Τι σκέφτεστε; - Page 1426
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1426 of 1532 FirstFirst ... 42692613261376141614241425142614271428143614761526 ... LastLast
Results 21,376 to 21,390 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Όντως εσένα σου χρειάζονται διακοπές κ μάλιστα διαρκείας......
    Αλλά παρ'όλα αυτά, ειλικρινά κολακεύομαι που έχεις αυτήν την άποψη για εμένα. Οκ, είναι καλό πράγμα να μας συμπαθούν οι άνθρωποι, αλλά αν ορισμένοι έχουν θετική άποψη για εσένα, τότε καλά θα κάνεις να αρχίσεις να ανησυχείς, έτσι λέει μια σοφή κουβέντα......
    Τα ποστ σου αυτά δεν είναι καθόλου παλιά, γιατί είχα απαντήσει κ εγώ σε ορισμένα από τα θέματα της κοπέλας αυτής. Επιλεκτική μνήμη έχεις.
    Βέβαια αν είχα μελετήσει καλά όπως γράφεις, δεν θα είχα κ απορίες, σωστά........?
    Όπως κ αν είχα μελετήσει καλά θα ήξερα κ τα θύματα που βρήκαν το κουράγιο να πατήσουν σε υπαινιγμούς κ να αντιληφθούν την εξαπάτηση........
    Δε λέω, μπορεί να συνέβη, αλλά βλέπεις εκ φύσεως προτιμώ τις καθαρές εξηγήσεις κ τα πράγματα να λέγονται με το όνομά τους παρά τους γενικόλογους υπαινιγμούς. Αν αυτό είχε όντως βοηθήσει, φαντάσου μόνο πόσοι περισσότεροι δεν θα είχαν πιαστεί θύματα αν η κατάσταση είχε εξηγηθεί ως έχει........

Σου εύχομαι ολόψυχα καλές διακοπές, τις χρειάζεσαι επειγόντως....... τουλάχιστον κάπου να εκτονωθείς κ εσύ. Από εκεί κ πέρα η συζήτηση πλέον έχει εκτραχυνθεί, δε θα ρίξω το επίπεδό μου στο δικό σου. Αν θες να τσακωθείς κ να πετάς συνέχεια υπαινιγμούς συνέχισέ το μόνη σου. Έχεις το ελεύθερο.........
    μακαρι να μπορουσαμε να παμε και διαρκειας!!!!!
    ευχαριστω για τις ευχες :)
    αν σου αρεσουν κι εσενα οι εκδρομουλες με τον καλο σου, αντευχομαι!
    κι αν δεν υπαρχει καλος, η χρονος, ευχομαι να βρεθουν..

δεν ειπα οτι δεν σε συμπαθω,
    ειλικρινα δεν εχω καμια αποψη για σενα, παρα μονο οτι εισαι παλιο μελος κι αυτο μονο μετα απο τον προσφατο διαλογο μας.
    αυτο απο μονο του, δεν σε κανει αντιπαθη για μενα.

βεβαιως και δεν θυμαμαι ποτε ακριβως ηταν τα ποστ της ιντιπους και στο ειπα.
    σιγα μην ασχολουμαι με τα ποστ οταν φευγω απο δω... εχω πιο ενδιαφερουσες ασχολιες..
    οσο και να μελετησεις,δεν προκειται να βρεις τα μελη που πατησαν σε καταγγελιες αοριστες και εκαναν τις δικες τους ορισμενες, διοτι το εκαναν ιδιωτικα.
    κι εγω προτιμω τις καθαρες εξηγησεις και τους καθαρους ανθρωπους μαριποζα, αλλα οταν πεφτεις σε απατεωνες με χιλια προσωπα, πρεπει να πορευτεις αναλογα για να γλυτωσεις κανεναν ανυποψιαστο.

με την ευκαιρια της εκπομπης αυτης
    ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΥΝΑΝΤΑΤΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ..
    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ!!!!

Banned
    Καλώς, χαίρομαι που το λύσαμε. Κ πάλι καλές σου διακοπές!

έχω πέσει και εγώ θύμα "πλαστοπροσωπείας" με το που μπήκα εδώ μέσα.http://www.e-psychology.gr/forum/sho...l=1#post488169
    και δυστυχώς αναγκάστηκα να φτάσω στο σημείο να στείλω στη διαχείριση το ονοματεπώνυμο μου,την πόλη που μένω,την δουλειά που κάνω μπας και πειστούν κάποιοι ότι δεν είμαι ελέφαντας.Μετανιώνω που το έκανα αυτό γιατί πιστεύω ότι όποιος δε θέλει να πειστεί,δε θα το κάνει όσες αποδείξεις και αν προσκομίσεις.

Banned
    Μπορει να εκανα μια λαθος εκτιμηση αν το εβαλες για εμενα Kozchr που το εβαλες δλδ..Μου κανει χαρη που λενε και στο χωριο μου να εισαι οποιος θελεις,αυτο ισχυει για ολους..Εχω πιο σοβαρα προβληματα να λυσω..Και εγω θεωρω οτι ειναι πολλα μελη παλια εδω με νεο νικ , οπως και εγω , μονο που εγω το ειπα εξαρχης..Απο εκει και περα ο καθενας οπως νομιζει πραττει..
    Ενα φορουμ ειναι και τιποτα παραπανω , ουσιαστικα δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα.

Senior Member
    δεν ξερω για ποια διαφωνια μιλατε, αλλα συμφωνω οτι το να πεις τα αληθινα σου στοιχεια για να αποδειξεις κατι, ειναι ατοπο και εκτιθεσαι αδικα.
    δλδ, αν εισαι παλιο μελος με αγνωστα (τοτε) στοιχεια, ποιος θα διασταυρωσει τα στοιχεια αυτα????
    και το λεω και για μαριποζα που αναφερει οτι η εγγραφη της εγινε χειροκινητα. ...δεν σημαινει τιποτε αυτο. μπορει καποιος να ειναι αλλα 5 παλια μελη που δεν ειχαν γινει χειροκινητα...

Banned
    ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
    εγω τα εχω δωσει αλλα αν βρει καπιος που τα εχω δωσει ας μου σφυριξει κ ολας.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΥΝΑΝΤΑΤΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ
    καμια συναντηση με τον προεδρο παιδια? χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχ αχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχ α..

μου εχει τυχει κ εμενα να μου προτεινει καπιος να συναντηθουμε αλλα δεν ετρωγα κουτοχωρτο οπως νομιζε.τον πηρα χαμπαρι.

Γενικα καλο ειναι να μην μπλεκουμε την ιντερνετικη ζωη με την αληθινη.Για καθε ενδεχομενο.

Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Μπορει να εκανα μια λαθος εκτιμηση αν το εβαλες για εμενα Kozchr που το εβαλες δλδ..Μου κανει χαρη που λενε και στο χωριο μου να εισαι οποιος θελεις,αυτο ισχυει για ολους..Εχω πιο σοβαρα προβληματα να λυσω..Και εγω θεωρω οτι ειναι πολλα μελη παλια εδω με νεο νικ , οπως και εγω , μονο που εγω το ειπα εξαρχης..Απο εκει και περα ο καθενας οπως νομιζει πραττει..
    Ενα φορουμ ειναι και τιποτα παραπανω , ουσιαστικα δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα.
    Δεν το έβαλα για σένα.Ηταν η δική μου άποψη στην όλη συζήτηση που προηγήθηκε.Τα troll πάντως είναι γενικότερο φαινόμενο στο ίντερνετ.Είμαι πολλά χρόνια μέλος σε μεγάλο φόρουμ τεχνολογίας και εκεί συμβαίνει το ίδιο ακριβώς.Κάποιοι έχουνε πάρει ban λόγω του ότι δεν ξέρουν να συζητάνε κόσμια.Και ξαναγράφουν με άλλο nick αλλά τους καταλαβαίνεις εύκολα αν τους πας λίγο κόντρα γιατί αυτός που μπαίνει στην διαδικασία αυτή, δεν μπορεί να αλλάξει τον τρόπο γραφής του.Η καλύτερα δε μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που θα σε προσβάλλει όταν διαφωνείς με την άποψη του

Banned
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Δεν το έβαλα για σένα.Ηταν η δική μου άποψη στην όλη συζήτηση που προηγήθηκε.Τα troll πάντως είναι γενικότερο φαινόμενο στο ίντερνετ.Είμαι πολλά χρόνια μέλος σε μεγάλο φόρουμ τεχνολογίας και εκεί συμβαίνει το ίδιο ακριβώς.Κάποιοι έχουνε πάρει ban λόγω του ότι δεν ξέρουν να συζητάνε κόσμια.Και ξαναγράφουν με άλλο nick αλλά τους καταλαβαίνεις εύκολα αν τους πας λίγο κόντρα γιατί αυτός που μπαίνει στην διαδικασία αυτή, δεν μπορεί να αλλάξει τον τρόπο γραφής του.Η καλύτερα δε μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που θα σε προσβάλλει όταν διαφωνείς με την άποψη του
    Διαφωνιες δεν ειναι κακο να υπαρχουν..Τωρα αναλογα και τον συνομιλητη διαφωνεις αναλογως,αλλοτε ευγενικα ,αλλοτε ειρωνικα και παει λεγοντας..Ολα αυτα ανθρωπινα ειναι νομιζω.

Senior Member
    βδομαδες αντιστροφα πλεον

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Με τον ιδιο τροπο καταλαβαινουμε και εμεις σε αυτο το φορουμ ποιος ειναι διπλοπροφιλο ή οχι , βεβαια παντα υπαρχει περιπτωση να κανουμε λαθος .
    Η διαφορα , σε σχεση με αλλα φορουμ ,ειναι πως εδω μπαινουν αρκετα ατομα με ψυχικες παθησεις που ειναι πολλες ευαλωτα , ειδικα οταν καποιος τους προσφερει "βοηθεια" .

Θυμαμαι μια περιπτωση ενος μελους που ειχε παραδεχτει , οχι δημοσια , πως ειναι στο φορουμ επειδη οι διπολικες σε φαση μανιας μπορει και να του κατσουνε .
    Θυμαμαι επισης ενα αλλο , επισης γνωστο διπλοπροφιλο , που ανεβαζε φωτος μιας κοπελιας απο το φορουμ και την απειλουσε.
    Και τα δυο αυτα μελη εμφανιζονται ως σωτηρες , δειχνουν κατανοηση , παρηγορουν ενω ο σκοπος τους ειναι αλλος. Και επειδη αποτελεσματικος τροπος για να αποκλεισεις τα διπλοπροφιλα δεν υπαρχουν , πιστευω πως το κραξιμο τους ειναι αναγκαιο κακο .
    Διπλοπροφιλα οπως η μνημονιο ή η ρειν , δεν με ενοχλουν.

Banned
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Με τον ιδιο τροπο καταλαβαινουμε και εμεις σε αυτο το φορουμ ποιος ειναι διπλοπροφιλο ή οχι , βεβαια παντα υπαρχει περιπτωση να κανουμε λαθος .
    Η διαφορα , σε σχεση με αλλα φορουμ ,ειναι πως εδω μπαινουν αρκετα ατομα με ψυχικες παθησεις που ειναι πολλες ευαλωτα , ειδικα οταν καποιος τους προσφερει "βοηθεια" .

Θυμαμαι μια περιπτωση , ενος μελους που ειχε παραδεχτει , οχι δημοσια , πως ειναι στο φορουμ επειδη οι διπολικες σε φαση μανιας μπορει και να του κατσουνε .
    Θυμαμαι επισης ενα αλλο , επισης γνωστο διπλοπροφιλο , που ανεβαζε φωτος μιας κοπελιας απο το φορουμ και την απειλουσε.
    Και τα δυο αυτα μελη εμφανιζονται ως σωτηρες , δειχνουν κατανοηση , παρηγορουν ενω ο σκοπος τους ειναι αλλος. Και επειδη αποτελεσματικος τροπος για να αποκλεισεις τα διπλοπροφιλα δεν υπαρχουν , πιστευω πως το κραξιμο τους ειναι αναγκαιο κακο .
    Διπλοπροφιλα οπως η μνημονιο ή η ρειν , δεν με ενοχλουν.
    Μπαναρισμενη ειμαι δεν ειμαι διπλοπροφιλο ρε συ..

Εννοείται πως δεν είναι κακό να υπάρχουν διαφωνίες.Αλλο όμως διαφωνώ και άλλο προσβάλλω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Μπαναρισμενη ειμαι δεν ειμαι διπλοπροφιλο ρε συ..
    Οντως , σορρυ . Αλλα νομιζω πως καταλαβες πως το εννοω.

Banned
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Οντως , σορρυ . Αλλα νομιζω πως καταλαβες πως το εννοω.
    Καταλαβαινω και συμφωνω απολυτα..