δε ξέρω πλέον τι να κάνω - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 66
    Senior Member
    δυστηχώς δεν είναι το ίδιο, δύσκολο να βρείς κοπέλα geek -είναι πιο περιζήτητες απο τις κανονικές :P- και να έχετε αμέσως 1000 πράγματα να μιλήσετε, πρέπει να εξασκηθείς στην απλή κουβεντούλα, και αν εχω υποθέσει σωστά ξέρεις να ακούς, είναι πολλές που θέλουν κάποιον να ακούει, δεν θα χρειάζεται να νιώθεις άβολα πως παραβιάζεις τα προσωπικά, αλλά κάπως πρέπει να ξεκινήσει η συζήτηση...
    γιατί δεν κανονίζεις συνάντηση με κανένα μέλος απο το τεχνολογικό φόρουμ; που ξέρεις μπορεί να σου γνωρίσει και καμιά geek

Quote Originally Posted by pameoloi View Post
    γιατί δεν κανονίζεις συνάντηση με κανένα μέλος απο το τεχνολογικό φόρουμ; που ξέρεις μπορεί να σου γνωρίσει και καμιά geek
    στο τεχνολογικό φόρουμ συνεχίζω να μιλάω με 3 άτομα και έχουμε γίνει φίλοι και εκτός φόρουμ.απλά και οι 3 είναι σε άλλη πόλη και σε ηλικία αρκετά μεγαλύτερη απο μένα.και γενικά μπορεί να μιλάμε στο τηλέφωνο ή με e-mail κτλ με τις ώρες εδώ και 3-4 χρόνια αλλά ποτέ δε πήγε η συζήτηση μέχρι τώρα σε κάτι άλλο πέραν της τεχνολογίας.Αλλωστε όλοι τους ειναι παντρεμένοι και με παιδιά δημοτικού ή γυμνασίου οπότε είναι άλλες και οι προτεραιότητες τους.με όλους τους άλλους μόλις τελειώνει η βοήθεια στο πρόβλημα που είχαν,δε ξαναμιλάμε.

Senior Member
    δεν έχει άλλο "τακτικό" σαν και εσένα το φόρουμ; στην πόλη σου η εκεί κοντά; κανονιστε μια συνάντηση τα ενεργά μέλη

όχι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.δυστυχώς αυτά ειναι απο τα κακά του να ζεις σε επαρχιακή πόλη.μπορεί να έχουμε άλλα καλά αλλά στην αθήνα/θεσσαλονίκη οι ευκαιρίες για να γνωρίσεις κόσμο με κοινά ενδιαφέροντα ειναι πολύ περισσότερες.Και σε μια εποχή που όλοι κοιτάνε την πάρτη τους και μόνο.Να φανταστείς ότι στην πολυκατοικία που μένω,ειναι άλλες 14 οικογένειες και οι 12 ειναι με κατεβασμένα μούτρα.Με τους περισσότερους όταν συναντηθούμε κάτω στην είσοδο,λέω "καλημέρα,καλησπέρα" και με κοιτάνε λες και τους έβρισα.
    Πάντως ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι με αποδεχτήκατε εδώ μέσα και προσπαθείτε να βοηθήσετε.

Senior Member
    είμαι σίγουρος πως υπάρχουν άτομα με κοινά ενδιαφέροντα στην πόλη σου και δεν το ξέρεις, στατιστικά δεν γίνεται να μην υπάρχουν,η τεχνολογία έχει μπεί στην ζωή μας πλέον δεν είμαστε ουγκάντα (λέμε τώρα)
    επειδή έχεις μαλα*** γείτονες δεν σημαίνει πως είναι ολη η πόλη είναι έτσι...
    αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βγείς έξω, έστω και μόνος σου, δεν είναι ντροπή, πήγενε σε ενα μαγαζί, κάτσε στην μπάρα. πιείτε και ενα δυο σφηνάκια με τον μπαρμαν και θα έχεις άτομο για κουβεντούλα που και που..

