Χωρισμος χωρις προφανη αιτια.. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 91
    Κλασσικη απαντηση..αν απαντησει φυσικα. Ο,τι κανω κ αν κανω μεχρι το βραδυ της Κυριακης.

Senior Member
    Δε χανεις κατι με το να στειλεις. Ισα ισα θα σου φυγει και η καψα. Απο καμμια πρωην ξερεις αν παιζει κατι?

Αυτο θελω να μ φυγει το γιατι. Σε μια απο τις κουβεντες μας μου ειπε οτι πολυ σπανια κανει πισωγυρισμα κ οτι με πρωην δεν κραταει επαφες. Κ εγω το ιδιο ειμαι.Αλλα το αν κραταει η οχι επαφες σιγουρα δεν μπορω να το ελεγξω αμεσα. Στην παρουσα φαση δεν νομιζω να παιζει κατι

Senior Member
    Kοιταξε οι λογοι που προβαλλει οπως οτι δεν υπαρχει χωρος και χρονος λογω δουλειας, ειναι λογοι που αφορουν ολο τον πληθυσμο της ελλαδας πλεον. Οι οικονομικες συνθηκες οπως καταλαβαινεις δεν προβλεπεται να αλλαξουν η αν αλλαξουν προς το χειροτερο θα ναι. Αυτο τωρα τι σημαινει? οτι θα κλαιμε τη μοιρα μας? οχι προφανως. Θα κοιταξουμε να πετυχουμε το καλυτερο δυνατο. Εδω υπηρχε καποιο σχεδιο να παει στο σπιτι του φιλου και μετα να νοικιασει. Αρα θα μπορουσε να δωσει ενα χρονικο περιθωριο. Γενικα πρεπει να βλεπεις στον αντρα σχεδιασμο και αποφασιστικοτητα. Να χει πλανο για τα προβληματα που υπαρχουν. Αλλωστε ολο και καποιο προβλημα θα προκυπτει. Αν δηλαδη δε μπορει να το διαχειριστει και περιμενει να ανακαμψει οικονομικα, να βελτιωθει το ωραριο, να νοικιασει κλπ και μετα να κανει σχεση τοτε γιατι να δειξει τοσο ενδιαφερον απ την αρχη? Αυτο με προβληματιζει. Δηλαδη μπορω να δεχτω καποιον που λεει οτι δε νιωθω ετοιμος λογω οικονομικου και πολλων ωρων δουλειας, αλλα γιατι τοτε να σε βαλει σε μια πορεια να κανεις ονειρα, να επενδυσεις κλπ? Κατσε βελτιωσε τη θεση σου και μετα αν κρινεις οτι δεν εισαι ετοιμος για σχεση επειδη δεν εισαι τακτοποιημενος στα πρακτικα θεματα. Δεν ξερω, ειναι κατι που παιζει πολυ τελευταια και το ακουω συνεχεια αλλα κατι δε μου καθεται καλα. Με το σκεπτικο αυτο και με την αδρανεια αυτη, τοτε δε θα κανει ποτε σχεση, θα πεθανει ανεραστος αν περιμενει να σωθει η ελλαδα.

[ Αυτο με προβληματιζει. Δηλαδη μπορω να δεχτω καποιον που λεει οτι δε νιωθω ετοιμος λογω οικονομικου και πολλων ωρων δουλειας, αλλα γιατι τοτε να σε βαλει σε μια πορεια να κανεις ονειρα, να επενδυσεις κλπ?] Εδω θα ελεγε χασιμο χρονου με τη δικη του λογικη βεβαια! Ποσο δικιο εχεις! Αυτες οι δικαιολογιες φοριουνται πολυ κ μοιαζουν αληθινες. Με το σπιτι ανετα υπηρχε το περιθωριο, αυτος δεν το εβλεπε.

Ισως εδειξε ενδιαφερον κ για δικια του καθαρα επιβεβαιωση κ σου λεει ας το παω οσο αντεξω κ μ παιρνει, μετα γεια σας.

Αρα κ η δικια μου περιπτωση αποτελει ενα τρανταχτο παραδειγμα για τις δικαιολογιες που προβαλλονται απο τους αντρες οταν φοβουνται να αναλαβουν τις ευθυνες τους..

Senior Member
    Mα δεν κανει και καλο σεξ βρε παιδι μου να του διναμε μια ευκαιρια! :-P
    Πιστευω παντως θα σου απαντησει οτι δεν εχει χρονο λογω δουλειας και οτι δεν εχετε σπιτι διαθεσιμο.
    Οχι οτι αυτα ειναι ψεμματα ή οτι δεν αποτελουν εμποδια, αλλα θα του λεγα αφου τα ξερεις απ την αρχη τοτε γιατι με βαζεις σε μια πορεια σχεσης?
    Ειναι λιγο περιεργη φαση.

Καλο η κακο σεξ εγινε μετρημενες φορες οποτε ακομα κ αυτο δεν μπορω να το χαρακτηρισω! Ετσι πιστευω κ εγω κατι τετοιο θα απαντησει κ τι ψαχνεις τωρα κ τετοια χαζα.Αν το ρωτησω αυτο μαντεψε θα πει για το χασιμο χρονου, οτι κ καλα ερχομαι στα λογια του.Τι να πω! Θα το ρωτουσα κυριως γιατι βαζει τον εαυτο του σ αυτη τη διαδικασια.Οντως περιεργη φαση κ για τον εναν κ για τον αλλο.Θα δειξει!

Kerasi σε υπερευχαριστω για τις πολυτιμες συμβουλες σου! Μου εκαναν πολυ καλο!

Senior Member
    Αλλο βραδυ σου προτεινω και αλλες ιδεες. Δε χανεις κατι να στειλεις παντως. Ισως κανει την εκπληξη και σου τα γυρισει. Μπορει να σε διεκδικησει ξανα. Εγω πιστευω οτι καπου λειτουργησε παιδιαστικα, δηλαδη προχωρησε γιατι του αρεσες και ηθελε να κανει κατι αλλα μετα ειδε τα προβληματα και εκανε πισω. Δε δικαιολογειται βεβαια για την ηλικια αυτη.

Senior Member
    Αντε καλο ξημερωμα μαριανννα!!!

Κ παλι θα πω οτι εχεις απολυτο δικιο. Η συμπεριφορα του ηταν παιδιαστικη.Θα του στειλω αν ειναι! Θα σου πω κ για τηναντιδραση του.

Καλο ξημερωμα κ σε σενα kerasi! Κ παλι σ ευχαριστω, θα περιμενω ιδεες σου!

Καλησπερα! Λοιπον, ο τυπος μουγκα στη στρουγκα ακομα κ στους φιλους του! Κανενας απολυτως δεν του πηρε κουβεντα κ κανενας δεν εχει καταλαβει τι εγινε (ουτε εγω φυσικα!)."Κοιτα τη δουλεια σου" η απαντηση του. Τωρα εκκρεμει η απαντηση του στο μηνυμα..το εστειλα

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast