Η γνώση απελευθερώνει! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 101
    Banned
    εγω παντως δε καταλαβα τιποτα απο ολο αυτο το κατεβατο
    μηπως ειχες κρυφο ποθο να ψαλεις τον ακαθιστο υμνο? το σκεφτομουν κ πριν...

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω παντως δε καταλαβα τιποτα απο ολο αυτο το κατεβατο
    .
    Μην ανησυχείς, συμβαίνει και στους εξυπνότερους...:p

Banned
    Ααα όσον αφορά την επίπεδη γη είναι και κάτι ακόμα που δυστηχώς δεν μπόρεσα να βρω στο γκουγκλι...Λεει στα Ευαγγέλια ότι όταν ο Χριστός(αφότου προσευχηθηκε για 40 ημέρες στην ερημο και συναντησε τον Σατανά) ο Σατανάς τον μετεφερε με το ζόρι στην κορυφή ενός ψηλού βουνού <<από την κορυφή του οποίου μπορούσες να δεις όλα τα βασίλεια του κόσμου>>....Είναι δυνατόν σε μία σφαιρική Γη να βλέπεις όλα μαζί τα βασίλεια του κόσμου(όσο ψηλά και αν είσαι)?????? Αυτά σε συνδιασμό και με τα προηγουμενα που ανεφερα...Αλλά ποιός θα κάτσει να τα σκεφτεί στα σοβαρά??

Banned
    εγω δε βρισκω καπιο λογο να ταλαιπωρισω το μυαλο μου για να καταλαβω ολα αυτα μαλον εγκεφαλικα κυτταρα θα καψω χωρις καπιο λογο αν υπηρχε καπιος λογος να το καταλαβω εγω παντως καπου ειχα ακουσει οτι το προτοτυπο κειμενο χαθηκε οποτε θα το μεταφρασαν κατα τη κριση τους υποθετω αρα δε βρισκω καπιο νοημα να το διαβασω.

Banned
    Δηλαδή υποστηρίζεις ότι όλοι οι χριστιανοί όλους αυτούς τους αιώνες(και εσύ μαζί τους) πιστεύουν σε λανθασμένες μεταφράσεις από ένα βιβλίο που τελικά ποτέ δεν θα μάθουμε τι πραγματικά έγραφε??...

Banned
    Και ο Σωκράτης μίλησε για τον έναν και μοναδικό θεό αλλά και αυτός πλανεμενος θα ήταν , ποιος να αγγίξει το iq σου .
    Κάθε ποστ σου και μια ανατριχιλα είναι..

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Και ο Σωκράτης μίλησε για τον έναν και μοναδικό θεό αλλά και αυτός πλανεμενος θα ήταν , ποιος να αγγίξει το iq σου .
    Κάθε ποστ σου και μια ανατριχιλα είναι..

Ο Σωκράτης, ο οποίος ήταν ένας από τους μεγαλύτερους φιλοσοφους της αρχαίας Ελλάδας, πέθανε το 399πΧ στο δικαστηριο της Ηλιαιας, δηλαδή πέθανε 4 αιωνες πριν τον ερχομο του Χριστού οπότε δεν καταλαβαινω ποιό το νοημα αυτης σου της αναφορας...Και ο Μωάμεθ ομοίως μίλησε για τον μονοθεϊσμό και το τζιχάντ αλλά δεν νομίζω να συγχέει κανένας τον χριστανισμό με τον ισλάμ...

Banned
    Δεν έχει νόημα αυτή η αναφορά μου; η προρρηση του Σωκράτη για τον Χριστό;
    Αν δεν το γνωρίζεις ξερολα διάβασε την απολογία του .
    Που μπηκες σαν σιφουνας και μας έχεις προκαλέσει αποκόλληση αμφιβληστροειδους με τις γνώσεις σου περί της θρησκείας , του dna και της συγγένειας , κλπ. Τον εαυτό σου μπορείς να τον μηδενιζεις όσο θες , πρόβλημα σου . τα υπόλοιπα όμως μην τα ακουμπας , γιατί απο ολά τα ποστ σου έχουν βγεί δείγματα μιζέριας.

Banned
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Ο Σωκράτης, ο οποίος ήταν ένας από τους μεγαλύτερους φιλοσοφους της αρχαίας Ελλάδας, πέθανε το 399πΧ στο δικαστηριο της Ηλιαιας, δηλαδή πέθανε 4 αιωνες πριν τον ερχομο του Χριστού οπότε δεν καταλαβαινω ποιό το νοημα αυτης σου της αναφορας...Και ο Μωάμεθ ομοίως μίλησε για τον μονοθεϊσμό και το τζιχάντ αλλά δεν νομίζω να συγχέει κανένας τον χριστανισμό με τον ισλάμ...
    το ισλαμ και ο χριστιανισμος είναι αμεσα συνδενδεμενα... είναι και τα δυο εβραιογενη δογματα... προπάτορας και των δυο είναι ο τσαρλατάνος αβρααμ

Senior Member
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post

Αγαπητε Macgyver 1ον) δεν τα βγάζω από το μυαλό μου αλλά σου παραθετω ΑΥΤΟΛΕΞΕΙ φρασεις της Βίβλου και ΤΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ βρίσκονται(εκτός αν έχεις προχωρημενη μυωπία ή αστιγματισμό και δεν τα πρόσεξες) άρα ακυρωνεσαι απο τωρα, 2ον)εσύ ο ανόητος και λυπηρος που δεν μου έχει πει ούτε ένα επιχειρημα παρα μονο ενστασεις στον αερα και 3ον)έχεις αδυαμια κατανοησης κειμενου (ή κομπλεξ με τηνν δικη σου ευφυια), εγώ δεν συγκρινα ποτε τον Αϊσνταιν με εμενα, ειπα οτι ο Αινσταιν ΧΛΕΥΑΖΕ την θρησκεια μονο και μονο για να μην προλαβετε να κανετε την γνωστη επικλειση στην αυθεντια που κανει επι αιωνες ολακερους η εκκλησια....ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!!

Αγαπητε Περαστικε , δεν υπονοησα οτι συγκρινεις την ευφυια σου με αυτη του Αινσταιν , αλλα επειδη ο Αινσταιν ηταν αθεος , δεν προσδιδει η γνωμη του κατι υπερ της αθειας . Ηταν απσσχολημενος με κατι σαν ' θεωρια σχετικοτητος ' εχω ακουσει !!. Αλλωστε πολλοι επιστημονες μεγαλου βεληνεκους ειναι αθεοι . Την βιβλο την μεταφραζεις κατα το δοκουν . Δεν προκειται να επιχειρηματολογησω μαζι , σου ειπα εισαι τυφλωμενος -αντι των παντων , και με αρρωστα μυαλα δεν ανοιγω κουβεντες .
    Δεν ειναι οτι δεν εχεις βρει νοημα σε τιποτα . Οοοοοοχι !! απλως θελεις νασχολουνται ολοι μαζι σου . Σουπα , εισαι ναρκισσος .
    Ελπιζω το νικνειμ σου , να υπονοει αυτο που πραματι θα κανεις ( αντε και πολυ καθησες !!! ) .

Ρε συ περαστικέ, όταν λέει "από άκρου έως άκρου" και "στις τέσσερις άκρες της γης", αυτό είναι ένα ρητορικό σχήμα, δεν εννοείται το σχήμα της γης παραλληλόγραμμο (με τέσσερις άκρες). Για θεολογικο κείμενο πρόκειται που στοχεύει σε θεολογικά νοήματα για απλούς ανθρώπους και όχι για σύγγραμμα φυσικής που αφορά επιστήμονες φυσικούς ή μαθηματικούς.
    Επίσης, όταν ανοίγεις ένα θέμα και ζητάς από τους άλλους να γράψουν πάνω σε αυτό την γνώμη τους, δεν είναι καθόλου ευγενικό να γράφεις μετά σε αυτούς που έγραψαν την γνώμη τους: ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ, ΑΣΧΕΤΟΙ, ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ, να προσέχουμε τί γράφουμε γιατί εμείς δεν έχουμε διαβάσει τη Βίβλο ενώ εσυ τα ξέρεις όλα, και λοιπές προσβολές. Αν θέλεις να κάνουμε διάλογο να είσαι πιο ευγενικός γιατί εγώ προσωπικά μετάνιωσα που εξέθεσα τη γνώμη μου στο θέμα σου. Δεν θα έπρεπε να γράψω ούτε εγώ, ούτε όποιος έχει αντίθετη άποψη από την δική σου. Στην πραγματικότητα δεν θέλεις να ακούς αντίθετη άποψη, ας γράφουν λοιπόν αυτοί που συμφωνούν μόνο μαζί σου.
    Last edited by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ; 04-05-2015 at 18:50.

Banned
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Ρε συ περαστικέ, όταν λέει "από άκρου έως άκρου" και "στις τέσσερις άκρες της γης", αυτό είναι ένα ρητορικό σχήμα, δεν εννοείται το σχήμα της γης παραλληλόγραμμο (με τέσσερις άκρες). Για θεολογικο κείμενο πρόκειται που στοχεύει σε θεολογικά νοήματα για απλούς ανθρώπους και όχι για σύγγραμμα φυσικής που αφορά επιστήμονες φυσικούς ή μαθηματικούς.
    εε όταν γραφτηκαν τα κειμενα πιστευαν οντως ότι η γη είναι επιπεδη... και μεχρι να ρθει ο γαλιλλαιος και οι αλλοι να τους ξεστραβωσουν

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Δεν έχει νόημα αυτή η αναφορά μου; η προρρηση του Σωκράτη για τον Χριστό;
    Αν δεν το γνωρίζεις ξερολα διάβασε την απολογία του .
    Που μπηκες σαν σιφουνας και μας έχεις προκαλέσει αποκόλληση αμφιβληστροειδους με τις γνώσεις σου περί της θρησκείας , του dna και της συγγένειας , κλπ. Τον εαυτό σου μπορείς να τον μηδενιζεις όσο θες , πρόβλημα σου . τα υπόλοιπα όμως μην τα ακουμπας , γιατί απο ολά τα ποστ σου έχουν βγεί δείγματα μιζέριας.
    Έχω γνώσεις περί της θρησκείας όπως σου απέδειξα επανηλλειμένως, οπότε what's the problem?? Έχω ασχοληθεί περισσότερο με τον χριστιανισμό, τα δόγματα του, τις ιδέες του κλπ από ότι ένας μέσος συνηθισμένος χριστιανός, οπότε please calm down...Επίσης έχω γνώσεις βιολογίας σε αντίθεση με μερικούς που νομίζουν ακόμη ότι είναι αμαρτία να παντευτείς δεύτερο/η ξάδερφο/η(μήπως ανοίκεις σε αυτούς αγαπητέ mnimoniο και για αυτό έπαθες την αποκολληση του αμφιβληστροειδή σου)??
    Δεν μηδενίζω τον εαυτό μου, τον εαυτό μου τον υπερλατρεύω και είναι το μόνο πράγμα που έχει αξία στην ζωή μου, μηδενίζω όλο το υπόλοιπο concept της ζωής....

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αγαπητε Περαστικε , δεν υπονοησα οτι συγκρινεις την ευφυια σου με αυτη του Αινσταιν , αλλα επειδη ο Αινσταιν ηταν αθεος , δεν προσδιδει η γνωμη του κατι υπερ της αθειας . Ηταν απσσχολημενος με κατι σαν ' θεωρια σχετικοτητος ' εχω ακουσει !!. Αλλωστε πολλοι επιστημονες μεγαλου βεληνεκους ειναι αθεοι . Την βιβλο την μεταφραζεις κατα το δοκουν . Δεν προκειται να επιχειρηματολογησω μαζι , σου ειπα εισαι τυφλωμενος -αντι των παντων , και με αρρωστα μυαλα δεν ανοιγω κουβεντες .
    Δεν ειναι οτι δεν εχεις βρει νοημα σε τιποτα . Οοοοοοχι !! απλως θελεις νασχολουνται ολοι μαζι σου . Σουπα , εισαι ναρκισσος .
    Ελπιζω το νικνειμ σου , να υπονοει αυτο που πραματι θα κανεις ( αντε και πολυ καθησες !!! ) .
    Καλά έχεις ακουστά, όντως ασχοληθηκε με την Θεωρία της Σχετικότητας(1915), όπως ο Χόκινγκς αντίστοιχα ασχολήθηκε με κάτι "βαρετά" πράγματα ονοματι μαύρες τρύπες :p
    Αλλά είπα, εγώ δεν ασχολούμαι με την <<επικλειση στην αυθεντια>>, είπα επίτηδες το ονομα Αϊνσταιν γιατί τελευταία διαφορες ιστοριουλες κυκλοφορουν στο ιντερνετ για έναν φοιτητακο που αποστομωσε εναν αθεο καθηγητη...
    Δεν είμαι τυφλωμένος επειδή σκέφτομαι αλλοιώτικα από εσένα, αυτό λέγεται αντίσταση στο κατεστημένο και σε αυτό που μας έχουν μάθει κάποιοι των οποίων τους σκοπούς δεν ξέρουμε με σιγουριά...
    Επίσης λυπάμαι που σε απογοητευω αλλά είμαι ολίγον τι γατόνι...Και τα γατόνια όταν βρουν κανα καινούργιο μέρος δεν τα διωχνεις σχεδόν με τίποτα...Έχω περάσει από πάρα μα πάρα πολλά φόρουμ και sites(ό,τι σχεδόν μπορείς να φανταστείς), σαν "έμπειρος" λοιπόν δεν έχω λόγο να κάνω log out και να σου κάνω την χάρη.....Κρίμας!

Senior Member
    Συμφωνω με αυτους στην πρωτη σελιδα που ειπαν οτι η θρησκεια ειναι δημιουργημα του ανθρωπου για να αισθανεται ασφαλης αφου ο θεος για τον ανθρωπο ειναι οτι η αμμος για τη στρουθοκαμηλο.Απο που και ως που ειναι φανατισμος να λες την αποψη σου με ωραιο τροπο?Ειδαμε ποιοι ειναι φανατικοι μολις ειπαν κατι για τον θεο αμεσως βγαλατε χολη! Ελεινοι.

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast