Results 76 to 90 of 94
Thread: απροσάρμοστη συμπεριφορά
-
04-09-2014, 12:33 #76
ειρωνικος, μου ειναι εντελως αδυνατο να γινω....
καμια ειρωνια δεν ειχε αυτο το μηνυμα μου, το εννοω μεχρι τελειας.
σε ολη την διαρκεια σου λεω ενα πραγμα που δεν καταλαβαινεις η δεν δεχεσαι.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.
ΕΚΕΙΝΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΕΞ ΚΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ, ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΙΟΛΑΣ, ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ
.κανενας σοβαρος ανθρωπος δεν ξερει να σου πει αν θελει να ειναι μαζι σου σ την συνεχεια σε 5 μερες γνωριμιας, γιατι δεν σε ξερει καν.
απλα αυτος θελει σεξ ακομα κι αν δεν σε ξερει κι αυτο τον γεμιζει. εσυ που δεν θελεις, αστον και προχωρα παρακατω!!!! δεν ειναι απροσαρμοστος, απλα δεν ταιριαζετε.
τι δεν καταλαβαινεις απο αυτο, δεν εχω αντιληφθει....
το 'περναω καλα" ενα πραγμα μονο σημαινει, δεν σημαινει πολλα.
μονο που δεν ειναι για ολους ιδιο. απλο...
η βαγκαποντ στα λεει μια χαρα, συμφωνω..
- 04-09-2014, 13:08 #77
- In this old house where every door is open
child μου, αυτο που σε hurt, ειναι ολοφανερα οτι σε ηθελε αρχικα για το πηδημα, και δε λες να το χωνεψεις. Μπορει μετα να ηθελε και κατι πιο σοβαρο ποιος ξερει, κανεις δεν ξερει, αλλα δδεν ειχε την υπομονη/επιμονη/ενδιαφερον να σε περιμενει, και αυτο hurts. Τωρα αν το μετανιωσες εσυ που δεν του εκατσες, και αυτο hurts επισης. Αλλα την συνεχεια δεν μπορει να στην ειχε προδιαγραψει κανενας, και επισης, ειτε ολα αυτα τα εκανε μονο για να σε πηδηξει, είτε επειδη ειναι απροσαρμοστος, ειτε επειδη σε ηθελε αλλα μετα του φυγε, δε θα το ανακαλυψεις εδω περα. ισως να μην το ανακαλυψεις και ποτε. Εγω θα πονταρα στο σεναριο οτι σε επιασε με τις γλυκες να σε ριξει γιατι ηθελε σεξ, σε ειδε εσυ οτι θες δδεσμευσεις και θες χρονο, δεν ειχε ορεξη ουτε να περιμενει και δεν ηθελε ουτε δεσμευση, μπορει αν βρηκε και κατι πιο ευκολο και ενδιαφερον στο ενδιαμεσο, και αντιο. Ειναι απλο λοιπον δε θελατε τα ιδια. Για αυτον ενδαιφερουσα γνωριμια, χαλαροτητα και περιποιητικοτητα ισον σεξ, ενω για σενα υπομονη, συζητηση, γωνριμια, χρονος, βολτες, ασφαλεια, προοπτικη, κουβεντα ΚΑΙ ΑΝ. Οποτε δεν εχεις λογο να εισαι hurt καλο μου child! ΑΠλα ειστε διαφορετικοι. Ποναει λιγο ο εγωισμουλης οταν κατι εχεις και μετα το χανεις, οπως το ενδιαφερον του, αλλα θα συνελθεις γρηγορα. ΑΠλα ξεκολλα, και ξεκαθαρισε μεσα σου το τι εισαι εσυ και το τι ζητας απο τον αλλο για να μην πληγωνεσαι χωρις λογο απο ανθρωπους που εχουν διαφορετικες απαιτησεις και γουστα και συνηθειες απο σενα.
04-09-2014, 13:29 #78
Εγώ πάλι θεωρώ απροσάρμοστο-η όποιον-α πριν καλά-καλά γνωρίσει τον άλλον και πριν δει αν ταιριάζουν σεξουαλικά είναι σίγουρος-η ότι θέλει σχέση μαζί του.
Αν αυτό θεωρείται πιο λογικό, από το αντίθετο, τι να πω;
Προσωπικά, πιο πολύ με ανησυχεί κάποιος που δείχνει απελπισμένος για σχέση, γάμο και άλλα συμβόλαια με το που θα με γνωρίσει, παρά κάποιος που ξεκινάει χαλαρά και όπου καταλήξει, εφόσον ταιριάζουμε και θέλουμε τα ίδια πράγματα.
Αυτός πάλι που θέλει μόνο να πηδήξει (για τους δικούς του λόγους, είναι χαρμάνης, θέλει επιβεβαίωση, θέλει να συμπληρώσει τη συλλογή του και να καυχιέται στους φίλους του) και τίποτε άλλο φαίνεται αμέσως. Αν δεν μας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, τον στέλνουμε σε άλλες πορτοκαλιές και συνεχίζουμε τη ζωούλα μας. Ούτε να τον ψυχαναλύσουμε χρειάζεται, ούτε τίποτα.
Απλά τα πράγματα.
Σε αυτές τις περιπτώσεις, όπως στην παραπάνω, αυτό που μας καίει είναι η απόρριψη και ο πληγωμένος εγωισμός, τα άλλα όλα είναι να'χαμε να λέγαμε.
Όσο έχουμε ανάγκη από το παραμύθι, τόσο θα βρίσκονται κάποιοι που θα μας παραμυθιάζουν.
04-09-2014, 13:56 #79
04-09-2014, 18:00 #80
μαλιστα..δε μιλαμε για εγωισμο,ουτε ζητησα να με παντρευτει καποιος!αν ειναι δυνατον!
εγω ζητησα απλα να τον γνωρισω σαν ανθρωπο,σαφως δε μπορεις να ξερεις αν θα εισαι με καποιον μαζι,ομως αυτος βιαζοταν και ηθελε να βρισκομαστε καθε μερα και ερχοταν σπιτι μου και απτη προηγουμενη μερα ηθελε να ξερει τι ωρα θα με δει.
δε λειτουργω τοσο επιπολαια πλεον...αυτος δεν ειχε το χρονο/θεληση οκ.
Αν ηθελε διαφορετικα πραγματα ας το ξεκαθαριζε οχι να τα μασαει...και ποια απορριψη ρε παιδια;εγω ημουν αυτη που του εβαζα τειχος.
Δεν ειναι εγωιστικο το θεμα ειναι ανασφαλεια οτι ενιωσα σκουπιδι επειδη φοβαμαι οτι με ειδε σα πηδημα μονο γιαυτο το κανω συζητηση.Δεν εισεπραξα απορριψη γιατι μεχρι και τη τελευταια μερα εκεινος μου εστειλε να παμε μαζι θαλασσα και μου συστηνε φιλους του,εκεινος εκανε λογο οτι ειμαι διστακτικη μαζι του κι αυτο τον χαλαει και οτι πρεπει να προστατευσει τον εαυτο του και βλακειες τετοιες...
με πειραξε που ενιωσα οτι ηθελε ΜΟΝΟ σεξ ενω του δηλωσα απτην αρχη οτι δε θα παρει κατι τετοιο και κατα δευτερον οτι θα μπτορουσε να μου μιλησει πιο ευγενικα και να απαντουσε φιλικα στο μνμ,εγω λογω ηλικιας δε θυμωσα μαζι του.
τεσπα εγω εμαθα γιαυτον τελικα οτι ειναι γνωστο γενικοτερα οτι ειναι περιεργος...δλδ εκει που ειναι πολυ καλος και γλυκος ξαφνικα γινεται οξυθυμος και αποτομος
θελω να πω οτι δε φερθηκε μονο σε εμενα ετσι τελικα,αλλα ειναι το στυλ του γενικοτερα!
04-09-2014, 18:22 #81
- In this old house where every door is open
04-09-2014, 18:41 #82
Δυστυχως δε μπορω να γνωριζω με σιγουρια τι ηθελε,ακομα και ετσι να ναι,νομιζω οτι δεν αξιζα τετοια συμπεριφορα.Ναι εγω ζητησα τη γνωμη σας και ευχαριστω για το χρονο σας,καλυτερα ομως το θεμα να κλεισει εδω γιατι δεν ξερω αν εχω γινει αρκετα σαφης και το θεμα πηρε μεγαλες διαστασεις ανευ λογου.
04-09-2014, 21:29 #83
Εγώ σε καταλαβαίνω .Πολλά αγόρια ήθελαν απο σεξ απο την πρώτη εβδομάδα και φοβόμουν πως δεν θα βρω ποτέ κάποιον να με εκτιμήσει.
Το αγόρι μου όμως , με σεβάστηκε και περίμενε 4 μήνες πριν προχωρήσουμε.
Όταν κάποιος σε νοιάζεται πραγματικά , περιμένει να νιώσεις έτοιμη , δεν σου ασκεί πίεση .Last edited by mairy96; 04-09-2014 at 21:59.
05-09-2014, 01:15 #84
Εχεις δικιο δε λεω,υπαρχουν πολλοι μπαζογαμιαδες.Δε ξερω πως εισαι εμφανισιακα,για να κρινω τα γουστα του,αλλα δε σημαινει κιολας οτι αντρες με τους οποιους εχεις κανει σχεση στο παρελθον,ή εστω σεξ,σε προσεγγισαν αρχικα επειδη τρελαθηκαν απο την προσωπικοτητα σου.Οχι μονο εσενα δλδ,ετσι συμβαινει γενικα,κακως το υπεραναλυεις.
εντιτ:Διαβαζοντας και τα υπολοιπα σχολια,ολο αυτο το σκηνικο με πεντε λεξεις θα λεγοταν WELCOME TO THE REAL WORLD.Ο τυπας εκανε τα καραγκιοζιλικια που κανουν πολλοι αντρες για να ριξουν μια γυναικα,εστω και σε υπερθετικο βαθμο.Με τα αντρικια ξεκαθαρισματα του στυλ ''σε θελω μονο για αυτο'' δυστυχως δεν πηδηξε κανεις.Ακραια αλλα και αναμενομενη η συμπεριφορα του.Δεν σημαινει οτι ειναι τρελος,ισως καραγκιοζης μονο.Εσυ δεν εκανες τιποτα κακο,κακως σε απασχολει τοσο πολυ,κρατα την κολακευτικη (και αστεια )πλευρα,που σιγουρα υπαρχει και προχωρα ;)
05-09-2014, 01:24 #85
:) :) ευχαριστω Μαιρη και Αλαφροισκιωτε.
δεν ειπα οτι ειναι τρελος...αλλα οτι υπαρχει και καποιο θεμα υπαρχει.Παντως τη σημερον ημερα υ[αρχουν πολλες ομορφες κοπελες που ανετα κανουν μονο σεξ...γιατι να μπει στη διαδικασια καποιος να κοροιδεψει?
05-09-2014, 01:28 #86
05-09-2014, 01:30 #87
Ρε αλαφροισκιωτε, εδω της λεει σε θελω κ σε θελω, μεχρι στα μπαλκονια σκαρφαλωνε σαν το ρωμαιο κ την αλλη μερα της λεει ειμαι χιπις κ χαλαρα!Ακου χιπις!!! Μηπως φοραει και παντελονια καμπανα? Το καλοκαιρι την εβγαλε στα Ματαλα??? Πως να εμπιστευτει μετα η χαρρτ?
05-09-2014, 01:32 #88
05-09-2014, 01:36 #89
Μεσα εισαι! Δεν ξερω μηπως ειναι στυλακι Τονυ Σφηνου! Καπου ειχαμε σ ενα θεμα μια εναλακτικη γκομενα που ασχολειται με τετοια...
05-09-2014, 01:39 #90