Πρόβλημα με την ψυχολόγο; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 167
    Senior Member
    του έδωσες τους τηλεφωνικούς σου αριθμούς;

Senior Member
    Quote Originally Posted by pameoloi View Post
    του έδωσες τους τηλεφωνικούς σου αριθμούς;
    Ναι ρε συ,εψαχνε να δει που μένω...είχαμε τηλεφωνικη επικοινωνία σε φιλικό επίπεδο,αλλά με ενοχλεί χωρίς λόγο πλέον και δεν γουστάρω,με ρωτουσαν οι δικοι μου ποιος ειναι αυτός και τέτοια....εντωμεταξυ αγχωνομαι γιατί ξερεις τωρα...ο καθενας εδω μέσα δεν ξέρω μεχρι ποιο σημειο δεν είναι καλά!

Senior Member
    η δίωξη έχει άτομα που παρακολουθούν για αυτοκτονίες κλπ, το λέω για αυτόν.

Banned
    Εδω απειλουσε εμενα και την remedy ανοιχτα οτι θα μας βρει και θα μας κανει κακο..Φταιω και εγω που δεν του πεταξα μια μηνυσουλα να φτιαξει χαρακτηρα..

Banned
    οχι ρε φιλε τετοια ξεφτυλα παλι εδω μεσα. και καθομουν και του δινα σημασια και μιλουσα λογικα. καλυτερα απευθυνσου στην αστυνομια Ντιανα, η διαχειριση δε μπορει να κανει και πολλα. στο παρελθον ειχα μπλεξει κι εγω με καποιον αρρωστημενο χρηστη, που ειχε φτιαξει διπλο λογαριασμο με ιδιο username και παριστανε εμενα, και δε μπορουσαν ουτε την ip του να μου δωσουν για να κανω μηνυση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pameoloi View Post
    η δίωξη έχει άτομα που παρακολουθούν για αυτοκτονίες κλπ, το λέω για αυτόν.
    Μα ξέρω και εγώ η ίδια ποιος είναι δεν θα χρειαστεί η δίωξη,αλλά τώρα με τον καθένα εδώ μέσα.....εντωμεταξύ από τότε που διακοψαμε την επικοινωνία είμαι πολύ τυπικη απέναντι του και δεν τον προκάλεσα......και ξέρεις τώρα ζορίζομαι λίγο με δαυτον.

Banned
    Η διαχειριση ομως μπορει να αποκλεισει ατομα που απειλουν αλλα μελη..Μεχρι εκει!Απο εκει και περα ειναι δικη μας ευθυνη ποιους εμπιστευομαστε και φτανουμε στο σημειο να δινουμε στοιχεια μας..Σε αυτο το κομματι σιγουρα δεν εχει καμια ευθυνη.

Senior Member
    τα γραπτά μένουν, και edit να έχει κάνει τα post θα υπάρχουν σε κάποιο backup, αμα είναι έτσι ο τύπος κάντε του μια καταγγελία να στρώσει χαρακτήρα, οι διαχειριστές σαφώς και δεν μπορούν να δώσουν στοιχεία αν δεν το ζητήσει εισαγγελέας

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Εδω απειλουσε εμενα και την remedy ανοιχτα οτι θα μας βρει και θα μας κανει κακο..Φταιω και εγω που δεν του πεταξα μια μηνυσουλα να φτιαξει χαρακτηρα..
    Ελπίζω να μην είναι πραγματικά επικίνδυνος ο τύπος...!!!
    Ξερω τα στοιχεία του αν χρειαστεί,ελπίζω πριν είναι αργά για μένα που ξερει και τα δικά μου στοιχεία...χαχαχαχα

Senior Member
    Αγαπητη μου , σου τηλεφωνησα , οπως εχουμε κανει πολλες φορες στο παρελθον , για να σε ρωτησω γιατι γραφεις προσβλητικα ποστ , ενω δεν σου εχω δωσει κανενα δικαιωμα , και ενω ημουν ευγενικος , αρχισες τις υστεριες , ποιος ειστε κυριε , τι θελετε , θελω τον πατερα σας !!!!!!! , εισαι αγενεστατη , και σε συμβουλευω να ακολουθησεις την συμβουλη της ψυχολογου σου . Εχει δικιο . Ουτε σε απειλησα , ουτε τιποτα .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αγαπητη μου , σου τηλεφωνησα , οπως εχουμε κανει πολλες φορες στο παρελθον , για να σε ρωτησω γιατι γραφεις προσβλητικα ποστ , ενω δεν σου εχω δωσει κανενα δικαιωμα , και ενω ημουν ευγενικος , αρχισες τις υστεριες , ποιος ειστε κυριε , τι θελετε , θελω τον πατερα σας !!!!!!! , εισαι αγενεστατη , και σε συμβουλευω να ακολουθησεις την συμβουλη της ψυχολογου σου . Εχει δικιο . Ουτε σε απειλησα , ουτε τιποτα .
    Τα ψυχοφαρμακα τα παιρνεις εσυ με το τσουβάλι,και κοιτα μην με ξαναενοχλήσεις γιατί σου το είπα και στο τηλεφωνο ότι θα εχουμε κακα ξεμπερδεματα...!!!

Δεν ξεκινας κανενα γυμναστηριο λεω εγω που μας την εχεις πέσει με τα πιστόλια και με τις απειλές αιντα μπραβο.......

Senior Member
    μνομονιο , δεν εχω τιποτα μαζι σου , ειλικρινα , ουσιαστικα εχω αποχωρησει αποτο φορουμ , αυτο ειναι μεταξυ εμου και της Ντιανας , η οποια θελω να μας εξηγησει πως περασε απο το ΑΓΓΕΛΑΚΟ στο ποιος ειστε κυριε , θα καλεσω την αστυνομια κ.ο.κ.

Banned
    Ουτε εγω μαγκαιβερ εχω κατι μαζι σου περα απο διαφωνιες εδω στο φορουμ..Απλα αναφερω αυτο που εκανες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    οχι ρε φιλε τετοια ξεφτυλα παλι εδω μεσα. και καθομουν και του δινα σημασια και μιλουσα λογικα. καλυτερα απευθυνσου στην αστυνομια Ντιανα, η διαχειριση δε μπορει να κανει και πολλα. στο παρελθον ειχα μπλεξει κι εγω με καποιον αρρωστημενο χρηστη, που ειχε φτιαξει διπλο λογαριασμο με ιδιο username και παριστανε εμενα, και δε μπορουσαν ουτε την ip του να μου δωσουν για να κανω μηνυση.
    Ναι,την ip μπορεί να σου την δώσει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος αν υποψιάζεται ότι συντρέχει σοβαρός λόγος,αν το πρόβλημα είναι μικρότερης σημασίας συνήθως ζητάνε την παρέμβαση του εισαγγελέα για να γίνει άρση απορρήτου....η διαχείρηση δεν έχει τέτοιο ρόλο,εκτός του να συναιτίσει ή και να αποκλείσει τον εν λόγω χρήστη που παραβαίνει τους όρους χρήσης.

Τώρα ξεμπέρδεψες από δαύτον;

Senior Member
    pameoloi k ΚΕΝΟ , δεν την ξερετε , δεν ξερετε οτι ψευδεται , μην βγαζετε βιαστικα συμπερασματα .

Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast