Τα χρονια περνουν και πισω δεν γυρνουν - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 46
    Senior Member
    Παιδια , δεν θελω να γινω προδρομος κακων νεων , αλλα οντας επιχειρηματιες , ο πατερας μου κι εγω , με πολυ καλες τραπεζικες σχεσεις με Γενευη ( μεναμε 10 χρονια εκει ) , και πολυ κοντινο φιλο μου εναν απο τους 3 Γενικους Διευθυντες της Alpha bank εδω , , θα σας πω το αυτονοητο , η Ελλαδα για τα επομενα 5 χρονια θα μπαινει ολο και περσσοτερο μεσα , θα χειροτερεψει κι αλλο η κατασταση , προτου βελτιωθει . Στην Ελβετια μιλανε για ανω των 10 ετων υφεση .
    Το λεω αυτο για παιδια οπως η gothly , η ο deus , που δεν ξερω τι στοχους εχει , αλλα το εξωτερικο , δυστυχως για σας τους νεους , το βλεπω ως μονη διεξοδο , δυστυχως . Αμα δεν κανετε τωρα στα 30τοσα κατι , δηλαδη να βαλετε τις βασεις , τα πραματα δυσκολευουν μετα , γιατι ' βαραινεις ' . Οχι οτι τα 40s ειναι out παντως . Δεν μπορω να κρινω με ακριβεια την ηλικια , γιατι στα 44 μου αρχισε η κτθλψη , και με ξεκανε κυριολεκτικα .
    Καλη τυχη σε ολους ( πολυ δραματικο το φιναλε , σορυ !!!! αλλα ετσι μου βγηκε , σαν να πρεπει να πατε στον πολεμο ) .
    Μακαρι να βγω ψευτης .
    Υπαρχει μια ρηση , αμα στα 20 δεν μαθεις , στα 30 δεν κανεις , και στα 40 δεν εχεις , στα 50 , ουτε θα μαθεις , ουτε θα κανεις , ουτε θα εχεις , δεν κανω τον εξυπνο , αλλα τοχω δει το εργο .
    Last edited by Macgyver; 14-07-2015 at 18:51.

Banned
    ετσι κ αλλιως εγω δε θυμαμαι ποτε να βελτιωνοταν προς το καλυτερο ποτε η κατασταση καθε περσι κ καλυτερα πηγαινε μια ζωη δεν ειναι κ τοσο ευκολο οταν γενηθηκες σε μια χωρα με τοσο φως ξαφνικα να μεταβεις σε μια χωρα με ελαχιστο φως κ αυτο τελικα λεγετε αντισταθμιση οχι βελτιωση ποιοτητας ζωης...
    Last edited by αλεξανδρος_77; 14-07-2015 at 19:01.

Senior Member
    Αυτο με το φως Αλεξ , και την νεκρα στους δρομους μετα τις 22.00 -23.00 ειναι αληθεια . Εγω πηγαινα δημοτικο εκει σε δημοσιο σχολειο , 60s , πολυ καλες αναμνησεις , δεν εβγαινα βεβαια λογω ηλικιας , αλλα η μανα μου ειχε φρικαρει , και αυτη ηθελε και γυρισαμε στην πατριδα .

Ζουμε στην ωραιοτερη χωρα της Ευρωπης , και ειναι αληθεια ιοτι μας φθονουν , το ειδα στην δουλεια μου και δεν το πιστευα .

Banned
    μαλον σε αυτη με τη μεγαλυτερη ηλιοφανεια ενοεις δε λεω οτι ειναι ασχημη καλη ειναι ειδικα για μενεις σ αυτη.οπιος δε καταλαβαινει τι λεω ας δει πρωτα το πως ειναι ο φωτισμος στο εξωτερικο κ μετα θα ακουσω οτιδηποτε... σα τουριστας οστοσο δε το πολυκαταλαβαινεις αν δε κοιταξεις καλυτερα... αυτο το μερος στην ελβετια αν ειχε ηλιο θα ταν παραδεισος... αλλα πρεπει οποσδηποτε να υπαρχει καπιο ελλατωμα παντου..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    suit yourself, man, που θα λεγε κι η γιαγια μου
    εγω για πιο ευκολα, στο λεω.
    αν δεν ψηνεσαι να αλλαξεις στοχους η να χαλαρωσεις μεχρι να ευνοησουν οι συνθηκες, πολεμα το μεχρι τελους.
    δικο σου θεμα..
    Πολυ προχω η γιαγια.σου αλλα δεν νομιζω πως πρεπει να αλλαζουμε στοχους, μενουν αποθυμενο ξερεις. Μια μικρη παραταση ισως.

Senior Member
    Μαγκ θα φυγω μονο οταν γτασει η κατασταση στο απροχωρητο. Αν φυγω θα φυγω αμερικη μερια που εχω ακρη

Senior Member
    Quote Originally Posted by deus View Post
    Μαγκ θα φυγω μονο οταν γτασει η κατασταση στο απροχωρητο. Αν φυγω θα φυγω αμερικη μερια που εχω ακρη
    Κρίμα που φεύγουν τα νέα παιδιά! Ο ανιψιός μου μόλις τελειώσει τη σχολή θα φύγει έξω για μεταπτυχιακό. Θέλει κι εκείνος Αμερική και μετά δεν τον βλέπω να επιστρέφει.... και είναι το αγαπημένος ανιψάκι.

Senior Member
    deus , αυτα που γραφεις τα ακουσα σχεδον αυτολεξη απο ολους τους φιλους μου τελευταια φορα που ηρθα στην Ελλαδα, μια στασιμοτητα παντου.
    Αν μπορεις να φυγεις , φυγε τωρα.

Senior Member
    Στασιμοτητα στους στοχους μονο το οτι προσαρμοστηκα ηταν μια αλλαγη,ισως φταιει οτι ποτε δεν ειχα βαλει στοχους...οσο για αυτο που ειπε ο μακ,δεν αγαπω την χωρα μου αλλα αγαπαω το χωμα,την βρωμα,το μπουρδελο συστημα,το κανω οτι γουσταρω οποτε γουσταρω και δεν προκητε να φυγω απο εδω διογμενος,θα φυγω οταν το χορτασω οταν θατοθελω

Senior Member
    Αααα το μονο λαθος ειναι οτι ζουσα στο παρελθον το ηθελα τοσο πολυ πισω που με εκανερακο καθε φορα που συνιδιτοποιοισα οτι επρεπε να προχορησω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αυτο με το φως Αλεξ , και την νεκρα στους δρομους μετα τις 22.00 -23.00 ειναι αληθεια . Εγω πηγαινα δημοτικο εκει σε δημοσιο σχολειο , 60s , πολυ καλες αναμνησεις , δεν εβγαινα βεβαια λογω ηλικιας , αλλα η μανα μου ειχε φρικαρει , και αυτη ηθελε και γυρισαμε στην πατριδα .

Ζουμε στην ωραιοτερη χωρα της Ευρωπης , και ειναι αληθεια ιοτι μας φθονουν , το ειδα στην δουλεια μου και δεν το πιστευα .

Μαγκ με τι ασχολεισαι αν επιτρεπεται??

Senior Member
    αν ειναι να φυγεις, φυγε τωρα.
    δεν μπορεις σε οποιαδηποτε ηλικια να ξεκινησεις καριερα στο εξωτερικο.
    οσο περισσοτερο εκπαιδευτεις εκει απο μικρος. τοσο περισσοτερο σε προτιμανε.
    μιλαμε για σοβαρες δουλειες. αν ειναι να πλενουμε πιατα, ειναι ευκολο.

οσο για τους συγκεκριμενους στοχους που σε απασχολουν, αυτους της οικογενειας, θα πρεπει να τους συσχετισεις με την φυγη (η μη).
    αν ειναι να φυγεις, φυγε πρωτα. που θα τρεχεις με παιδι στο εδω σχολειο, κλπ?

Senior Member
    http://www.ingossip.gr/lifestyle/857...ratoria?ref=yf

Δεν ξερω ποια ειναι η γνωμη σας , αλλα δεν πιστευω οτι αποφυγαμε την χρεωκοπια , απλα την αναβαλλαμε . Αμα τα επιτοκια αρχιζουν κι ανεβαινουν , για επαναπροσελκυσουν κεφαλαια , ειναι σημαδι επερχομενης (το ποτε , δεν το ξερει κανεις ) χρεωκοπιας , αλα Αργεντινη , που ειχαν φτασει σε διψηφιο νουμερο τα επιτοκια , και μετα εινε το μπαμ . Μεχρι τωρα ηταν στο 2% , περιμενω να δω οταν ανοιξουν οι τραπεζες , που θα πανε .

Bεβαια για τους πιστους , οπως εγω , υπαρχει και η προφητεια του Κοσμα του Αιτωλου , εχει ενδιαφερον , διαβαστε την .
    Last edited by Macgyver; 15-07-2015 at 11:23.

Senior Member
    Μαγκ με τι ασχολεισαι αν επιτρεπεται??

Σουστειλα πμ , deus .

Member
    deus , δες αυτη τη στασιμοτητα που ολοι λιγο πολύ περναμε με αλλο ματι,σαν ευκαιρια ανασυγκροτησης -ανασυνταξης-εσωτερικής αναζητησης πχ ,εξαλλου ποτε δεν ξερεις τι σου ξημερωνει ,καθε μερα μπορει να φαινεται ιδια αλλά ειναι διαφορετικη,αλλάζεις και αλλάζουν και άλλα πράγματα γύρω σου....Δώσε ευκαιρια στο απρόβλεπτο,ζήσε τη στιγμη και ο,τι θελει ας γίνει . Αν φτάσει ο κόμπος στο χτένι(που απο ο,τι καταλαβαινω δεν εχει φτάσει ακομα),αλλάζεις ρότα.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast