Χωρισμος χωρις προφανη αιτια.. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 91
    Senior Member
    Kαλα για την εκδρομη δε μας πειραζει, ειναι κατι περιστασιακο το θεμα του χωρου.

Α! Υπηρχε κ ενας χωρος στο κατω μερος του σπιτιου (δεν πηγα μου το ειπανε κ αυτος κ η μια απο τις δυο κοπελες), αλλα εκει ηταν γεματο υγρασια κ θα ξεπαγιαζαμε οποτε κ δεν ελεγε. Επισηςδεν θυμαμαι αν το ανεφερα, το πρωτο βραδυ που μειναμε εκει ειπε μαλακια καναμε επρεπε να μεινουμε σε μενα-οι δικοι του θα εφευγαν, βιαστηκαμε να ερθουμε τελοσπαντων καπως θα το βολεψουμε..κατι που δεν εγινε

Σιγουρα, αλλα αυτον τον 1,5 μηνα, οι επαφες ηταν 2-3 το πολυ κ παλι λογω της δουλειας κ του ωραριου του συν φυσικα το οτι κ εγω ειχα αδιαθετησει δυο φορες. Η πρωτη μαλιστα συνεπεσε κ με την πρωτη φορα που μου εκανε νυξη για σεξ.

Senior Member
    Mε το σπιτι που θα νοικιαζε τι γινεται?

Σε πρωτη φαση θα πηγαινε τελη αυτου του μηνα στο σπιτι του κολλητου του ο οποιος λογω δουλειας θα παει σε νησι κ θα επιστρεψει Σεπτεμβριο, οποτε αυτος κ το σπιτι θα προσεχε αλλα θα ειχε κ το περιθωριο να ψαξει με την ησυχια του.Μ ελεγε μαλιστα κ στην εκδρομη ακομα με χιουμορ βεβαια ως προς τον φιλο του αντε ποτε θα ξεκουμπιστει , να παμε σπιτι του να ειμαστε ανετα.Σαφως κ δεν προτεινε συγκατοικηση ειναι νωρις μου ελεγε ομως οταν με το καλο θα παει να μενω κ εγω μαζι του καποια βραδια κ να φευγω απο εκει για τη δουλεια μου

Senior Member
    Μαλιστα. Πριν σου πω τι προτεινω, με το δωρο τι εγινε? Το αλλαξες???

Το δωρο την επομενη κιολας μερα. Αλλα παιρνω αλλο αν εχεις κατι κατα νου.Ενα μπλουζακι ειναι.

Senior Member
    Οχι δε το λεω για να κανεις κατι με το δωρο, απο περιεργεια ρωταω. Καλυτερα που το αλλαξες μην παει και χαμενο!
    Λοιπον εγω βλεπω οτι ο τυπος δεν ειναι ετοιμος για σχεση και πιστευω οτι κατι αλλο συμβαινει, αλλα οχυρωνεται πισω απο τα προβληματα της δουλειας, του οικονομικου και του χωρου. Δεν ξερω εσυ τι θελεις να κανεις.

Χαμενο δεν πηγε! Ετσι φαινεται τελικα..Τη Δευτερα συμπληρωνονται δυο εβδομαδες.Αυτο που μ ενδιαφερει κυριως ειναι να μου δωσει μια εξηγηση γιατι καλως η κακως μπαινω στη διαδικασια να αναρωτιεμαι αν εκανα κατι λαθος, αν εκανα κατι που τον πειραξε κ τετοια.Στο μηνυμα της γιορτης του δεν απαντησε, βεβαια του την ελεγα κ λιγο ηταν ομως η φορτιση που ειχα.Αυτο που σκεφτομαι να κανω κ παλι ομως δεν ειμαι σιγουρη δισταζω τρομερα ειναι να του στειλω ενα μηνυμα και απλα να τον ρωτησω, ετσι για το γαμωτο

Αξιζει λες τον κοπο η οχι; Να το κανω για μενα οχι για εκεινον

Senior Member
    Kοιταξε στο πρωτο μηνυμα δε σου απηντησε γιατι επειδη του την ελεγες, το μηνυμα αυτο του ακουγεται σαν πιεση, σαν γκρινια. Οποτε κοιταει να αποφυγει γιατι σου λεει αυτη θα με αρχισει στη μουρμουρα, στα ιδια και τα ιδια κλπ.

Senior Member
    Σαν τι μηνυμα σκεπτεσαι να στειλεις?

Συμφωνω ετσι ειναι.Αν κ γενικα δεν ημουν γκρινιαρα μαζι του, δηλαδη κ για τα θεματα που υπηρχαν ημουν βολικη με κατανοηση, λεγοντας συνεχως υπομονη κ ολα σισα σιγα θα γινουν κ τετοια. Του την ελεγα για το θεμα του χρονου κυριως αλλα μεσα απο ευχη φαντασου κατι του στυλ ο,τι επιθυμεις χωρις αλλο χαμενο χρονο κ να περνας ομορφα κτλ. Οσο γκρινιαρικο κ να ηταν το μηνυμα δεν θα επρεπε εστω ενα στοιχειωδες ευχαριστω; Αλλα του την ελεγα.λιιιγο!

Κατι του στυλ τι κανεις πως εισαι, δεν θελω κατι περισσοτερο η λιγοτερο παρα μονο να μου πεις αν εκανα κατι αθελα μου που να σε πειραξε η αν ειναι καθαρα προσωπικο σου, εχω δικαιωμα να ξερω.Αν κ υποψιαζομαι ωστοσο θελω δικη σου απαντηση. Πως σου φαινεται kerasi? Να το στειλω η οχι;

Senior Member
    Στειλτο, γιατι οχι. Πιστευω βεβαια θα σου πει οτι δε φταις εσυ, εγω φταιω.

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast