Διάγγελμα Τσίπρα για δημοψήφισμα! - Page 34
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα του Τσίπρα ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Voters
23. You may not vote on this poll
  • ΝΑΙ

10 43.48%
  • ΟΧΙ

13 56.52%
Page 34 of 38 FirstFirst ... 243233343536 ... LastLast
Results 496 to 510 of 556
    Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    gothly εγω σε θυμαμαι ευγενικη ψυχη τι εγινε και εγινεσ ο τακησ ο φασαριασ
    χαχαχα ναι είπα να το γυρισω σε τακης :P
    ελα μωρε μια πλακιτσα δε σηκωνετε κι εσεις.
    τη λεξη κωλος ανεφερα κ θιχτηκαμε.
    ο ανθρωπος εξελισεται παντως, ποτε δε μενουμε ιδιοι.
    γενικα παλια οχι απλα ημουν ευγενικη απλα εκανα τα χατήρια να ακουσουν οι αλλοι αυτο που ηθελαν

Senior Member
    και τι καταλαβεσ κανωντασ χατηρια;

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    και τι καταλαβεσ κανωντασ χατηρια;
    οτι δεν αξιζει να κανεις χατηρια σε κανενα!
    ε πλεον δε κανω χαρες! οποιος θελει δεχεται τις αποψεις μου οποιος θελει οχι. ετσι ειναι η ζωη εξαλλου δε μπορουμε να γινομαστε 'υποδουλοι' του καθενος.

Senior Member
    καλυτερα ετσι λοιπον και γω αυτο λεω

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Βεβαιως και το εχετε . Το θεμα ειναι αν και η αλλη πλευρα εχει διθεση παρομοια ( δεν εχει ) , οποτε τσακωθητε μονες σας , αλλα μετα μην απορειτε γιατι δεν τα πατε καλα με το αλλο φυλο . Οι καυγατζουδες ειναι ανεπιθυμητες , οπως και οι καυγατζηδες .
    Κοίταξε, Μαγκάιβερ, σέβομαι την ηλικία σου, γιατί είσαι μεγαλύτερός μου, αυτό δεν σημαίνει ότι θα ανέχομαι και ότι μου λες!! Το ότι κάποιος παλεύει για τα κεκτημένα, δεν σημαίνει ότι είναι καυγατζής, έτσι; Το να ακούσω εγώ κάτι που με ενοχλεί για να το κάνω "λιανά", και να υπερασπιστώ τη θέση μου, είναι κάτι το απαραίτητο, αλλιώς να αφήνουμε να μας προσβάλλετε και να μην κάνουμε τίποτα! Το ότι εσύ και πολλοί άλλοι άντρες, λόγω ότι είστε χοντρόπετσοι, από τη φύση σας, δε λέω, αλλά ίσως και από την κοινωνία, και δεν καταλαβαίνετε που είναι τα όρια, δεν κάνει εμάς προβληματικές, αλλά εσάς, όσο και αν θες να πιστεύεις το αντίθετο. ; )

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Κοίταξε, Μαγκάιβερ, σέβομαι την ηλικία σου, γιατί είσαι μεγαλύτερός μου, αυτό δεν σημαίνει ότι θα ανέχομαι και ότι μου λες!! Το ότι κάποιος παλεύει για τα κεκτημένα, δεν σημαίνει ότι είναι καυγατζής, έτσι; Το να ακούσω εγώ κάτι που με ενοχλεί για να το κάνω "λιανά", και να υπερασπιστώ τη θέση μου, είναι κάτι το απαραίτητο, αλλιώς να αφήνουμε να μας προσβάλλετε και να μην κάνουμε τίποτα! Το ότι εσύ και πολλοί άλλοι άντρες, λόγω ότι είστε χοντρόπετσοι, από τη φύση σας, δε λέω, αλλά ίσως και από την κοινωνία, και δεν καταλαβαίνετε που είναι τα όρια, δεν κάνει εμάς προβληματικές, αλλά εσάς, όσο και αν θες να πιστεύεις το αντίθετο. ; )
    Αγαπητη pillow , ποτε δεν υπονοησα οτι πρεπει να δεχεσαι τις αποψεις μου , λογω ηλικιας . Μην ανεχεσαι τιποτα , ειναι δικαιωμα σου , οπως και να υπερσπιζεσαι την θεση σου με νυχια και με δοντια !! αλλα δεν σε εθιξα , ουτε και με εθιξες . Τι εχουμε να χωρισουμε ? τιποτα απολυτως !!
    Μονο που δεν ειναι σωστο να τσουβαλιαζεις ολους τους αντρες , εχεις μια στρεβλη αποψη γι αυτους , λογω ασχημων βιωματων , κατα την γνωμημου παντα , καιειμαι πολυ ηπιων τονων και διολου καυγατζης για ' υπερασπιστω την θεση μου ' σενα χωρο ανυπαρκτο , virtual δλδ , αγνωστος μεταξυ αγνωστων . Αλλο στην πραματικη ζωη , εκει δεν σηκωνω και πολλα πολλα !!( τηρουμενων των αναλογιων παντα ) . Εγω σε βλεπω φιλικα βρε , σαν μια κοπελα που εχει ψιλοταλαιπωρηθει στην μεχρι τωρα ζωη της . Οποτε αγαπη και καλη καρδια !!

Senior Member
    Κι εγω σαγαπω elis , εισαι καλοπροαιρετο παιδι !! μας διασκεδαζεις και με τα κομματια που βαζεις !

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    οτι δεν αξιζει να κανεις χατηρια σε κανενα!
    ε πλεον δε κανω χαρες! οποιος θελει δεχεται τις αποψεις μου οποιος θελει οχι. ετσι ειναι η ζωη εξαλλου δε μπορουμε να γινομαστε 'υποδουλοι' του καθενος.

Gothly , το να διαφωνησεις με καποιον , ειναι φυσιολογικο , και το να δεχτεις η ναπορριψεις τις αποψεις του , δεν εχει σχεση με την ' υποδουλωση ' οπως χαρακτηριστικα αναφερεις . Οπως ειπα και στη pillow , εδω , σεναν virtual χωρο , δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα , ουτε να τσακωθουμε για κατι . Αυτο να το εφαρμοσεις στην αληθινη ζωη , οπου τα πραματα μπορει να γινουν ζορικα . Δεν εχω κατι μαζι σου , μαλιστα δεν σεχω εντοπισει ποτε να διαπληκτιζεσαι στο φορουμ , τι επαθες τωρα ?

Senior Member
    αντε, αιωνια μας η μνημη.
    να ζησουμε να μας θυμομαστε...

Senior Member
    Gothly , το να διαφωνησεις με καποιον , ειναι φυσιολογικο , και το να δεχτεις η ναπορριψεις τις αποψεις του , δεν εχει σχεση με την ' υποδουλωση ' οπως χαρακτηριστικα αναφερεις . Οπως ειπα και στη pillow , εδω , σεναν virtual χωρο , δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα , ουτε να τσακωθουμε για κατι . Αυτο να το εφαρμοσεις στην αληθινη ζωη , οπου τα πραματα μπορει να γινουν ζορικα . Δεν εχω κατι μαζι σου , μαλιστα δεν σεχω εντοπισει ποτε να διαπληκτιζεσαι στο φορουμ , τι επαθες τωρα ?

Senior Member
    Τοσο πολυ πια ? αυτα πανε κι ερχονται , αλλα γιασ σας τους νεους μαλλον μονο πανε ( στο πουθενα ! ) .

Banned
    Αγαπητη pillow , ποτε δεν υπονοησα οτι πρεπει να δεχεσαι τις αποψεις μου , λογω ηλικιας . Μην ανεχεσαι τιποτα , ειναι δικαιωμα σου , οπως και να υπερσπιζεσαι την θεση σου με νυχια και με δοντια !! αλλα δεν σε εθιξα , ουτε και με εθιξες . Τι εχουμε να χωρισουμε ? τιποτα απολυτως !!
    Μονο που δεν ειναι σωστο να τσουβαλιαζεις ολους τους αντρες , εχεις μια στρεβλη αποψη γι αυτους , λογω ασχημων βιωματων , κατα την γνωμημου παντα , καιειμαι πολυ ηπιων τονων και διολου καυγατζης για ' υπερασπιστω την θεση μου ' σενα χωρο ανυπαρκτο , virtual δλδ , αγνωστος μεταξυ αγνωστων . Αλλο στην πραματικη ζωη , εκει δεν σηκωνω και πολλα πολλα !!( τηρουμενων των αναλογιων παντα ) . Εγω σε βλεπω φιλικα βρε , σαν μια κοπελα που εχει ψιλοταλαιπωρηθει στην μεχρι τωρα ζωη της . Οποτε αγαπη και καλη καρδια !!
    Αγαπητέ Μαγκάιβερ, απλά είπα ότι έχουμε κι εμείς το δικαίωμα να τσακωνόμαστε! Αλλά κακώς όμως ασχολούμαι συνέχεια γιατί εγώ δεν είμαι το ίδιο με τις άλλες γυναίκες, κάθε γυναίκα έχει την προσωπικότητά της και πρέπει να υπερασπίζεται αυτή τον εαυτό της! Εγώ το κάνω για να υποστηρίξω τον αδύναμο/ους πάντα, και όσο για την ψιλοταλαιπωρία, σε πληροφορώ ότι έχω ταλαιπωρηθεί πάαααααααρα πολύ και σκέφτομαι μέχρι και την αυτοκτονία αφού τίποτα δεν μου έχει χαριστεί και τίποτα δεν με ευχαριστεί. Ευχαριστώ που μ' άκουσες. Ας μην το συνεχίσουμε άλλο.

Page 34 of 38 FirstFirst ... 243233343536 ... LastLast