Τι σκέφτεστε; - Page 1216
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1216 of 1532 FirstFirst ... 21671611161166120612141215121612171218122612661316 ... LastLast
Results 18,226 to 18,240 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Σκέφτομαι τα πολλα που εχω στο προγραμμα να κανω για το Σαββ/κο. Δεν προκειται να μου λείψεις....
    Νομιζω πως μ αυτες τις δυο προτασουλες απανταω τις ανησυχιες σου για μενα. Απλά βαριεμαι να ασχοληθω με τα επι μερους του χμ μακροσκελους σου μηνυματος.
    Καλή συνεχεια σου στο φορουμ!!
    χαιρομαι πολυ για σενα Γιαννη μου!
    να εχουμε ενα ΥΠΕΡΟΧΟ σαββατοκυριακο!!
    ματς μουτς ;)

Ας καταθέσω και γω την άποψη μου
    Όσο περνά καλά κανείς με ότι αποφασίζει να κάνει, καλώς το κάνει.
    Προσωπικά έχω φτάσει να ασχολούμαι ώρες, μέρες, μήνες με το φόρουμ και ήρθαν εποχές που βαριόμουν ακόμη και να ανοίξω τη σελίδα.
    Οπότε ποιο είναι το πόιντ; Όποιος μπαίνει εδώ έχει τους λόγους του και βαριέμαι και αυτή την καραμένα "γκετ ε λαιφ και μη χάνεις χρόνο στο νετ"
    Αμα θέλω να τρώω το χρόνο μου εδώ θα το κάνω, αν θέλω να κάνω μπάνιο γυμνή στη θάλασσα το χειμώνα, επίσης.
    Δεν κατάλαβα γιατί η επιτυχία ή η ευτυχία ενός ανθρώπου βρίσκεται εκτός νετ και πως αξιολογείται αυτό.
    Αν κάποιον τον κάνει χαρούμενο η συμμετοχή του, όλα οκ.

Banned
    Θα πω βεβαια και το αλλο για να ειμαι δικαιη η ενοτητα αγχος-φοβιες ειναι εξαιρετικη και πολυ βοηθητικη για καποιον που θα πρωτομπει εδω.

Senior Member
    Δεν κατάλαβα γιατί η επιτυχία ή η ευτυχία ενός ανθρώπου βρίσκεται εκτός νετ και πως αξιολογείται αυτό.
    μπορει το νετ να σου χαρισει κατι αμεσα
    αλλα ας πουμε οτι εκατσες (παραδειγμα λεω) μια εβδομαδα χωμενη εντελως στο ιντερνετ (χωρις να σε εξυπηρετει σε κατι στην δουλεια που κανεις,απλως σερφαρεις)
    πως θα αξιολογουσες αυτην την εβδομαδα?
    γεματη δεν νομιζω

Quote Originally Posted by cherrybanana View Post
    μπορει το νετ να σου χαρισει κατι αμεσα
    αλλα ας πουμε οτι εκατσες (παραδειγμα λεω) μια εβδομαδα χωμενη εντελως στο ιντερνετ (χωρις να σε εξυπηρετει σε κατι στην δουλεια που κανεις,απλως σερφαρεις)
    πως θα αξιολογουσες αυτην την εβδομαδα?
    γεματη δεν νομιζω
    ...αν η ανάγκη ήταν αυτή και πέρναγα καλά, γιατί να μην είναι γεμάτη?
    Εγω δεν μλησα για δια βίου σχέση με το νετ και μη κάνοντας κάτι άλλο στη ζωή μας.
    Για να το κάνω πιο σαφες: τον ελευθερο του χρόνο κανείς τον διαθέτει όπου περνά καλά. Αν λοιπόν περνά καλά εδώ μέσα γιατί οπωσδήποτε να είναι λούζερ?

Banned
    Οχι σε καμια περιπτωση δεν προσδιοριζει καποιον ο χρονος που σπαταλαει στο φορουμ,απο την αλλη ομως δεν ειναι και υγιες (κατι που εκανα παλαιοτερα) να εισαι εντος απο το πρωι μεχρι το βραδυ εδω..Τωρα τελευταια εχω ξανακολλησει και εγω και η αληθεια ειναι οτι δεν μου αρεσει :P

Senior Member
    δεν ειπα αυτο αλλα σιγουρα θα μπορουσε να βρει και κατι καλυτερο.
    μακροπροθεσμα αποδεικνυεται χασιμο χρονου εκτος απο το φεις που δεν γινεται να μην μπεις

Senior Member
    θεοφανια ποσο εισαι?

μακροπροθεσμα αποδεικνυεται χασιμο χρονου εκτος απο το φεις που δεν γινεται να μην μπεις
    ...κατσε, γιατι θεωρείς το φεις πιο υγιες?

πι ες: την ταυτοτητα μου την έχω θάψει :Ρ

Senior Member
    ΛΟΟΟΛ....Το φεις εκτος απο το ψωνηστιρι με τις ποζες μπροστα απτον καθρεπτη και τα σχολια ααα και τα γαμπρισματα τι μπορει ακριβως επικοδομητικο να σ προσφερει;;;

Senior Member
    δεν το θεωρω πιο υγιες αλλα τι να κανεις ετσι φακελωμενοι που καταντησαμε ολοι?
    ενα σημαντικο μεσον ενημερωσης και κοινωνικοτητας ειναι το φεις.
    το διαστημα που το ειχα κλειστο ειχα χαθει απο προσωπου γης
    δεν ηξερα τι κανουν ουτε οι γνωστοι μου

Senior Member
    Εκτος απο τν δωρεαν διαφημηση καποιας επιχειρησης...Βεβαια υπαρχει και η διαφημηση του εαυτου σου για πολλες ισχυει ;)

Senior Member
    τα μαθαινα αργοτερα απο δευτερο χερι

Banned
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    ΛΟΟΟΛ....Το φεις εκτος απο το ψωνηστιρι με τις ποζες μπροστα απτον καθρεπτη και τα σχολια ααα και τα γαμπρισματα τι μπορει ακριβως επικοδομητικο να σ προσφερει;;;
    Στο φεις μιλας και με ανθρωπους που ξερεις και προσωπικα ή εν παση περιπτωσει βλεπεις και μια φατσα..Εχει μια αμεσοτητα,επισης παιζεις candy crush!! :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Εκτος απο τν δωρεαν διαφημηση καποιας επιχειρησης...Βεβαια υπαρχει και η διαφημηση του εαυτου σου για πολλες ισχυει ;)
    ναι συμφωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωω
    αλλα γιατι βαζεις μονο τις γυναικες μεσα?