Ποσο γκαντεμης μπορει να μαι - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 76
    Senior Member
    In this old house where every door is open
    χρηστο οι χυλοπιτες ειναι μεσα στο προγραμμα.. το θεμα ειναι να συνεχιζουμε και μετα απο αυτες!! Εσυ συνεχιζεις, οκ , αλλα μην εχεις τετοιο θυμο παιδακι μου με οσες δε σου εκατσαν και με οσους τους καθονται.. πρεπει να αλλαξεις mindset, να μη σε πειραζουν αυτα, και να ανυπομονεις και να χαιρεσαι με κατι καλο που θα σου ερθει συντομα!! :)

Banned
    φιλε χρηστο μαλον δεν το ειπα σωστα, δεν λεω ότι δεν εχεις προσωπικοτητα, κι ουτες μπορω να σε κρινω από εδώ μεσα αλλα κι ουτε μου το επιτρπει η ηθικημου γενικα να σε κρινω! αυτό το αναφερα γενικα! γενικα πρεπει να βρεις εσυ κι ο κάθε ενας νεος ένα δυκοτου χαρακτηριστικο στυλ κι να μην αντιγραφη καποιου αλλου. το να αντιγραφει ενας νεος καποιον αλλον που θεωρει πετυχημενο είναι κατι που γινετε χωρις να το καταλαβαινει!! του βγαινει αυθόρμητα!!
    σχετικα για την ομορφια χρηστο δεν ενοουσα τέτοιες κοπελες, κοιτα υπαρχουν αυτές που λες, δλδη κοπελες που μπορει εσενα να σου αρεσουν κι εμενα όχι. όμως υπαρχουν και οι κοπελες που αρεσουν σε ολους!! είναι αυτές που στο περασματους όλα τα βλεματα σαν μαγνήτες ευθυγραμμιζοντε πανω τους¨)¨), αυτές οι κοπελες είναι οι κουκλαρες!! σε αυτές δεν υπαρχει υποκοιμενικη ομορφια σε αυτές είναι αντικοιμενικη!! γτ. απλα είναι θεες!!χαχα, ετσι? μην γελιωμαστε υπαρχουν κοπελες που σε ολους αρεσουν!!
    Χρηστο! ακομα όμως κι σε αυτή την κατηγορια υπαρχουν κοπελες που εχουν κι την αντιστιχη εσωτερικη ομορφια!! μην εισαι απολυτος!! δεν είναι ολες το ιδιο!! ευτηχως υπαρχουν ακομα αξιολογες κοπελες!! προσεχε!! μην σου βγει κομπλεξ!! προσεχε!! γτ. εισαι μικρος κι αν το παθεις τωρα δυσκολα θα το αποβαλεις!! δεν είναι ολες το ιδιο!! κι πωτες μην τα παρατας!! δεν παει να πει ότι αν καποια είναι πανεμορφη ότι δεν θα σε θελει, προσπαθησε εσυ κι πωτε δεν ξερεις!!
    φιλεμου μην σε παιρνει από κατω!!! αλλα προσπαθησε να εισαι κι ποιο ταπινος!!να μην ριξεις τον πιχη αλλα ουτε κι να εχεις ναρκισο χαρακτήρα!! το να νιώθεις χαλαρος, να νιώθεις ηρεμος και χωρις αγχως είναι το παν, κι πιστεψεμε αυτό φαινετε στις κοπελες!!όπως κι το άλλο, όταν καποιος νομιζει ότι είναι τελειως,όταν καποιος νιωθει ότι είναι παραπανω από τους αλλους ,όταν είναι σνομπ αντιστοίχως το καταλαβαινουν οι γυναικες κι αυτό.
    οι γυναικες -δε ξερω γτ.- αλλα εχουν καποια αισθηση, εχουν κατι που τις δινει την χαρη να μπορουν να καταλαβαινουν όταν ενας ανδρας είναι σνομπ η όταν ενας ανδρας είναι ψονιο, γενικα καταλαβαινουν πολλα που εμεις δεν το σκεφτόμαστε!! όμως κι από την άλλη συμβαινουν κατι πραματα που για εμας είναι αστεια, θα σου ελεγα να κανεις μια δοκιμη, βρες μια κοπελα, μια γνωστησου όχι καμια αγνωστη, καποια που απλα να μηλατε, πλησιασε την κι λεγε της συνεχεια ομορφες λεξεις για την εμφανισητης, δλδη να την πεναιβεις συνεχως!! λεγε της ποσο ομορφη είναι ,ότι εχει ομορφη κομοση, ότι τα ματια της εχουν υπεροχο χρωμα κ.α. τετοια, λεγετα συνεχεια!! ακομα κι να μην τα πιστευεις!! καντω!! κι παρατηρησε ότι οσο υπερβολικος κι αν γινεις, οσο κουραστηκος κι αν γινεις!! οσο κι αν ο κάθε ενας καταλαβαινει πως δεν στεκουν κι τοσο οι κουβέντες αυτές!! ακομα κι όταν νιωσεις πως παρα εγινε!! εε! θα δεις ότι αυτή θα γουσταρει!! τρελενοντε για τετοια!! ακομα κι αν κι οι ιδιες ξερουν πως το λες για ψεματα!! είναι αστειο οντως!! στην αρχη νομιζα ότι με κοροδευουν,αλλα τελικα είναι ετσι!! γουσταρουν πολυυ!! τρελενοντε για τετοια!!!σε σημειο που να σε πιανει γελειο!! δλδη σε εμας, τους ανδρες θα νιώθαμε ότι μας χλευβαζουν ότι μας εχουν παρει στο "ψυλο", στις γυναικες όμως δεν συμβαινει αυτό!! καντω!! βεβαια παντα θα στο λεω ότι δεν είναι ολες το ιδιο, βεβαια στο συγκεκρημενο οι πιο πολλες είναι καπως ετσι δλδη το γουσταρουν ,αλλα υπαρχουν και κοπελες που θα το καταλαβουν κι θα ξενερωσουν!! ε!! αυτές οι κοπελες είναι τα διαμαντια που σου ελεγα!! αν τις βρεις αυτές!! εισαι τυχερος!!

Member
    Καλησπερα σου λιλιουμ!!!!

Ακριβως οπως το ειπες ειναι, οι χυλοπιτες ναι ειναι μεσα στο προγραμμα οταν θα φας,2,3 αντε 5-6. ΟΧΙ 15-20. Και συμφωνω οτι ειμαι θυμωμενος. Ναι ειμαι θυμωμενος με οποια-οποιον με αδικει. Αυτο εχω μαθει απ το σπιτι, απ τα παιδικα μου χρονια, να ειμαι εναντια στην αδικια. Ακομη και σε περιπτωσεις οπου δεν μου πεφτει λογος. Χαρακτηριστικο παραδειγμα που μου ρθε μολις στο μυαλο: τις προαλλες ημουν Ζ ΔΟΥ Θεσσαλονικης, και μια κυρια, ενω ημουν μεσα και με εξυπηρετουσε η υπαλληλος της εφοριας, μπηκε και εκλεψε την σειρα ενος κυριου που ηταν αμεσως μετα απο εμενα, τον θυμωμουν γτ ειχαμε πιασει κουβεντουλα και μου φανηκε πολυ καλος ανθρωπος, και θα ηταν αδικο γι αυτον που περιμεναμε μαζι 45 λεπτα να του κλεψουν την σειρα του καημενου. Απευθειας το ανεφερα και της τα εχωσα κανονικα. Ψιλοτσακωθηκαμε και εληξε εκει το θεμα.

Οσο για το

να χαιρεσαι με κατι καλο που θα σου ερθει συντομα!!
    αυτο περιμενω, αλλα ειπαμε, υπομονη (ποση ποια??) και θα ρθει, που θα παει θα γυρισει ο γαμ.... ο κ*λοτροχος!!!!!!!
    Παρεπιπτοντως το "συντομα" μου αρεσε πολυ!!! χαχαχαχαχαχα!!! Γεια σου ρε λιλιουμ, να σαι καλα!!!

Banned
    να συμπληρωσω κατι ακομα, κοιτα φιλεμου χρηστο! δε ξερω αν εισαι εμφανισημος, δεν σε εχω δει ουτε μπορω να καταλαβω αν εχεις αυτό που αρεσει στις γυναικες!! αλλα αν είναι όπως τα λες, τωτες είναι θεμα χρονου να βρεις κι τον τροπο να το πλασαρεις στις γυναικες!! δλδη να βρεις τον τροπο να τις πλησιαζεις!!
    πιστεψεμε αν το βρεις αυτό-που δεν είναι κατι δυσκολο,αφου αν εισαι ομορφος τωτες είναι απλα θεμα χρονου- τωτες θα δεις ποσο ευκολα μα ποσο ευκολα μπορεις να κερδίζεις τις γυναικες!!! θα βγαινεις εξω, θα διασκεδαζεις, κι θα περνας υπεροχα!!επισης αφου εχεις βρει κοπελες εξω, στο ποτοσου, κι αφου εχεις κανει σεξ της μιας βραδιας τωτες είναι θεμα χρονου να το κανεις συνεχως!! απλα πρεπει - κατά την γνωμημου παντα λεω- πρεπει καποια πραματα να τα καταλάβεις , να μην τα βλέπεις με κακο ματι, κι να μην κολας σε λεπτομεριες!! δλδη!! για π.χ. δεν πρεπει πωτε!!! μα πωτε!!! να αφησεις μια κοπελα να πληρωσει !! δεν λεω αν εισαι σε σχεση 1-2 χρονια! αλλα ειδικα στις αρχες ουτε για πλακα!!, επισης πρεπει να κανεις την κοπελα που εισαι απασχολημένος εκεινη την στιγμη κι μηλατε, πρεπει να την κανεις να νιωθει απολυτα ασφαλες μαζι σου, ασφαλες κι προς τους γυρο της, κι προς κάθε τι μες στο μαγαζι αλλα κι από εσενα!! επισης πρεπει να παρατηρήσεις τις φιλες της, να τις κοιτας καλα πριν λησιασεις!! κι να δεις τι υφος εχουν, να ξερεις ότι παιζει μεγαλο ρολο το τι εντυπωση εχουν οι φιλες της κοπελας που θα την "πεσεις" πρεπει να εχουν καλη γνωμη η φιλες της για εσενα, διοτι μετα δεν θα θελει να ακουσει πικρες κουβέντες για αυτόν που την πλησιασε!! θελουν να ακουσουν , όταν θα είναι μαζι η γυναικοπαρεα, θελει να ακουσει ομορφες κουβέντες για αυτόν που βρηκε!! για αυτό καλο θα είναι να εχεις κι καποια επαφη με την παρεα της, δλδη να εισαι κοινωνικος κι ευγενικος κι στην παρεα της!! πρεπει να μηλας κι σε αυτές!! ακομα κι αν ξυνιζουν!! να ξερεις ότι το να ξυνιζουν η γενικα οι διαφορες εκφρασεις που κανουν δεν είναι κι αυτές που πραγματικα εκφραζουν το τι νιωθουν για εσενα!! πρεπει παντα να μην ψαρωνριες!! παντα να μην νευριάζεις ,παντα να απαντας με χαμογελο -όχι χαζοχαρούμενος- παντα να εισαι ευγενικος κι να μην ξεφευγεις!!

Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    πλησιασε την κι λεγε της συνεχεια ομορφες λεξεις για την εμφανισητης, δλδη να την πεναιβεις συνεχως!! λεγε της ποσο ομορφη είναι ,ότι εχει ομορφη κομοση, ότι τα ματια της εχουν υπεροχο χρωμα κ.α. τετοια, λεγετα συνεχεια!! ακομα κι να μην τα πιστευεις!! καντω!! κι παρατηρησε ότι οσο υπερβολικος κι αν γινεις, οσο κουραστηκος κι αν γινεις!! οσο κι αν ο κάθε ενας καταλαβαινει πως δεν στεκουν κι τοσο οι κουβέντες αυτές!! ακομα κι όταν νιωσεις πως παρα εγινε!! εε! θα δεις ότι αυτή θα γουσταρει!! τρελενοντε για τετοια!! ακομα κι αν κι οι ιδιες ξερουν πως το λες για ψεματα!! είναι αστειο οντως!! στην αρχη νομιζα ότι με κοροδευουν,αλλα τελικα είναι ετσι!! γουσταρουν πολυυ!! τρελενοντε για τετοια!!!σε σημειο που να σε πιανει γελειο!!
    Μα αυτο εκανα εδω και τοσο καιρο, και με λεγανε λιγουρι, και πεφτουλα. Τι λεμε τοσες μερες?? Κι οτι εδειχνα το ενδιαφερον μου εξ αρχης και με ειχαν δεδομενο, και να τες οι χυλοπιτες, και να τα τα ακυρα απο δω μεχρι την Αθηνα.

Απ τη μια δλδ θελουν τα κοπλιμεντα, απ την αλλη σε θεωρουν δεδομενο και δεν ασχολουνται γιατι χανει την μαγεια η ολη φαση. Αλλα απ την αλλη τους αρεσει και να τις διεκδικεις, αλλα να μην εισαι πιεστικος. Και πως θα την κυνηγισεις χωρις να εισαι πιεστικος?? Αυτο που ειπες κι εσυ σε προηγουμενο ποστ, οτι της αρεσει να το συζηταει με τις φιλες της, οτι δεν την αφηνεις ησυχη, κι εκει σε θεωρει παλι δεδομενο.

Ρε γ*μω το καραβι μου. Θα τα χασουμε τα λογικα μας στο τελος!!

Banned

Smile

κοιτα χρηστο!! δεν είμαι ο καζανοβας!! ουτε καποιος ειδικος!! όμως νομιζω ότι είναι όλα θεμα χρονου σχετικα με εσενα!! από την άλλη αφου εχεις καταφερει 2-3 φορες να κανεις σεξ με καποια αγνωστη που βρηκες σε ένα μαγαζι λογικα θα πρεπει να ξερεις τον τροπο.
    το ότι δεν υπαρχει λογικη στις ερωτικες επαφες δεν υπαρχει , επισης όταν κανεις σαν τρελος δεν βγαινει διοτι το καταλαβαινουν οι γυναικες ότι το θελεις παρα πολύ!! κι φοβουντε!! αυτό πρεπει να το προσεχεις παντα!! να μην τις τρομάξεις!! δεν θελω να σε ξενερωσω αλλα νομιζω ότι ισως επειδή το θελεις παρα πολύ ισως λεω αυτό φαινετε στον τροποσου.
    η γνωμημου είναι ότι αφου το εχεις κανει 2-3 φορες λογικα θα μπορεις ευκολα να το ξανα κανεις, από την άλλη εισαι μικρος , θα βγαλεις ακρη!! το ζητημα είναι πωτες θα κανεις την καταληλη κινηση, να "μηλας" κι με το σωμα σου, δλδη πωτες θα την αγγίξεις, στην αρχη απλα ,ετσι σαν αγγιγμα, μετα κατι σαν χαδι, μετα οντως σαν χαδι, μετα κατι παραπανω από χαδι κι όταν θα εχει αρχισει να μην φοβατε, όταν θα ερχετε κι αυτή κοντασου, όχι να πηγαίνεις μονο εσυ σε αυτην, τωτες αγγαλιαζεις κι μετα,,,,,κοιτα!!-επισης θυμιζω!! ότι δεν εισαι κι πολύ μικρος!! δλδη δεν υπαρχει το ""θες να τα φτιαξουμε? να σε φιλησω?"" δεν μπορω να καθομαι να λεω τετοια πραματα!! δεν το εχω!! εξαλου όπως το εκανες τις 2-3 φορες κατω κι τις επομενες!!
    χρηστο ευχομαι να πανε όλα καλα!! ευχομαι να βρεις την κοπελα που θελεις, ευχομαι να βρεις αγαπη!!να ερωτευτθεις!! πιστευω ότι θα παν όλα καλα!!!

Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    από την άλλη αφου εχεις καταφερει 2-3 φορες να κανεις σεξ με καποια αγνωστη που βρηκες σε ένα μαγαζι λογικα θα πρεπει να ξερεις τον τροπο.
    Ενταξει μην φανταστεις και τελειως αγνωστες, η μια ηταν συμφοιτητρια που την ηξερα ηδη 1,5 χρονο, και η αλλη ηταν παλια συμφοιτητρια συμφοιτητριας, οπου ειχε ερθει για την εξεταστικη και την φιλοξενουσε. Ειχαμε γνωριστει το 1ο βραδυ και στο 2ο ηρθαμε πιο κοντα.

το ζητημα είναι πωτες θα κανεις την καταληλη κινηση, να "μηλας" κι με το σωμα σου, δλδη πωτες θα την αγγίξεις, στην αρχη απλα ,ετσι σαν αγγιγμα, μετα κατι σαν χαδι, μετα οντως σαν χαδι, μετα κατι παραπανω από χαδι κι όταν θα εχει αρχισει να μην φοβατε, όταν θα ερχετε κι αυτή κοντασου, όχι να πηγαίνεις μονο εσυ σε αυτην, τωτες αγγαλιαζεις κι μετα,,,,,κοιτα!!
    Το θεμα ειναι να σου δωσει και την ευκαιρια η αλλη για να γινει αυτο που περιγραφεις. Αυτο ειπα και προηγουμενος, οτι αν δεν μου δωσει την ευκαιρια να προσπαθησουμε να ερθουμε πιο κοντα ε πως θα γινει ρε παιδι μου. Οταν της λες να βγουμε και σου ριχνει ακυρα συνεχως. Ή αν κανεις το "λαθος" και ζητησεις αριθμο, ενω υπαρχει το γαμ... κ*λοfacebook, αυτο το φατσοτεφτερο. Πλεον τα χουμε χασει ολα. Ολη η μαγεια του φλερτ εχει χαθει. Σιγα μη σου δωσω το νουμερο μου λεει η αλλη, παρε ενα fb αγορι μου σου λεει και πολυ σου ειναι. Ποσο πιο ψυχρη να γινει η επικοινωνια των ανθρωπων?? Ποσο προβατα θα γινουμε δλδ?? Περισσοτερο απ οτι ειμαιστε ηδη.

χρηστο ευχομαι να πανε όλα καλα!! ευχομαι να βρεις την κοπελα που θελεις, ευχομαι να βρεις αγαπη!!να ερωτευτθεις!! πιστευω ότι θα παν όλα καλα!!!
    Μακαρι αγορινα!! Σ ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σου!! Σου ευχομαι η ζωη να στα φερει τα πραγματα κι εσενα ετσι ακριβως οπως τα επιθυμεις κι εσυ!! Ευτυχια, Υγεια και Χαρα να χουμε ολοι !!!!!!!!

Quote Originally Posted by christos_00 View Post
    ...

Πριν απο περιπου 2 χρονια, κοντα τελη του 12' νομιζω ητανε. Εκει ειχα φαει τρελο σκαλωμα με μια φιλη. Η κοπελα ειναι 1 χρονο μεγαλυτερη μου, την ξερω χρονια καναμε παρεα απ το 09' περιπου. Αλλα τοτε εγω πιτσιρικας το μυαλο μου το χα αλλου γι αλλου. Μετα οσο μεγαλωνα αρχισαμε ερχομασταν πιο κοντα, βγαιναμε πιο συχνα, μιλουσαμε περισσοτερο κλπ. Εκει εγω απειρος απο κοπελες ελεγα οτι μου ερχοτανε στο μυαλο, αυτη ηταν πιο σοβαρη κοπελα, πιο μαζεμενη, οχι τοσο πολυ του εξω, οχι τοσο κοινωνικη, διαφορετικο στυλ, αλλο ειδος μουσικης, αλλα στεκια διασκεδασης, τελειως μα τελειως μα τελειως διαφορετικος τροπος σκεψης. Αλλα εμενα μου τραβηξε την προσοχη. Ηταν η πρωτη που ενοιωσα ετσι, και μακαρι να το ξανανοιωσω αυτο το συναισθημα καποια στιγμη οταν βρεθει καποια που να το αξιζει πραγματικα. Τελικα δεν εγινε τιποτα. Και απ οτι καταλαβαινω τωρα, σ αυτη την φαση της ζωης μου, και διαβαζω τωρα τα μηνηματα που στελναμε στο fb και στο κινητο ο ενας στον αλλο, και λεω τι χαζα ελεγα ρε γμτ, ποσο μλκας ημουν τοτε, ουτε εγω δεν θα εκανα κατι μαζι μου. Αυτή η διαπίστωση, που ειναι μια εκ των υστερων απόρριψη αυτού που κάποτε ήταν κομμάτι του εαυτου σου, μήπως είναι απόδειξη ότι ωρίμασες, σοβάρεψες, καταλαβες έστω κάποια από τα λάθη που έκανες τα οποια ήδη μπορει να διόρθωσες? οι εμπειριες της ζωης που στο μεταξύ απέκτησες ασυναίσθητα σε οδηγησαν σε ενα διαφορετικό σήμερα τρόπο σκέψης. Μετα τσακωθηκαμε, για κανα 4μηνο δεν μιλουσαμε καθολου, οσπου τα ειχα κοπανησει ενα βραδυ (ε συνηθως παντα ετσι γινετε με ολους) και της εστειλα μηνημα, τα ξαναβρηκαμε, ξαναεκανα κινηση εγω αλλα πλεον ηταν αργα. Κι εκεινη ηταν στεναχωρημενη που δεν μιλουσαμε, αλλα με εβλεπε σαν φιλο.

Κι αλλη μια φορα, με μια συμφοιτητρια αργοτερα, κι εκει ασχημο σκαλωμα εγω, την κυνηγουσα περιπου κανα μηνα. Τι στο τει κουβεντες και πειραγματα, τι εξω βραδυ οπου την πετυχαινα, επισης απειρος εγω αλλα σχετικα μαζεμενος. Οσπου ηρθε η ειδηση στ αυτια μου οτι τα εφτιαξε τελικα με ενα αλλο παλικαρι απ τη σχολη. Και δωσ του ξανα Σφακιανακη, και δωσ του ξανα ξενυχτια, και να μαστε στο σπιτι με μια φιλη, στην κυριολεξια ομως φιλη, να της τα λεω. Και τι του βρηκε του χαλια, και ειναι αυτος καλυτερος απο μενα, και πως το χασαμε το κορμι ρε πατριωτισα?? Και να τα τσιπουρα, να τα κρασια, και τερμα Σφακιανακη ολη μερα.

......
    Μήπως τα δυο πιο πάνω περιστατικά που σου τύχαν μοιάζουν από πλευρας δικής σου συμπεριφοράς? Κι ετσι η απόρριψη και στις δυο φασεις να οφειλεται στους ιδιους ακριβως λόγους που ειχαν να κανουν με σενα?
    Οι γυναικες αγαπάνε τους αστείους, αυτους με το αστειρευτο χιούμορ, όχι όμως τα χαηβάνια, τους γελωτοποιούς που ως τετοιοι έγιναν η ψυχη της παρεας νομίζοντας ότι ειναι αστείοι. Με τετοιους απλά σπάνε πλάκα μαζι τους αλλά έχουν ήδη μεσα τους αποφασίσει ότι ειναι ακατάλληλοι για σχέση.
    Βάλε λίγη σοβαρότητα στο προφίλ σου κλπ συναφή, να νιωθει μια γυναικα για σενα ότι εισαι προσγειωμενος, ξερεις που πατας στη ζωη και να νιωθει ασφαλεια κι εμπιστοσυνη μαζι σου. Προσθετοντας αυτο στο υπολοιπο πραγματικά ωραίο του προφίλ σου και πάλι σου το ξαναλέω πως θα βρεις την καταλληλη, η οποια θα ειναι καποια για την οποια θα νιωσεις αισθημα με το που θα την αντικρισεις, κι οχι απλα επειδη ειναι ωραια.
    γιάννης

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Χρηστο, λεω να κανεις ενα πειραμα σημερα, να πας σε ενα μερος όπου θα περιμενες ότι ειναι το λιγοτερο πιθανο να συναντησεις μια κοπελα που να σου αρεσει, πχ. στην εκκλησια, στο νοσοκομειο, στο βιβλιοπωλειο, δεν ξερω, σκεψου εσυ, και να πιασεις την κουβεντα στην πρωτη κοπελα που θα δεις και θα φαινεται οτι μαλλον δεν εχει σχεση, δλδ δεν ειναι ξεπεταγμενη, δε φορα κανα μονοπετρο κτλ, αλλα φαινεται πιο μοναχικη, και σαρεσει βεβαιως βεβαιως, με στοχο να την κανεις να νιωσει ανετα μαζι σου, χαλαρα και οικεια, και να σε καλοδει. Μπορεις να δοκιμασεις? :p

Senior Member
    αυτο που λεει ο ιωαννης παραπανω , το ειπαμε αρκετοι με διαφορους τροπους,αλλα δεν ξερω αν το καταλαβες γιατι παντα απαντας οτι κανεις τα καλυτερα οσον αφορα την συμπεριφορα σου.
    οι γυναικες δεν γοητευονται απο φλυαρους η χαχανουληδες, αλλα απο πνευματωδεις, ευστοχους και (φαινομενικα) αξιοπιστους.
    θελουν να γελανε με αληθινο χιουμορ ενος σοβαρου κατα αλλα ανδρα, οχι να χαχανιζουν με συνεχεις πλακες και αστεια...

Senior Member
    [QUOTE=Remedy;485976]
    οι γυναικες γοητευονται, αλλα απο πνευματωδεις, ευστοχους και (φαινομενικα) αξιοπιστους.
    θελουν να γελανε με αληθινο χιουμορ ενος σοβαρου κατα αλλα ανδρα,

ρε η περιγραφη μου , εχω το copyright , αστο ...

Senior Member
    [QUOTE=giorgos panou;485939]να συμπληρωσω κατι ακομα, κοιτα φιλεμου χρηστο! δε ξερω αν εισαι εμφανισημος, δεν σε εχω δει ουτε μπορω να καταλαβω αν εχεις αυτό που αρεσει στις γυναικες!! αλλα αν είναι όπως τα λες, τωτες είναι θεμα χρονου να βρεις κι τον τροπο να το πλασαρεις στις γυναικες!! δλδη να βρεις τον τροπο να τις πλησιαζεις!!

Γιωργο , περα απ αυτα , δεν μπορουμε να κρινουμε εναν ανθρωπο , στον ' ευαισθητο ' τομεα αυτον , αν δεν τον γνωρισουμε , αν δεν τον δουμε ' εν δρασει ' , ολα ταλλα ειναι απλες εικασιες . Νομιζω.

Mac, θα συμφωνήσω μ' αυτο που λες. Εδω απλά κάνουμε εικασίες με βάση το πως αντιλαμβανόμαστε την προσωπική εικόνα και δράση κάποιου όπως μας τα μεταφέρει με τον γραπτό του λόγο. Το ύφος και τα αισθήματα δεν μεταφέρονται ή δεν μεταφέρονται με ακρίβεια στον γραπτό λόγο εκτός κι αν κάποιος διαθέτει ευθράδεια λόγου και περιγραφική ακρίβεια. Συνεπώς, αμα δεν δεις τον άλλο κοντά πως δρα δεν μπορεις να τον καθοδηγήσεις με ακρίβεια.

Το σίγουρο είναι πως, μετά από τόσες προσεγγίσεις και γνωριμίες (και μεχρι αυτου του σημειου φαινεται πως μια χαρά τα καταφερνει) που έχει κάνει (εδώ και πάρα πολλή καιρό, ίσως χρόνια) τίποτα να μην εξελίσσεται σε σχέση, κάπου υπάρχει πρόβλημα, κάπου κανει λάθος. Κι αφου δεν τον εχουμε δει από κοντά σε πραγματικό χρονο πως δρα δεν μπορουμε να εντοπίσουμε με ακρίβεια το λάθος και έτσι να τον καθοδηγήσουμε επ αυτού. Ωστόσο, το σύνολο των απόψεων που διατυπώθηκαν στο θρεντ πιστευω του παρέχει μια πάρα πολύ καλή καθοδήγηση, την οποια χρησιμοποιόντας, στα πλαίσια μιας καλής εσωτερικης παρατήρησης υπό μορφή αυτοκριτικής, θα βρει το λάθος και το πως αυτό διορθώνεται. Άλλωστε όπως ο ίδιος ανέφερε σε μια από τις αρχικές του καταχωρήσεις, απευθύνθηκε εδώ για απόψεις/ιδέες από ατομα με παρόμοια βιώματα και εμπειρια, που ετσι ξερουν κάτι παραπάνω, και όχι με σκοπό να πάρει επιστημονικές απαντήσεις από ειδικούς.
    Ωστόσο μου φαινεται πως η συνεχεια του θεματος θα ναι να επεναλαμβανουμε τα ίδια και τα ίδια, εκτός κι αν κάποιος έχει κάτι τελείως διαφορετικό να προτείνει που δεν το ανέφεραν οι προλαλήσαντες.
    γιάννης

Senior Member
    [QUOTE=ioannis2;485989]Mac, θα συμφωνήσω μ' αυτο που λες. Εδω απλά κάνουμε εικασίες με βάση το πως αντιλαμβανόμαστε την προσωπική εικόνα και δράση κάποιου όπως μας τα μεταφέρει με τον γραπτό του λόγο.

Συμφωνω , Γιαννη , αλλα κ παλι , βασιζομαστε στην εικονα που εχει ο ιδιος για τον εαυτο του , η οποια μπορει να μην ειναι σωστη ( αν εξαιρεσουμε το εμφανισιμος , που εκει βασιζομαστε στην καλη πιστη ) , πχ μπορει να νομιζω οτι ειμαι προσιτος , κ στην πραματικοτητα να δειχνω απροσιτος ( μουχει τυχει ) .Κατα ταλλα δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου .

Member
    Καλησπερα σας φιλοι!!! Καλησπερα σε οοοοοοολη την παρεα του e-psychology.gr

Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους για τα μηνηματα και την βοηθεια σας!!!

Μήπως τα δυο πιο πάνω περιστατικά που σου τύχαν μοιάζουν από πλευρας δικής σου συμπεριφοράς? Κι ετσι η απόρριψη και στις δυο φασεις να οφειλεται στους ιδιους ακριβως λόγους που ειχαν να κανουν με σενα?
    Μα αυτο δεν ειπα κι εγω σε προηγουμενο ποστ?? Οτι πλεον βλεπω τα μηνηματα που ανταλλαζαμε και λεω τις βλακειες ελεγα?? Οποτε εκει ναι το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης το εχω εγω, αλλα κι απ την αλλη δεν ξερουμε και την αποψη των 2 αυτων κοπελιων, ισως να μην ημουν ο τυπος τους καν.

Οι γυναικες αγαπάνε τους αστείους, αυτους με το αστειρευτο χιούμορ, όχι όμως τα χαηβάνια, τους γελωτοποιούς που ως τετοιοι έγιναν η ψυχη της παρεας νομίζοντας ότι ειναι αστείοι. Με τετοιους απλά σπάνε πλάκα μαζι τους αλλά έχουν ήδη μεσα τους αποφασίσει ότι ειναι ακατάλληλοι για σχέση.
    Εν μερη συμφωνω!! Ομως δεν σκεφτονατι ολες ετσι. Δεν μπορουμε να μαστε απολυτοι. Γτ υπαρχουν και οι αλλες κοπελες που τους αρεσει να ειναι με καποιον και να γελανε πολυ. Τελικα τα φτιαχνουν και μετα απο 2 μηνες καταλαβαινουν οτι τελικα αυτος ηταν ακατάλληλος για σχέση.. Και βγαινουν μετα και να τον μλκ, τον ετσι τον αλλιως, σοβαροτης μηδεν κλπ κλπ, ε μα ρε κοπελια αυτο επρεπε να το κρινεις πριν τα φτιξεις μαζι του. Τωρα καλα να παθεις, οσο ασχημο και σκληρο κι αν ακουγετε αυτο.

Βάλε λίγη σοβαρότητα στο προφίλ σου κλπ συναφή, να νιωθει μια γυναικα για σενα ότι εισαι προσγειωμενος, ξερεις που πατας στη ζωη και να νιωθει ασφαλεια κι εμπιστοσυνη μαζι σου. Προσθετοντας αυτο στο υπολοιπο πραγματικά ωραίο του προφίλ σου και πάλι σου το ξαναλέω πως θα βρεις την καταλληλη, η οποια θα ειναι καποια για την οποια θα νιωσεις αισθημα με το που θα την αντικρισεις, κι οχι απλα επειδη ειναι ωραια.
    Απο δω και περα θα το προσπαθησω ρε παιδια, ξερω γω. Θεωρω πως εκει που πρεπει, οταν δλδ θα κανω μια σοβαρη συζητηση για καποιο σοβαρο θεμα εχω το αναλογο υφος. Δεν ειμαι σιγουρος δλ αν ειναι εκει τα λαθος. Τεσπα θα το προσπαθησω κι αλλο.

Χρηστο, λεω να κανεις ενα πειραμα σημερα, να πας σε ενα μερος όπου θα περιμενες ότι ειναι το λιγοτερο πιθανο να συναντησεις μια κοπελα που να σου αρεσει, πχ. στην εκκλησια, στο νοσοκομειο, στο βιβλιοπωλειο, δεν ξερω, σκεψου εσυ, και να πιασεις την κουβεντα στην πρωτη κοπελα που θα δεις και θα φαινεται οτι μαλλον δεν εχει σχεση, δλδ δεν ειναι ξεπεταγμενη, δε φορα κανα μονοπετρο κτλ, αλλα φαινεται πιο μοναχικη, και σαρεσει βεβαιως βεβαιως, με στοχο να την κανεις να νιωσει ανετα μαζι σου, χαλαρα και οικεια, και να σε καλοδει. Μπορεις να δοκιμασεις?
    Μα αυτο το κανω σχεδον καθημερινα λογω της δουλειας. Σε εφοριες, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ (πρωην ΤΕΒΕ), με λιγα λογια οποια δημοσια υπηρεσια εχει ουρες. Βεβαια το να νοιωσουν ανετα ολες και ολοι δεν γινετε. Θελει αρκετο χρονο να μιλαμε, για να νοιωσουμε και οι δυο ανετα ο ενας με τον αλλο. Και για να το καταφερεις να την κανεις να νοιωσει ανετα πρεπει να ταιριαζουν και χνωτα σας, πρεπει σαν χαρακτηρες να ταιριαζεται εστω λιγο.

Ωστόσο, το σύνολο των απόψεων που διατυπώθηκαν στο θρεντ πιστευω του παρέχει μια πάρα πολύ καλή καθοδήγηση, την οποια χρησιμοποιόντας, στα πλαίσια μιας καλής εσωτερικης παρατήρησης υπό μορφή αυτοκριτικής, θα βρει το λάθος και το πως αυτό διορθώνεται.
    Αυτο ακριβως αρχισα να κανω απο τα πρωτα κι ολας μηνηματα σας, και σας ευχαριστω παρα πολυ γι αυτο. Βεβαια ακομη το ψαχνω για να ειμαι απολυτως σιγουρος την επομενη φορα και να μην την ξαναπατησω. Αν και εξ αρχης ημουν της αποψης πως ο καθε ανθρωπος εχει τα δικα του κουμπια και χρειαζεται τον καταλληλο χειρισμο, το θεμα ειναι να μπορεις να τα ανακαλυψεις για να μπορεσεις να τα πας καλα μαζι του, αλλα και το να προσπαθει μονο ο ενας δεν αρκει. Θα πρεπει, θεωρω, να υπαρχει μια ελξη, και να προσπαθουν και οι δυο για το καλυτερο αποτελεσμα, αυτη ειναι η μαγεια του φλερτ κατα την αποψη μου.

Οσο για το

μου φαινεται πως η συνεχεια του θεματος θα ναι να επεναλαμβανουμε τα ίδια και τα ίδια, εκτός κι αν κάποιος έχει κάτι τελείως διαφορετικό να προτείνει που δεν το ανέφεραν οι προλαλήσαντες.
    Δεν ειναι κακο να εχει καποιος να προσθεσει κατι. Ισως φανει χρησιμη η βοηθεια του, οπως το λες κι εσυ στο τελος!!!

πχ μπορει να νομιζω οτι ειμαι προσιτος , κ στην πραματικοτητα να δειχνω απροσιτος
    Ειναι αυτο που εγραψα και παραπανω, το αν θα ταιριαξουν δυο ανθρωποι μεταξυ τους, ειναι κατι τελειως προσωπικη υποθεση του καθενος. Δεν γινεται να ταιριαζουμε με ολους, ειτε σε φιλικο επιπεδο, ειτε σε ερωτικο.

Να σας ευχαριστησω ολους εναν προς εναν προσωπικα, για τις πολυτιμες για μενα απαντησεις σας. Να στε ολοι καλα παιδια!! Και να μην το βαζετε κατω οσες δυσκολιες και αν σας ερθουν. Ψηλα το κεφαλι, και ουτε θεους να παρακαλαμε, γτ που ειναι?? με τα οσα γινονται εμεις να ζητιανευουμε χωρις ανταποκριση?? Ψηλα το κεφαλι ξαναλεω, και εμπιστοσυνη στις δυναμεις μας!!! Συν Αθηνα και χειρα κινει!! Καθαρο μυαλο να χουμε, να αντιμετωπιζουμε την καθε δυσκολια!! Χαμογελα πολλα να σκορπατε, και να αγαπατε ολους τους συνανθρωπους μας, αυτο μας εμεινε και δεν μπορει κανεις να μας το εξαγορασει!! Να στε ολοι καλα!!!

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast