Ελεύθερη σχέση. Ελπίζω να γίνει κάτι περισσότερο ενώ εκείνος ζητάει να κάνουμε τρίο.. - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 99
    Senior Member
    Quote Originally Posted by maraki18 View Post
    Α,να σε ρωτησω!!...Αμα του ζητουσες αντι για γυναικα να κανεται τριο μ εναν αντρα που ηθελες εσυ?
    Τι νομιζεις οτι θα λεγε?Θα ηθελε?...Πως θα του φαινοταν?
    χαχα... καλύτερα να μην του το ζητήσει γιατί μπορεί να της πει εντάξει, θα σου κάνω το χατήρι και μετά θα κάνεις κι εσύ το δικό μου...
    (όταν χρησιμοποιείς τα "όπλα" του άλλου, στο τέλος γίνεσαι ο "άλλος")

Senior Member
    και ξαναγυρίζοντας στον τίτλο του θέματος, τον τροποποιούμε κάπως έτσι "... ελπίζω να γίνει κάτι περισσότερο ενώ εκείνος ζητάει να γίνουμε κάπως περισσότεροι..."

(συγνώμη για το χιούμορ, δεν θέλω να υποβαθμίσω το πρόβλημα, ελπίζω αυτό να φαίνεται και από τις προηγούμενες τοποθετήσεις μου)

Banned
    συγνώμη για το χιούμορ,
    δεν υπαρχει συγνωμη για το χιουμορ εχοντας επαφες με ατομα που ειχαν προδιαθεση να τα βλεπουν ολα μαυρα αν δεν εκανα χιουμορ στο επομενο σταδιο θα ηταν να παμε επισκεψη σε κανενα μνημοσυνο να ψαλουμε παρεα με τον πατερ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Βρε συ αχινέ, νομίζω ότι θέλεις να παραμυθιαστείς!
    Ναι, θέλει να τα ζήσει όοολα μαζί σου (αλλά μόνο σεξουαλικά!) αλλά μήπως γιατί σε θεωρεί πιο πρόθυμη από άλλες; Έχε υπ' όψιν ότι κάποιες θα την κοπανούσαν αμέσως αν άκουγαν κάτι τέτοιο. Γιατί θεωρείς τόσο εύκολο το να πάει να βρει δυο άλλες να το κάνει χωρίς να πληρώσει; Σιγά μην περιμένουν στην ουρά γυναίκες για παρτούζα!
    Δεν ξέρω, στην ηλικία που είσαι θεωρώ ότι θα έπρεπε να είσαι πιο ψιλιασμένη. Μάλλον δεν είχες αρκετές εμπειρίες ή είσαι λίγο αγαθή από τη φύση σου.

Αν ήθελες κι εσύ συνειδητοποιημένα μόνο σεξ, τότε δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Αλλά το να περιμένεις ότι ξαφνικά θα αλλάξει γνώμη και θα σε δει αλλιώς είναι μάλλον ουτοπικό.
    Και μην τρελαίνεσαι, πιθανόν να είχες το καλύτερο σεξ στη ζωή σου μαζί του και όλο αυτό να σ' έχει συνεπάρει. Δε σημαίνει ότι απαραίτητα είσαι ερωτευμένη μαζί του.
    Αυτός πάντως σίγουρα δεν είναι. Αλλιώς δεν θα του έφτανε μόνο να κάνετε σεξ, θα ήθελε περισσότερα. Και κάποιος που δεν είναι από την αρχή μηδαμινές πιθανότητες υπάρχουν να ερωτευτεί στη πορεία.
    Μη βασανίζεσαι λοιπόν, αν δεν μπορείς να απολαύσεις μόνο αυτό που έχετε και να μην έχεις άλλες προσδοκίες, καλύτερα να την κάνεις.
    Άσε που πιστεύω, ότι πιο πολύ είναι ο εγωισμός "γιατί να μη θέλει κάτι περισσότερο μαζί μου, τι μου λείπει;" παρά ότι βρήκες τον άνθρωπό σου.
    Και κάτι στο οποίο έχω καταλήξει: Ποτέ μην πιστεύεις αυτά που σου λέει ένας άντρας πριν το σεξ και μια γυναίκα μετά το σεξ! Δεν μιλάει ούτε το μυαλό, ούτε η καρδιά αλλά οι ορμόνες.
    Quote Originally Posted by void View Post
    ...αν σε ήθελε για κάτι άλλο πλην του σεξουαλικού θα είχατε και σχέση τώρα.Δεν κολλάνε πουθενά οι άντρες (τουλάχιστον οι γνήσιοι) όταν γουστάρουν κάποια.
    Quote Originally Posted by axinos View Post
    ....
    εγώ αυτό ενιωσα και αυτό θέλω να αναποδογυρίσω.. και όχι εκεινον ουσιαστικα
    εμένα θέλω να αλλάξω και την στάση μου απέναντι στον εαυτό μου μέσα σ αυτή την σχέση... και κατα συνέπεια σε εκέινον.
    Αυτός απλώς θα κάνει αυτό που θα ανταποκρίνεται .. σ αυτό που θα κάνω εγώ τελικά.
    Καλό η κακό δεν έχει καμία σημασία για μένα.
    Αυτό που με νοιάζει είναι να είναι αληθεια. Και αυτό που είδε μέχρι τώρα ήταν ένα φοβισμένο πλάσμα με σπασμένη αυτοπεποίθηση.
    Δυστυχώς. Αυτό ήμουν και ακόμα δεν είμαι και εντελώς καλά.
    Ήταν η πρώτη επαφή μετά απο σχεδόν δυο χρόνια αποχής απο τα παντα.. σεξ.. και λοιπα.. μετά απο μια σχέση που με τσάκισε ψυχολογικά.
    Όχι γιατι τον λάτρευα κλπ.... οχι αλλα γιατι ήταν τοσο μπερδεμένη.. τοσο βαριά.. τοσο δύσκολη.. ειχε τοσα μέσα που δεν φτανει 24ωρο να μιλάω.
    βγήκα.. όμως.
    οση ωρα διαβαζα τις εξηγησεις στο θεμα, σκεφτομουν ακριβως αυτα που εγραψε η μαριον... σιγα μην εβρισκε κι αλλου προθυμες για παρτουζες, αλλα στο προτεινε λογω προτιμησης...
    κι επιπλεον, σιγα μην κανει σχεση με καποια που θα την ψησει να κανει παρτουζες !!
    νομιζω οτι ριχνεις υπερβολικα πολυ βαρος στο θεμα των χειρισμων...
    δεν πιστευω οτι ειναι στο χερι σου το να αλλαξεις την κατασταση. πιστευω απλα οτι δεν γουσταρει αρκετα για κατι παραπανω οπως λεει και η βοιντ.
    επιπλεον, με τον ρυθμο που συναντιεστε και με την ξεκαθαρη δηλωση του οτι παει και με διαφορες αλλες, μπορει αυτα που λεει σε σενα να τα λεει παντου κι οτι αρπαξει..
    Last edited by Remedy; 05-11-2014 at 20:31.

Member
    Αχινε, δυσκολη τη βλεπω την κατασταση σου κ κυριως λογω του χαρακτηρα του συγκεκριμενου, καθως φαινεται να ειναι αντρας πανυγηρικα πολυγαμικος.
    Γιατι βρισκεστε μονο 1 φορα την εβδομαδα;
    Εχετε κοιμηθει μαζι κ αν ναι ποσες φορες κ καθε ποτε;
    Απο οσα διαβασα, καταλαβα οτι οντας "ανενεργη" για χρονικο διαστημα 2 ετων, εχοντας περασει δυσκολα απο την προηγουμενη σχεση σου κ εχοντας μολις 2 σχεσεις στη ζωη σου, ειναι λογικο να κολλησεις ασχημα.
    Ξεκολλα ειναι η αποψη μου. Ειναι ανθρωπος που δεν κανει για σενα.
    Κ ειναι τραγικο που καθεται κ σου λεει με ποιες κ ποσες πηγε. Τραγικος κ εντελως αδειος συναισθηματικα. Ναρκισσο τον κοβω.
    Τωρα στο ερωτημα τι μπορεις να κανεις κ αν μπορεις να κανεις κατι για να αλλαξεις την κατασταση;
    Το φτυσιμο δεν ειναι λυση, αλλα αδυναμια. Σε βλεπει σαν μουνι κατα 70%; Καντον να σε δει κατα 100%. Θεωρω με οσα γραφεις οτι δε θα μπορεσεις να το κανεις, γιατι δε θα σου βγει. Θα σκασεις.
    Μια αλλη λυση ειναι να πας αντιθετα στις αρχες σου κ να βρεις καποιον αλλον, για να ξελαμπηκαρεις.
    Μακαρι να πανε τα πραγματα οπως θελεις, αλλα μου μοιαζει δυσκολο. Πολυ.

Junior Member
    Κουκλιτσα μου,διαβαζα τωρα το θεμα σου....
    Συμφωνω με τις απαντησεις των περισσοτερων,δυσκολα τα πραγματα.Ο φιλος σου σε εχει συνδυασει στον εγκεφαλο του (καλα και σε κατι αλλο),καθαρα με το σεξ.Δυστυχως,δεν εισαι ακομα ετοιμη να δεχθεις την συμβουλη να πας παρακατω και σε νοιωθω,μου εχει τυχει.Αυτο που ζητας ειναι "κολπα",κατι που να φερει την κατασταση εκει που θες εκει,πραγματα που εχουμε ολοι κανει και πιστεψε με,ειναι απο τα πραγματα που δεν θελω με τιποτα να χρειαστει να κανουν οι κορες μου οταν μεγαλωσουν.Ειναι ολα ψυχοφθορα και τα αποτελεσματα τους παντα προσωρινα.Πιστευω πως 7 μηνες ειναι πολλοι,ωστε να πει καποιος οτι τον πιεζεις να προχωρησετε,στην ηλικια σας.
    Επισης ποτε δεν το επιασα αυτο με το δεν εχω χορτασει το σεξ με αλλες,δηλαδη σε ποια ηλικια χορταινεις,μια μερα δηλαδη ξυπνας και λες "Γινομαι μονογαμικος?".Αυτο που (νομιζω κιολας,αντρας δεν ειμαι),κανει εναν αντρα να μην θελει να παει με αλλες,ειναι να αγαπαει την ΜΙΑ.ΠΟΛΥ!!!!!Μπορει και ενας αντρας να με διορθωσει,αν κανω λαθος.
    Το θεμα της διαφορας ηλικιας δεν με τιθεται,απλα,αφου σε νοιαζεται,πως και δεν εχει σκεφτει,καποια απο τις φορες που τον αφησες,να σε αφησει ελευθερη,να συνεχισεις,μπας και βρεις μια πιο σταθερη σχεση????Δεν το λεω ντε και καλα για τα παιδια,δεν θελουν ολοι γαμο και παιδια,αλλα αφου μια σταθερη σχεση την θες....
    Το μονο που θα μπορουσα να σου προτεινω ειναι να του μιλησεις ανοιχτα.Και να προσπαθησεις,εαν το θελει,να τον εχεις μεσα στην ζωη σου και για αλλα πραγματα,να δεθειτε λιγο.
    Τωρα για το τριο,να κανω πως δεν το διαβασα?????Να μην το σχολιασω????Δεν το σχολιαζω,θα σε πικρανω και δεν το θελω......

Senior Member
    Αν θέλεις την άποψη ενός 35άρη, εντελώς εντελώς γενικευμένα και επιφανειάκα, το τρίο με 2 γυναίκες ειναι η τόπ φαντασίωση όλων των αντρών, όλοι μας θέλουμε να το ζήσουμε αυτό, είναι απλά, όπως λές και εσύ, καύλα x2..
    ΑΛΛΑ, θα μιλήσω για μένα προσωπικά... όταν βλέπω την άλλη απλά σαν "σκέυος" ηδονής, με καβλώνει απλά στο σέξ γιατί μου κάνει καλά κόλπα κλπ. κλπ., και την φέρομαι σαν ******* στο κρεβάτι, αυτη ΔΕΝ με ενδιαφέρει για κάτι σταθερό, σοβαρό η μόνιμο... όσες μέχρι στιγμής έχω αγαπήσει, ερωτευτεί ή ποιό απλά νοιάζομαι και αγαπώ, απλά ΔΕΝ μπορώ να τη φερθώ σαν ******* ΟΥΤΕ στο κρεβάτι ούτε πουθενά, και ΦΥΣΙΚΑ δεν υπήρχε περίπτωση να γκρεμοτσακίσω έναν άνθρωπο προτείνωντας του να κάνουμε τρίο με άλλη γυναίκα, άλλον άντρα,κλπ.
    Είναι πραγματικά λυπηρό για εσάς τις γυναίκες, αλλα εμάς ειναι σχεδόν η καθημερινότητα μας, σκεφτόμαστε διαφορετικά και ο παράγοντας κάβλα είναι κατευθυντήρια δύναμη, δυστηχώς.
    Απλά πέρνα καλά, αλλα αν όσο πάς και δένεσαι, ΑΣΤΟΝ! Φύγε μακριά και απαλυνε τον πόνο με κάποιο νέο σύντροφο στην ηλικία σου με προοπτική μιάς σχεσης σοβαρής. Φιλικά...

Member
    Quote Originally Posted by Konstantinoss View Post
    Αν θέλεις την άποψη ενός 35άρη, εντελώς εντελώς γενικευμένα και επιφανειάκα, το τρίο με 2 γυναίκες ειναι η τόπ φαντασίωση όλων των αντρών, όλοι μας θέλουμε να το ζήσουμε αυτό, είναι απλά, όπως λές και εσύ, καύλα x2..
    ΑΛΛΑ, θα μιλήσω για μένα προσωπικά... όταν βλέπω την άλλη απλά σαν "σκέυος" ηδονής, με καβλώνει απλά στο σέξ γιατί μου κάνει καλά κόλπα κλπ. κλπ., και την φέρομαι σαν ******* στο κρεβάτι, αυτη ΔΕΝ με ενδιαφέρει για κάτι σταθερό, σοβαρό η μόνιμο... όσες μέχρι στιγμής έχω αγαπήσει, ερωτευτεί ή ποιό απλά νοιάζομαι και αγαπώ, απλά ΔΕΝ μπορώ να τη φερθώ σαν ******* ΟΥΤΕ στο κρεβάτι ούτε πουθενά, και ΦΥΣΙΚΑ δεν υπήρχε περίπτωση να γκρεμοτσακίσω έναν άνθρωπο προτείνωντας του να κάνουμε τρίο με άλλη γυναίκα, άλλον άντρα,κλπ.
    Είναι πραγματικά λυπηρό για εσάς τις γυναίκες, αλλα εμάς ειναι σχεδόν η καθημερινότητα μας, σκεφτόμαστε διαφορετικά και ο παράγοντας κάβλα είναι κατευθυντήρια δύναμη, δυστηχώς.
    Απλά πέρνα καλά, αλλα αν όσο πάς και δένεσαι, ΑΣΤΟΝ! Φύγε μακριά και απαλυνε τον πόνο με κάποιο νέο σύντροφο στην ηλικία σου με προοπτική μιάς σχεσης σοβαρής. Φιλικά...
    Αδερφε,αλλαζεις θεμα κ κατα τη γνωμη μου παντοτε εισαι λαθος στην τοποθετηση σου.
    Αν δεν κανεις τη γυναικα-γκομενα σου,που λατρευεις,να νιωσει ******* στο κρεβατι σας,αν δεν την ταπεινωσεις,υποταξεις κ αν δεν την ξεφτυλισεις(σε λογικα κ ανεκτα ορια),τοτε ειτε θα στα φορεσει,ειτε θα ζει με απωθημενα,ειτε δε θα σε σεβαστει,ειτε δε θα νιωσει την υπερτατη αυτη ηδονη,ειτε ολα αυτα μαζι..
    Καλος ο ρομαντισμος,καλα τα ομορφα κ τρυφερα λογακια και καλυτερες ακομα οι αγαπες κ οι αγκαλιες,αλλα κ το να της φερθεις σαν ***** στο σεξ ειναι κατι που προσθετει περισσοτερη μαγεια σε μια υγιη σχεση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Psaksevresto View Post
    Αδερφε,αλλαζεις θεμα κ κατα τη γνωμη μου παντοτε εισαι λαθος στην τοποθετηση σου.
    Αν δεν κανεις τη γυναικα-γκομενα σου,που λατρευεις,να νιωσει ******* στο κρεβατι σας,αν δεν την ταπεινωσεις,υποταξεις κ αν δεν την ξεφτυλισεις(σε λογικα κ ανεκτα ορια),τοτε ειτε θα στα φορεσει,ειτε θα ζει με απωθημενα,ειτε δε θα σε σεβαστει,ειτε δε θα νιωσει την υπερτατη αυτη ηδονη,ειτε ολα αυτα μαζι..
    Καλος ο ρομαντισμος,καλα τα ομορφα κ τρυφερα λογακια και καλυτερες ακομα οι αγαπες κ οι αγκαλιες,αλλα κ το να της φερθεις σαν ***** στο σεξ ειναι κατι που προσθετει περισσοτερη μαγεια σε μια υγιη σχεση.
    τι λέτε όλοι βρε παιδιά?
    ή θα ταπεινώνεις και θα ξεφτιλίζεις στο σεξ "σε ...ανεκτά όρια" (!!!???) τον άνθρωπο που "αγαπάς" ή θα τον βάζεις να σου κάνει "γούτσου- γούτσου"?
    κάτι πιο αμοιβαίο δεν μπορείτε να σκεφτείτε?

πάντως πριν της φερθείς "σαν *****" ρώτησε την αν της αρέσει... μην το θεωρήσεις αυτονόητο... μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεων (με μαγικό τρόπο)

Senior Member
    Υπάρχουν ανεκτά όρια στο ξεφτυλισμό ενός ανθρώπου την ώρα του σεξ;
    Είναι τεράστια απόσταση η μεταξύ απελευθέρωσης και ξεφτύλας στο κρεβάτι. Εκτός κι αν είσαι πρωταγωνιστής σε ταινίες του Σειρηνάκη.
    Και αυτό το ******* στο κρεβάτι δεν μπορώ να το βλέπω, έλεος πια.
    Το έχετε βρει και το κοπανάτε συνέχεια.
    Στη διάρκεια του σεξ δηλαδή αντιμετώπιζετε τη γυναίκα ως αντικειμένο χρήσης και κατάχρησης για την ικανοποίηση σας(όπως μια *****) και στην υπόλοιπη ημέρα τη σέβεστε και καλά; μήπως αφήνετε και λεφτά στο κομοδίνο στις κοπέλες σας;
    Το αν μια γυναίκα είναι απελευθερωμένη σεξουαλικά και γουστάρει πολύ το σεξ και την ευχαρίστηση - με ό,τι αυτό συνεπάγεται- αυτό δεν την καθιστά "******* στο κρεβάτι" παιδιά.
    Την καθιστά φυσιολογικό άνθρωπο.
    Πονάνε τα μυαλά μας πλέον με αυτά που λέγονται εδώ μέσα.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Μαλλον πρεπει να ανοιξουμε θεμα για το συνδρομο "ή*******ήπαρθενα" που θεριζει αρκετα αρσενικα.

Vaggg
    Guest
    Το θεμα ειναι μπουρδελο, να βρεθει μια τσατσα να το λυσει οχι εδω περα ελεος τι θα διαβασουμε αλλο..για τριο με κατσικες??

..αν εξαιρέσω την ταπείνωση στο κρεββάτι, (που μπορεί και κάποιες να τη θέλουν), συμφωνώ με όλα τα άλλα.
    Αν δεν λειτουργείς με το σύντροφο σου όπως σου βγαίνει στο σεξ, δεν υπάρχει ολοκληρωμένη σχέση.

Banned
    Αν δεν λειτουργείς με το σύντροφο σου όπως σου βγαίνει στο σεξ, δεν υπάρχει ολοκληρωμένη σχέση.
    καπιες φορες διαλεγεις αυτο που σου παει αντι για αυτο που θες πριν αυτο καταληξει σε τι κανεις γιαννη κουκια σπερνω που ειναι κ το χειροτερο απο ολα για αυτο κατσικωθηκα με την ιδια τοσα πολα χρονια (ποσο πιο απιστευτος μπορω να γινω...)

Το θεμα ειναι μπουρδελο, να βρεθει μια τσατσα να το λυσει οχι εδω περα ελεος τι θα διαβασουμε αλλο..για τριο με κατσικες??
    στο ξαναπα αλλα εσυ το χαβα σου αν δε μιλησεις με καπιον περισσοτερο ολα να τα περιμενεις να τα ακουσεις

Vaggg
    Guest
    Να υπαρχει και μια τσατσα για καλο...με πτυχιο ψυχολογιας

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast