Τι σκέφτεστε; - Page 1434
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1434 of 1532 FirstFirst ... 4349341334138414241432143314341435143614441484 ... LastLast
Results 21,496 to 21,510 of 22967
    Senior Member
    τι λειπει σε αυτους τους ανθρωπους??και αλλους να βρουνε στην ιδια φαση παλι ετσι θα συνεχισουνε να ειναι.τους λειπει η αυτοπεποιθηση,το μπινελικι,ο τσαμπουκας πεστο οπως θες.αυτο τους λειπει,γιατι ετσι ακομα και στο περιθορειο να ειναι δεν θα μπορει να τους μειωσει κανενας ή να τους δωσει σφαλιαρες ή οτιδηποτε τετοιο ξανα...θα εχουν τον ελενχο στα χερια τους και δεν θα κρυβονται.αυτο θελουνε να νιωσουν δυνατοι.γι αυτο σου λεω πρεπει να βρεθει καποιος να τους σπρωξει ωστε να πανε εκει

Quote Originally Posted by legalize View Post
    γι αυτο σου λεω πρεπει να βρεθει καποιος να τους σπρωξει ωστε να πανε εκει
    Αρα λέμε το ίδιο πράγμα.Μόνο που εσύ θεωρείς ότι ο ήδη "βιασμένος" ψυχικά και ίσως και σωματικά άνθρωπος,θα γίνει φυσιολογικός αν τον πλακώσεις στα χαστούκια.Δηλαδή όσα παιδιά έρχονται εδώ μέσα και γράφουν ότι νιώθουν μόνοι,δεν υπάρχει κάποιος να τους καταλάβει,δε μπορούν να κάνουν σωστές διαπροσωπικές σχέσεις κτλ η θεραπεία είναι να βρεθεί κάποιος και να τους πλακώσει στο ξύλο;

Senior Member
    συγνωμη κιολας εισαι ηλιθιος??δεν εννοω αυτο,και προσπαθησα να στο εξιγησω πιο πανω.εχεις σκαλωσει εκει.αντε και πες οτι βρισκει εναν ανθρωπο με κατανοηση και καθετε και τον ακουει και προσπαθει να τον βοηθησει,ποσο νομιζεις θα κανει να κουραστει?

Mπορεί να είμαι και ηλίθιος μαζί με όλα τα άλλα ελαττώματα που έχω.Σίγουρα μου λείπει αυτοπεποίθηση και τσαμπουκάς.Και θα τα αποκτήσω αυτά αν βρεθεί κάποιος να με πλακώσει στα χαστούκια; Να σου στείλω την διεύθυνση μου μπας και σωθώ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Και θα τα αποκτήσω αυτά αν βρεθεί κάποιος να με πλακώσει στα χαστούκια;
    σιγουρα με δουλευεις δεν παιζει

Banned
    εμενα οι ανθρωπους με τσαμπουκα με φρικαρουν κ πιστευω οτι μονο απο φαπες καταλαβαινουν.
    με το θειο μου μια χαρα θα κανες παρεα θα πλακονοσασταν στις φαπες κ θα τη βρισκατε.

οκ σε τρολλάρω λίγο στο τελευταίο μου μήνυμα αλλά δε ξέρω αν με δουλεύεις εσύ όταν σε θέμα που άνοιξες γράφεις ότι θες να δαγκώσεις τον κολλητό σου,να πάρεις όπλο και να σκοτώνεις κόσμο και γενικότερα πες μου τι είδους χαστούκια έφαγες εσύ και βγήκες απο το τέλμα που βρισκόσουν.Με ενδιαφέρει πραγματικά να μάθω.Καταλαβαίνω ότι η έκθεση σε αυτά που φοβάται κάποιος του κάνει καλό αλλά η γνώμη μου είναι ότι αυτός ο άνθρωπος χρειάζεται ενθάρρυνση και κατανόηση και όχι την όποιας μορφής βία.Και ναι χρειάζεται να έχεις κατά την προσωπική μου πάντα άποψη,απεριόριστη υπομονή όταν αποφασίζεις να βοηθήσεις έναν άνθρωπο που βρίσκεται σε αδιέξοδο

Banned
    ο ανθρωπος ραμπο προσοχη γιατι βαραει κ ολας απομακρυνθητε εγκαιρως το παρον κατεδαφιζετε.

Senior Member
    βρε παιδια μου αγαπημενα το να δινεις σφαλιαρες δεν ειναι τσαμπουκας.το να ξυπνας το πρωι να κοιτιεσε στον καθρεφτη και να λες "ανετα",να περπατας γενναια,να χαμογελας στην τυπισα που περναει,να σηκωνεις το κεφαλι στους ανθρωπους που αξιζουν σεβασμο,να περπατας με σηκωμενο κεφαλι,να χτυπας το χερι οταν σου ζητανε να κανεις ωρες παραπανω στην δουλεια ενω εχετε πει αλλα,να ζητας αυτα που σου ανηκουν,και στο τελος να προστατευεις τον εαυτο σου.αυτο εννοω οταν λεω τσαμπουκας

Senior Member
    οκ σε τρολλάρω λίγο στο τελευταίο μου μήνυμα αλλά δε ξέρω αν με δουλεύεις εσύ όταν σε θέμα που άνοιξες γράφεις ότι θες να δαγκώσεις τον κολλητό σου,να πάρεις όπλο και να σκοτώνεις κόσμο και γενικότερα πες μου τι είδους χαστούκια έφαγες εσύ και βγήκες απο το τέλμα που βρισκόσουν.Με ενδιαφέρει πραγματικά να μάθω.Καταλαβαίνω ότι η έκθεση σε αυτά που φοβάται κάποιος του κάνει καλό αλλά η γνώμη μου είναι ότι αυτός ο άνθρωπος χρειάζεται ενθάρρυνση και κατανόηση και όχι την όποιας μορφής βία.Και ναι χρειάζεται να έχεις κατά την προσωπική μου πάντα άποψη,απεριόριστη υπομονή όταν αποφασίζεις να βοηθήσεις έναν άνθρωπο που βρίσκεται σε αδιέξοδο
    τις εδωσα μονος μου στον εαυτο μου.εχω φιλο με σχιζοφρενεια και δεν εβγαινε απο το σπιτι γιατι δεν ενιωθε ετοιμος και κατι αλλα οτι να ναι μου ελεγε,και πηγενα καθε μερα με ενα ακομα παιδι σπιτι του και τον βγαζαμε με το ζορι.ειχε κοψει την αγωγη και πηγενα και τον μπουκωνα χαπια με το ζορι,ειμουνα εκει.τωρα ειναι πολυ καλητερα.αμα καθομουνα και τον αφηνα 24/7 μεσα στο σπιτι και μετα χωρις αγωγη και τον ακουγα μονο,και του απαντουσα "ναι δεν ειναι σωστο και πρεπει να το σκεφτεις και,και,και" μπορει και να ειχε σαλταρει τελειως.

Αρα ήσουν εκεί και τον ενθάρρυνες να βγει απο το σπίτι και να αρχίσει να ζει σαν άνθρωπος.

Senior Member
    Αρα ήσουν εκεί και τον ενθάρρυνες να βγει απο το σπίτι και να αρχίσει να ζει σαν άνθρωπος.
    ναι και γιατι δεν δεχομουνα το οχι και ηταν δεδομενο οτι θα γινοταν ετσι.καταλαβες τωρα τι εννοω?

Banned
    θυμαμαι που μου ελεγε ο θειος μου αν τολμισουν να μου βγαλουν μαχαιρι θα τους το βαλω εκει που ξερουν κ δε το πιστευα οτι θα τα εβγαζε περα του την επεσαν σε ενα στενο κατι ληστες τρεις κ αντι να τον ληστεψουν θα τον βλεπουν τωρα κ θα κανουν κοκοκοκο εμεις εδω ειμαστε περαστικοι κ τη κανουμε χαχαχα ο ανθρωπος terminator προσοχη γιατι βαραει κ ολας χαχχαχαχαχχαχαχα στις πολεμικες τεχνες σκιζει...

Ναι προφανώς λέμε το ίδιο πράγμα.Απλά εσύ την ενθάρρυνση την βάπτισες "σφαλιάρα" η οποία ως λέξη συνηθίζεται να έχει αρνητική σημασία.

Senior Member
    ενδεχεται.το "θα σε αρχισω στις σφαλιαρες" και "το θα σε παρω με τις κλοτσιες" ειναι φρασεις δεν σημαινει οτι θα αρχισεις να κοπανας ανθρωπους... :p