Μόνος ήμουν και εγω σε ένα μαγαζί, οχι επειδή δεν είχα παρέα, αν ήθελα έβρισκα, αλλά προτιμούσα να κάτσω μόνος....και στο χείλος της καταστροφής μου έδωσε το φιλί της ζωής...οχι στην κυριολεξία, αλλά αμα ερωτευτείς μπορεί να ρθουν τούμπα όλα! απο το σπίτι όμως δεν θα γίνει τίποτα

Banned
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    φίλε έχεις δίκιο.το δικό μου πρόβλημα ειναι βασικά ότι δεν ξέρω πως να πάρω την ευκαιρία για να αποδείξω σε κάποια ποιος είμαι και ποιος δεν είμαι.αν ταιριάξουμε καλώς.αν όχι,δε πειράζει.έχω σοβαρό θέμα στο να ξεκινήσω την προσπάθεια.όσο για το γυμναστήριο.παλιά δεν πήγαινα γιατί δεν είχα κάποιο θέμα με την εμφάνισή μου.τα 2 τελευταία χρόνια λόγω κατάστασης,το έριξα αρκετά στο φαγητό και έφτασα στα 99 κιλά.κατάλαβα όμως ότι αν ξεφύγω και άλλο,δύσκολα θα έχει γυρισμό και τώρα είμαι στα 92 και συνεχίζω δίαιτα.Αμα πάνε λιγο καλύτερα τα οικονομικά μου,θα ξεκινήσω και γυμναστήριο.Και για τα άλλα που γράφεις,πάλι δίκιο έχεις.Σήμερα χρειάζεται να έχεις κλίκα για να μπορέσεις να επιβιώσεις.Εγώ προσωπικά τουλάχιστον στο επαγγελματικό επίπεδο,στάθηκα τυχερός και έχω ακόμη μόνιμη εργασία σε σύγκριση με άλλα άτομα της ηλικίας μου.
    και να βρεις το θαρρος να τη πεφτεις παντου, οταν δεν εισαι αυτο που θελουν παει τζαμπα ο κοπος. δεν εχει σημασια ουτε ο τοπος ουτε ο τροπος που γνωριζεις καποια. σημερα υπαρχει χασμα μεταξυ των δυο φυλων και γι'αυτο δεν κρατανε οι σχεσεις. ειναι δυσκολο να ταιριαξεις με αυτες που καλοπερνανε και στα 35 τους εχουν πηδηχτει 50 μη πω κι 100 φορες περισσοτερο απ'οτι ενας αντρας. ακομα και με μια 20χρονη το ιδιο μπορει να συμβει.

κι εκει που θα ελεγα οτι ουτε θεμα κιλων ειναι γιατι υπαρχουν και πολλες χοντρες (αφου η ζωη εδω μεστην ανεργια και τη σαπιλα κανει τους ανθρωπους ετσι), ακομα κι αυτες δε κοιτανε καποιον στα κυβικα τους. γιατι να το κανουν ενω μπορουν να εχουν οποιον θελουν ? οι γυναικες εχουν τοσες επιλογες απο μικρη ηλικια, που και τελειος να εισαι μπορει να σε βαρεθουν. γι'αυτο εχουν αυξησει τις απαιτησεις τους και δε μπορουν να νιωσουν, γιναν συναισθηματικα αναπηρες. σπανια θα ακουσεις να αυτοκτονουν, μονο σε πολυ ασχημες περιπτωσεις.

πραγματικα δε ξερω τι αλλο να σου προτεινω. η ζωη σε τουτη τη χωρα οπως εγινε δεν αξιζει.

για κάτι τέτοιες στιγμές είναι που χαίρομαι που υπάρχει το ίντερνετ στη ζωή μας.γιατί βλέπω ότι υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά καταλαβαίνουν το πρόβλημα του συνανθρώπου τους.Ειλικρινά παιδιά δεν έχω να πω κάτι άλλο απο ένα ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνετε.

Senior Member
    όχι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.δυστυχώς αυτά ειναι απο τα κακά του να ζεις σε επαρχιακή πόλη.μπορεί να έχουμε άλλα καλά αλλά στην αθήνα/θεσσαλονίκη οι ευκαιρίες για να γνωρίσεις κόσμο με κοινά ενδιαφέροντα ειναι πολύ περισσότερες.Και σε μια εποχή που όλοι κοιτάνε την πάρτη τους και μόνο.Να φανταστείς ότι στην πολυκατοικία που μένω,ειναι άλλες 14 οικογένειες και οι 12 ειναι με κατεβασμένα μούτρα.Με τους περισσότερους όταν συναντηθούμε κάτω στην είσοδο,λέω "καλημέρα,καλησπέρα" και με κοιτάνε λες και τους έβρισα.
    Πάντως ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι με αποδεχτήκατε εδώ μέσα και προσπαθείτε να βοηθήσετε.
    μια απο τα ιδια...ολη η πολυκατοικια,λεω σε ολους καλημερα μονο ενας κυριος παλιας κοπης και μια κυρια απαντανε,οι αλλοι ειναι ετοιμοι να τσακωθουνε... μην ασχολεισαι με αυτα ομως γιατι δεν θα βγαλεις ακρη..και οι γυναικες να ξερεις οτι μπορει να τους δωσεις πολλα και παρολα αυτα αυτες να κοιταξουν αυτο που της κακομεταχειριστηκε...οποτε δεν χρειαζεται αν ασχολεισαι με αυτα,χαλας την υγεια σου

Member
    Εγω αναρωτιεμει αν σου εχει τυχει ποτε να ενδιαφερθεις παραπανω ή και να ερωτευτεις καποια κοπελα τη ζωη σου εστω και χωρις να εχετε σχεση

Senior Member
    kozchr εγώ θα σου πρότεινα να γινόσουν μέλος σε κάποια εθελοντική ομάδα της πόλης σου ή σε ένα ορειβατικό σύλλογο, κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Εκεί δεν υπάρχει περίπτωση να μη γνωριστείς με κόσμο. Θα έχεις έτσι την ευκαιρία και να βγαίνεις από το σπίτι σου έξω στη φύση, θα ασχοληθείς με καινούργια πράγματα και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωριστείς και με κοπέλες που δεν ψάχνουν την ατάκα για να εντυπωσιαστούν.

Senior Member
    Καλησπερα φιλε μου,Οσα διαβασα στην δημοσιευση σου δειχνουν οτι εισαι καταβαθος ευγενικος ανθρωπος κ δεν θα μπορουσες να εκμεταλλευτεις μια γυναικα,κ βεβαια αυτο ειναι προς τιμην σου γιατι μπορεις να βρεις μια κοπελα κ να κανετε μια σωστη οικογενεια κ θα εισαι κυριος,Πληροφοριακα ημουν εντελως μονη εως τα 23 μου χρονια κ η κολλητη μου απο το πανεπιστημιο μας βοηθησε να τα φτιαξουμε με τον ξαδερφο της που ειναι το αγορι μου κ τωρα θελουμε κανουμε οικογενεια κ ολο αυτο εγινε μεσα σε πολυ λιγες μερες στις διακοπες που με καλεσε στο νησι της,Καταλαβαινω οτι δεν εχεις πραγματικα στενους φιλους στην πολη σου εχεις ομως εστω γνωστους προτεινω να μιλησεις ανοικτα σε ανθρωπους που εστω λιγο εμπιστευεσαι να τους πεις οτι θελεις να φτιαξεις την ζωη σου η να επιδιωξεις στις διακοπες να βρεθεις με τους κολλητους σου κ τις οποιες παρεες τους πιθανοτατα θα σου προτεινουν απο το περιβαλλον τους μια κοπελα,Καλο κουραγιο κ συντομα με την γυναικα της ζωης σου!

Quote Originally Posted by rose70 View Post
    Εγω αναρωτιεμει αν σου εχει τυχει ποτε να ενδιαφερθεις παραπανω ή και να ερωτευτεις καποια κοπελα τη ζωη σου εστω και χωρις να εχετε σχεση
    ναι έχει τύχει να μου αρέσουν κάποιες κοπέλες αλλά δεν τις πλησίασα ποτέ,γιατι πάντοτε είχα αυτό το θέμα του τι να πω.Στη δουλειά μου πριν μερικά χρόνια μου άρεσε πάρα πολύ μια κοπέλα που είχε έρθει για την πρακτική της.Απο την στιγμή όμως που μιλούσαμε καθαρά επαγγελματικά και δε μου έδωσε αφορμή να ρωτήσω κάτι παραπάνω και έτσι δεν έγινε κάτι.Επίσης μια άλλη στιγμή υπήρξε κάποια κοπέλα στη δουλειά που μου τα έριχνε αλλά δεν ήθελα εγώ γιατί δε μου άρεσε.Δεν έχω κανένα θέμα με το πως θέλω να είναι εμφανισιακά κάποια κοπέλα,πλην ενός.Η συγκεκριμένη είχε παραπάνω κιλά και απο μένα.. και εγώ είμαι άτομο που δείχνω μικρότερος απο την πραγματική μου ηλικία.Τώρα στα 35 μου με κάνουνε άνετα για 25.Στα 27 μου έμοιαζα για 18 και αυτή ήταν 24 και την έκαναν 30+
    Επίσης μου την έπεσε και κάποιος ομοφυλόφιλος (δεν είναι ο τύπος που φαίνεται απο μακριά ότι ειναι) γιατί νόμιζε ότι η αδυναμία μου να πλησιάζω εύκολα τις κοπέλες,ήταν ότι δε μου αρέσουν!! Μου έκανε παρέα στη σχολή που είμασταν και μιλούσαμε για τεχνολογία και μόνο.Βγαίναμε και για καφέ καμμιά φορά αλλά ποτέ δεν είχε πάει το θέμα στο ερωτικό κομμάτι.Τον συνάντησα πριν 2 χρόνια περίπου και πήγαμε για καφέ και εκεί αφού με ρώτησε αν έχω κάποια σχέση και είπα όχι,μου τα έριξε!!! και ότι απο την σχολή μου έκανε παρέα γιαυτό το λόγο αλλά δεν έκανε κίνηση γιατί με έβλεπε να μιλάω αρκετά στο κινητό με ένα κολλητό φίλο που έχω απο το στρατό και νόμιζε ότι τα είχα μαζί του!!! περιττό να πω ότι έμεινα μακάκας και μου δημιούργησε και ένα άγχος ότι οι γυναίκες δε με πλησιάζουν γιατί ίσως να νομίζουν ότι είμαι gay ενώ δεν είμαι και δεν έχω δώσει τουλάχιστον ηθηλημένα ποτέ λόγο για κάτι τέτοιο.

Senior Member
    για έρωτα μιλάμε φίλε μου, να σου έχει πάρει το μυαλό, να είσαι χάλια να την σκέφτεσαι και να χαμογελάς, η να μην μπορείς να κοιμηθείς και να σε νανουρίζει η εικόνα της...να λες "για σενα κάνω τα πάντα".....κάπως έτσι είναι ο έρωτας το "μου αρέσει πολύ" η "μου αρέσει" δεν το κόβω για έρωτα....στον δρόμο βλέπω συνέχεια "8άρια" που μου αρέσουν πολύ :P

2 κοπέλες σου άρεσαν και ήταν και οι 2 στην δουλειά σου...
    σοβαρά πρέπει να ξεκινήσεις να βγαίνεις έξω....

Quote Originally Posted by pameoloi View Post
    για έρωτα μιλάμε φίλε μου, να σου έχει πάρει το μυαλό, να είσαι χάλια να την σκέφτεσαι και να χαμογελάς, η να μην μπορείς να κοιμηθείς και να σε νανουρίζει η εικόνα της...να λες "για σενα κάνω τα πάντα".....κάπως έτσι είναι ο έρωτας το "μου αρέσει πολύ" η "μου αρέσει" δεν το κόβω για έρωτα....στον δρόμο βλέπω συνέχεια "8άρια" που μου αρέσουν πολύ :P

2 κοπέλες σου άρεσαν και ήταν και οι 2 στην δουλειά σου...
    σοβαρά πρέπει να ξεκινήσεις να βγαίνεις έξω....
    φίλε δε μου άρεσαν μόνο αυτές οι 2 στη δουλειά μου.και το έχω νιώσω αυτό που λες απλά η λογική μου ήταν πάντα που υπερίσχυε.τι θα πω,πως θα το πω,ποιος είμαι εγώ για να με θέλει κτλ οπότε απλά μην κάνεις τίποτε.αντί να τη σκέφτομαι αφού είμαι τόσο βλάκας και δε πάω να της μιλήσω και ας φάω άκυρο,ας πάω να πάρω ένα καινούριο pc ή κινητό και να μπω στο φόρουμ τεχνολογίας μπας και ξεχαστώ.αυτά κάνω πάντα γμτ μου

Senior Member
    φίλε δε μου άρεσαν μόνο αυτές οι 2 στη δουλειά μου.και το έχω νιώσω αυτό που λες απλά η λογική μου ήταν πάντα που υπερίσχυε.τι θα πω,πως θα το πω,ποιος είμαι εγώ για να με θέλει κτλ οπότε απλά μην κάνεις τίποτε.αντί να τη σκέφτομαι αφού είμαι τόσο βλάκας και δε πάω να της μιλήσω και ας φάω άκυρο,ας πάω να πάρω ένα καινούριο pc ή κινητό και να μπω στο φόρουμ τεχνολογίας μπας και ξεχαστώ.αυτά κάνω πάντα γμτ μου
    γιατί έγραψες για αυτές τις 2 τότε;
    και εγώ έχω τα ίδια κολλήματα αλλά αυτό δεν χρειάζεται να με εμποδίζει απο το να έχω μερικές καλές στιγμές ...έστω και στην φαντασία μου, fuck logic....
    ο έρωτας μόνο με έρωτα περνάει, όχι με γκατζετς

αυτοπεποίθηση στα ύψη και εσύ...έχεις διαβάσει κανένα σχετικό βιβλίο ; πάτα στο βιβλιοπωλείο εδω στο φορουμ να βρείς κατι

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast