Results 31 to 45 of 46
Thread: κινησεις μετα το χωρισμο
-
19-06-2015, 20:47 #31
- Join Date
- Apr 2015
- Posts
- 514
Λοιπόν Christine αν σου αρέσει ο τύπος πάλεψε το, αν όχι ας πάει στο καλό! Επειδή εμείς οι γυναίκες (ευχαριστώ macgyver την διευκρίνηση) είμαστε λίγο τραβάτε με κι ας κλαίω μπορεί αυτή η αδιαφορία του να τον έκανε κάπως γοητευτικό και να σου κέντρισε το ενδιαφέρον. Βέβαια 17 μέρες που έχετε να μιλήσετε είναι πολλές.
- 19-06-2015, 20:57 #32
- Join Date
- Jan 2013
- Location
- Στο ταξίδι προσδιορισμού μου..
- Posts
- 1,930
Εγώ έχω κουραστεί λίγο με τέτοιες συμπεριφορές γι'αυτό επέλεξα να μην ψάχνομαι πλέον, καλύτερα να μην περνάμε τέτοια μηνύματα στους άντρες γιατί το εκμεταλλεύονται. Πρέπει να βάζουμε κάποια όρια, αλλιώς να μην ασχολούμαστε καν! Αν και καταλαβαίνω κάποια ή κάποιον που μπορεί να νιώθει μοναξιά και να ανέχεται γι'αυτό το λόγο.
Όσο για σένα Christine, πραγματικά, δεν έχω συμβουλή να σου δώσω, γιατί μου φαίνεται πολύ απρόβλεπτος, αν και το ότι σε κάλεσε σπίτι του κατά 99%, το ξέρω επειδή έχω βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση, σημαίνει να τα ξαναβρείτε, αλλιώς δεν θα ενδιαφερόταν καν. Αλλά γενικά όλοι κάνουμε λάθη, μην αισθανθείς ότι έφταιξες εσύ κάπου! Όταν κάποιος θέλει παλεύει, αυτό ξέρω.
19-06-2015, 21:28 #33
- Join Date
- Sep 2012
- Posts
- 5,782
Πιστευεις οτι μπορει να παιζει με καμμια αλλη?
20-06-2015, 00:37 #34
- Join Date
- Mar 2007
- Posts
- 337
20-06-2015, 00:46 #35
- Join Date
- Mar 2007
- Posts
- 337
Μολις ηρθα απο συνάντηση με φιλη πολυ μεγαλύτερη μου και πεπειραμενη στις σχεσεις. Επιμενει να μην κανω καμμια κινηση!
Αν, οπως μου ειπε του στειλω μνμ, ισως θεωρησει οτι ειμαι κολλημενη σ αυτον και με χρησιμοποιήσει για καποιες βραδιες και μετα με αδειασει απο εκδικηση.
Μου ειπε αν κλεισει μηνας και δεν εχει εμφανιστει, να τον ξεχασω δια παντος και τοτε ισως μετα απο πολυ καιρο θα μπορουσα να δειξω ενα ενδιαφέρον, οπως σε γενέθλια π.χ.
Ναι ειναι αληθεια οτι οταν ο αλλος μας αγνοει εχουμε την ταση να κολλαμε εμεις οι γυναικες περισσότερο. Ενω ξενερωνουμε μ εναν τυπο κολλημενο και καταπιεστικο. Αυτο να λεγεται!
Η φιλη μου παντως υποστηρίζει οτι θα πρεπει λογικά να χει σκυλιασει αυτος που δεν τον ενοχλω....τι να πω...
Ποσο πια καλα μπορει να συγκρατειται;;;;
20-06-2015, 00:57 #36
- Join Date
- Mar 2007
- Posts
- 337
Τα λαθη ειναι για τους ανθρώπους! Και κεινος εχει κανει τα δικα του.
Προφανως δε θελει αλλο, για αυτο τοσες μερες ειναι αφαντος.
Αφου λοιπον ουδεις αλανθαστος επρεπε να δειχνει το φοβο του να μη με χασει οριστικα. Εκτος και αν δεν το χει συνειδητοποίησει ακομα οτι με χάνει για παντα!
Φταιω στο οτι ημουν επιφυλακτικη τον τελευταίο καιρο μετα απο τα μνμ που ειδα στο fb, τον ασχημο τροπο που μ εβρισε. Του κανα τη δυσκολη. Αν ομως Ήθελε να το παλεψει και να μου αποδειξει οτι θα τιμησει το λογο του και οτι εμενα μονο θελει, μπορουσε!
Tι ήθελε; ;; εγω να τον διεκδικω;; απο κει που ξεκινησαμε με κεινον στη θεση του κυνηγου, παραδοσιακά;
20-06-2015, 06:01 #37
- Join Date
- Jul 2013
- Location
- αθηνα
- Posts
- 16,720
20-06-2015, 10:13 #38
- Join Date
- Mar 2007
- Posts
- 337
επρεπε να την ειχα τελειώσει αυτη τη σχεση στους τρεις μηνες! Οταν μου παρουσιαζε προβληματα σεξουαλικής ανεπάρκειας!!
Παρα μ εκανε να τον λυπηθω και να μεινω!
Ακομα και τοτε τη μια μου λεγε οτι αν ηταν αλλος στη θεση του θα με αφηνε λογω της μουρμουρας, την αλλη με εκανε να νωθω ενοχες οταν πανω στους τρεις πρωτους μηνες εκανα αποπειρα να τον αφησω εγω!
Σ ολη τη Διάρκεια της σχεσης υπήρξε αντιφατικος. Τη μια βαριοτανε, την αλλη εδειχνε ενδιαφέρον για τη σχεση.
Ανακαλυπτω τλκ οτι εκεινος επηρεαζοταν απ τους αλλους πιο πολυ απο οτι εγω!!
Στην αρχη της γνωριμιας εκανε ακομα παρεα με δυο κοπελες εντελως φιλικα οπως ισχυριζοτανε. Αυτες δεν ειχαν δει με καλο ματι την αρχη της σχεσης.
Τοτε οποτε πηγαινα στο μερος του συνεβαιναν διαφορα περιεργα. Το σποκορυφωμα ηταν το ξεφουσκωμα των ελαστικων στις πισω ροδες του αμαξιου μου και τα συνεχη τηλεφωνηματα στο κινητο μου απο αποκρυψη μερα κ νυχτα!! Ημουν σιγουρη οτι πισω απ ολα αυτα κρυβονταν συτες! Και αυτος δεν τις εβαζε στη θεση τους αμεσως!
Μεχρι που μου αποκαλυψε οτι τον καλουσαν σε ενα φιλικο σπιτι για να παιξουν θαρρος κ αληθεια! Φαντασου!
Ολα αυτα συνεβαιναν απ τον πρωτο μηνα! Σταδιακα εξαφανιστηκαν, πηγαν αθηνα και οι δυο. Ομως ειμαι σιγουρη οτι τον επηρεαζαν πολυ!
23-06-2015, 18:19 #39
- Join Date
- Mar 2007
- Posts
- 337
Εκει που ημουν αποφασισμενη να τον αγνοησω πολυ ακομα, και αν περνουσαν και δυο βδομαδες νατον ξεγραψω, ηρθαντα πανω κατω προχτες!!
Δεν επεδιωξα κατι και συναντηθηκαμε στην παραλια εντελως τυχαία! Ευτυχως ηταν μαζι με ενα φιλαρακι και εγω με μια φιλη μου.
Η φιλη μου παρολο που ηταν αρνητικη στο να παω εγω νατους μιλησω ενω ηδη μας ειχαν δει, εγω παρολαυτα δεν την ακουσα κ πηγα.
Στην αρχη εδειχνε συγκρατημενος μπροστα στο φιλο ενω αργοτερα που τον πετυχα μονο του τον ξαναπλησιασα και καθισα διπλα του.
Τοτε λυθηκε, εδειξε τηχαρα του και ειχε και διαθεση για πειραγματα. Μιλησαμε φιλικα, με ανεση, χωρις να αναφερω οτιδηποτε απο περασμενα!
Ουτε που χαθηκες ουτε τιποτα.
Μαντεψτε! Το απογευμα μόλις ηρθα σπιτι αρχισε τα μνμ!! Οτιχαρηκε πολυ που με ειδε, να παμε για ποτο μετα το σχολασμα του, οποτε θελωνα του πω. Στο τελος με ρωτησε γιατι φοβηθηκα να παω σπιτι του εκεινο το βραδυ.
Του είπα θα ηθελα να βγουμε αλλα δεν μπορω αυτη τη βδομάδα, θα μαι απασχολημένη. Δεν ηθελα κατευθειαν να μαι θετικη! Δεν εδειξε να φοβάται ομως μην τυχον και του την κανω.Φαινεται να μη μασαει στα δυσκολα που τιυ βαζω.
Τοσο δεδομενη με θεωρει πια;;;
Εκανα τη βλακεια χτες να στειλω μνμ να τον ρωτησω για ποιο λογο θελει να γινει αυτη η συνάντηση. Φυσικα σαφη απαντηση δεν πηρα και μολις ενημερωσα τη φιλη μου για την κινηση μου αυτη,τ ακουσα και απο αυτην!!
Τελοσπαντων, του ειπα θα σου πω εγω ποτε θα μπορεσω...με ενα ξερο ενταξει σταματησε η επικοινωνία...
Τωρα;;; να κανω κινηση παλι εγω απο βδομάδα για να βγουμε; η να περιμενω να δω αυτος αν θα ξσναδειξει ενδιαφέρον; ;;
23-06-2015, 20:46 #40
- Join Date
- Apr 2015
- Posts
- 514
Μάλιστα! Όντως δεν έπρεπε να του στείλεις μήνυμα για τη συνάντηση! Η φίλη σου έχει δίκιο. Αφού του είπες ότι θα του πεις εσύ, τώρα θα περιμένει από σένα κίνηση. Για να δεις τις προθέσεις του θα μπορούσες να πας για ένα πότο. Την επόμενη εβδομάδα όπως του είπες. Εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει. Αλλά κάτι μου λέει ότι σε ενδιαφέρει.
23-06-2015, 22:40 #41
- Join Date
- Jan 2012
- Posts
- 933
μηνυμα δεν επρεπε να στειλεις..θα φαινοταν αν ενδιαφεροταν πραγματικα.τελοσπαντων αστον τωρα να κανει κινηση αυτος και οταν βγειτε κανε μια ξεκαθαρη κουβεντα.πες του το θες ρωτα τον την θελει.με ειλικρινια και αποφασιστικοτητα.
24-06-2015, 01:56 #42
- Join Date
- Mar 2007
- Posts
- 337
Εγινε εξω φρενων η φιλη μου!! Με περναει κ καποια χρονια εχει κ τις εμπειρίες της. Μου λεει οτι στο Θέμα των σχεσεων ειμαι απειρη και κανω ολο λαθος κινήσεις.
Ωραια, δεν επρεπε να του κανω αυτη τη χαζη ερωτηση! Τωρα παλι αυτος περινενει εμενα....και ειναι εφησυχασμενος. Ημουνα απο πανω, τωρα βρεθηκα απο κατω, λεει η φιλη.
Ουφ! Η μονη λυση ειναι να παω...να δω τι στο καλο θα βγει.
24-06-2015, 11:45 #43
- Join Date
- Nov 2006
- Location
- Planet Love
- Posts
- 25,331
χριστινα, η γνωμη μου ειναι, οτι επειδη δεν βρισκεστε με τον πρωην στον πρωτο καιρο της γνωριμιας, δεν ωφελουν τετοια παιχνιδακια τυπου 'σε αγνοω να με κυνηγησεις" κλπ.
σε ξερει και τον ξερεις πολυ καλα και μαλιστα το εχετε κουρασει. τι μηνυματα μας λες?
βρες τι θελεις ΕΣΥ απο αυτον, γιατι προσωπικα μπερδευομαι με τα μηνυματα σου. ειχα συμπερανει οτι σε απογοητευει σαν ανδρας, σαν εραστης και σαν συντροφος και αργοτερα συμπερανα οτι θελεις πολυ να ειστε μαζι αλλα αυτος το γυρισε στις ελευθερες επαφες.
αποφασισε λοιπον τι θες εσυ και ζητα το ξεκαθαρα. πχ" εγω δεν θελω να κανουμε ξεπετες, ενδιαφερομαι μονο αν θες κι εσυ να συνεχισουμε την σχεση μας."
το να το γυροφερνεις δεν σε εξυπηρετει σε τιποτε. απλα του δινεις χρονο να σε καλει σε αυτες τις βραδυνες συναντησεις και υποσχομενος συζητησεις να ψωλοβαραει... απλο.
24-06-2015, 12:02 #44
- Join Date
- Mar 2007
- Posts
- 337
Ξερεις κατι;;; απλα φοβαμαι να παω παρακατω σε αλλον. Ειναι καποιος που ενδιαφέρεται κ τον εχω στο περιμενε. Δε μου εχει κανει και ιδιαιτερο κλικ ομως.
Φοβαμαι να ξεκινησω κατι καινούργιο με καποιον αλλον τωρα. Και αν δεν ειμαι ευχαριστημενη κ με κεινον;; αυτος που ενδιαφερεται ειναι 41 και μου αποκαλυψε οτι ολες οι σχεσεις του ειχαν κρατησει το πολυ 3 μηνες!! Δε μ αρεσε αυτο καθολου. Και σε συνδυασμο.με το γεγονος οτι δε με ελκυει κ τοσο μου ναι πιο δυσκολο να παω μπρος.
Εχω κολλησει στον πρωην παρολα τα ελαττωματα του, γιατι νιωθω κ εγω ενοχη για την εκβαση της σχεσης. Τωρα πια βλεπω ξεκαθαρα ολα μου τα λαθη.
Επρεπε να τον δεχτω οπως ειναι!!
24-06-2015, 13:51 #45
- Join Date
- Nov 2006
- Location
- Planet Love
- Posts
- 25,331
να τον δεχτεις οπως ειναι, η να τον απορριψεις οπως ειναι, ομως.. το να τον αλλαξεις, δεν παιζει, ειναι βεβαιο.
μονο μονος του αλλαζει καποιος, οχι επειδη του το ζηταμε.
μα εγω δεν σου ειπα να πας σε αλλον. γιατι τα συνδεεις αυτα τα δυο?
αγχωνεσαι αν μεινεις για λιγο μονη να δεις τι εισαι, τι νοιωθεις και τι θελεις?
εγω ειπα να αποφασισεις αν θελεις και τι θελεις απο τον συγκεκειμενο και να το διεκδικησεις αμεσα, η να απομακρυνθεις.
ο επομενος ειναι αλλο κεφαλαιο, εντελως.
Similar Threads
-
Μετά από χωρισμό.
By | Γιώργος | in forum Σχέσεις και ΕπικοινωνίαReplies: 11Last Post: 17-12-2014, 14:31 -
Φιλοι μετα τον χωρισμο??
By Ameen_ in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 187Last Post: 05-09-2014, 15:22 -
Καταθλιψη μετα τον χωρισμο
By mariap in forum Κατάθλιψη - ΔυσθυμίαReplies: 36Last Post: 31-03-2011, 01:49 -
ηρεμια μετα απο χωρισμο
By d_o in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης ΔιαταραχήReplies: 14Last Post: 17-09-2010, 22:27 -
μετά τον χωρισμό τι?
By fairys in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 3Last Post: 18-09-2007, 08:58
Siranalen os σιρόπι (πρεγκαμπαλίνη)
25-07-2025, 22:39 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή