαριστώ!
    Από δική μου προσωπική εμπειρία ψυχαναλυτικής ψυχοθεραπείας, αλλά και από αυτά που έχω διαβάσει πάνω σ' αυτό το θέμα,
    θα σου πω ότι αυτό καλό είναι να γίνεται σταδιακά. Αραιώνοντας τις επισκέψεις για παράδειγμα.
    Ανάλογα με την κάθε περίπτωση βέβαια ένας σωστός ψυχοθεραπευτής θα το κρίνει πώς πρέπει να γίνει.
    Είναι αλήθεια ότι είναι μια σχέση δυνατή και πολύπλοκη η σχέση με τον ψυχοθεραπευτή, γιατί σε αυτόν προβάλουμε συνήθως το πρόσωπο ή τα πρόσωπα με τα οποία υπάρχουν θέματα και συγκρούσεις στην προσωπική μας ζωή.
    Οπότε, σίγουρα αναπτύσσεται σχέση και μάλιστα αμφίδρομη η οποία ανάλογα με την περίπτωση μπορεί να είναι αρκετά δυνατή.
    Σε καμιά περίπτωση δεν είναι μια απρόσωπη σχέση (τότε κάτι δεν πάει καλά).
    Το πώς θα χειριστεί ο ψυχοθεραπευτής αυτή τη σχέση, έτσι ώστε μέσα από αυτή να "δουλευτούν" τα θέματα προς επίλυση που αντιμετωπίζουμε στις άλλες σχέσεις μας και είναι αυτά που στις περισσότερες περιπτώσεις μας οδήγησαν εκεί, έχει να κάνει με την επιτυχία ή όχι της ψυχοθεραπείας.
    Και το πόσο τελικά δυνατοί και αυτάρκεις αισθανόμαστε με το πέρας της ψυχοθεραπείας, έχοντας μάθει πώς να αντιμετωπίζουμε πλέον μόνοι μας τα προβλήματα και τις συγκρούσεις που προκύπτουν στη ζωή μας, είναι μια απόδειξη του πόσο επιτυχημένη ήταν η ψυχοθεραπεία.

Οποιοσδήποτε λοιπόν πετάει ανοησίες που άκουσε από δω κι από κει, χωρίς να έχει προσωπική εμπειρία, και συγκρίνει αυτή τη σχέση με τη σχέση εμπόρου προς πελάτη, θα πρέπει στην καλύτερη περίπτωση να αγνοείται.
    Υπάρχουν σίγουρα κακοί επαγγελματίες αλλά είναι γελοίο να γενικεύουμε, φέρνοντας μάλιστα εντελώς άκυρα παραδείγματα.

Ο Αλέξανδρος για παράδειγμα , δεν ξέρει τι του γίνεται, παρόλα αυτά έχει άποψη επί παντός επιστητού. Κάποιος που έχει στοιχειώδη ευφυΐα καταλαβαίνει ότι ο Αλέξανδρος πετάει συνεχώς μαλακίες προκειμένου να γράφει σε κάθε θέμα.
    Αυτό είναι και κουραστικό αλλά και ίσως επικίνδυνο για κάποιον που είναι νέος στο φόρουμ και δεν έχει καταλάβει περί τίνος πρόκειται
    και αυτός είναι ο λόγος που το επισημαίνω συχνά πυκνά.
    Κατά τ' άλλα μου είναι παντελώς αδιάφορος, όσο αδιάφορος θα μου ήταν ο "τρελός του χωριού".