Τι σκέφτεστε; - Page 1284
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1284 of 1532 FirstFirst ... 28478411841234127412821283128412851286129413341384 ... LastLast
Results 19,246 to 19,260 of 22967
    Banned
    Αν μου ξαναδωσει καρτα δημοτικος συμβουλος θα του την χωσω στο αυτι!!

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Προτιμω να σταματησουμε τις αψιμαχιες , και το λεω εγω , που εχω πλακωθει επανηλειμμενως , με διαφορα μελη του φορουμ . Αφου , ρε παιδια δεν ταιριαζουμε , γιατι να το επιβεβαιωνουμαι συνεχεια , ας μεινουμε μακρια ο εις απο τον αλλον , αφου δεν τα βρισκουμε , και ας σταματησουν τα υπονοουμενα , καταλαβαινουμε . Ας μεινουμε μακραν ο εις απο τον αλλον , αφου η επαφη μας , μονο σε καυγα θα οδηγησει . Προσωπικα , δεν σκοπευω να εμπλακω σε λογομαχια με οιοδηποτε μελος , αφου πλεον ξερω την καταληξη . Δεν υπαρχει λογος να για το παραμικρο , να γινεται μακελειο ( τροπος του λεγειν ). Μπορουμε να συνυπαρξουμε , χωρις να συνδιαλεγομεθα . Δεν αναφερομαι σε συγκεκριμενα μελη , απλως κανω μια δηλωση . Ουτε φταιτε , ουτε φταιω . Απλα , οπως προειπα , δεν τα βρισκουμε . Αλλη νοοτροπια ο εις , αλλη ο αλλος .
    συμφωνω μαζισου , συμφωνω πως δεν υπαρχει λογος να υπαρχει ενταση! να υπαρχουν προσβολλες κι ορεξεις για τσαμπουκάδες! βεβαια ανθρωποι ειμαστε! μπορει καποιος να εχει νευρα από κατι άλλο, μπορει να εχει κακια ψυχολογια κι την ιδια στιγμη να του γραψει καποιος κατι κι να πουνε μια κουβεντα παραπανω και,και,,, κι να φτασουνε να βριζοντε η ακομα παραπανω να θελουν να βρεθουνε!!! να τσακοθουνε με βιαιο τροπο!!
    αποψημου είναι ότι δεν υπαρχει λογος να φτανουμε σε αυτό το σημειο, βεβαια θα πρεπει κι οι διαχηρηστες αυτου του φορουμ να ριχνουν καμια ματια που κι που!! κι να το σταματαν πριν προχωρησει!
    βεβαια δεν είμαι εγω διαιτιτης! ουτε είμαι κι καποιος που ο λογος του μετραει!!! στην τελικη αν θελουν καποιοι να τσακοθουν θα το κανουν με προσωπικα μην. κι με ρνατεβου καπου εξω!!
    όμως το"ραντεβου" κατά την γνωμημου δεν είναι ότι καλητερο, ουτε κατι το απλο, δεν είναι όπως όταν τσακονεσαι με καποιον στο δρομο, η με καποιον σε ένα κλαμπ μια νυχτα που μπορει να εχουμε πιει παραπανω!! είναι διαφορετικο!!δεν είναι ότι, απλα,, θα πεξουν μπουνιες δυο ανδρες!! κατι που είναι φυσιολογικο κι από την αρχαια εποχη !!δυστυχως μερικες φορες οι ανδρες ετσι λινουμε τις διαφορες μας!! όμως!! ετσι λοιπον το να πεξουν ξυλο ξυλο δεν είναι τρομερο!! κι πωτες δεν ξερεις ποιος θα μεινει ορθιος κι αυτό είναι τυχερο!!μπορει να χτυπηθουν,μπορει να χτυπηθεί κατά λαθος ενας πολύ γεροδεμένος! ενας γνωστης πολεμικων τεχνων ενας ατροτος μπορει τυχαια να τον χτυπησει ενας αγύμναστος, ενας πλαδαρος, ενας που δεν ξερει ουτε καν πως να σηκωσει τα χερια του αλλα οως τυχαια να τον χτυπησει σε καποιο σημειο του σωματος του κι να σταματησει για λιγα δευτερόλεπτα να κυκλοφορισει το αιμα κι μπαμ!! να ξαπλαρει κατω¨)¨), να παθει μια μικρη διασηση, να λυποθιμησει!! είναι τυχερο λοιπον ακομα κι αυτό!! το ζητημα είναι να μην φτανουν εκει!!
    προσωπικα εχω καταλαβει ότι τα "ραντεβού" από το ινερνετ δεν είναι τοσο απλα, μπορει να μην σε περημενει ενας!! μπορει να σε περημενει ενας αλλα με κατι μαζι του, μπορει να ,,,,κι τελος (προσωπικα αυτό με τρομαζει πολύ) μπορει να σε πεημενει η αστυνομια!!!!
    τελος, κατά την γνωμημου ο λογος είναι αυτό που μας κανει να ξεχωρίζουμε από τα ζωα!! ο λογος μπορει να λυσει μια διαφωνια, ο λογος μπορει να σε κανει να ταπινοθεις πιο πολύ από κάθε ητα σε μια σωματικη μαχη!! ο λογος μπορει να σε πονεσει πιο πολύ από κάθε χτυπημα, αλλα κι ο λογος μπορει να αποδηξει ότι δεν υπαρχει "λογος" να τσακονομαστε!!!
    ετσι λοιπον συμφωνω με τον αγγελο, αν δεν μας κανει καποιος μπορούμε να τον αποφευγουμε, μπορούμε να μην του μηλαμε!! όπως εκανα εγω με κατι μνιμονια κι με κατι "κοπελεςμε 3", η γενικα με κάθε περιεργη, μπορεις απλα να το αποφευγεις!!, αυτή είναι η γνωμη μου!!

Banned
    Πραγματι φευγουν οι περιεργες/περιεργοι και μενουν οι κατατρεγμενες ψυχουλες και οι κολακες με σκοπιμοτητα!Τι χαρα!!Και τι υγεια!

Senior Member
    Οτι δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να ζεις με μία ανισόρροπη ηλικιωμένη και μία αδερφή ψυχοπαθή........
    Ναι εγώ ζω σε αυτή την οικογένεια 32 χρόνια.....ή σωστά κάνω ή κάποιο λάθος και μένω ακόμα με αυτή την οικογένεια...........

Banned
    με μία ανισόρροπη ηλικιωμένη
    σα τη γιαγια μου ακριβως τους εχει τρελανει ολους κ δε την αντεχει κανενας τη πασαρει ο ενας στον αλλο για να γλιτωσει

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Οτι δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να ζεις με μία ανισόρροπη ηλικιωμένη και μία αδερφή ψυχοπαθή........
    Ναι εγώ ζω σε αυτή την οικογένεια 32 χρόνια.....ή σωστά κάνω ή κάποιο λάθος και μένω ακόμα με αυτή την οικογένεια...........
    Η μεγαλυτερη αδικια στην ζωη ειναι που δεν διαλεγουμε τους συγγενεις μας!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Σωστά mnimonio.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    σα τη γιαγια μου ακριβως τους εχει τρελανει ολους κ δε την αντεχει κανενας τη πασαρει ο ενας στον αλλο για να γλιτωσει
    Πωπω φίλε..........τραγικό,εγώ τη γιαγιά την έχω μάνα-αλλά ίσως χρειάζεται πρώτα να δοκιμαστώ-ίσως τίποτα να μην είναι τυχαίο....!!! <3

Banned
    υπαρχει κατι ακομα πιο τραγικο η πεθερουλα μου ειναι ιδια η γιαγια μου εχει ακομα κ το ιδιο ονομα κ κοντρεψε να τρελανει τη κοπελα μου κ μια μερα ειμουν σπιτι της κ μου λεγε μπορει να ρθει η μανα μου κ της λεω καλα που μου το πες να τη στειλω στη γιαγια μου αεροπορικως κ μετα να φωναξω το δαφνι να τις παρει κ τις δυο

Senior Member

Η ζωη γενικα ειναι αδικη , ας το παρουμε αποφαση .

Senior Member
    Αν μου ξαναδωσει καρτα δημοτικος συμβουλος θα του την χωσω στο αυτι!!
    τίγκα οι δημοτικοί σύμβουλοι εφέτος κορίτσια...........

Banned
    Μαγκαιβερ αν και δεν γουσταρω κουβεντες μαζι σου,θα σου πω οτι η ζωη ειναι τριπλα πιο αδικη οταν δεν εχεις επιλεξει καταστασεις ή συγγενεις που σου δημιουργουν καταστασεις ή στις οριζουν!

Banned
    γιατι σ αρεσει να το παιζεις σκληρη?

Senior Member
    Μαγκαιβερ αν και δεν γουσταρω κουβεντες μαζι σου,θα σου πω οτι η ζωη ειναι τριπλα πιο αδικη οταν δεν εχεις επιλεξει καταστασεις ή συγγενεις που σου δημιουργουν καταστασεις ή στις οριζουν!

ΟΚ , καλα λεω να μην εχουμε επαφες . Δεν σε ξερω ,δεν με ξερεις . Μια αποπειρα εκανα , ανεπιτυχης !!!

Senior Member
    [QUOTE=Macgyver;483226]ΟΚ , καλα λεω να μην εχουμε επαφες . Δεν σε ξερω ,δεν με ξερεις . Μια αποπειρα εκανα , ανεπιτυχης !!! μην το τραβηξουμε pls . Δεν καταλαβαινω τι εννοεις για μενα . Δεν προκειται να συννεοηθουμε . Aς μην ανταλλαξουμε αλλο μνμ . PEACE . Ναχεις μια καλη χωη . Αγγελος .
    Last edited by Macgyver; 17-05-2014 at 04:10.