Results 16 to 30 of 133
Thread: Δεν μπορώ να πλησιάσω κοπέλες
-
12-10-2014, 00:34 #16
@kerasi
Δεν υπάρχει λόγος να μπούμε σε επιμέρους λεπτομέρειες, αφού μόνο από κοντά μπορεί κάποιος να αποφανθεί. Απλά δεν είμαι ελυστικός, that's all. Και είναι κάτι που αντιλαμβάνομαι τόσο ο ίδιος όσο και από τον περίγυρό μου.
@καθευτης
Στην περίπτωση της φίλης μου, απλώς ενημερώθηκα για το περιστατικό. Στην άλλη περίπτωση μου το είπε ξεκάθαρα. Της άρεσε και ήθελε να το δοκιμάσει. Και πριν καν αλλάξει η εβδομάδα, αφού το "δοκίμασε" καλά, τον χώρισε, επιβεβαιώνοντας ότι επρόκειτο να κάνει λάθος με έναν ωραίο γκόμενο. Σκέψου τώρα, πολλές θα πήγαιναν να κάνουν αυτό το πράγμα αν δεν ήταν ο άλλος όμορφος; Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέριες γιατί το διαδίκτυο είναι κλειστή κοινωνία.
Δεν ξέρω πως να είμαι ελκυστικός, δεν ξέρω πως να αποκτήσω αυτοπεποίθηση. Βλέπω γύρω μου τι γίνεται και αρρωσταίνω με το χάλι μου. Ό,τι μου λείπει το βλέπω παντού!
Σχετικά με το χιούμορ, έξυπνο χιούμορ έχω, δεν Σεφερλίζω. Και θεωρούμαι και επικοινωνιακός. Και ισχυρός χαρακτήρας! Τραγελαφικό!!!
Αλλά στην πραγματικότητα δεν έχω τα ... να προσεγγίσω την άλλη, γιατί πονάει η απόρριψη. Συν φυσικά το ότι δεν ξέρω τι να της πω για να την κερδίσω! Συν ότι μισώ το ότι κάποιοι κερδίζουν μόνο και μόνο με την ωραία φατσούλα τους!!!!!! Με αρρωσταίνει! Μα είναι καταφανές πότε μία κοπέλα είναι θετική σε έναν άντρα και πότε όχι. Και σε εμένα βλέπω το όχι. Και ξέρω ότι πρέπει να ενεργήσω κάπως για να το κάνω ναι. Πάω για την έκπληξη που λέμε και στο ποδόσφαιρο. Όμως κάθε ενδεχόμενη αποτυχία με φυτεύει ακόμα πιο κάτω.
Και από την άλλη, βλέπω και άτομα με αυτοπεποίθηση στην ίδια κατηγορία εμφάνισης με εμένα. Κανένα αποτέλεσμα. Δυστυχώς είναι παγιωμένη η άποψή μου ότι το Α και το Ω είναι η εμφάνιση. Και μάλιστα είμαι πεπεισμένος ότι φράσεις του στυλ μετράει η αυτοπεποίθηση και το χιουμορ και δεν ξέρω τι άλλο, είναι προβολές του πως θέλετε να παρουσιάζετε την κατάσταση.
Ωστόσο, είμαι όπως είμαι εξωτερικά και αυτό δεν αλλάζει. Θεωρώ ότι με τον τρόπο του ένας άντρας μπορεί να τουμπάρει μία γυναίκα, αφού σναισθηματικά είστε ασταθείς. Άρα, απο το να παραπονιέμαι που ο Θεός δεν με έκανε μοντέλο (ἀσχετο, αλλα μόλις θυμήθηκα και 3η περίπτωση κοπέλας που πήγε με κάποιον επειδή ήταν ωραίος. 18άρης. 28άρα αυτή. για αυτή και αν θα στοιχημάτιζα .. τα πάντα), πρέπει να εστιαστώ στο πως να πλησιάζω, ούτως ώστε να ρολάρει η κατάσταση
- 12-10-2014, 00:37 #17
το ξαναπόσταρα! :P
12-10-2014, 00:51 #18
στο ότι η εμφάνιση ανοίγει την πόρτα συμφώνησα μαζί σου εξαρχής... κι εγώ για δυο ωρίτσες τον όμορφο θα προτιμούσα και θα ήταν και το μόνο μου κριτήριο... αλλά για την σχέση και την προσέγγιση γενικότερα δεν παίζει ρόλο... πραγματικά πιστεύω πως μετράει κυρίως το στήσιμο και σκέψου αυτά που σου είπα πριν... τι κάνει αυτό το θεο_ _ _νο με τον χαλβά? αρκετές φορές έχουμε αναρωτηθεί όλοι... για το αντιθέτο από ποτέ έως ελάχιστες... για το πως θα βελτιώσεις την αυτοπέποιθηση σου και το στήσιμο σου δεν έχω ιδέα... και η δικιά μου στα πατώματα σέρνεται και μάλιστα σε όλους τους τομείς, όχι μόνο σε αυτό των σχέσεων...
12-10-2014, 01:20 #19
Μα ξέρεις τι, η χαμηλή αυτοπεποίθησή μου δεν αποκαλύπτεται γιατί δεν εκδηλώνω αυτό ου νιώθω. δεν είναι δηλαδή ότι πάω και λέω, "να, αν δεν έχεις τίποτα καλύτερο, και θέλεις, αν δε σε φέρνω σε δύσκολη θέση, να βγούμε". Απλώς δεν λέω τίποτα. Σαν να μη με ενδιαφέρει η άλλη. Γιατί ξέρω ότι θα τα σκατώσω! Θα το καταλάβαινα αυτό που λες αν προπαθούσα. Όμως δεν προσπαθώ!!!!!!!!
12-10-2014, 01:46 #20
πρώτον αν δεν προσπαθούμε κάτι δεν πρόκειται να το πετυχούμε...δεύτερον οι άνθρωποι που έχουμε χαμηλή αυτοπεποίθηση μπαίνουμε δυσκολότερα στην διαδικασία να προσπαθήσουμε κάτι γιατί πιστεύουμε πως θα αποτύχουμε.. επίσης έχουμε πολλές πιθανοτήτες να παρατήσουμε την προσπαθεια στην μέση, να είναι μειωμένη κοκ.... την αυτοπεποιθήση και την έλλεψη της δεν την εκδηλώνουμε εμείς, αυτή εκδηλώνεται.... είναι ο τρόπος που στήνεται και κινείται ένας άνθρωπος που αλλάζει απο την υπάρξη ή όχι της αυτοπεποίθησης... ο τρόπος που κοιτάει... όλα...
και γι αυτο το λόγο σου λέω κι εγώ πως έχεις έλλειψη αυτοπεποίθησης... γιατί δεν το προσπαθείς καν... η εικόνα του άσχημου που λες είναι η εικόνα που βλέπεις στον καθρέυτη κι όχι αυτή που έχουν δει οι κοπέλες και σ' έχουν απορρίψει... αλλα και πάλι και να σε απερριπταν μπορεί απλά να ήταν επειδή της είχες πλησιάσει σαν χαμένος... λόγο έλλειψης βέβαια αυτοπεποίθησης... επίσης μας χαλάει και τον τρόπο που αντιλαμβάνόμαστε τον εαυτό μας εκτός από τον τρόπο που φερόμαστε. αλλά σου ξαναλέω δεν ξέρω πως μπορείς να αποκτήσεις...
ελπίζω αν κάποιος άλλος την χάσει να την βρω εγώ πριν από σένα (αστειάκι)
12-10-2014, 02:39 #21
Αν κ δν ειμαι καπνιστρια αν μου το ελεγαν παιζει να του πετουσα το τασακι στο κεφαλι :P
καλα ενταξει δε σοβαρολογω, αλλα ειναι λιγο προσβλητικο κ το συγκεκριμενο ειναι αρκετα αναμενομενο το λενε αρκετοι, απλα οχι οταν ειναι να δωσουν τασακι μαλλον.
πιστευω πως μετα η καημενη θα ντρεπεται να γελασει γιατι ειναι σα να της λες ποσο κιτρινα δοντια εχει.
ειναι ομως πολυ περιπλοκο το θεμα σου, ή μαλλον εσυ το κανεις πολυ περιπλοκο.
οχι δν ειναι ολες ιδιες, μαλλον εσυ δε κοιτας στις κοπελες που σου ταιριαζουν. ή μπορει να το βλεπεις πολυ σαν στοχο κ να κομπλαρεις στο τελος.
παρτο πιο χαλαρα, ενιωσα λιγο αγχος με αυτα που εγραψες . πολυς προγραμματισμος για ενα ραντεβου ή για μια ατακα (για το κοτσο λεω).
12-10-2014, 12:30 #22
συμφωνω αυτα τα πραγματα γινονται αυθορμητα. επισης θελω να ρωτησω γιατι να τις πλησιασεις εσυ οταν μπορουν να σε πλησιασουν αυτες ? ισοτητα δεν θελουν ? οποια ενδιαφερεται ας κανει αυτη το πρωτο βημα. αδικα αγχωνεσαι τοσο.
12-10-2014, 16:28 #23
Μου φαινεται οτι το προβλημα σου ειναι οτι εισαι πολυ ''καλο παιδι'' τελικα.Αυτο ή δεν εισαι τοσο επικοινωνιακος οσο νομιζεις.
+oτι πιθανον στοχευεις εξω απο τα κυβικα σου,και βγαινει και στη συμπεριφορα σου αυτο.
12-10-2014, 16:35 #24
Τι να σου πω, μία φορά το δοκίμασα και έπιασε. Εκτός μετά αν με βλαστημούσε όλο το υπόλοιπο απόγευμα :p Καλού κακού να μου πεις που συχνάζεις να το αποφεύγω :p
γιατι να τις πλησιασεις εσυ οταν μπορουν να σε πλησιασουν αυτες?
αδικα αγχωνεσαι τοσο
12-10-2014, 16:44 #25
βαριεμαι να διαβασω ολα τα κατεβατα αλλα θα σου πω τι πιστευω το μυστικο για να ελξεις καπιον ειναι να σου μιαζει απλα
το μονο που εχεις να κανεις ειναι να ξερεις πως να παρουσιαζεις τον εαυτο σου με τετιο τροπο που να ειναι ορατο μονο στους ομιους σου οτι εχεις καπια κοινα χαρακτηριστικα με αυτους.
δεν ειναι καθολου ευκολο ουτε ευκολονοητο....
η ελξη καπιες φορες ειναι κ υποσινηδιτη....
12-10-2014, 16:54 #26
12-10-2014, 17:16 #27
Δεν συμφωνώ. Θέλουν να πιστεύουν ότι μαζί τους θα είναι αλλιώς.
Ξέρω καλά τι εννοείς. Το έχω εφαρμόσει, τυχαία βέβαια, μετά έμαθα τη θεωρία, και δούλεψε. Πέρα από αυτό, που ήδη το εφαρμόζω, δεν μπορώ να κάνω το επόμενο βήμα. Δηλαδή, βγήκαμε, ξαναβγήκαμε και στοπ!! Κατάλαβες;
12-10-2014, 17:23 #28
Kοιταξε,εγω πιστευω οτι μια γυναικα που οντως θελει σχεση,ψαχνει και τον καταλληλο ανθρωπο.Αν κοιταει αντρες σαν αυτους που λες,ή ψεμματα λεει στον εαυτο της,ή ειναι πολυ ανωριμη αν νομιζει οτι μπορει να τους αλλαξει,αρα δυσκολα θα κανες χωριο μαζι της.
Απο την αλλη,αν ειναι δυσκολο να κανεις εναν αντρα απο ''πηδηκουλα'' ''σχεσακια'',αλλο τοσο δυσκολο ειναι να κανεις μια γυναικα που εχει την παραπανω νοοτροπια,να καταλαβει οτι αν θες σχεση,πρεπει να βρεις αντρα που θελει και εκεινος σχεση.
Ισως κανεις το λαθος και κοιτας εντυπωσιακες κοπελες,που ομως δεν ειναι για σενα,δλδ ζητατε διαφορετικα πραγματα.
Ξέρω καλά τι εννοείς. Το έχω εφαρμόσει, τυχαία βέβαια, μετά έμαθα τη θεωρία, και δούλεψε. Πέρα από αυτό, που ήδη το εφαρμόζω, δεν μπορώ να κάνω το επόμενο βήμα. Δηλαδή, βγήκαμε, ξαναβγήκαμε και στοπ!! Κατάλαβες;
12-10-2014, 17:25 #29
πχ επιδη μιλαγα συνεχεια σε πολυ δυσκολους ανθρωπους ανακαλυψα οτι υπαρχουν μαγικες λεξεις που προσδιοριζαν τον εαυτο μου που καθε φορα που τις ελεγα τους παροτρεινα να μου μιλησουν η εξηγιση ειναι απλη πιστευω γιατι απλα αυτες οι λεξεις μου αρεσαν κ μενα.
μπορει να μη σου τεριαζε η συγκεκριμενη η να μη το καταλαβε οτι εισουν ο καταληλος η μπορει απλα να μην ηταν αρκετα αποφασισμενη
12-10-2014, 19:21 #30
- In this old house where every door is open
Oποιος φοβαται να φαει χυλοπιτα δεν τρωει ουτε πιτα. Εισαι παραδειγμα. Μπορεις λοιπον με το φοβο της χυλοπιτας να συνεχισεις να μενεις νηστικος.
Επισης, ειτε πιστευεις οτι μπορεις, ειτε οτι δε μπορεις να αποκτησεις σχεση λογω της εμφανισης σου, εχεις δικιο. Και το λεω αυτο γιατι ειπες οτι και οταν εχεις λαβει μηνυματα ερωτικα απο κοπελες και τα εχεις ερμηνευσει σωστα παλι κανεις την κοτα.