Results 16 to 30 of 35
Thread: 5 χρόνια σχεση
-
09-02-2015, 11:36 #16
- Join Date
- Sep 2012
- Posts
- 5,782
Τωρα σε τι φαση εισαστε? Μιλατε?
- 09-02-2015, 11:43 #17
- Join Date
- Feb 2015
- Posts
- 38
Σήμερα το πρωί μετά από πολλά τηλεφώνηματα της την πήρα εγώ της είπα ότι δεν θέλω να έρχομαι δεύτερος και ότι πρέπει πλέον να προσέχει τον καινούργιο της φίλο. Μου λέει δεν υπάρχει τίποτα ότι δεν είναι ευτυχισμένη και οτι θέλει να είμαι καλά γιατί με αγαπάει και με νοιαζεται. Μάλλον εγώ είμαι αυτός που δεν έχει καταλάβει ότι όλο αυτό τελείωσε και ότι τα αισθήματα της είναι μόνο φιλικά και δεν μπορώ να αποδεχτώ όλο αυτό.
09-02-2015, 11:46 #18
- Join Date
- Sep 2012
- Posts
- 5,782
Καταρχην δεν μπορεις να εισαι σιγουρος αν εχει αλλη σχεση επειδη καποιος σου το πε. Μπορει να την ειδανε με αλλον αλλα ειναι αλλο την ειδα να φιλιεται κ αλλο την ειδα απλως μαζι. Αρα αυτο δε το ξερεις σιγουρα.
09-02-2015, 11:49 #19
- Join Date
- Feb 2015
- Posts
- 38
Δεν τους είδαν να φιλιούνται αλλά κάτι παίζει. Έχει σημασία αν φιληθηκε μπροστά σε κάποιους άλλους η αν προτίμησε να βγει με κάποιον άλλον και όχι με μένα που πήρα τόσες μεγάλες αποφάσεις που πλέον δεν είμαι καλά με αυτες;
09-02-2015, 11:53 #20
- Join Date
- May 2012
- Posts
- 875
Αυτό που φταίει πιστεύω είναι η απόσταση για μεγάλο διάστημα που δεν αντέχει όχι ότι μπορεί να φταις κάπου και να σου πω για το θέμα απόστασης ούτε εκείνη φταίει. Η υπομονή υπάρχει μέχρι ένα σημείο πιστεύω. Δεν θα μπορούσες να την παίρνεις μαζί σου όταν φεύγεις;
09-02-2015, 11:59 #21
- Join Date
- May 2012
- Posts
- 875
Πάντως εγώ σου ανέφερα παραπάνω μήπως ήταν κάποιος ξαδέρφος η φίλος μπορεί και αδερφός της να ήταν αν έχει βέβαια και ίσως να μην τον έχουν δει πότε οι γνωστοί σου. Γιατί δεν την ρωτάς ξεκάθαρα ότι την είδαν και ποιος ήταν αυτός;
09-02-2015, 12:03 #22
- Join Date
- Feb 2015
- Posts
- 38
Την ρώτησα ξέρω ποιος είναι και μου είπε ότι κάτι παίζει. Όλα είναι ξεκάθαρα μου είπε δεν έχει σημασία ποιος είναι γιατί κάποτε θα προχωρήσει είναι 25 χρονων
09-02-2015, 12:13 #23
- Join Date
- May 2012
- Posts
- 875
Μια μέρα θα σε ψάξει αλλά δεν θα σε βρει σπάνια βρίσκεις ανθρώπους που τα δίνουν όλα. Αν δεν ήταν η απόσταση ίσως και να ήσασταν καλά. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι κι εκείνη δεν πονάει. Ακόμα και που το παραδέχτηκε για τον άλλον εν μέρει μπορεί όντως να μην ισχύει αλλά να στο είπε για να την ξεχάσεις *μετάφραση όταν σου λέει ότι είναι 25 εννοεί ότι δεν μπορεί μέσα στους 8 μήνες να κάνει σεξ μια στο τόσο αν και όταν βρίσκεστε*
09-02-2015, 16:01 #24
- Join Date
- Apr 2010
- Posts
- 117
Να ξέρεις ότι οι πιο μεγάλοι και δυνατοί έρωτες είναι αυτοί για τους οποίους αναλαμβάνεις τα μεγαλύτερα ρίσκα. Δηλαδή οι έρωτες που δεν έχουν βεβαιότητα, ασφάλεια, προοπτική. Άρα ενέχουν και μεγάλο κίνδυνο να μην είναι "για πάντα" (λέμε τώρα).
Είχα την ευτυχία να ζησω έναν τέτοιον έρωτα το 2013. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου, στα 39, που δεν είπα "είναι καλό παιδί, μου φέρεται καλά, μήπως να το προχωρήσουμε"; Όχι. Είπα "όπου με βγάλει το πάθος" . Κάποια στιγμή ένιωσα το πάθος να τελειώνει. Της είπα να χωρίσουμε. Έκανα αργότερα κι άλλη σχέση. Σήμερα ξέρω πως έπρεπε να ήμουν ακόμη μαζί της.
Εσύ τουλάχιστον έχεις την παρηγοριά - και είναι σπουδαίο πράγμα μια κάποια παρηγοριά όταν πονάς - ότι δεν έχεις κάνει λάθος. Δεν την εδιωξες εσύ κ μετά να το μετανιώσεις. Αστη να φύγει αν θέλει. Θα είναι καλύτερα. Δεν μπορείς να κρατήσεις κανενα με το ζόρι.
09-02-2015, 16:43 #25
- Join Date
- Sep 2014
- Posts
- 1,255
5 χρονια σχεση δεν ειναι και λιγα.. εμαθες μαζι της και τωρα πρεπει να ξεμαθεις... εισαι στην φαση 1 που ειναι το βουνο που λεμε...
εντονα συναισθηματα απωλειας, θλιψη... κλπ.. ειναι λογικο..
εγω αυτο που θα ελεγα ειναι να σταματησεις πρωτον καθε προσπαθεια και δευτερον υπομονη!!
με τον καιρο ολα θα στρωσουν...
για την ακριβεια σε τετοιες περιπτωσεις, οταν δλδ ο ερωτας ειναι πλεον χωρις ανταποκριση, η μονη λυση ειναι ο χρονος...
μεγαλος γιατρος πραγματι!And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
09-02-2015, 16:49 #26
- Join Date
- Sep 2012
- Posts
- 4,913
Εντάξει δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου που χώρισες από την κοπέλα σου. Εγώ είμαι της άποψης ότι θα έπρεπε να κρατήσεις την αξιοπρέπεια σου και να μην παρακαλάς να γυρίσει πίσω. Ίσως αυτό την κάνει περισσότερο να σε αναζητήσει αυτή αν εσύ δεν τρέχεις από πίσω της σαν σκυλάκι. Δυστυχώς και εγώ έχω κάνει πολλές θυσίες και μάλιστα ζωής για μία σχέση που τελικά κατέληξε σε χωρισμό και καταλαβαίνω πώς αισθάνεσαι αλλά ο άλλος δεν μας ζήτησε να τα κάνουμε θυσίες εμείς το επιλέξαμε. Θα πρέπει να μουτζώνουμε τον εαυτό μας για αυτά που κάναμε και να μην κοιτάμε πίσω δεν αλλάζει τίποτα.
09-02-2015, 19:08 #27
- Join Date
- Feb 2015
- Posts
- 38
Νομίζετε οτι δεν μουτζωνω τον ευατό μου;...6 μήνς τώρα!να την ακούω να μου λεει αντιο σταμάτα φτάνει σαγαπαω αλλα δνε μπορει να είμαστε μαζι. Ι σως ήρθε ο καιρός να πάω σε κάποιον ειδικό να με βοηθησει
09-02-2015, 19:17 #28
- Join Date
- Jan 2015
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 319
Δεν γίνεται σε κάθε χωρισμό να πηγαίνουμε σε ειδικό.Πρέπει να καταλάβεις την κατάσταση και να συνειδητοποιήσεις οτι σε θεωρεί τόσο δεδομένο που είτε δεν της καίγεται καρφί είτε σε θέλει σαν τρελή...δεν πιέζεται γιατι κουνάει το δαχτυλάκι της και εσύ ξεχνάς και τα λόγια της και την νέα σχέση σου.Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός.Δοκίμασε και κανα Ρ20 και αργά ή γρήγορα θα τα δεις τόσο καθαρά που δεν θα έχεις καμία αμφιβολία τι πρέπει να κανεις.
10-02-2015, 13:37 #29
- Join Date
- Feb 2015
- Posts
- 38
Την είπα ότι την συγχωρώ για όλα και δεν τις κρατάω καμιά κακία. Την αφήνω στις επιλογές της μακάρι να καταλάβει κάποτε το παράδεισο που είχαμε και ότι οι άνθρωποι πρέπει να είναι δυνατοί για τους ανθρώπους που αξίζουν. Να είναι καλά μονο
10-02-2015, 14:12 #30
- Join Date
- Feb 2015
- Posts
- 38
Η ιστορία μου απο την αρχή παιδιά γιατί θελω να σας την εξομολογηθώ όπως ακριβώς έγινε.Ήμουν με μια κοπέλα απο το 2010 εγω λόγω δουλειάς έφευγα κάθε χρόνο για 8-10 μήες ο έρωτας μας πολύ δυνατός δεν τον κλόνιζε τίποτα...ερχόμουν εγώ κάθε φορά που μπορούσα ερχ΄ταν αυτή αγκαλιές φιλιά έρωτες σαν να είμασταν ο ένας για τον αλλον. Πηγαίναμε ταξίδια διακοπές στο εξωτερικό και σχεδον όλα αυτά με δικά μου χρήματα γιατί η κοπέλα μου δεν εργάζονταν σταθερά για να της μένουν λεφτά αλλά αυτα δεν με ένοιαζαν. Με ένοιαζαν οι εμπειρίες μαζί της. Συζητούσαμε για αρραβώνα και να μείνουμε μαζί μου ΄'ελεγε οτι είναι έτοιμη και περιμένει εμένα. Εγώ ήμουν έτοιμος είχα μερκές αμφιβολίες επειδή είναι οξύθυμος χαρακτήρας αλλά τα πλεονεκτήματα της πολλά είχαμε απίστευτη χημεία. Πέρσι δεν τα πηγαίναμε καλά ήτανε οξύθυμη δεν μου μιλούσε καλά δεν ειχε όρεξη μαλώναμε της έλεγα έλα μια βόλτα εκέι που είμαι να περάσουμε στιγμές μαζι.
Μια μέρα μεσημέρι με πήρε στη δουλεία με είπε οτι θέλει να χωρίσουμε την ρώτησα ποιος είναι ο λόγος. Μου είπε δεν νιώθει καλα πλεόν. Πίστεψα οτι ήταν κάτι προσωρινό. Για 2-3 μέρες ήταν ανένδοτη δεν ήθελε να ακούσει τίποτα αποφάσισα να πάρω άδεια και να πάω να τις μιλήσω. Μετα απο 10 ώρες ταξίδι βρεθηκαμε αν και δεν ήθελε μου είπε οτι όλα τελείωσαν. Το επόμενο πρωί δούλευε πήγα στη δουλειά της σαν πελατης σε καφετέρια δουλεεε αλλά με υποδεχτηκε πολύ κρύα. Μου είπε οτι δεν αισθάνεται καλα και θέλει να φυγω. Εφυγα στεναχωρημένος πολυ. Ενιωσε άσχημα που ήρθα απο τόσο μακρία και φέρθηκε έτσι και ήθελε να με δει πριν φυγω αλλά εγω δεν ήθελα. Συνεχίζαμε τις συζητήσεις απο μακριά την πίεσα πολύ αλλα τίποτα. Πρίν έρθω γι μόνιμα πλέον στον τόπο καταγωγής μου δε της μίλησα για 2-3 μέρε2 με έστελνε μυνήματα οτι θέλει να με δεί όταν έρθω πήγα με αγκάλιασε με φίλησε χαμογέλασε μετά απο πολύ καιρό. Το βράδυ όταν βγήκαμε μου είπε οτι δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει της είπα να προσπαθήσουμε είπε εντάξει αλλά δεν ξέρει τι θα γίνει είμασταν μαζί ένα μήνα μιλούσαμε για διακοπές αλλά ήταν διστακτική. Κάναμε έρωτα μόνο μιαι φορά και φαίνονταν αλλαγμένη. Εγω ήση ετοιμαζόμουνα για την καινούργια δουλειά μου αφου ειχα συμφωνλησει με τον εργοδότη και το είχαμε συζητήσει και με την κοπέλα οτι έπρεπε να αφησω την προηγούμενη δουλειά γαιτί δεν πήγαινε άλλο με τα όνειρα που είχαμε σχεδιάσει.
Μετά απο ένα μήνα σχέσης βγηκαμε για καφε φυγαμε αγκαλιασμένοι και μετα απο 30 λεπτά με πήρε τηλεφωνο και μου είπε οτι θέλει να χωρίσουμε. Όλα αυτα τον αύγουστο. Απο τότε δεν θέλει να το ξανα συζητήσει την παρακάλεσα της είπα οτι άλλαξα δουλεία για να είμαστε μαζί άλλαξα δουλειά για να προχωρήσουμε άφησα όλα τα όνειρα ,μου πίσω για το όνειρο μας. Στους τελευταίους 5 μήνες την πίσα πάρα πολύ αλλά με παρέσυραν οι κατασάσεις και τ ασυναισθήματα. Απογοητευμένος απο την καινούργια μου δουλειά ωρίς το όνειρο μας ηταν και είναι όλα χάλια. Το τελευταίο μήνα ενώ πολλές φορες μου έλεγε οτι θέλει να το σκεφτεί οτι δεν ξέρει μου είπαν κοινοί γνωστοί οτι την έβλεπαν κάποιες φορες με έναν άλλον. Τις ζήτησα εξηγήσεις μου έίπε οτι δεν έχει κανένα οτι απλώς βγήκε 2-3 φορές μαζί του οτι είμαστε 6 μηνες χωρισμένοι και οτι μπορεί να κάνει οτι θέλει οτι όλα τελειωσαν μεταξύ μας. Μου μιλούσε άσχημα οτι έχειρουινιάσει να γίνονται τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα. Καθε μέρα στο replay έλεγε. Εγώ όμως είμαι ακόμη ερωτευμ΄νος μαζί της δεν έχ εγωισμό καθόλου για υτήν την συχωρεσα μέσα μου για όλα και ας ήξερα οτι ήταν αλήθεια. Νιώθω εγκλωβισμένος στις επιλογές μου δεν θέλω ν πηγαίνω στη δουλειά θέλω να τα παρατήσω και να φύγω μακριά. Αυτά παιδιά απλως σας εξομολογηθηκα όη την ιστορία!
Similar Threads
-
9 χρόνια σχέση - 6 μήνες γάμος .... και τώρα τι ;;;;
By rodon in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 60Last Post: 13-03-2013, 11:34 -
χρόνια σχεση
By alikak1987 in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 12Last Post: 04-12-2012, 08:39 -
ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ 2 ,5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΕ ΑΠΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ .
By VICKY88 in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 33Last Post: 22-11-2012, 09:26 -
Ερωτικη σχεση με διαφορα 10 χρονια ?
By Fjorde in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 115Last Post: 03-03-2009, 22:16 -
Η ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΑΜΟ & ΠΑΙΔΙ
By Marnek in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 16Last Post: 28-07-2008, 00:50
Το δικό μου προβλημα
26-07-2025, 16:05 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή