Results 61 to 75 of 179
Thread: Εφιάλτης με νάρκισσο πρώην
-
02-10-2014, 19:45 #61
δεν ξερετε τι γινεται με τα σοβαρα αφροδισια ουτε γνωριζετε τι λεει ο νομος και βαριεμαι να κανω αντιγραφη.....οποτε δεν το συνεχιζω. ευτυχως υπαρχουν γυναικες που στη περιπτωση μου πηγαν νομικα και κερδισαν οποτε δεν θα το συζητησω μαζι σας αυτο αν δεν γνωριζετε. τερμα με αυτο.
δεν με νοιαζει η απορριψη.Last edited by Τramonto; 03-10-2014 at 04:03.
- 02-10-2014, 19:46 #62
...το χω δει και γω αυτό το επεισόδιο στα Φιλαράκια.
Ήταν τότε που έμεινε έγκυος η Ρέιτσελ με προφυλακτικό, γιατί οι παραγωγοί δεν ήθελαν να προτρέψουν τα εκατομμύρια των πιτσιρικάδων που έβλεπαν παγκοσμίως τη σειρά να πάρουν λάθος μνμ, ότι μπορεί ο κόσμος να κάνει ελεύθερα σεξ.
02-10-2014, 19:51 #63
02-10-2014, 19:53 #64
- still searching for the right place.....
1. Ποτέ δεν έκανα λόγο για ερωτική εξομολόγηση, μονίμως διαστρεβλώνεις τα λόγια που σου γράφουνε. Είπα ότι συναισθηματικά δεν έχεις απεμπλακεί, εξ ου κ η μεγάλη ένταση των συναισθημάτων σου, που σου προκαλεί τόσο θυμό, η ενέργεια κ η φαιά ουσία που σπαταλάς να τον σκέφτεσαι κ ο χρόνος που σε απασχολεί το εν λόγω θέμα. Έχεις άλλου είδους συναισθήματα τώρα, όχι όμως μικρότερα σε ένταση, αφού μέσα σου βράζεις κ το όλο ζήτημα σου έχει γίνει εμμονή.
2. Το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ήξερες για το τί σημαίνει ναρκισσιστική διαταραχή, θα αντιλαμβανόσουν ότι οι νάρκισσοι έχουν τόσο εύθραυστο "εγώ", τόσο μεγάλες κ κρυμμένες ανασφάλειες, τέτοιο αθεράπευτο έρωτα για την εικόνα τους (η οποία σαφώς κ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα), είναι τόσο αδύναμες προσωπικότητες μέσα τους, που σηκώνουν τεράστιες άμυνες μπροστά στην οποιαδήποτε κριτική απειλεί έστω κ ελάχιστα την τέλεια αυτή εικόνα τους κ δεν ανέχονται να ακούσουν το παραμικρό που δε συνιστά έκφραση θαυμασμού, λατρείας, αποδοχής κ υποταγής στο πρόσωπό τους. Μετάφραση: με το που θα του πεις το παραμικρό θα σε γειώσει κατευθείαν ή ως κλασσικός νάρκισσος, ακόμα καλύτερα θα σου επιτεθεί, δεν πρόκειται να ιδρώσει το αυτί του ούτε για πλάκα. Αμφισβήτηση ή προσβολή στο πρόσωπο του νάρκισου για αυτόν ισοδυναμεί με μονόδρομο απόλυτης εξουδετέρωσης της πηγής της αμφισβήτησης, θα σε τσακίσει ή απλά (στην καλύτερη) δεν θα σε ακούσει ούτε λεπτό.
3. Εύχομαι οι "δικηγόροι" σου να είναι καλύτεροι επαγγελματίες από την ψυχολόγο σου. Αν μπορούσες τόσο απλά να κινηθείς νομικά επειδή κάποιος σου κόλλησε αφροδίσιο, τα τελευταία αρκετά χρόνια με την έξαρση των κονδυλωμάτων ιδίως (κ όλων των άλλων δεινών......) κ ο τελευταίος χασοδίκης θα έκανε διακοπές Σεϋχέλλες.....
02-10-2014, 19:56 #65
02-10-2014, 20:02 #66
αρχιζω να μετανιωνω που εγραψα.Κουράστηκα και δεν υπάρχει λογος να κουραζομαι κι αλλο, ας το λύξουμε το θεμα.
Last edited by Τramonto; 03-10-2014 at 18:29.
02-10-2014, 20:45 #67
- still searching for the right place.....
Δεν θα ρωτησω φυσικα τι, δεν αφορα κανεναν το ποιο αφροδισιο κολλησες, αλλα σαν πολυ βιαστηκες εσυ η ιδια να με κραξεις οταν σου ειπα οτι μονο για τα θανατηφορα η εν δυναμει θανατηφορα (=υφισταται θεραπεια αλλα αν δεν ακολουθηθει τοτε.....) μπορεις να κινηθεις νομικα. Γιατι στην αρχη κανεις λογο για αφροδισιο κ μετα προσθετεις κ ανασκευαζεις οτι δεν ειναι κ τοσο απλο..... Εμεις απανταμε αναλογως του τι γραφεις, δεν ειμαστε το Μαντειο των Δελφων.
Ξερεις ομως τι μου κανει εντυπωση? Αναρτησες κ ξεκινησες 1 θεμα, στο οποιο σου απαντησε 1 καρο κοσμος. Για καποιο λογο, απ'ολα τα κατεβατα εσυ επελεξες να κρατησεις μονο οσα σε πληγωναν λιγοτερο κ ανταποκρινονταν λιγο-πολυ σε αυτα που ησουν προετοιμασμενη/αντεχες να ακουσεις.
Ολα τα υπολοιπα τα παρεξηγησες κ τα παρερμηνευσες πληρως. Οποτε αναρωτιεμαι αν διαστρεβλωνεις σε τετοιο βαθμο το γραπτο λογο, που στο κατω-κατω τα γραπτα μενουν, σε τι βαθμο αραγε συγκρατησες επιλεκτικα/διαστρεβλωσες/παρερμηνευσες τα λεγομενα, τις υποσχεσεις κ τις διαβεβαιωσεις αυτου του ανθρωπου, που, ποσο μαλλον ηταν λογια κ τα λογια τα παιρνει ως γνωστον ο αερας.....
02-10-2014, 21:35 #68
χαιρομαι να διαβαζω διαφορετικες αποψεις και ειναι καλο να δεις και αλλες πλευρες και γι αυτο εγραψα εξαρχης το θεμα και μπορει να μου άρεσε που προβληματιστηκα κιολας με άλλες αποψεις.Αρκει ομως να μη πεφτει ο αλλος να με φαει, δηλαδη ο τροπος που μου μιλαει/γραφει κτλ να είναι ευγενικος, ετσι θα με πεισει κιολας.
πραγματι ισως να εχεις δικιο οτι τα κακα οπως λες ισως να τα διαιωνιζω.το ψαχνω μεσα μου να το δουλεψω.
Τωρα για το αν παρερμηνευσα υποσχεσεις τι να σου πω, εγω απο την αρχη δεν περιμενα πολλα, απλα οταν σε καποιον λες" θελω να ζησω ωραια πραματα μαζι σου" αυτο σημαινει κατι.
Εγω αν πω τετοια τα εννοω, αυτος η τα εννοουσε εκεινη την ωρα και μετα ειδε δεν του βγηκε για χ,ψ λογους που δεν εχουν σοβαρη βαση απ οτι καταλαβα, η απλα τα ειπε για να με χειριστει.
Το αφροδισιο αν δεν το θεραπευα θα μου γινοταν καρκινος.Το καλυτερο σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι να ενημερωνεις τον αλλον- αν το εχεις και ακομα δεν θεραπευτηκες και δεν κανεις σεξ στο διαστημα που το εχεις. Οι άντρες ειναι φορεις και εμεις οι γυναικες τα τραβαμε μετα.Last edited by Τramonto; 03-10-2014 at 18:31.
02-10-2014, 21:58 #69
02-10-2014, 22:11 #70
οποιος ξενερωνει, φευγει κοπελα μου.
αν ξενερωσες γιατι δεν εφυγες κι εσυ οπως εκεινος να τελειωνετε???
αν ξενερωσες ,θεωρουσες κι οτι εχει προβλημα απο πανω και εμενες, εσυ ειχες μεγαλυτερο προβλημα απο εκεινον..
το ατομο το "ειδικο" που σου εκανε αεροδιαγνωση χωρις να τον δει, επισης εχει μεγαλυτερο προβλημα απο εκεινον...
θεωρεις οτι οι αλλοι πρεπει να σκεφτονται η να λειτουργουν οπως εσυ.
ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ το πολυ αρχικο σταδιο περασε, ΕΣΥ ηθελες πλεον μια σχεση μαζι του.
για εκεινον προφανως ηταν αλλιως τα πραγματα και με 2-3 συναντησεις που ειχατε σαν "ζευγαρι" η ο,τι τελοσπαντων, αλλαξε γνωμη. δν ειναι παρανομο. απλα δεν του ταιριαξε η ιστορια (υπαρχει παντα η περιπτωση να ηθελε απλα 2 πηδηματα ακομα, αλλα το εξεταζω αν τυχον ηθελε πραγματι να ξεκινησει κατι)
δεν υπαρχει "επρεπε" στις ερωτικες σχεσεις. υπαρχουν "θελω" του ενος και του αλλου. δεν το ζησατε οπως ηθελες εσυ λοιπον, οχι οπως "επρεπε". εκεινος εζησε οτι ηθελε απο αυτο και πηγε παρακατω. πηγαινε κι εσυ παρακατω κι ας μην εζησες αυτο που ηθελες.
δεν μπορεις να τον υποχρεωσεις!
στις αισθησεις και στα συναισθηματα, δεν υπαρχουν επιχειρηματα.
εσυ θες ντε και καλα να εκλογικευσεις αυτα που ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ εκεινος, ενω εσυ τα αισθανοσουν. δεν υπαρχουν επιχειρηματα. το οτι εκεινος δεν αισθανοταν παραπανω και ηθελε κατι παραπανω στεκεται απο μονο του. ειναι σα να μου λες να σου δωσω επιχειρημα γιατι δεν μου αρεσουν τα κουκια, διαφορετικα να τα φαω και να σκασω! απλα δεν μου αρεσουν! λογαριασμο πρεπει να δωσω αν κατι δεν μ αρεσει?
για το περιβοητο "ξενερωμα" δυο τινα μπορει να συμβαινουν.
η σε δουλεψε εξ αρχης, ηθελε απλα μια κατακτηση και με 2-3 πηδηματα θα εφευγε ετσι κι αλλιως, η πραγματικα ειχε σκοπο να ξεκινησει ακτι παραπανω απο πηδηματα μαζι σου αλλα ηδη στις 2-3 συναντησεις αλλαξε γνωμη γιατι δεν τσουλουσε το πραγμα ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.
κανεις δεν πηρε προσωπικα οσα λες. εσυ αρνεισαι να δεις τις απλες εξηγησεις γιατι εχεις κατι συγκεκριμενο στο μυαλο σου που ειναι το μονο που σε ανακουφιζει
02-10-2014, 22:14 #71
καλε...βαλε στοιχημα και κανα φραγκο μη το τσιγκουνευεις.
αμα ειχα κατι αλλο αναμεσα στα ποδια μου θα κρατουσα αυτα και οχι αυτη τη φραση.
μα ακομα και στο τελος του θεματος παλι εμφανιζεσαι πραγματικα το να απαλλαγει καποιος απο εσενα ειναι δυσκολο παω σε οτι στοιχημα θες. (ευκολα συμπερασμα εσυ ευκολα κι εγω να δεις ποσο ωραιο ειναι)
επισης δεν εχεις πειθω και προτιμας την επιθεση απο τη συζητηση. μπραβο συνεχισε ετσι και θα πεισεις πολυ κοσμο. επισης εισαι μαγος και ξερεις τι περνα ο αλλος και καταλαβαινεις και τον χαρακτηρα του μεσα απο μια οθονη. σουπερ.
02-10-2014, 22:20 #72
02-10-2014, 22:21 #73
συνεχιζεις να με βγαζεις οτι γουσταρα μονο εγω οταν στην ουσια φαινοταν το αντιθετο. με κουραζεις υπερβολικα πραγματικα.
γραφεις το εξης "αν ξενερωσες γιατι δεν εφυγες κι εσυ οπως εκεινος να τελειωνετε???¨ εφυγα στην αρχη ΄και εφυγα πρωτη...μετα ξαναγυρισα, μου αρεσε το παθος, αφησα στην ακρη την λογικη και ειπα να ρισκαρω να δω που θα βγει,δεν ειναι τραγικο αυτο και ουτε με κανει προβληματικη οπως με χαρακτηριζεις, φαινεται καθαρα οτι δεν ειχες διαβασει την ιστορια μου.Ναι μπορει να εφευγα πρωτη γιατι ξενερωσα πρωτη μα εκει ειναι το θεμα;κανω υπομονη γενικα σαν ατομο και ετσι ειπα να κανω κι εδω.
γραφεις επισης "στις αισθησεις και στα συναισθηματα, δεν υπαρχουν επιχειρηματα". οκ λοιπον, οταν κανεις σεξ που σου λεει ο αλλος ειναι τελειο και μετα δεν βρισκεστε για 2 βδομαδες-αρα δεν προλαβε να δει κατι απο εσενα για να ξενερωσει, τοτε εσυ κατσε να νομιζεις οτι ο αλλος απλα του φυγε χωρις λογο και οτι δεν σε χειριστηκε. Μπορει να του φυγε χωρις λογο οκ αλλα και παλι ειναι γελοιο.
επισης εκανα κατι επειδη μου ελεγε ειχε αισθηματα αλλιως δεν θα εδινα δευτερη ευκαιρια, πας να με βγαλεις οτι του ειπα ελα σου εχω ανοιχτα ποδια.
02-10-2014, 22:26 #74
Κοπελια , απλα δεν πειθεις .
02-10-2014, 22:29 #75
πραγματικα , δεν παιζεσαι στην αρνηση...
μιλαμε για την φαση που ζητησες σχεση για να τον ξαναδεις και ειπε "ναι", απ οτι ειπες. αυτη σε προβληματισε απ οτι ειπες.
οπως επισης και το οτι εφυγε μετα απο 2-3 συναντησεις, ενω εσυ ηθελες συνεχεια...
το ειπα απ την αρχη,στο ειπαν αλλοι πεντε και κανεις οτι δεν ακουσες.
ΕΙΠΕ οτι ηταν τελεια. μην βασιζεσαι στο τι ειπε εφοσον εφυγε. οι πραξεις ειναι που μετρανε...
τι ηθελες να σου πει, οτι δεν περασε καλα και φευγει? κανεις δεν θα στο πει αυτο και θα ηταν και γαιδουριά
μια μας λες οτι ειχατε αρχικη φαση και δευτερη ευκαιρια και μια μας λες οτι δεν προλαβε να δει και να συγκρινει.
ειδε τις πρωτες σας συναντησεις, ειδε και τις 2 βδομαδας ταχα-σχεσης και του ηταν αρκετο για να αποφασισει να φυγει.
εσυ εχεις κολλησει οτι επρεπε να ζησει περισσοτερα μαζι σου για να ξενερωσει. εκεινος προφανως ξενερωσε πιο γρηγορα. δεν καταλαβαινω τι ειδους ζυγι ειναι αυτο, πραγματικα..
και επιμενεις οτι εφυγε χωρις λογο...Last edited by Remedy; 02-10-2014 at 22:38. Reason: απαντω σε αυτο που εχω κανει κουοτ.οχι στο αλλαγμενο μηνυμα