Results 76 to 90 of 205
Thread: Νομιζω με απατά
-
08-04-2014, 12:24 #76
Sandra καλημέρα, γνώμη μου είναι να μιλήσεις με στον άντρα σου και να του πεις καθαρά ότι τον υποπτεύεσαι, ότι δεν του έχεις εμπιστοσύνη και ότι θες και έχεις το δικαίωμα να ξέρεις αν είναι ακόμα μαζί σου για να αποφασίσεις κι εσύ τι θα κάνεις... όσο ζόρικος κι αν είναι μια απάντηση θα την πάρεις και μετά αποφασίζεις τι θα κάνεις..
Τι γνώμη μου σου είπα μόνο δεν είναι ούτε κανόνας αυτό που λέω ούτε σίγουρη λύση... Κάνοντας όμως την κουβέντα, με όποιον τρόπο την κάνετε νομίζω θα καταλήξεις κι εσύ κάπου... αν έχει χαθεί η εμπιστοσύνη ανάμεσα σας σύντομα θα χαθούν και τα υπόλοιπα..
- 08-04-2014, 13:21 #77
Δεν συζητάει ποτε οταν του αρχίζω συζήτηση οτι ξερω οτι πας θεσνικη πρόσεχε του λέω θα σε χωρίσω μου λεει παλι τις μ@@@@ αρχίσες;και δεν κάθεται να συζήτησε.ειναι πολύ δύσκολος άνθρωπος.μονο αν βρω τις αποδείξεις για το τι κανει ακριβως εκει τότε θα μπιρω να του μιλήσω και να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.εμπιστοσυνη ξέρει οτι δεν τον εχω αλλα αποτι φαινεται δεν σκάει!
08-04-2014, 13:28 #78
Παντερυτηκαμε γιατι ήμασταν ερωτευμένοι κάποτε απλα εγω απο την νερά που τον γνώρισα δεν τον ειχα εμπιστοσύνη αλλα τον παντρεύτηκα γιατι τον αγαπούσα.στο παιδί μπροστα ειδικά ήμαστε μια χαρά δεν μαλωνουμε και δεν φωνάζουμε.αντιθετα έρχεται με αγκαλιάζει και με φιλάει.το παιδί ειναι πολύ καλα απλα δεν θα θέλα να μεγαλώσει χωρις τον πατέρα του και κανω υπομονη
08-04-2014, 13:34 #79
Καταρχιν δεν ζητάω απο δω μεσα να παρακολουθήσουν τον αντρα μου έλεος.ζηταω γνώμες και συστάσεις για ντετέκτιβ.για το GPS δεν του λέω οχι απο ντροπή διότι ειναι νευρικος πολύ κι αν μάθαινε οτι κανω αυτο θα σκοτωνόμασταν.και οπως είπα και παραπάνω χτες που πηγε ξανά και του ρώτησαν που ήταν τόσες ωρες μου ειπε σε ενα συνεργείο ενός φίλου του για να κανει το αμάξι.ε τι να του πω;ειναι πολύ δύσκολη η θέση μου.οταν ειςαι εξω άπτον χορό πολλά τραγούδια λένε!!
08-04-2014, 13:47 #80
08-04-2014, 13:50 #81
Να ρωτήσω κάτι; τον αγαπάς; θες να είστε μαζί; Εκείνος θέλει; νιώθεις ότι σ αγαπάει; κάνω πολλές ερωτήσεις το ξέρω αλλά αν δεν ξεκαθαρίσεις αυτά κατ αρχήν μέσα σου και μετά, από τον άντρα σου δε θα ξεκαθαρίσεις καμία κατάσταση... θα συνεχίσει εκείνος να μην σκάει κι εσύ θα αναρωτιέσαι που και με ποια γυρνάει... αν γυρνάει.. μπορεί να μην τρέχει τίποτα και να τον αδικούμε.. τεσπα στα γράφω όλα αυτά γιατί εγώ δεν είχα στο θάρρος σαν πραγματικός άντρας να ξεκαθαρίσω ποτέ την κατάσταση με την γυναίκα μου.. χρόνια τώρα είμαι εδώ και κει.. λυπάμαι που κατάντησα έτσι αλλά το θέμα δεν είμαι γω.
08-04-2014, 14:00 #82
ρε σαντρα. ο γαμος σου ειναι τελειωμενος. μας εχεις δωσει τοσα πολλα στοιχεια που το υποδεικνυουν αυτο.
ουτε κι εσυ φαινεται να σκας γιαυτον ουτε κι αυτος για σενα. οταν καποιος ανθρωπος πηγαινει καπου κρυφοπαρανομα,παει ν πει γκομενιλικι,ε λογικα το καταλαβαινεις.τοσες ταινιες δεν εχεις δει;; τι μας μαθαινουν οι ταινιες εμας τα κοριτσακια;;; χαχα οτι οταν ο αντρας μας κανει μπανιο ενω ειναι μεσα στη βρωμα και ξαφνικα περιποιειται βαζει αρωματα και ιστοριες κ ειδικα οταν εχει προηγηθει μια αποσταση μεταξυ σας,εφοσον ο γαμος εχει γινει μαστιχα και μενετε με το ζορι μαζι...ε ειναι οχι απλα σιγουρο αλλα πιο σιγουρο βαζεις το κεφαλι σου στη λαιμητομο οτι ΕΧΕΙ γκομενα.
ο αντρας σου ειναι νευρικος κλπ και θελει να βγει κ απο πανω οτι γκρινιαζεις κ δεν του εχεις εμπιστοσυνη;; εχει γκομενα. σου λεει αχ ασε μας μωρε παλι τα ιδια;; εχει γκομενα, εειναι ξεκαθαρο κυρια μου,χωρισε τον και ασε τα παιδια σου να πληγωθουν κ να πληρωσουν σε εισαγωγικα αυτο το τιμημα της κακης σου επιλογης, χωρισε. βλεπεις τον εαυτο σου πως κανει;; και καλα για να μην πληγωσεις τον αντρα σου κ ν μν τον κατηγορησεις πληγωνεσαι και ταλαιπωρεισαι εσυ!!!!!! το θελουμε αυτο για τον εαυτο μας;;;; οχι.
οποτε σταματαμε τις μ@αλακιες οπως λεει κι ο αντρουλης σου'τον πιανουμε απο το γιακα και του λεμε κατσε εδω να σου πω και να με ακουσεις.
και πες του...αμα εχεις γκομενα,εμενα δε με νοιαζει σε χωριζω αυριο κιολας'ουτως η αλλως δεν εχω τιποτα να χασω και αμα ειχες τα κοτσια να ερχοσουν και να μου ελεγες οτι βρηκες γκομενα κ θελω να χωρισουμε.οχι να το κρυβεις,οπως οι περισσοτεροι μηπως κ χασεις το κελεπουρι κ μετα δεν εχεις στηριγμα. αν αρνηθει,χωρισε τον.σοβαρος ανθρωπος ειναι αυτος που παραδεχεται τις πραξεις του κ πες του αν ηθελε να παει με αλλη να σε χωριζε πρωτα.
το αστειο ειναι οτι ουτε οι παντρεμενοι εχου αυτοπεποιθηση κ φοβουνται μην χασουν την ερωμενη.
ο αντρας βιολογικα εχει φτιαχτει ετσι αλλα κ απο την κοινωνια τα προτυπα κλπ που εχει μεγαλυτερη αναγκη για σεξ'ετσι τον εκανε η φυση με τεστοστερονη κλπ.τι να κανουμε δεν μπορουμε να το αλλαξουμε. οταν ομως ο ανθρωπος δεν εχει τα κοτσια να επωμιστει τις πατατες του ε τοτε χωρισε τον κ φτυστον κιολας για να νιωσει ντροπη.
ειτε γυναικα ειτε αντρας',για να μην τα ριχνουμε ολα στους αντρες, πρεπει ναναι υπευθυνοι των πραξεων τους.οταν μιλαμε για οικογενεια τα πραγματα ειναι σοβαρα.δε λεμε τωρα για τριτο προσωπο μεσα σε σχεση'εκει ειναι ευκολα τα πραγματα.υποτιθεται οτι οταν θες καποιον να τον παντρευετεις δε θα το μετανιωσεις μετα.ε μπκακο του κεφαλιου σου του λες του αλλου μετα.
θεωρω οτι αυτα που κανεις μονο κακο θα σου φερουν,δεν παιζεις δικαια,προσπαθεις και να μαθεις αλλα και να μην προδωθεις.ε δεν παει ετσι,
ρωτα!!!!!!!!!!αυτο ειναι κατινια που κανεις και θα σου γυρισει μπουμπεραγκ.
08-04-2014, 14:09 #83
08-04-2014, 14:14 #84
Τον αγαπάω για να κάθομαι μαζι του.αν δεν τον αγαπούσα θα του το λέγα στα ίσα και θα χώριζε με την μια.αυτος μου δείχνει οτι με αγαπάει και πολλές φορές οταν του λέω θα σε χωρίσω αμα μαθω κατι δείχνει να αγχωνεται.τωρα τι να πω;η σεξοταλικη μας ζωή εχει πέσει κατακόρυφα μετα το παιδί και ουτε εχω παχύνει αν με ρωτήσεις κι εσυ ουτε τον παραμελω.αυτος σε αυτόν τον τομέα δεν δείχνει ενδιαφέρον και γιαυτο φανταζομαι ξεδινει αλλού.αλλα αυτο δεν γίνεται.
08-04-2014, 14:14 #85
τα "περιπου" τα ειπαμε ομως.
δεν βγαινει ακρη με τα περιπου, ασε που απ οτι μας λες τα ηξερες κι απο μονη σου τα περιπου...
κι απ οτι προεκυψε απ την συζητηση του εχεις ηδη πει και μαλιστα πολλες φορες περι θεσσαλονικης και δεν δειχνει να ασχολειται.
επομενως σαντρα, αν δεν εχεις αδιασειστα στοιχεια, και αδιασειστα στοιχεια δεν ειναι ουτε το τζιπιες ουτε να τον δεις να κανει βολτες, δεν προκειται να παραδεχτει τπτ...
το πολυ πολυ να παραδεχτει οτι ηταν θεσσαλονικη.ε και????
το τι εκανε, δεν μπορεις να το αποδειξεις, ακομα κι αν τον δεις στον συγκεκριμενο δρομο. εφοσον του το λες καταμουτρα και δεν αλλαζει κατι, θα ειναι προετοιμασμενος και θα σου δωσει μια ασχετη απαντηση και μετα θα σου κανει καυγα που τον παρακολουθεις.
08-04-2014, 14:21 #86
καντο οπως ο Κασιδιαρης με κρυφη καμερα, να δεις που παει και τα ατομα που συνομιλα. αν εχει καποια και δε το παραδεχτει οταν του το πεις, θα εχεις στοιχεια στα χερια σου οτι ψευδεται. μετα ομως μπορει να σε κατηγορισει εκεινος για υποκλοπη και να σε χωσουν μεσα.
08-04-2014, 14:23 #87
Οπως είπα και παραπάνω τον αγαπάω γιαυτο και κάθομαι αλλιως θα τον ειχα χωρίσει κατευθείαν κι αυτος το ίδιο δείχνει και οποτε του λέω οτι θα τον χωριςω αν μαθω οτι κανει μακακια αγχωνεται.απλα δεν ξερω γιατι το κανει αυτο.γκομενα δεν πρεπει να χει φανταζομαι παει σε οίκους ανοχής.τον εχω ρωτήσει άπειρες φορές αν εχει βρει κατι καλύτερο κι αν θελει να χωρίσουμε δεν με πειράζει και μου απαντάει οτι να ναι λες εγω εσένα θελω.παντα εχει εναν γλυκό τροπο να με τουμπαρει οταν εχει άδικο.οντως πληγώνω τον εαυτό μου με το να βασανίζομαι που παει και τι κανει γιαυτο θελω πλέον αποδείξεις για το το κανει εκει που παει να μαι σίγουρη και μετα θα δείξει το μέλλον.
08-04-2014, 14:24 #88
08-04-2014, 14:25 #89
Ό,τι και να συμβαίνει Σάντρα, το θέμα είναι ότι σε κοροϊδεύει μες στα μούτρα σου.
Αυτό και μόνο δείχνει ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη και σεβασμός στη σχέση σας.
Πάντως, να πηγαίνει εκεί για θεάρεστη πράξη και να την κρατάει κρυφή δεν παίζει.
08-04-2014, 14:34 #90
Το κατάλαβα Marian και αυτο γινεται πολύ καιρό κι ενώ του έλεγα πολλές φορές ξερω οτι πας θεσνικη το πέρνει αστεία και ξαασυνεχιζει.
Δεν ξερω τι αλλο να του πω εχει καταντήσει αρρωστημένο Αυτο που κανει.και παει σε κακόφημες περιοχές απο οτι κατάλαβα απο τα λεγόμενα σας.θα βρω ντετεκτιβ τέλος.αν δεν βρω ακριβή στοιχεία και να του τα πετάξω στα μούτρα θα συνεχίζει να πηγαίνει οτι κι αν λέω.