Απαγορευμένος έρωτας με ιερέα... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 120
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Griego View Post
    χαχααχαχααχαχαχαχαχαχα Μπαχάμες Μπραχάμες... καλό...
    Μυσπ ίσως να χεις δίκιο αλλά στη παρούσα φάση... δεν μπορώ να το ελέγξω... Ακόμη πάντως δε παραμιλάω... χαχαχαχαχαχα
    Οπωσδηποτε ειναι δυσκολο γιατι προκεται για πολυ δυνατο συναισθημα παντως σιγουρα μπορεις να τα καταφερεις,μην ξαναδεις αυτον τον ανθρωπο αφαιρεσου με αλλα πραγματα με τον καιρο θα περασει αφοσιωσου στους δικους σου ανθρωπους κ σε ο,τι δραστηριοτητα θελεις

Quote Originally Posted by mama View Post
    και λυπάμαι που θα συνεχίσω να σε στεναχωρώ, αλλά αντίθετα με ο,τι σου έχουν πει, με ακριβώς αυτόν τον προσανατολισμό γεννήθηκε...
    και δεν "φταίει" φυσικά... φταις μόνο όταν έχεις πέσει σε παράπτωμα...

mama, όταν λέω προσανατολισμό εννοώ πως αν δε δοκιμάσεις κάτι δεν ξέρεις αν θα σ' αρεσει! Έτσι, κάποιος (τον οποίο πριν ονόμασα επιτήδειο) βρέθηκε, κατά πασα πιθανότητα όταν ο σημερινός γκέι ήταν σε αθώα ή εφηβική ηλικία, να του χώσει το 'εργαλείο' στον πωπό. Ο νέος αυτός δοκίμασε δλδ και του άρεσε, κι ετσι εγινε κομμάτι της ζωης του. Ο επιτηδειος εκμεταλλεύτηκε την αθωότητα του νεαρού και σημερα τον χλευαζει.
    Βεβαια υπάρχουν και τα αγοράκια, μικρονταήδες με σύγχρονη άποψη για το καθε τις, που ενσυνειδητα δοκιμάζουν για να βιώσουν κι αυτην εμπερια ζωής. Εδώ δεν μιλάω για ύπαρξη επιτηδειότητας.
    Επακριβώς για το αν φερει κανεις με τη γεννηση του τον προσανατολισμό αυτό η επιστήμη ξέρει καλύτερα από εμένα. Εγώ τη γνωμη μου απλά λέω χωρίς να είμαι ή να παριστάνω τον ειδικό.

μυσπ, έδωσες την καλύτερη συμβουλή στο φίλο μας!
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    mama, όταν λέω προσανατολισμό εννοώ πως αν δε δοκιμάσεις κάτι δεν ξέρεις αν θα σ' αρεσει! Έτσι, κάποιος (τον οποίο πριν ονόμασα επιτήδειο) βρέθηκε, κατά πασα πιθανότητα όταν ο σημερινός γκέι ήταν σε αθώα ή εφηβική ηλικία, να του χώσει το 'εργαλείο' στον πωπό. Ο νέος αυτός δοκίμασε δλδ και του άρεσε, κι ετσι εγινε κομμάτι της ζωης του. Ο επιτηδειος εκμεταλλεύτηκε την αθωότητα του νεαρού και σημερα τον χλευαζει.
    Βεβαια υπάρχουν και τα αγοράκια, μικρονταήδες με σύγχρονη άποψη για το καθε τις, που ενσυνειδητα δοκιμάζουν για να βιώσουν κι αυτην εμπερια ζωής. Εδώ δεν μιλάω για ύπαρξη επιτηδειότητας.
    Επακριβώς για το αν φερει κανεις με τη γεννηση του τον προσανατολισμό αυτό η επιστήμη ξέρει καλύτερα από εμένα. Εγώ τη γνωμη μου απλά λέω χωρίς να είμαι ή να παριστάνω τον ειδικό.

μυσπ, έδωσες την καλύτερη συμβουλή στο φίλο μας!
    Ιωάννη, συγνώμη, αλλά δίνεις εντελώς εκχυδαϊσμένη περιγραφή... και τι θα πει να δοκιμάσει αν του αρέσει? δεν μιλάμε για φαγητό... ο σεξουαλικός προσανατολισμός είναι έμφυτος... ακόμα κι αν δεν είχε βρεθεί ο "επιτήδειος με το εργαλείο" το σίγουρο είναι πως δεν θα του άρεσαν ποτέ οι γυναίκες... και έτσι θα άρχιζε να ψάχνεται μόνος του, ακόμα και σε μεγαλύτερη ηλικία...
    σταματώ όμως εδώ γιατί έχω ξεφύγει λίγο από το θέμα...

Member
    Μυσπ σωστό αυτό που λες... αλλά πως ελέγχεται γαμώτο;;; χαχαχαχαχα

Member
    Ioannis φίλε μου... έχεις και δεν έχεις δίκιο... Δεν είναι τόσο απλό όπως το θέτεις...
    Δε μιλάμε βέβαια για περίπτωση βιασμού που οκ... εκεί πάει αλλού... ούτε τόσο το σεξ... δε λέμε άντε να τουτ σήμερα... είναι πως το νιώθεις... συναίσθημα πχ...

Senior Member
    Μόνο εγώ πρόσεξα πως λές πως έχεις σχέση; Καλά πως μπορείς και του μιλάς ενώ κάθεσαι και σκέφτεσαι τέτοια πράγματα; Για κάτι τέτοια δεν γουστάρω τους περισσότερους gay. Δεν μπορούν να αποδεχτούν την ομοφυλοφιλία τους και προσπαθούν είτε να εξαπατήσουν τον άλλο είτε να κυνηγήσουν το απαγορευμένο για εμπειρία... Κύριε ελέησον!
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Γάτος View Post
    Μόνο εγώ πρόσεξα πως λές πως έχεις σχέση; Καλά πως μπορείς και του μιλάς ενώ κάθεσαι και σκέφτεσαι τέτοια πράγματα; Για κάτι τέτοια δεν γουστάρω τους περισσότερους gay. Δεν μπορούν να αποδεχτούν την ομοφυλοφιλία τους και προσπαθούν είτε να εξαπατήσουν τον άλλο είτε να κυνηγήσουν το απαγορευμένο για εμπειρία... Κύριε ελέησον!
    Γάτε, να υποθέσω ότι δεν έχεις γνωρίσει ετεροφυλόφιλα ζευγάρια που "ξενοκοιτάζουν" ή ερωτεύονται τρίτους?

καλέ κι ευγενικέ Griego, έχω την αίσθηση ότι σε υποστηρίζω περισσότερο απ' όσο υποστηρίζεις εσύ τον εαυτό σου και τις επιλογές σου και γι αυτό θα σταματήσω να το κάνω άλλο... καλή τύχη :)

Senior Member
    Έχω γνωρίσει αλλά επειδή είμαι ομοφυλόφιλος κι εγώ, ο κανόνας στους ομοφυλόφιλους είναι οι άντρες να κερατώνουν τις σχέσεις τους. Και λυπάμαι πολύ που μερικοί από εδώ τον συμβουλεύουν να προχωρήσει και δεν τον συμβουλεύουν να χωρίσει!
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Γάτος View Post
    Έχω γνωρίσει αλλά επειδή είμαι ομοφυλόφιλος κι εγώ, ο κανόνας στους ομοφυλόφιλους είναι οι άντρες να κερατώνουν τις σχέσεις τους. Και λυπάμαι πολύ που μερικοί από εδώ τον συμβουλεύουν να προχωρήσει και δεν τον συμβουλεύουν να χωρίσει!
    εντάξει, γάτε, τη γνώμη του λέει ο καθένας (ίσως)... εγώ πάντως επιμένω ότι η μοίρα μερικών ερώτων είναι να μένουν "ανεπίδοτοι" (χωρίς αυτό να τους υποτιμά)

Member
    Συγνώμη συγνώμη συγνώμη... λάθος δικό μου... ήθελα να γράψω βγήκα από μία σχέση..

Member
    Αγαπητή mama το ότι με στηρίζεις το εκτιμώ όσο δε φαντάζεσαι... απλά και στους έχοντες αντίθετης άποψης πρέπει να κρατάω τα τυπικά για να μη γίνει η σελίδα μύλος... Δε φαντάζεσαι όμως πόσο καλό μου κάνεις!

Senior Member
    .......είδα έναν ιερέα του ναού... που αμέσως μ'έκανε κι ένιωσα ''κάπως'' δε ξέρω... παρ'ότι είμαι ομοφυλόφιλος και σε σχέση μάλιστα... άθελα μου για να μη πω τον ερωτεύτηκα, έφαγα ένα κόλλημα (να το πω στη καθομιλουμένη) μίλησα μαζί του, ΔΕ ΤΟΛΜΗΣΑ βέβαια να του πω κάτι τέτοιο, μου δωσε την αίσθηση ότι ενδιαφέρεται κι αυτός... τουλάχιστον αυτή την εντύπωση είχα...
    Είπα στον εαυτό μου οκ... ξεκόλλα θα σου περάσει κτλ κτλ κτλ... αλλά κάθε μέρα σκεφτόμουν τον ιερέα... δε θα το λεγα τόσο ''σεξουαλική σκέψη'' αλλά ερωτική......
    Συγνώμη συγνώμη συγνώμη... λάθος δικό μου... ήθελα να γράψω βγήκα από μία σχέση..
    ηθελες να γραψεις οτι βγηκες απο μια σχεση και εγραψες "και σε σχεση μαλιστα"....
    η μας δουλευεις εφ ολης της υλης, η μας δουλευεις για το θεμα της "σχεσης-μαλιστα", για να γινεις αρεστος...
    δικαιωμα σου να εχεις 100 σχεσεις οτι ειδους θελεις. το δουλεμα με ενοχλει..

...ιωάννη, θέλω να ακολουθήσει τη συμβουλή σου ο γκριεγκο, να πάει να μιλήσει στον παπά, να τα φτιάξουν στο τέλος και μετά να σε δω τι θα γράφεις :ΡΡΡ

τις απόψεις σου περί γκέι κλπ, κάνω πως δεν τις διάβασα.

Member
    και σε τελειωμένη σχέση μάλιστα... αυτό δεν έγραψα... οκ φίλε σταύρωσε με που ξέχασα μια λέξη και βγήκε λάθος νόημα... αν εσύ το χεις για δούλεμα οκ...

Member
    αγαπητή remedy δυστυχώς δεν είμαι τόσο προσεκτικός όσο εσύ για να μη κάνω λάθος... συγνώμη...

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast