Results 166 to 180 of 408
Thread: φαρμακα
-
05-03-2015, 18:49 #166
Κανε κανα ταξιδακι.Σε αναζοωγονει και σε ανανεωνει.Τωρα πχ το Πασχα μπορεις να πας Μετεωρα.'Η πανε καλοκαιρι με τον δικο σου 1 μηνα ελευθερο καμπινγκ στην Ικαρια.Υα σου βγει πολυ φτηνα
- 05-03-2015, 23:36 #167
@καλαμωρε ευχαριστω που απαντησες!τωρα ειχα παει 12 μερες στο μερος του φιλου μου αλλα γυρισα και ο φιλος μου γυριζει δευτερα..
εχουμε εκπαιδευτικο και δεν μπορουμε προς το παρον να παμε πουθενα..
βαρεθηκα να ειμαι η ψυχωσικη η επιληπτικη και οτι αλλο μου προσαπτουν
06-03-2015, 10:21 #168
Γεια σου εσωτερική!
Εγώ απλά θέλω να σου πω ότι, όσο μπορείς, αποδέξου σε αυτή τη φάση της ζωής σου ότι χρειάζονται αυτά τα φάρμακα για να τα πας καλύτερα. Καταλαβαίνω οι δυσκολίες είναι τεράστιες και κάνεις πολύ μεγάλο αγώνα. Δες όμως τα θετικά, ότι κάποια προβλήματα μπορεί να υποχώρησαν από αυτά που σε ταλαιπωρούσαν.
Από εκεί και πέρα, όσο αυτό είναι εφικτό εστίασε σε ότι άλλο μπορείς να κάνεις.
Μία, δύο δραστηριότητες, όσες μπορείς κάθε μέρα. Είναι πολύ σημαντικό για να βγαίνεις από το λούκι των πιο δυσάρεστων σκέψεων που λογικά μπορεί να σου έρχονται κάποιες φορές ή από το άγχος που σου προκαλούν τα φάρμακα και η όλη κατάσταση.
Μπορείς να περπατάς? Κάνε το κάθε μέρα.
Σου αρέσει να φτιάχνεις κάτι? να γράφεις ή κάτι άλλο? δοκίμασε το. Ας είναι και κάτι μικρό, ας το θεωρείς ασήμαντο. Καλύτερα αυτό από το να παραμένεις με τις στενόχωρες σκέψεις. Αυτές δεν τελειώνουν. Όσο δίνει κανείς τροφή στις δυσάρεστες σκέψεις, αυτές θα επιμένουν, κατά κάποιο τρόπο χρειάζεται κανείς να σπάσει αυτή την αλυσίδα, βλέποντας τη ζωή με άλλο μάτι.
Γι' αυτά που σου προσάπτουν, ψυχωσική, επιληπτική κλπ... κοίταξε, οι περισσότεροι άνθρωποι πάντα προσάπτουν κάτι στον άλλο, δε χρειάζεται καν να έχεις μια ψυχική ασθένεια ή άλλη ασθένεια. Θα βρουν κάτι, να κολλήσουν μια ταμπέλα, είναι σαν μια ανάγκη να προσδιορίσουν τους άλλους και κυρίως τον εαυτό τους. Λίγο αλλιώτικο τρόπο ζωής να έχεις, κάτι διαφορετικό να κάνεις στη ζωή σου, να έχεις αλλιώτικες σκέψεις και πιστεύω, δε χρειάζεται πολύ να σου προσάψουν κάτι. 'Ομως υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι τι λένε οι άλλοι? Ο καθένας βλέπει ανάλογα με τα δικά του πρίσματα, δεν σε αφορά λοιπόν στην ουσία. Πολλές φορές οι άνθρωποι δίνουμε υπέρμετρη βαρύτητα στο τι αναφέρουν οι άλλοι, συγγενείς, φίλοι, γνωστοί, άγνωστοι, τόσο που τους αφήνουμε να επηρεάζουν τις ζωές μας, ακόμα και την άποψη του ίδιου μας του εαυτού.
Εγώ θα σου πω μόνο, δες τον εαυτό σου και τι μπορεί να κάνεις για να τον καλυτερεύσεις ανεξάρτητα από τίποτε άλλο και κανέναν άλλο. Και ας έχεις και μια ασθένεια, όπως και αν ονοματίζεται. Οι περισσότεροι έχουμε κάτι. Δυστυχώς... Από εκεί και πέρα τι κάνουμε έχει σημασία.
Συγνώμη για τη φλυαρία μου και ούτε μπορώ να ξέρω τι περνάς ακριβώς, στα γράφω απλά φιλικά και ελπίζω να μπορείς να συνεχίζεις με δύναμη έστω και στον πολύ κακοτράχαλο αυτό δρόμο. Και είναι σημαντικό που έχεις έναν καλό σύντροφο κοντά σου.
Η ιδέα του kalamore, είναι ωραία, αν μπορείς να την πραγματοποιήσεις κάποτε, ειδικά ένα ταξίδι στα Μετέωρα, είχα αυτήν την εμπειρία, μοναδική... Είναι ένα από τα πιο όμορφα και ασυνήθιστα μέρη στον πλανήτη και σε φέρνει πιο κοντά στο Θεό, ηρεμείς.
06-03-2015, 11:54 #169
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης κ να πεις απο σημερα δε με νοιαζει τιποτα δε με κλονιζει τιποτα αλλα κ να με κλονισει χεστηκα εγω θα χαμογελαω συνεχεια σα τ τρελη κ θα γελαω ;η 1μερα θα γινει 2 οι 2 3 κλπ
Last edited by Mriya; 07-03-2015 at 04:20.
06-03-2015, 12:33 #170
@μανμαν αν το κάνει αυτό κ υποτροπιάσει για ακόμα μια φορά μάλλον δεν θα έχει καλή κατάληξη η εσωτερική.Η ψύχωση δεν είναι για να παίζουμε με τα φάρμακα ούτε μια ασθένεια που όταν την παθαίνεις λες ''αχ τι ωραία,από σήμερα θα είμαι χαμογελαστός''.Η ενεργός φάση της ψύχωσης είναι η απόλυτη δυστυχία και από άποψη λειτουργικότητας η τρίτη νομίζω πιο αναπηρική νόσος.Ας προσέχουμε τι λέμε κάποιοι εδώ μέσα κ τι προτροπές δίνουμε.
@εσωτερική_σήψη σίγουρα περνάς πολύ δύσκολες στιγμές αλλά πιστεύω πως αυτό είναι αναστρέψιμο.Το ξέρεις κ συ πως χρειάζεται πολύς χρόνος και προσπάθεια.Οι αυξήσεις στα φάρμακα γίνονται για να σε πιάσουν και να μειωθούν τα όποια συμπτώματα έμειναν.Μετά αν δει ο γιατρός οτι βελτιώνεσαι θα στα μειώσει πιστεύω.Μην κάνεις καμιά χαζομάρα κ τα κόψεις.Προσωπικά ο ανώτερος αριθμός φαρμάκων που έπαιρνα ήταν 3.Δεν συγκρίνονται με τα δικά σου οπτ ίσως κρίνω εκ του ασφαλούς.Αυτό που ξέρω όμως είναι πως δεν υπάρχει καμιά λογική στο να τα μειώσεις μόνη σου ή να τα κόψεις.Ξέρεις τις συνέπειες.Ολος ο κόπος θα πάει χαμένος.Υπομονή μόνο αυτό σου λέω και προσπάθησε να περνάς τη μέρα σου όσο καλύτερα μπορείς με κάποιες ασχολίες για να μη αναλώνεσαι σε αρνητικές σκέψεις.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
06-03-2015, 14:32 #171
Γεια σου εσωτερικη, να σου πω κι εγω αυτο που ειπε η breath.
4 ημερες συνεχομενες πηγα για περπατημα και κατευθειαν ενιωσα αλλος ανθρωπος, λες και ειχα εξτρα ενεργεια στο τσεπακι αισθανομουν.
Βασικα πηγαινα με παρεα, αλλα ο φιλος μου δεν μπορει καθε μερα, και λεω να το καθιερωσω μονος μου, αφου βλεπω αποτελεσματα.
Γι αυτο αν μπορεις πεισε τον φιλο σου να ξεκινησετε, θα σου κανει καλο.
Μην νομιζεις και εγω παιρνω μεγαλη δοση αντιψυχωτικου, και μου την εχει δωσει, αλλα τι να κανω?. Προερχομαι κιολας απο 3 συνεχομενα ψυχωτικα επεισοδια. Οσο το σκεφτομαι τρελενομαι, αλλα το παλευω.
06-03-2015, 14:50 #172
Σου βρηκα μια ασχολια.Μπορεις να δηλωσεις εθελοντρια ψυχολογος στα κοινωνικα ιατρεια.Γιατι και θα χεις μια ασχολια να μην ειστε στο πουθενα γιατι το πουθενα σκοτωνει και θα εξασκισεις το επαγγεελμα σου και θα βοηθησεις κοσμο
06-03-2015, 15:01 #173
να σου γραψω και την δικη μου γνωμη αν την θελεις, εγω απ οτι μου λενε πασχω απο παρανοικη ψυχωση μεχρι στιγμης περνω φαρμακα 5 μηνες και εχω ηδη 2 υποτροπες επειδη τα εκοψα μονος μου ειμαι 24 χρονων στην αρχη δεν μπορουσα να αποδεχτω την ''τρελα'' αν και ακομη και σημερα δεν μπορω οταν υποτροπιαζω διοτι τα συμπτωματα περιεχουν και θεωριες συνομωσιας ,εχω φτιαξει και ενα θεμα οσο ημουν στην ενεργη φαση της ψυχωσης αν με ρωτησεις εμενα για τα φαρμακα θα σου απαντησω παλι τα ιδια ,πιστευω σε συνομωσιες κι οτι θελουν να μας ελεγξουν σκεψεις και συναισθηματα αλλα να σου πω κατι? καταλαβα οτι και να το κανουν εγω δεν μπορω να κανω κατι,τι να κανω να μπω στο χαλιφατο του ισλαμικου κρατους και να τους πολεμησω? ακομα και αληθεια να ειναι ολα αυτα μονο εγω και οσοι πασχουμε απο αυτες τις ασθενειες βασανιζομαστε με τα συμπτωματα, το μονο που χρειαζεται ειναι αποδοχη αφου και εσυ πιστευεις οτι εχεις ψυχωση,,,,,,,
Υ.Γ το περπατημα και το τρεξιμο αποδεδειγμενα συμβαλουν σε μια καλυτερη ψυχολογια
06-03-2015, 21:30 #174
παιδια κατ αρχην ευχαριστω που ασχολειθηκατε με το θεμα μου ειχε αρχισει να με παιρνει πολυ απο κατω!
ολοι εχετε δικιο κανω λιγο περπατημα
οσο για την ψυχωση καποιες φορες αναρωτιεμαι αν ειναι αρρωστια η αν μας τη φορτωσαν επειδη μας θελουν υπο ελεγχο.. :(
βαρεθηκα να παιρνω φαρμακα και θα τα εκοβα οπως ειπε καποιο μελος παραπανω αλλα δυο φορες που το δοκιμασα κολντ τερκι που λενε και οι αγγλοι νοσηλευτηκα και για πολυ καιρο..
ασε που τωρα φοβαμαι να κανω πειραματα με το λεπονεξ γιατι προκαλει μεχρι και αιφνιδιο θανατο..
επισης οσον αφορα το 'αγαπημενο" μυ ντεπακιν που το επαιρνα δυο χρονια και μετα απο κατι μηνες διακοπης μου το ειχαν ξαναβαλει λογω επιληψειας βρεθηκε οτι προκαλει βλαβη στι ωοθηκες στις γυναικες και απαγορευτηκε!
αισχος ποσα αλλα προβληματα θα προκαλουν και εμεις δεν τα ξερουμε!
06-03-2015, 22:36 #175
οσο γιαυτο που λες να μας εχουν υπο ελεγχο ειχα φτιαξει παρομοιο θεμα εγω και αυτο που ελεγα ηταν απλα οτι μηπως δεν ειμαστε αρρωστοι και αυτα που βιωνουμε ειναι πραγματικοτητα και απλα ειμαστε θυματα μιας πλεκτανης που θελει να μας ελεγχει με τα φαρμκα κι ολοι μου ειπα να συνεχισω τα φαρμακα, αυτο που θα σου πω εγω ειναι και να συμβαινει αυτο δεν μπορουμε να κανουμε κατι εκτος κι αν θα πας να πολεμησεις παρεα με τους τζιχαντιστες αποδεξου το γτ οπως ειπα και πιο πανω και αληθεια να ναι δεν μπορεις να κανεις κατι απλα θα βασανιζεσαι απ τα συμπτωματα ειτε ειναι οντως ψυχωση ειτε ειν αληθινα
06-03-2015, 23:27 #176
Σίγουρα μας θέλουν υπό έλεγχο γιατί πολύ απλά ένας ψυχωσικός στην ενεργό φάση είναι εκτός ελέγχου.Δεν νομίζω όμως πως κάποιος το κάνει με δόλο.Σίγουρα υπάρχουν υπερκέρδη από φαρμακοβιομηχανίες αλλά έτσι είναι οι εταιρείες,για το κέρδος ιδρύονται.Τώρα υπάρχουν πολλά ασαφή πλαίσια πάνω στα οποία βασίζουν την διάγνωσή τους οι γιατροί αλλά αυτή η ασάφεια οφείλεται πιστεύω στο οτι η ψυχιατρική είναι ένας νέος χώρος και ότι οι γνώσεις μας για τον εγκέφαλο είναι πολύ λίγες.
Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως σιγά σιγά επανακτώ τη ζωή μου και τα ενδιαφέροντά μου.Οι δυσκολίες είναι μεγάλες αλλά ξέρω πως χωρίς τα φάρμακα δεν θα είχα ζωή.Θα ήμουν σκλάβος της φαντασίας μου.Η ψύχωση είναι ασθένεια και τιποτα άλλο.Από τις πιο βάρβαρες.Προσωπικά δεν τα ρίχνω όλα στα φάρμακα.Οι επιπτώσεις της ίδιας της πάθησης είναι τεράστιες.Πάντως από το μηδέν που σε ρίχνει η πάθηση με τα φάρμακα μπορείς να αγγίξεις πολύ καλούς βαθμούς βελτίωσης αρκεί να προσέχει κάποιος και να μη έχει πολλές υποτροπές.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
07-03-2015, 00:56 #177
Πάντως αυτό που λέτε περί ψυχιατρικής και ελέγχου ισχύει απόλυτα μάλιστα ένθερμος υποστηρικτής της ψυχιατρικής(ως μέσω ελέγχου) ήταν ακόμα και ο Χιτλερ(ευγονική-ψυχιατρική eugenics psychiatry).
https://www.dcu.ie/news/dcutimes/spring_0408/p20-21.pdf (ένα αρθρο στα αγγλικά δν βρήκα τίποτα στα ελληνικά
EDIT: η ψυχιατρική ως μέσω τιμωρίας και ελέγχου στη Σοβιετική Ένωση http://en.wikipedia.org/wiki/Politic...e_Soviet_UnionLast edited by NeurobiologicallyImpaired; 08-03-2015 at 01:51.
07-03-2015, 02:00 #178
https://www.youtube.com/watch?v=pVJ6HR02E80ορ
Μακρης οι δρομος γοργονες και μαγγες.Προσεχετε καλα γιατι δεν ειναι ψεμα οτι ειμαστε πειραματοζωα.ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.Τα φαρμακα δεν εχουν δοκιμαστει σε βαθος χρονου ουτε ο Αλλαχχ δεν ξερει πως λειτουργουν.ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕΜΑΛΙΑ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ.ΠΑΡΤΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Ο ΒΟΥΔΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΜΑΥΡΑ.ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ.ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
Π Ρ Ο Σ Ε Χ Ε ΤΕ Κ Α Λ Α Ρ Ε Μ Α Λ Ι Α.
07-03-2015, 02:44 #179
Καλά ντάξει, το χρήμα μπορεί να σου προσφέρει και καλύτερο βιοτικό επίπεδο αλλά και το σεξάκι καλό κάνει
07-03-2015, 16:11 #180
πωπω παιδι επαληθευετε τους χειροτερους φοβους μου..
ομολογω οτι αυτο με το χιτλερ δεν το ειχα σκεφτει
οσο για τους σοβιετικους θυμαμαι ειχα διαβασει ενα συγκλονιστικο αρθρο οτι εδιναν στους επαναστατες του καθεστωτος 5 μπουκαλια αλοπεριντιν την ημερα και τους διελυαν κυριολεκτικα