Δεν μπορώ να πλησιάσω κοπέλες - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 133
    Banned
    σορρυ που αργησα να ξαναπαντησω αλλα επρεπε να ζεστανω βραδυνο, γιατι καμια μαμακα δε προκειται να μου το προσφερει ετοιμο οπως συμβαινει με εσας.

Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Εγω ΚΕΝΟ κατηγορω και τα δυο φυλα εξισου..Η ισοτητα ειναι μεγαλη μουφα τελικα,ειδικα αν ψαξουμε ποτε βγηκε και γιατι βγηκε θα καταληξουμε στην γνωστη οικογενεια Ροκφελερ.
    Ο ανδρας και η γυναικα εχουν διαφορετικο ρολο στην κοινωνια αυτο δεν ειναι κατι κακο , απλα επειδη παντα υπηρχε μια Ταλιμπανιστικη διαθεση προς την γυναικα ανεβηκε και ο φεμινισμος κατακορυφα ο οποιος τελικα δεν ξερω αν ωφελησε πουθενα..οφ τοπικ κουβεντα τωρα.
    συμφωνω. αλλα ταλιμπανιστικη διαθεση δεν υπαρχει και τοσο στις πολιτισμενες χωρες. εκει ο ρολος της γυναικας ηταν (και υποτιθεται ειναι μαζι με την εργασια) να ειναι πιστη, υπακουη, στο σπιτι, οικιακα, να κανει παιδια, να τα φροντιζει. ακομα κι αν χωρισει παιρνει διατροφη απο τον αντρα της και μπορει να ξαναφτιαξει τη ζωη της. δεν σας αρεσε, μαλλον προτιματε ο αντρας να χασει τη θεση του, και στο τελος να μη κανετε κι ολας οχι μονο παιδια αλλα ουτε σεξ! αυτο ωφελει στη μειωση του πληθυσμου (που ειχε προτεινει ο Κισινγκερ) και τελικα να γινουμε σαν τη ταινια Children of Men.

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    εγω εδω ειμαι το θηραμα. περιμενω τον θηρευτη μου με τα @@!

εσυ απο την αλλη τοσα χρονια παραπονιεσαι για την αλλαγη των ρολων, και τωρα ξαφνικα σαρεσει αν σε κυνηγανε. μην αντιφασκεις παιδι μου! εκτος αν απλα αλλαξες γνωμη!

Εγω και η μαμα μου και ο γατος μου σου στελνουμε τα φιλια μας γιατι σε παμε :)
    proof or didn't happen. δε ξερω που ακριβως αναφερεσαι. εχουν περασει κι ολας τα χρονια, δεν ειμαι ιδιος με το 2012. μπορω κι εγω να βρω προσφατο μηνυμα σου παντως, που εβριζε αυτους που στη πεφτουν εκει που μενεις. αλλα αυτοι μαλλον δε μετραν για θηρευτες ε ? μετραν μονο οσοι εγκρινεις τα @@ τους πρωτα.

Quote Originally Posted by the only peace I can find View Post
    Αυτό ακριβώς, λένε ψέμματα στον εαυτό τους. Όμως τα ψέμματα αυτά τα λένε όταν πρόκειται να ενδώσουν σε κούκλους. Αυτό αποτελεί για μένα παρεμποδιστικό παράγοντα, αφού κούκλος δεν είμαι και άρα θα πρέπει να κερδίσω την όποια κοπέλα -που όχι, δεν έψαχνα ποτέ κουκλάρα- πρέπει να την κερδίσω αλλιώς.
    Οχι ολες,ουτε καν οι περισσοτερες,απλως μαλλον εσυ προσεχεις ή τυχαινεις περισσοτερο σε αυτες.30 εισαι οχι 18,μπορεις να βρεις γυναικες κοντα στην ηλικια σου,που τα εχουν ξεπερασει αυτα,και οταν θελουν αντρα για σχεση,ψαχνουν αντρα για σχεση,οχι καζανοβα.

Δείτε τώρα πως αντιλαμβάνομαι το όλο "παιχνίδι". Σε μία παρέα, μπορώ να κάνω τη διαφορά και με συμπαθούν και ίσως αν προτείνω να βγούμε έξω με κάποια κοπέλα. Όμως βγαίνουμε σε πλαίσιο φιλικό γιατί (όπως το αντιλαμβάνομαι πάντα) δεν είμαι ερκετά ελκυστικός για να με θέλει η άλλη για γκόμενο και να βγει με τέτοιο σκοπό. Εγώ λοιπόν μη έχοντας αυτό το μαξιλαράκι της εμφάνισης, έχω (αν έχω) μία και μοναδική ευκαιρία.
    Το παιρνεις απο την αρχη λαθος.Για να δεχθηκε να βγει μαζι σου,σημαινει οτι κατι καλο ειδε σε σενα που την τραβηξε.Καμια γυναικα δε θα βγει απλως φιλικα με εναν αντρα,εκτος και αν ειναι ηδη φιλοι καιρο.
    Το πιθανοτερο ειναι οτι απλως απογοητευονται που δεν κανεις εσυ κινηση,και τελειωνει εκει.Αντικειμενικο προβλημα δεν υπαρχει.

και θελετε μετα να λεγεστε και αντρες!! αλλα δε φταιτε εσεις, γυναικες φταινε! ΟΙ μαμαδες σας που οπως λεει μια φιλη σας εχουν κοψει τα @@ και τα εχουν πανω στη βιβλιοθηκη για antistress balls!
    Οι αντρες θα ηθελαν οι γυναικες να κανουν την πρωτη κινηση,γιατι τον ιδιο λογο που θελετε και σεις να κανουν το ιδιο οι αντρες:μας (σας) βγαζει απο τη δυσκολη θεση να σπασουμε εμεις (εσεις) τον παγο.
    Αυτη ειναι η ουσια,τα αλλα περι ρολων τα βρισκω στερεοτυπικα.Δεν ευνουχιζεται ο αντρας που του τα ''ριχνει'' μια γυναικα,ουτε γινεται μια γυναικα μπετατζης (ή ******* οπως συχνοτερα λεγεται) επειδη ριχτηκε σε εναν αντρα.
    Το τι συνιστα ρολο του καθε φυλου ειναι τελειως σχετικο αναλογα με τη χωρα και την εποχη.

Senior Member
    Πω πω , μπερδεμα !! πολυ φασαρια για το τιποτα ! τι πιο απλο απο το να πλησιασεις μια κοπελα . Ουτε κουκλος χρειαζεται να εισαι , ουτε να εισαι σουπερ ατακαδορος , ουτε σουπερ ανετος . Ο εαυτος να εισαι , αρκει βεβαια ο εαυτος σου να διαθετει αρκετη αυτοπεποιθηση , που μικρη σχεση εχει με την εμφανιση σου , τωρα το πως μπορεις να αποκτησεις αυτοπεποιθηση δεν το ξερω . Οι γυναικες δεν κοιτανε τοσο εμφανιση , οσο προσωπικοτητα , να μην εισαι και Κουασιμοδος βεβαια . Ο ρολος του κυνηγου ανηκει στον αντρα . Παντα θα το εκτιμησει αυτο μια γυναικα .
    Τα προβληματα ξεκινανε οταν το πλησιασμα γινει σχεση . Αμα ξεκινανε απο το πλησιασμα , αστα να πανε .
    Ο θεματοθετης κανει καποιο σοβαρο λαθος και τρωει τα μουτρα του , δεν φταιει σε καμμια περιπτωση η εμφανιση του , εχει καταδικασει τον εαυτο του ανευ λογου και αιτιας , αλλα δεν μπορει κανεις να καταλαβει τι λαθος κανει , αν δεν τον δει εν δρασει . Τσαμπα κουβεντα λοιπον .

Banned
    Προφανώς και κάτι κάνω λάθος. Τι όμως; Έχω ζητήσει βοήθεια από φίλους και φίλες. Ιδέες πολλές, δύναμη όμως καμία.

δεν ξέρω βρε συ νομίζω τελικά κι εγώ πως το παίρνεις εξ αρχής λάθος... καταρχάς αν μιλάμε για σχέση και όχι απλά για σεξ... κάνεις με κάποιον που συμπαθείς και όχι με κάποιον που είναι όμορφος... ο συμπαθητικός θα έχει και 2η και 3η ευκαιρία... σχέση δεν κάνεις με το που βγαίνεις με μια κοπέλα, θα βγεις και θα ξαναβγεις... θα γνωριστείτε... θα της πιάσεις το χέρι, το πόδι, τα μαλλιά... έτσι γίνονται οι σχέσεις... αυτά που γίνονται από το πρώτο ραντεβού είναι σεξ... και δεν καταλαβαίνω γιατί να αγχώνεσαι τόσο... για να υπάρξει 2ο ραντεβού η μόνη προυπόθεση είναι να έχεις περάσει καλά στο 1ο... εσύ τελικά σεξ θες ή σχέση?
    επίσης υπάρχει μία κινέζικη παροιμία που λέει "είτε πιστεύεις πως θα γίνει το Α είτε το Β, αυτό θα γίνει" σοφή παροιμία

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by KENO View Post

proof or didn't happen. δε ξερω που ακριβως αναφερεσαι. εχουν περασει κι ολας τα χρονια, δεν ειμαι ιδιος με το 2012. μπορω κι εγω να βρω προσφατο μηνυμα σου παντως, που εβριζε αυτους που στη πεφτουν εκει που μενεις. αλλα αυτοι μαλλον δε μετραν για θηρευτες ε ? μετραν μονο οσοι εγκρινεις τα @@ τους πρωτα.

αμ τι, @ στο σακι θα παρουμε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by the only peace I can find View Post
    Προφανώς και κάτι κάνω λάθος. Τι όμως; Έχω ζητήσει βοήθεια από φίλους και φίλες. Ιδέες πολλές, δύναμη όμως καμία.

Θελω πραματικα να σε βοηθησω , επιμενω οτι δεν εχει σχεση η εμφανιση σου , ξεκολλα απο αυτο . Ας παρω μερικα υποθετικα χαρακτηριστικα .
    Δεν εισαι επικοινιωνιακος , ασχετα με το τι νομιζεις .
    Δεν εισαι ιδαιτερα ανετος , μην βλεπεις την καθε κοπελα ως υποψηφια ' κοπελα σου ' , αλλα ως φιλη απλη .
    Ισως μιλας περισσοτερο απο οσο πρεπει , να ακους περισσοτερο .
    Τα αστειακια καλα ειναι , αλλα μπορει να το παρακανεις .
    Υπαρχουν πολλες περιπτωσεις , οι φιλες και οι φιλοι σου που σε ξερουν καλα , μπορουν να σε βοηθησουν , να εντοπισουν τι κανεις λαθος , ποια ειναι η γνωμη τους , ιδιως των γυναικων ? Αγγελος .

αμ τι, @ στο σακι θα παρουμε?
    Αρα δεν ειναι τοσο θεμα οτι δεν στην πεφτουν οι αντρες,αλλα οτι δεν στην πεφτουν οι αντρες που γουσταρεις :p

Senior Member
    In this old house where every door is open
    καλα ας μη μιλαμε για μενα στο θεμα του ανθρωπου!! :)

Άλλο πραγμα ειμαι ηλιθιος και αλλο πραγμα παιζω τον ηλιθιο.
    1. Πες πες πες στο τέλος κάτι θα μείνει
    2. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα

Senior Member
    καλα ας μη μιλαμε για μενα στο θεμα του ανθρωπου!! :)

Α , ρε Λιλιουμ , παντα διακριτικη !!! οσο και να θες να κανεις το ' κακο ' κοριτσι , δεν πειθεις . Θα τον βρεις τον ανθρωπο σου , μικρη εισαι , βεβαια εχω καταλαβει οτι μενεις εκτος Αθηνων , σε μικρη πολη , δεν θελω να ειμαι αδιακριτος και να ρωτησω ποια ( σιγα μην πεις ! ) , αλλα αν ειναι πρωτευουσα νομου , no problem , εχω περασει αρκετο χρονο στην Λαμια , στον κολλητο μου , και ανετα βρισκεις κοπελα ( και αντρα ) .

Senior Member
    φιλε μου μην κολλας πουθενα θα φας καμποσες χυλοπιτες,και μετα θα πηγαινεις χαλαρα ... δεν θα νιωθεις τιποτα,θελει δεν θελει καλως..γιατι αυτο? γιατι θα καταλαβεις οτι αν σου πει οχι αυτη η κραταει αρνητικη εντελως σταση πας στην επομενη και ισως να ειναι πιο θετικη κλπ...... εκει που κομπλαρω εγω ειναι την γνωριζω στο επομενο βημα τα καταστρεφω πολλες φορες

Banned
    Καλησπέρα, πιστεύω το βράδυ θα πρόλάβω να απαντήσω. Σας ευχαριστώ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Εγω ΚΕΝΟ κατηγορω και τα δυο φυλα εξισου..Η ισοτητα ειναι μεγαλη μουφα τελικα,ειδικα αν ψαξουμε ποτε βγηκε και γιατι βγηκε θα καταληξουμε στην γνωστη οικογενεια Ροκφελερ.
    Ο ανδρας και η γυναικα εχουν διαφορετικο ρολο στην κοινωνια αυτο δεν ειναι κατι κακο , απλα επειδη παντα υπηρχε μια Ταλιμπανιστικη διαθεση προς την γυναικα ανεβηκε και ο φεμινισμος κατακορυφα ο οποιος τελικα δεν ξερω αν ωφελησε πουθενα..οφ τοπικ κουβεντα τωρα.
    οι ροκφελερς κυριε/α μνηνονιο δεν εκαναν τιποτε αλλο με το να επιταχυνουν τα πραματα . η ισοτητα ειναι κατι το φυσικο τωρα αλλο αν αναπτυχθηκε λαθος .
    εξυπνοι τυποι αυτοι οι ροκς ειδικα ο δαβιδ .

Banned
    Ενας να γραψει σωστα το νικ μου..Παραπονο το εχω!!Μεγαλη κουβεντα που δεν αφορα το παρον θεμα..

(Το κυρια με σκοτωσε..)

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast