voithia gia lisi - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 50
    Junior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Αρα λοιπόν καποιος σου οδηγάει το αμάξι αλλά και την γυναίκα;;
    Ποια ειπες νόμιζε οτι είδε εσένα; γιατί δεν την φέρνεις ενώπιον της κοπέλας σου να της πει τι είδε και να κόψεις και αντιδράσεις;
    Τι να την φέρω 12 χρόνον κοριτσάκι είναι τι θα πει είπε οτι είπε και τώρα είπε οτι μπορεί να έκανε λαθος

Banned
    Εχεις δίκιο.. Αν η διαίσθηση σου , σου λέει οτι κάτι παίζει ή έχεις ενδείξεις ανάλογες.. Παρακολούθησε την :-)

Junior Member
    Εχεις δίκιο.. Αν η διαίσθηση σου , σου λέει οτι κάτι παίζει ή έχεις ενδείξεις ανάλογες.. Παρακολούθησε την :-)
    Η διαίσθηση μου εδώ και καιρό χτυπάει καμπανάκι αλλά δεν έχω κανέναν εδώ γι να μάθω κάτι είμαι ένας στην μέση του πουθενά

Banned
    Quote Originally Posted by chillout View Post
    Η διαίσθηση μου εδώ και καιρό χτυπάει καμπανάκι αλλά δεν έχω κανέναν εδώ γι να μάθω κάτι είμαι ένας στην μέση του πουθενά
    Και εσυ στο Καζακστάν βρηκες να ερωτευτεις;
    Δεν χρειάζεται να έχεις σούπερ άκρες για να παρακολουθήσεις τις κινήσεις της .. Εκτός αν δεν ξέρεις καθόλου την περιοχή εκείνη ή τουλάχιστον την ακτίνα που κινείται η κοπέλα σου και βρεθείς στο Σίλβερ αλερτ πρώτη μούρη.

Junior Member
    Και εσυ στο Καζακστάν βρηκες να ερωτευτεις;
    Δεν χρειάζεται να έχεις σούπερ άκρες για να παρακολουθήσεις τις κινήσεις της .. Εκτός αν δεν ξέρεις καθόλου την περιοχή εκείνη ή τουλάχιστον την ακτίνα που κινείται η κοπέλα σου και βρεθείς στο Σίλβερ αλερτ πρώτη μούρη.
    Δεν έχω ιδέα απο την περιοχή μονο περίπτερο και σπίτι ξέρω η κοπελα μου είναι διευθυντρια σε αλυσιδα και κηνιτε συνέχεια στο δρόμο απλα αυτό το οτι μπερδεύτηκε η μικρή και μου το είπε με αποτελιοσε

Banned
    Ε μπορεί να ήταν κανένας συνάδελφος της.. Το γιατί στο αρνείται είναι το θέμα, το 12χρονο να είναι τόσο φαντασιόπληκτο ;
    Απο την άλλη μας λες οτι η διαίσθηση σου , σου χτυπάει καμπανάκια εδώ και καιρό.. Τι άλλο σε χαλάει δεν μας ειπες;

Junior Member
    Ε μπορεί να ήταν κανένας συνάδελφος της.. Το γιατί στο αρνείται είναι το θέμα, το 12χρονο να είναι τόσο φαντασιόπληκτο ;
    Απο την άλλη μας λες οτι η διαίσθηση σου , σου χτυπάει καμπανάκια εδώ και καιρό.. Τι άλλο σε χαλάει δεν μας ειπες;
    1 γιατί το αρνητε
    2 δεν θα έδινε το αυτοκίνητο σε συναδερφο και θα καθόταν διπλα

Junior Member
    1 γιατί το αρνητε
    2 δεν θα έδινε το αυτοκίνητο σε συναδερφο και θα καθόταν διπλα
    Το οτι έχει περίεργα τηλεφωνήματα απο αστυνομικούς εδώ επιδι δεν υπαρχουν νόμοι πρεπει να τα εχεις καλά με τους αστυνομικούς και την περνούν συνεχεια και την καλούμε για καφέ και τέτοια βέβαια δεν δέχεται αλλά δεν ξέρω τι γίνεται όταν δεν είναι σπιτι

Senior Member
    Φιλε μου δεν είσαι κανένα παιδαρέλι.Πιαστην και πες την,ότι έχεις πάει σε άλλη ήπειρο για την πάρτη της και ότι κάποια πράγματα που συμβαίνουν σε κάνουν να νομίζεις ότι δεν είναι ειλικρινής μαζί σου.Είναι ανούσιο να βασανίζεις το μυαλό σου και πολύ περισσότερο να ψάχνεις τρόπους να μάθεις αν παίζει πίσω από την πλάτη σου παιχνίδια.Το να βάλεις το δωδεκάχρονο μπροστά δεν ωφελεί,άλλωστε έχεις ήδη υποψίες από τα τηλεφωνήματα.Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να σου ξεκαθαρίσει ώστε να ηρεμήσεις η δε αλλιώς να πάρεις το αεροπλάνο και να έρθεις πίσω.Είσαι στην καλύτερη ηλικία τις ζωής σου και ήδη αυτό που έκανες για αυτήν την γυναικα είναι πολύ μεγάλο.

Banned
    Εκτός απο αυτό σου έχει δώσει άλλα στοιχεία η κοπελα σου ώστε να υποψιαζεσαι οτι κάτι μπορεί να συμβαίνει;

Junior Member
    Quote Originally Posted by white View Post
    Φιλε μου δεν είσαι κανένα παιδαρέλι.Πιαστην και πες την,ότι έχεις πάει σε άλλη ήπειρο για την πάρτη της και ότι κάποια πράγματα που συμβαίνουν σε κάνουν να νομίζεις ότι δεν είναι ειλικρινής μαζί σου.Είναι ανούσιο να βασανίζεις το μυαλό σου και πολύ περισσότερο να ψάχνεις τρόπους να μάθεις αν παίζει πίσω από την πλάτη σου παιχνίδια.Το να βάλεις το δωδεκάχρονο μπροστά δεν ωφελεί,άλλωστε έχεις ήδη υποψίες από τα τηλεφωνήματα.Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να σου ξεκαθαρίσει ώστε να ηρεμήσεις η δε αλλιώς να πάρεις το αεροπλάνο και να έρθεις πίσω.Είσαι στην καλύτερη ηλικία τις ζωής σου και ήδη αυτό που έκανες για αυτήν την γυναικα είναι πολύ μεγάλο.
    Είμαι έτοιμος να κάνω αυτό να πάρω αεροπλάνο και να την κάνω απλα δεν μπορω να τα παρατησω όλα τόσο εύκολα περημενω να σχολάσει και να ερθει να της μιλήσω αλλιως αύριο το πρωτο αεροπλάνο και πίσω στην Ελλάδα που ηδη μου έχει λείψει :(

Junior Member
    Εκτός απο αυτό σου έχει δώσει άλλα στοιχεία η κοπελα σου ώστε να υποψιαζεσαι οτι κάτι μπορεί να συμβαίνει;
    Όχι όλα αυτά που είπα κάτι άλλο οχι

Senior Member
    Απλά μην βάλεις μπροστά το μικρό.Πες την γενικά οτι κάτι σου βρωμάει και οτι αν δεν ξεκαθαρίσει,καλύτερα να φύγεις.Και πάρε ανάσες,μήν είσαι τόσο αναστατωμένος man.

Banned
    Το οτι έχει περίεργα τηλεφωνήματα απο αστυνομικούς εδώ επιδι δεν υπαρχουν νόμοι πρεπει να τα εχεις καλά με τους αστυνομικούς και την περνούν συνεχεια και την καλούμε για καφέ και τέτοια βέβαια δεν δέχεται αλλά δεν ξέρω τι γίνεται όταν δεν είναι σπιτι
    Ναι.. Τώρα να μην σου πω που πήγε το μυαλό μου..

Junior Member
    Όχι όλα αυτά που είπα κάτι άλλο οχι
    Και παλιότερα που έχει γίνει τέτοια τηλεφωνήματα της έχω πει οτι με ενοχλη αφάνταστα και την παρακάλεσαν να σταματήσει και άρχισε να νευριαζει και να φωνάζει οτι δεν την εμπιστευομαι και κάνω σκινες ζήλιας χωρίς λογο

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast