Φιλοι μετα τον χωρισμο?? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 188
    Banned
    Quote Originally Posted by Ameen_ View Post
    Μνιμονιο
    ειμαι 30 χρονων σε λεω και δεν εχω νιωσει ξανα ετσι.. και ενταξει δεν μπορω να πω οτι ημουν και ησυχο παιδι.. καποια στιγμη στη ζωη μας ειναι μαλλον γραμμενο να την παταμε ολοι γερα!!
    Σου ειπα εγω οτι αμφιβαλλω??Απλα θα πας ακλαφτος!!

Senior Member
    Είναι πολύ πιθανό (και καθόλου ασυνήθιστο) να ήθελε να ζήσει μια παθιασμένη ερωτική-σεξουαλική σχέση χωρίς να θέλει κάτι παραπάνω.
    Το έχω κάνει κι εγώ στη ζωή μου.

Senior Member
    marian_m
    Λες να ξαναγυρισει?? Πως ομως αν δεν την βλεπω?? Θα με ξεχασει. "Πρεπει" λεει να με ξεχασει. Μηπως μου τα κανει ολα αυτα γιατι με λυπαται? Με ειπε "Συγνωμη για το κακο που σου εκανα. Ημουν ενα λαθος στη ζωη σου. Το μεγαλυτερο." Εγω παντως θα την κυνηγησω μεχρι τελους. Δεν μπορω να παραιτηθω ετσι. Οχι..ξερεις τι αγωνα εκανα μεχρι να την κερδισω?? Και το 1ο βημα το εκανε εκεινη. Αφου με ειχε απορριψει ακομη μια φορα μετα απο πολλες φορες που την ειπα τι νιωθω και μολις λεω τερμα δεν προκειται να γινει κατι με ειχε παρει τηλ. στο ξεκαρφωτο ενα Σαββατοβραδο και με ειπε να παω σπιτι της. Πηγα και καταλαθος την ακουμπησα και την λεω συγνωμη αυτο δεν το κανουν οι φιλοι... και επιασε το χερι μου και με φιλησε.
    Κοίτα, αν έχει λόγους σοβαρούς που δεν θέλει μια κανονική σχέση μαζί σου, μπορεί να συνεχίσετε να βλέπεστε έτσι. Πιθανόν την εξιτάρει αυτό και την κολακεύει.
    Ξέρεις κι εμείς οι γυναίκες μπορεί να θέλουμε μόνο σεξ και πάθος με κάποιους άντρες, μην ακούς τις παπαριές που λένε κάποιοι ότι η γυναίκα θέλει πάντα σχέση και είναι πολύ συναισθηματική και άλλα τέτοια παραμύθια.

Μαλιστα... δλδ με χρησιμοποιησε μεχρι να της περασει το κεφι?? Και ολα αυτα που με εκανε μεχρι προχθες?? Ουφ.. δεν ξερω τι να κανω πια! Θα μπω στο τρελαδικο! Οποτε πνιγομαι παιρνω τη μηχανη και τρεχω σαν τρελος μες στην πολη. Και παντα περναω απ τη γειτονια της... ειμαι πολυ ξεφτιλα ρε παιδια?? Αρχιζω να λυπαμαι τον εαυτο μου!!

Senior Member
    ειμαι πολυ ξεφτιλα ρε παιδια?? Αρχιζω να λυπαμαι τον εαυτο μου!!
    Αν συνεχισεις ετσι θα γινεις . Πηγαινε βρες τους φιλους σου , πειτε τα , κλαψε λιγακι και θα σου περασει.

Banned
    Μαλιστα... δλδ με χρησιμοποιησε μεχρι να της περασει το κεφι?? Και ολα αυτα που με εκανε μεχρι προχθες?? Ουφ.. δεν ξερω τι να κανω πια! Θα μπω στο τρελαδικο! Οποτε πνιγομαι παιρνω τη μηχανη και τρεχω σαν τρελος μες στην πολη. Και παντα περναω απ τη γειτονια της... ειμαι πολυ ξεφτιλα ρε παιδια?? Αρχιζω να λυπαμαι τον εαυτο μου!!
    Οτι ειναι λιγο παιδιαστικα αυτα που κανεις ειναι ναι!Αλλα οκ ο ερωτας παντα φανερωνει κρυφες πτυχες του εαυτου μας..οσο συνεχιζεις τις επαφες τοσο θα υποφερεις..και στο λεω γιατι απο οτι βλεπω δεν θες μονο σεξ μαζι της.

betelgeuse
    αυτο που το βαζεις?? Που δεν μπορω να μιλησω με κανεναν! Τελοσπαντων ρε παιδια.. τι αλλο να πω.. το σιγουρο ειναι ενα.. ξανα δεν προκειται να αφησω τον εαυτο μου να ερωτευθει ετσι.. θα το κοβω απ την αρχη για να χω το κεφαλι μου ησυχο.. ευχαριστω οπως και να χει!

...μια χαρά είσαι.
    Αρκεί να μη το έχεις δει όλο αυτό εγωιστικά επειδή σε απορίπτει.
    Κάποια στιγμή θα πειστεί να ξεπερασει τις φοβίες και τις αναστολές της λόγω διαφοράς ηλικίας.

Senior Member
    Εντάξει, δεν είμαι και μέσα στο μυαλό της. Και τι θα πει σε χρησιμοποίησε, μαζί δεν κάνατε ό,τι κάνατε; Έπρεπε να σε αποκαταστήσει δηλαδή;
    Πάντως μην αισθάνεσαι άσχημα, δεν είναι και κάτι φοβερό αυτό που κάνεις. Έχω περάσει εγώ από γειτονιές πιωμένη! Και έχουν συρθεί στο κατώφλι μου μεθυσμένοι!
    Αφού σου ανοίγει την πόρτα, μάλλον θέλει να σε δει.
    Όταν θα καλέσει την αστυνομία, τότε να το πάρεις απόφαση ότι της τελείωσε!

Senior Member
    betelgeuse
    αυτο που το βαζεις?? Που δεν μπορω να μιλησω με κανεναν! Τελοσπαντων ρε παιδια.. τι αλλο να πω.. το σιγουρο ειναι ενα.. ξανα δεν προκειται να αφησω τον εαυτο μου να ερωτευθει ετσι.. θα το κοβω απ την αρχη για να χω το κεφαλι μου ησυχο.. ευχαριστω οπως και να χει!
    Ε καλά, μπες σε με γυάλα και κοίτα τη ζωή να περνάει.
    Απλά, την επόμενη φορά που θα ερωτευτείς, θα ξέρεις ότι και να τελειώσει δεν ήρθε το τέλος του κόσμου.

Θεοφανία
    τι εγωιστικα?? Πλακα κανεις? Εδω την ειπα οτι θελω να ειναι ευτυχισμενη ακομα και μακρια μου.. "πες μου την λεω οτι θα εισαι ευτυχισμενη" και δεν με απαντουσε..

marian_m
    ε ναι ρε κοριτσι μου.. τετοιος πονος αξιζει?? εκει που ημουν μια χαρα εγινα ξαφνικα κουρελι...

Senior Member
    Δεν σου πε οτι αυτο που ειχατε εξαντλειται στο σεξ. Σου λεει οτι δεν αντεχει τι θα πει ο κοσμος. Εσυ επειδη εχεις γλυκαθει απ το ****** δε βλεπεις μπροστα σου. Πως θα κυκλοφορησει η 50 με τον 30? Ειναι μεγαλη η διαφορα. Τι θα πει ο κοσμος? Τη μανα σου δε τη σκεφτεσαι? Και βασικα πως σε τραβαει η 50ρα? Κρατιεται τοσο καλα?

Κερασι
    εισαι πολυ εκτος φιλε.. δεν θελω το ******.. αυτο μπορω να το βρω οπουδηποτε.. την ερωτευτηκα ρε .. δεν σου χει συμβει ποτε? Και ναι για την ηλικια της ειναι πολυ ωραια γυναικα.. αλλα και παλι δεν ειναι αυτο που με τραβαει πρωτα.. ειναι ο χαρακτηρας της.. γελαω απιστευτα μαζι της, με κανει να νιωθω αρσενικο, μιλαμε ωρες πολλες για διαφορα θεματα.. δεν ηταν μια σχεση σεξουαλικη μονο. Αν ηθελα αυτο μπορουσα να εχω αφθονο.. και δεν το λεω για να περιαυτολογησω..

Senior Member
    Δεν ειπα οτι θες μονο το ******. Τα θες ολα, οκ. Αυτη την ρωτησες ομως πως θα σταθει στην κοινωνια?

Εγω τα θελω αλλα ποτε δεν την ειπα αυτο. Την ειπα οτι θα ειμαστε οπως θες εσυ. Κρυφα? Κρυφα. Και με ορκιζοταν οτι οσο ειναι κρυφο θα κρατησει.. και μετα ξαφνικα κατι επαθε.. χωρις ακομα να καταλαβω τον λογο. Τουλαχιστον να μου εδινε μια πειστικη απαντηση γιατι αλλαξε τοσο αποτομα.. Σαββατο καναμε τρελο ερωτα και Δευτερα μου ειπε αυτο... Μου ηρθε ουρανοκατεβατο.. πιστευω επηρεαστηκε απο το προβλημα που περασε.. και καπου εκει μπηκε ο Θεος και οτι ισως κανει αμαρτια και γι αυτο περασε αυτο που περαςσε κτλ. Μονο ετσι το εξηγω... Οσο και να ψαξω δεν θα το βρω ποτε...

Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast