Results 91 to 105 of 120
Thread: Αναμμεσα σε 2 γυναικες
-
09-03-2015, 18:58 #91
- 09-03-2015, 19:24 #92
09-03-2015, 19:37 #93
προσωπικα δεν πιστευω οτι μια νεα γυναικα ζει ευτυχισμενη και εφησυχασμενη χωρις ερωτικη επιθυμια.
εσυ, σιγουρα οχι, μας το εχεις αναλυσει εκτενως.
πιστευω λοιπον οτι και η ιδια αν δεν ψαχνεται ηδη, θα ψαχτει συντομα...
ο καταλυτης θα ειναι ο ερωτας, αν δεν αποφασισετε εν ψυχρω να απομακρυνθειτε.
ενας απο τους δυο σας θα ερωτευτει και τοτε θα παρει την αποφαση.
αν ησουν πραγματικα ερωτευμενος, θα το εκανες εσυ, με την γνωριμια που σου προεκυψε.
ΔΕΝ ησουν. απλα επιβεβαιωθηκες σαν ανδρας απο το αδιεξοδο στο οποιο ειχες περιελθει.
με την επομενη, μπορει να φυγεις, αν ειναι πιο σημαντικη για σενα..;)
09-03-2015, 20:00 #94
Aν και ποτε δεν πρεπει να εισαι σιγουρος, εδω ειμαι 100% οτι δεν ψαχνεται, οχι οτι δεν θα γινει στο μελλον φυσικα, απλα καταλαβαινω οτι δεν μπορει να αποδεχτει οτι της εφυγε αυτο με εμενα, αυτο μου δειχνει συνεχεια και δεν ξερω καν ποια ειναι η προσπαθεια που κανουμε.
Μου λεει οτι δεν της βγαινει με τιποτα και δεν εχει κατι μεσα της και εγω απλα λεω οτι κανουμε μια πσοπαθεια σαν ζευγαρι και γι'αυτο τονιζω τοσο αυτο το θεμα, το οτι τα βρισκουμε σε ολα τα υπολοιπα οκ αλλα εδω κανουμε προσπαθεια σαν ζευγαρι, αλλιως ως τι αν δεν υπαρχει αυτο ?
Καναμε νομιζω το λαθος ενω ειχαμε απομακρυνθει λιγο να πουμε για μια προσπαθεια χωρις να διαχωρισουμε τι προσπαθεια θα ηταν αυτη και τωρα δεθηκαμε παλι :(:(:(
09-03-2015, 20:07 #95
καλα, κοψε τουλαχιστον ενα 30% και λιγο λεω...
εδω μπορεσες να το κανεις εσυ που την επιθυμεις ακομα και αμφιβαλεις αν μπορει να το κανει εκεινη?
να μην αμφιβαλεις...
σιγουρος δεν μπορεις να εισαι ουτε για τον εαυτο σου, ποσω μαλλον για εναν αλλον.
ουτε εγω καταλαβαινω τι προσπαθεια κανετε αφου διαπιστωνετε και οι δυο οτι δεν υπαρχει επιθυμια.
θα πρεπει να το βρειτε εσεις που την κανετε...
εκεινη τι προσδοκα απο αυτη την σχεση?
θελει να παντρευτειτε για παραδειγμα? να κανετε παιδι? να συνεχισετε οπως ειστε?
09-03-2015, 20:12 #96
Η αληθεια ειναι οτι μου το ειχε πει πως θα ειναι πολυ δυσκολο γι'αυτη και να μην περιμενω και πολλα πραγματα γιατι οντως δεν εχει πολλα μεσα της για μενα, αλλα εγω επεμεινα θεωροντας οτι θα μπορεσουμε :(
Οχι δεν υπαρχει θεμα γαμου ή παιδιου προς το παρων, απλα νομιζω οτι 'θελει' να συνεχισουμε οπως ειμαστε.
Το κακο ειναι οτι λογω των χρονων με οτι αυτο συνεπαγεται (δεσιμο, ανασφαλεια, αγαπη κτλ.) γινετε ολο αυτο και ο ενας τραβαει τον αλλο πισω, αλλα δεν μου εχει ξανασυμβει και την καταλαβαινω σ'αυτο τουλαχιστον γιατι και για μενα ειναι εξαιρετικα δυσκολο.
09-03-2015, 20:21 #97
εμ τι να σου πει ενας τριτος τοτε, οταν η ιδια σου λεει οτι δεν βλεπει να γινεται κατι, αλλα και οι δυο μενετε περιμενοντας το θαυμα?
η θα γινει το θαυμα (δεν ξερω πως, μιας και δεν το εχω ξαναδει να γινεται).
η δεν θα γινει το θαυμα που ειναι και το πιθανοτερο και θα το τεντωσετε οσο παει και θα χωρισετε οταν το ξεφτιλισετε πληρως, η θα παρετε μια κοινη αποφαση να το διαλυσετε...
η αλλη περιπτωση ειναι αυτη που σου ειπα ηδη και που ακολουθουν και οι περισσοτεροι εδω που τα λεμε.
καποιος απο τους δυο σας θα ερωτευτει καποιον τριτο .
09-03-2015, 20:25 #98
09-03-2015, 20:28 #99
α, πολυ ωραια!
(που παιρνεις βοηθεια δηλαδη, οχι που εχεις προβληματα:o)
πιαστο απο εκει λοιπον, αφου δεν βγαζεις ακρη.
ηρεμησε, δουλεψε με την ησυχια σου τα θεματα αυτα που εχεις βρει, με τον ψυχολογο σου και μπορει στην πορεια, αν μπουν καποια πραγματα στην θεση τους να σου δωθουν πιο ευκολα λυσεις και γι αυτο που σε απασχολει.;)
09-03-2015, 20:35 #100
Αυτο που μου ειπε ειναι οτι με εχει φορτισει παρα πολυ το συναισθημα και οτι για πρωτη φορα θα πρεπει να φανω δυνατος και να κοιταξω μονο τον εαυτο μου και το πως θα ειμαι καλα, να το δω λιγο πιο εγωιστικα δηλαδη πραγμα που δεν ισχυε φυσικα.
Ζησαμε παρα πολυ εντονα ολα αυτα τα χρονια και ημασταν παντα μαζι απο την αρχη, ισως γι'αυτο δυσκολευομαι τοσο πολυ.
Αυτο που συμπερανε εκτος των αλλων, ειναι οτι εχω μεγαλο προβλημα προσαρμογης.
09-03-2015, 20:38 #101
Αν ήμουν στην θέση σου, θα σκεφτόμουν , δύο πράγματα.Από την μία (πρωτίστως) τον εαυτό μου, τις ανάγκες μου, τα "θέλω" μου, κι έπειτα την σχέση με την οποία είσαι χρόνια , τόσο την σχέση σαν κατάσταση , αλλά και το πρόσωπο με το οποίο την είχες. Κι εγώ συμφωνώ με όσα από τα μέλη υποστηρίζουν , πώς στις σχέσεις ειδικά στις μακροχρόνιες δεν υπάρχουν ελπίδες για αλλαγές τεράστιες. Ούτε θαύματα γίνονται με αφορμή την απιστία και την γνωριμία σου με "κάτι άλλο". Επίσης θεωρώ πώς η σεξουαλική ζωή στην σχέση δύο ατόμων , θα πρέπει να λαμβάνεται ως κομμάτι ξεχωριστό. Αν εκεί δεν τα πάτε καλά και μάλιστα είναι μια κατάσταση που έχει παγιωθεί κιόλας. Καλό είναι να το τελειώσεις. Δεν αξίζει σε κανέναν από τους δυο να ζείτε , έτσι συμβατικά κι άνοστα.
Σε ότι αφορά τέλος , την δυσκολία σου να αποχωριστείς , την παλιά σου σχέση , κοπέλα, ζωή , ρουτίνα (δεν ξέρω ). Είναι πιο πολύ στο μυαλό , παρά στην ουσία. Μόνο στην πράξη αν την χωρίσεις δηλαδή και μετά , θα καταλάβεις και θα μάθεις τί ήταν δύσκολο και τί όχι. Το "χωρίζουμε" είναι απλά μια λέξη. Ναι θα χρειαστεί να εξηγήσεις, με ειλικρίνεια κατά την γνώμη μου. Και τέλος.
Αν είσαι παντρεμένος με παιδιά το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει , αν είσαι μόνο παντρεμένος ή απλά σε μία χρόνια σχέση , δεν βρίσκω πουθενά την δυσκολία. Και το λέω αυτό συμμερίζοντας φυσικά και τα όσα έχετε ζήσει.
09-03-2015, 20:44 #102
το θεμα της προσαρμογης πρεπει να ειναι το προβλημα σου και γενικοτερα της "αλλαγης".
για το "εγωιστικα" εχει πολυ δικιο οτι πρεπει να το βλεπει κανεις ετσι, μονο που μια χαρα εγωιστικα το βλεπεις.
δεν ειναι εκει το προβλημα σου.
δεν νομιζω οτι οταν γνωρισες μια αλλη κι εφτασες στο σημειο να κανεις σχεση μαζι της, τα κινητρα σου να ηταν αλτρουιστικα...
επισης ,ολο σου το σκεπτικο,να παρεις αυτα που σε κανουν ευτυχισμενο απο την σχεση σου και να διεκδικεις τον ερωτα οταν η αλλη δεν εχει τετοια διαθεση, ειναι εγωιστικα, υγιως εγωιστικα. πολυ σωστα κανεις δηλαδη.
και το οτι επιμενεις σε αυτη την σχεση για σενα το κανεις, δεν το κανεις για κανεναν αλλον, μην κοροιδευομαστε.
το θεμα ειναι, αν σου κανεις καλο...
09-03-2015, 22:52 #103
Να σου πω.
Σαν αντρας εισαι απο αυτους που την ανεβαζουν την γυναικα ή θα ελεγες πως εισαι μετρημενος στα κοπλιμεντα..
Αν το νιωθεις ,αν την γουσταρεις κ την θες,δοκιμασε να "εξαφανισεις" την αλλη απο το μυαλο της,με ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣ πεσιμο,ακυρωσε την αλλη οσο μπορεις.
Το οτι το παλευει ισως σημαινει οτι κατι περιμενει απο σενα,για δες το...:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
10-03-2015, 00:10 #104
Το θέμα ειναι όταν την ρωτάω ακόμα και τωρα οτι της αρέσω και με θελει αλλα δεν της βγαινει και δεν ξερει γιατι και ούτε ειναι ευχαριστημένη με αυτό εννοείται, οπότε καταλαβαίνετε ποσο μα ποσο πολύπλοκο ειναι το θέμα στο μυαλό μου.
Το θέμα δεν ειναι να το αφήσουμε ετσι απλα και αυτός που μας παιδεύει επίσης ειναι οτι μένουμε μαζι, οπότε αυτη η διάλυση κανει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα
11-03-2015, 19:19 #105
Ρε παιδια ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι γινετε, ειμαι τοσο μπερδεμενος με αυτην την κατασταση που κοντευω να τρελαθω, συζητοντας αυτο που μου λεει ειναι οτι εννοειται πως δεν ειναι ευχαριστημενη με 1 φορα το μηνα και οτι σιγουρα κατι συμβαινει, κατι χαθηκε και μαλλον το αφησε, αλλα με θελει και θελει να ειμαστε μαζι, δεν μπορω να το καταλαβω, εγω εχω συνεχεια στο μυαλο μου οτι αυτο που της εφυγε ειναι πολυ σημαντικο και δεν μπορω με αυτο το δεδομενο να κανω προσπαθεια, δεν εχω καθολου καλη ψυχολογια και φαινεται, αλλα πως να εχω οταν μεσα μου ξερω οτι χαθηκαν πολλα ? :(:(:(
Tι να κανω να δεχτω πως δεν εχει παθος και επιθυμια και να προσπαθησω ετσι ? μου ειναι απιστευτα δυσκολο.