Σας κάνει καλό αυτό το φόρουμ; - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Σας κάνει καλό αυτό το φόρουμ;

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Ναι

16 88.89%
  • Όχι

2 11.11%
Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast
Results 121 to 135 of 144
    Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Ρε συ άλεξ, υπάρχουν sites γνωριμιών, που και φωτογραφίες μπορείς να βάλεις και όποια πόζα θέλεις παίρνεις.
    Γιατί ξημεροβραδιάζεσαι λοιπόν εδώ και δεν κάνεις προφίλ σε ένα τέτοιο σάιτ, αφού η βασική σου επιθυμία είναι να κάνεις γνωριμίες;
    ακομα κ εναν ασχετο να συνατουσα στο δρομο θα μπορουσε να με ψυχολογισει καλυτερα απο σενα αφου ολα αυτα που γραφεις απεχουν ετη φωτος απο μενα...

εγω λοιπον θα ελεγα ενα παραδειγμα..

αν υπηρχε ενας μελος που θα εγραφε τα προσωπικα του σε πμ για να τα πει με καπιο αλλο μελος σκεφτηκατε ποτε οτι με αυτον τον εξοφρενικα απλο τροπο θα ειχε κατσικωθει στο προφιλ του?

οσο τα πραγματα ειναι απροσωπα τι κινητρο εχει καπιος να μινει σε ενα προφιλ χωρις τιποτα απο κατω χωρις ονομα κ χωρις κανενα στιχειο για αυτον?

το σκεφτηκατε ποτε αυτο? (οχι)

το απροσωπο φουντωνει τις κοντρες γιατι ο καθε ενας με ενα ονομα οτι να ναι μπορει να λεει οτι θελει

κ να επικρινει τους αλλους χωρις κανεις να ξερει τι κανει ο ιδιος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Αν θες να προχωρησεις ομως σε μηνυση,αναγκαστικα πρεπει να δωσεις τα στοιχεια σου.
    δεν χρειαζεται μηνυση με αυτη την διαδικασια αλαφροτετοιε μου.
    οι ελεγχοι που χρειαζονται πχ για την νομιμοτητα των οπλων και των αδειων τους που ενδιαφερουν αστυνομια και αντιτρομοκρατικη, θα γινουν. οι γονεις του αν ειναι υπευθυνοι γι αυτον θα ενημερωθουν. η αστυνομια θα ενημερωθει οτι απασχολει με απειλες ,διοτι μπορει να εχει απειλησει κι αλλους εκει εξω.δεν μου φαινεται πιθανο να του γυαλισαμε μονο εμεις. αν χοντρυνει κι αλλο και χρειαστει μηνυση, φυσικα και θα δωσω τα στοιχεια μου, δεν ειμαι κατασκοπος. καθολα νομιμη και με πολυ καλες σχεσεις με την αστυνομια, ειμαι.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν χρειαζεται μηνυση με αυτη την διαδικασια αλαφροτετοιε μου.
    οι ελεγχοι που χρειαζονται πχ για την νομιμοτητα των οπλων και των αδειων τους που ενδιαφερουν αστυνομια και αντιτρομοκρατικη, θα γινουν. οι γονεις του αν ειναι υπευθυνοι γι αυτον θα ενημερωθουν. η αστυνομια θα ενημερωθει οτι απασχολει με απειλες ,διοτι μπορει να εχει απειλησει κι αλλους εκει εξω.δεν μου φαινεται πιθανο να του γυαλισαμε μονο εμεις. αν χοντρυνει κι αλλο και χρειαστει μηνυση, φυσικα και θα δωσω τα στοιχεια μου, δεν ειμαι κατασκοπος. καθολα νομιμη και με πολυ καλες σχεσεις με την αστυνομια, ειμαι.
    Αν υπαρχει απειλη,η νομιμοτητα των οπλων ειναι το λιγοτερο.Και μπορει αυτος που κανει την καταγγελια να θελει να προχωρησει και σε μηνυση.Γενικα μιλαω,δε ξερω τι εχει μεταξυ εσενα,του Μαγκ και οποιου αλλου.

Και δεν ειναι μονο οι απειλες,μιλαω και για περιπτωσεις εξισου αξιποινες οπως η εξυβριση,η συκοφαντια και αλλες,που και αυτες οδηγουν στα δικαστηρια.

Τελος παντων,οποιος θεωρει οτι απειλειται ας κανει τις απαραιτητες ενεργειες.Σιγουρα δε προστατευει τον εαυτο του με το να συνεχιζει να τσακωνεται με αυτον που τον απειλει,1 χρονο μετα.Μαλλον αυξανει τις πιθανοτητες να γινει πραγματικοτητα η οποια απειλη.

Και θα το ξαναπω οτι συνηθως το log out ειναι καλυτερη επιλογη απο τους δικηγορους.

Banned
    Δεν νομιζω οτι τεθηκε θεμα μηνυσης και φυσικα οταν θα κανεις μηνυση θα πας με τα στοιχεια σου , αλλα εν παση περιπτωσει αυτο που ηθελε να πει η ρεμεντι ειναι οτι υπαρχουν και αξιοποινες πραξεις και σε διαδικτυακο επιπεδο.
    Και νομιζω τα ιδια λετε αλαφροισκιωτε.

Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Δεν νομιζω οτι τεθηκε θεμα μηνυσης και φυσικα οταν θα κανεις μηνυση θα πας με τα στοιχεια σου , αλλα εν παση περιπτωσει αυτο που ηθελε να πει η ρεμεντι ειναι οτι υπαρχουν και αξιοποινες πραξεις και σε διαδικτυακο επιπεδο.
    Και νομιζω τα ιδια λετε αλαφροισκιωτε.
    Μνημονιο,εν μερει μονο αφορουσαν τα σχολια μου το θεμα με τις απειλες,τα οπλα κλπ.
    Μιλουσα γενικα για τις καταγγελιες,τα φορουμ,τις μηνυσεις κοκ

Ας χαλαρωσουμε λιγο,δεν ξερω τι μας εχει πιασει απο την πρωτοχρονια.

Banned
    τους βαρεσε ολους το πολυ κρυο κ ειπαν να μετατρεψουν το φορουμ σε δικαστηριο.

Banned
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Μνημονιο,εν μερει μονο αφορουσαν τα σχολια μου το θεμα με τις απειλες,τα οπλα κλπ.
    Μιλουσα γενικα για τις καταγγελιες,τα φορουμ,τις μηνυσεις κοκ

Θα μπορουσε παντως να γινει μια καλη συζητηση αλλα εμεις εδω καναμε ανασταση πριν την πρωτοχρονια.

Super Moderator
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    παρακαμπετε συνεχεια τις πιο απλες λυσεις

εγω βασικα εχω προτεινει καπια καλες λυσεις αλλα δεν εισακουγομαι
    λεω πχ:
    ειναι γεγονος οτι ολοι στο φορουμ υποδιομαστε κ απο ενα ρολο ο ενας το παιζει κακος ο ενας το παιζει ετσι ο ενας το παιζει σοφιστικε κ παει λεγοντας.

εχω πει λοιπον οτι αν ο καθενας ανεβαζε καπιες φωτογραφιες στο προφιλ κ δεν εβλεπες αυτο το απροσωπο πραγμα να μπαινει ο καθε ενας με οτι προφιλ να ναι κ οτι ονομα να ναι αλλα ηταν πιο προσοποποιημενο δε θα γινοταν ολο αυτο

το απροσωπο δινει εδαφος στο τρολαρισμα.
    μόνο απλή δεν είναι η λύση που προτείνεις συν ότι παραπέμπει σε άλλου είδους φόρουμ.
    Ένα φόρουμ υποστήριξης είναι σημαντικό να παρέχει ανωνυμία.
    Σε κάθε περίπτωση, σε ευχαριστώ για την διάθεση σου να συνεισφέρεις.

Banned
    Ένα φόρουμ υποστήριξης είναι σημαντικό να παρέχει ανωνυμία.
    ανωνυμια ομως σημαινει πισω απο ενα ονομα οτι να ναι (rem sent cort alex manos rir tak amigdalo)
    λεω οτι θελω τη λεω σε οπιον θελω η επιδη εχω καμποσα αποθημενα να ανεβαζω θεματακια οτι να ναι κλπ.
    (τα εχω κανει κ εγω μερικα)
    εγω στη πραγματικοτητα ειμαι ενας πολυ δυσκολος ανθρωπος που παραμελησε εντελως τις γνωριμιες που θα μπορουσε να εχει... γιατι απλα δεν ειμουν πονηρος κ πανουργος σαν μερικους μερικους που επεκριναν τους αλλους κανοντας τις παναγιες.
    αφου αν ειμουν πονηρος κ πανουργος σιγουρα δε θα εγραφα εδω.
    κ αν αυτο καπιος θα το αποκαλουσε γνωριμια να γραφω οτι σε μια σελιδα ειμαι προεδρος μονο να γελασει θα μπορουσε κανεις με αυτο αφου φαινετε οτι δε μιλω σοβαρα.
    εμενα μου αρεσουν οι ξεκαθαρες θεσεις κ οχι οι πονηρες.
    το τι δειχνεις δεν ειναι παντα αυτο που εισαι.

Banned
    Δε χρειάζεται καν να είναι κάποιος δικηγόρος κ να έχει νομικές γνώσεις για να καταλάβει 5 απλά πράγματα.......... Κάθε μέρα ανταλλάσσονται εκατομμύρια μηνύματα σε forums κ chats όλα μέσω νικς κ ανώνυμα........ Αν ήταν ποτέ δυνατόν να γίνεται ανώνυμη καταγγελία για ποινικό αδίκημα από κάποιον που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του για κάποιον άλλο (άλλο νικ), τότε θα έπρεπε να αντιστοιχούν 5 αστυνομικοί ανά πολίτη........ οποιοσδήποτε ανώνυμα μπορεί να ισχυρίζεται κάτι για τον οποιονδήποτε. Όποιος έχει την παραμικρή αμφιβολία μπορεί να το τσεκάρει από δικηγόρο ή από οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα ή τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ή την ΑΠΠΔ. Τώρα όποια το παίζει δικηγόρος χωρίς να ξέρει να ξεχωρίσει τον ποινικό κώδικα από την ποινική δικονομία κ την μήνυση από την έγκληση κ άλλα τόσα, εκείνη εξευτελίζεται κ τίποτα περισσότερο (άντε κ κάτι παρατρεχάμενες που κ να πει πως ο ήλιος ανατέλει από τη Δύση χειροκροτάνε.......).

Τώρα το γιατί κάποια μέλη απολαμβάνουν ασυλίας για να συκοφαντούν, να ειρωνεύονται, να επιτίθενται και να διαστρεβλώνουν από τα γραφόμενα του καθενός κ την υπόστασή του μέχρι το Νόμο, ενώ κάποια άλλα πρασινίζονται για πλάκα, αυτό μόνο η Διαχείριση το ξέρει......... Κ δεν αναφέρομαι στον ωκεανό μηνυμάτων του forum, που ποιός να κοντρολάρει τί, λογικό ακούγεται, αλλά στην διακριτική μεταχείριση πάνω σε συγκεκριμένα threads.

Banned
    εγω ξερω ενα πραγμα κ σε αυτο νομιζω πρεπει να στοχευσει κανεις δεν υπαρχει τιποτε πιο πονηρο κ επικυνδυνο απο αυτον που βριζει συνεχεια τους αλλους περιγραφοντας τον εαυτο του αυτο να προσεξετε.
    αυτος ειναι πραγματικα ικανος για ολα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Δε χρειάζεται καν να είναι κάποιος δικηγόρος κ να έχει νομικές γνώσεις για να καταλάβει 5 απλά πράγματα.......... Κάθε μέρα ανταλλάσσονται εκατομμύρια μηνύματα σε forums κ chats όλα μέσω νικς κ ανώνυμα........ Αν ήταν ποτέ δυνατόν να γίνεται ανώνυμη καταγγελία για ποινικό αδίκημα από κάποιον που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του για κάποιον άλλο (άλλο νικ), τότε θα έπρεπε να αντιστοιχούν 5 αστυνομικοί ανά πολίτη..............
    δεν ειναι κατι που πρεπει να το καταλαβεις, ειναι κατι που η το γνωριζεις η το αγνοεις.
    εσυ σαφως το αγνοεις.
    δεν παυει να ισχυει.
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    σταματηστε τα πολυπροφιλα και τις παραβιασεις να μην τρωτε ποντους αν σας απασχολει τοσο πολυ. και τις παρανομιες του κοινου ποινικου δικαιου φυσικα
    Last edited by Aeon; 13-01-2015 at 11:50.

Banned
    Μάλλον το log out είναι η καλύτερη επιλογή για όποιον μιλάει με επιχειρήματα κ όχι με κατινιά....... Πάντα το ίδιο προβλέψιμο story: Το πράγμα ξεκινάει με επιχειρήματα που πάσχουν από παντού κ δεν στηρίζονται πουθενά, όταν αυτά τελειώσουν αρχίζουν οι επιθέσεις κ οι συκοφαντίες, άμα ξεμείνετε κ από αυτές πάμε στην κατινιά πεζοδρομιακού επιπέδου, καπάκι λίγο χιούμορ κ διακωμώδηση να ελαφρύνει η ατμόσφαιρα, άλλος ένας γύρος κατινιάς- σκόπιμης παρερμηνίας κ όταν καταλάβετε τί πατάτα κάνατε, μετά γυρνάει σε δήθεν κουβεντούλα περί ανέμων κ υδάτων κ "γενικά μιλάμε όχι πανω σε συγκεκριμένη περίπτωση" (στην περίπτωση που έγινε η πατάτα δηλαδή). Κοινώς άμα έχεις πραγματικά επιχειρήματα χαλάς τη σούπα της διαστροφής κ περισσεύεις........

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 13-01-2015 at 11:45.

Εγώ για το μόνο που μετανιώνω σχετικά με τη συμμετοχή μου στο φόρουμ είναι που αναγκάστηκα όταν πρωτογράφτηκα εδώ να στείλω ονοματεπώνυμο και διεύθυνση στην διαχείριση του φόρουμ προκειμένου να πείσω τα ίδια και τα ίδια άτομα που μιλάνε συνεχώς για τα διπρόφιλα ότι δεν είμαι ελέφαντας...

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast