εγινα 24 και δεν ειχα ποτε κοπελα - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 20 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 295
    Banned
    Όταν εγώ λέω έχω αυτό το πρόβλημα, εννοώ ότι έχω κιλά, αλλά και να θέλει κάποια έναν αδύνατο είναι θέμα γούστου και αν είναι αδύνατη και αυτή τότε γιατί να μην τον έχει; Ψάξε να βρεις κάποια με κιλά. Αυτά από μένα.

Quote Originally Posted by bellezza View Post
    Η κάθε γυναίκα θέλει και διαφορετικά πράγματα.
    Άλλη φτιάχνεται με την ωραια εμφάνιση, άλλη με τα φράγκα, άλλη με το χαρακτήρα κλπ.
    Αν ψάχναμε όλες μοντέλα, τότε οι περισσότεροι άντρες θα ήταν μόνοι τους.
    Δεν έχεις φίλους , που έιναι συνηθισμένα παιδιά και έχουν σχέση.
    Και να σε ρωτήσω και κάτι...εσύ τί κοπέλες προτιμάς? Ποιές θα ήθελες να φλερτάρεις?
    απο τους 8-9 φιλους που εχω μονο 2 εχουν κοπελα και αυτοι ειναι σε αλλη πολη
    οσο για το 2ο ερωτημα πραγματικα δεν ξερω ποιες μου αρεσουν ...εχω ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ....... δεν μπορω να κατω τιποτα εδω και μηνες γιατι ειμαι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ απο την κατασταση αυτη. το μονο που κανω ειναι να κλαιω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ εδω και 6 μηνες......

Senior Member
    Quote Originally Posted by kostas19917 View Post
    απο τους 8-9 φιλους που εχω μονο 2 εχουν κοπελα.
    οσο για το 2ο ερωτημα πραγματικα δεν ξερω ποιες μου αρεσουν ...εχω ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ....... δεν μπορω να κατω τιποτα εδω και μηνες γιατι ειμαι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ απο την κατασταση αυτη. το μονο που κανω ειναι να κλαιω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ εδω και 6 μηνες......
    Γιατί κλαις?
    Ούτε ο πρώτος έισαι, ούτε ο τελευταίος που δεν έχει κοπέλα.
    Ξέρεις τί λένε...φτιάξε πρώτα τον κόσμο σου και μην κυνηγάς γυναίκες...θα έρθουν από μονες τον να συμπληρώσουν την αυτοκρατορία που θα έχεις χτίσει.
    Κοίταξε τις σπουδές σου, τη δουλειά σου, τους φίλους σου, τα ενδιαφέροντά σου, δούλεψε με λίγα λόγια με τον εαυτό σου...
    Δεν υπάρχει πιο sexy πράγμα από έναν άντρα με ενδιαφέροντα και ασχολίες, δραστήριο και δημιουργικό.

Quote Originally Posted by 66psy View Post
    Εγω βλεπω παρα πολλα ζευγαρια που ουτε ο ενας ουτε ο αλλος ειναι ο τελειος κι ομως τα πανε μια χαρα μαζι.

Το τελειο εξαλλου ποτε δεν το βρισκεις.
    Το θεμα δεν ειναι να εστιαζεις στο τι δεν εχεις, αλλα στα προσαντα σου.
    καποιοι που δεν ειναι εμφανισιακα πολυ ωραιοι, εστιαζουν ας πουμε στο λεγειν ή στο χιουμορ ή τελος παντων σε αυτα που διαθετουν εξωτερικα και ειναι ωραια. Δεν προσεχουν μονον οι γυναικες την εμφανιση τους. Αν εσυ για παραδειγμα εχεις καποια παραπανω κιλα επελεξε ρουχα που να μην τα τονιζουν. Δες τι παει στο προσωπο σου , π.χ το κουρεμα, αν αφηνεις μουσια ή οχι. Ξερεις ποσοι κατα τ' αλλα ασχημοι υπαρχουν που τους περνανε για ωραιους μονο και μονο επειδη κανουν αυτο ακριβως.
    Και ολα αυτα τα λεω γιατι στο ερωτικο κομματι κακα τα ψεματα δεν μετραει μονο ο εσωτερικος κοσμος, ειδικα στην αρχη. Πρωτα πρεπει η αλλη να σε προσεξει και μετα να σε γνωρισει.
    Και για να σε προσεξει σιγουρα δεν πρεπει να καθεσαι σιωπηλος στην γωνια και να πινεις την μπυρα σου. Μιλα σε κοπελες και μην σε νοιαζει τι θα γινει. Ακομη και να φας απορριψη ουτε ο πρωτος θα εισαι ουτε ο τελευταιος. Και δεν σου λεω να κανεις στεγνο πεσιμο (αλλωστε αυτο στις γυναικες δεν αρεσει), να ρωτας απλα πραγματα για να πιασεις συζητηση.
    μα αφου αυτος ειναι ο χρακτηρας μου δεν μπορω να κανω κατι. εχω αλλαξει ηδη παρα πολλακαι δνε νομιζω οτι αξιζει πλεον. τι να γινω σαν και αυτους που κοιτανε σαν ληγουρια??? απλα δεν ειμαι ανθρωπος που μπου αρεσει να τραβαω την προσοχη ουτε να με κοιτανε.

Γιατί κλαις?
    Ούτε ο πρώτος έισαι, ούτε ο τελευταίος που δεν έχει κοπέλα.
    Ξέρεις τί λένε...φτιάξε πρώτα τον κόσμο σου και μην κυνηγάς γυναίκες...θα έρθουν από μονες τον να συμπληρώσουν την αυτοκρατορία που θα έχεις χτίσει.
    Κοίταξε τις σπουδές σου, τη δουλειά σου, τους φίλους σου, τα ενδιαφέροντά σου, δούλεψε με λίγα λόγια με τον εαυτό σου...
    Δεν υπάρχει πιο sexy πράγμα από έναν άντρα με ενδιαφέροντα και ασχολίες, δραστήριο και δημιουργικό.
    πως να κανω πραγματα αφου τοσα χρονια δεν εκτιμηθηκε τιποτα απο οσο εχω κανει .ΣΠΟΥΔΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, .... εχω καταστραφει σαν ανθρωπος.. ΤΕΛΟΣ

Senior Member
    πως να κανω πραγματα αφου τοσα χρονια δεν εκτιμηθηκε τιποτα απο οσο εχω κανει .ΣΠΟΥΔΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, .... εχω καταστραφει σαν ανθρωπος.. ΤΕΛΟΣ
    Είσαι 24 και μου λες ότι έχεις καταστραφεί?
    Είσαι πολύ μικρός ακόμα...
    Η αλήθεια είναι πως οι γυναίκες όταν είναι μικρές κοιτάνε άλλα πράγματα όπως εμφάνιση κλπ, αλλά όσο μεγαλώνουν δίνουν μεγαλύτερη σημασία σε άλλα.
    Δεν γεννιόμαστε όλοι ώριμοι.
    Θα βρεθεί μια κοπέλα που θα σε εκτιμήσει για αυτό που είσαι. Θα αγαπήσει και θα αποδεχτεί ακόμα και τις αδυναμίες σου.
    Να είσαι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες...να βγαίνεις έξω με παρέες και όλα θα έρθουν μόνα τους. :)

Τι εννοείς ακριβώς οτι τίποτα δεν εκτιμηθηκε απ'όσο έχεις κανει;

Banned
    Ρε συ Κώστα κι εγώ κλαίω κάθε μέρα ή είμαι χάλια και την πληρώνουν οι γονείς μου!! Αλλά τι να σου πω δεν μπορώ να βρω έναν σαν κι εσένα που θέλει σχέση!! Κι εσύ το ίδιο, δεν μπορείς να βρεις κάποια που να σε θέλει θα βρεις όμως μικρός είσαι!!

Quote Originally Posted by wjsrp View Post
    Τι εννοείς ακριβώς οτι τίποτα δεν εκτιμηθηκε απ'όσο έχεις κανει;
    ΛΟΙΠΟΝ :
    ΠΤΥΧΙΟ 7.5
    ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ 7.3
    ΨΑΡΕΜΑ
    ΚΗΠΟΥΡΙΚΗ
    ΤΑΙΝΙΕΣ
    ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ
    ΧΑΒΑΛΕΣ
    ΧΙΟΥΜΟΡ
    ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ
    ΣΥΝΑΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙΓΑΤΟΣ. 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΛΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ . ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΝΥΧΤΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΟΤΑ ΘΑ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΘΑ ΡΙΞΕΙ.

εγω πηγαινα στη σχολη δεν μου μιλουσε κανενας εκτος απο 2-3 ατομα που χαθηκαμε τωρα φυσικα..... περασα ΟΛΑ τα μαθηματα με την πρωτη...

ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΞΕΡΕΙΣ ?? ΜΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΩ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΦΙΛΙΚΑ : ΤΩΡΑ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΒΓΩ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩς ΟΠΟΤΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ.......

ΑΥΤΑ

Senior Member
    ΛΟΙΠΟΝ :
    ΠΤΥΧΙΟ 7.5
    ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ 7.3
    ΨΑΡΕΜΑ
    ΚΗΠΟΥΡΙΚΗ
    ΤΑΙΝΙΕΣ
    ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ
    ΧΑΒΑΛΕΣ
    ΧΙΟΥΜΟΡ
    ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ
    ΣΥΝΑΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙΓΑΤΟΣ. 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΛΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ . ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΝΥΧΤΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΟΤΑ ΘΑ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΘΑ ΡΙΞΕΙ.

εγω πηγαινα στη σχολη δεν μου μιλουσε κανενας εκτος απο 2-3 ατομα που χαθηκαμε τωρα φυσικα..... περασα ΟΛΑ τα μαθηματα με την πρωτη...

ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΞΕΡΕΙΣ ?? ΜΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΩ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΦΙΛΙΚΑ : ΤΩΡΑ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΒΓΩ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩς ΟΠΟΤΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ.......

ΑΥΤΑ
    Έτσι όπως μας τα γράφεις , είσαι κελεπούρι...σοβαρολογώ.
    Να βγαίνεις όχι ντε και καλά το βραδυ, αλλά να πηγαίνεις για κανα καφεδάκι...
    Σου προτείνω να ξεκινήσεις κάποια δραστηριότητα όπως για παράδειγμα χορό, θα κάνεις γνωριμίες με αυτό τον τρόπο. :)

Έτσι όπως μας τα γράφεις , είσαι κελεπούρι...σοβαρολογώ.
    Να βγαίνεις όχι ντε και καλά το βραδυ, αλλά να πηγαίνεις για κανα καφεδάκι...
    Σου προτείνω να ξεκινήσεις κάποια δραστηριότητα όπως για παράδειγμα χορό, θα κάνεις γνωριμίες με αυτό τον τρόπο. :)
    αλλα θα σου πω και ποιες μου αρεσουν και θα δεις. θελω μου αρεσουν αυτες με :
    τατουαζ μεγαλα σε πλατη ,ομους , στηθος κ.α.
    πιρσινγκ στη γλωσσα στο αυτη στη μυτη, στον αφαλα και γενικα τρυπημενες
    σκισμενα τζιν, χυμα σαν συμπεριφορα και πολυ δυναμικες.
    δεν μου αρεσουν οι γυναικες σκυλια που ακολουθουν τον αντρα. θελω αν κατι δεν της αρεσει να εχει τα κοτσια να μου το πει και μακρυια οι χαδιαρες και οι ζουζουνιαρες...

πραγματικα μπλιαχ και ξενερα μεγαλη.....

Senior Member
    αλλα θα σου πω και ποιες μου αρεσουν και θα δεις. θελω μου αρεσουν αυτες με :
    τατουαζ μεγαλα σε πλατη ,ομους , στηθος κ.α.
    πιρσινγκ στη γλωσσα στο αυτη στη μυτη, στον αφαλα και γενικα τρυπημενες
    σκισμενα τζιν, χυμα σαν συμπεριφορα και πολυ δυναμικες.
    δεν μου αρεσουν οι γυναικες σκυλια που ακολουθουν τον αντρα. θελω αν κατι δεν της αρεσει να εχει τα κοτσια να μου το πει και μακρυια οι χαδιαρες και οι ζουζουνιαρες...

πραγματικα μπλιαχ και ξενερα μεγαλη.....
    Έχεις και εσύ τις προτιμήσεις σου...λογικό είναι...
    Αν σου την έπεφτε μία κοπελίτσα χαμηλών τόνων, τί θα έκανες?

Senior Member
    1ον Να σου πω ότι εγώ έκανα πρώτη σχέση στα 23 και μισό.
    2ον Όταν έπεσε αυτή η πρώτη γκόμενά ετριβα τα μάτια μου. Δεν πίστευα ότι αυτή η γυναίκα είναι μαζί μου.
    3ον Μην περιμένεις να τη βρεις τη γκόμενά μόνος. Ενεργοποίησε νέους κ παλιούς, ακόμα κ πολύ παλιούς φίλους ή γνωστούς. Ας έχεις να τους δεις χρόνια. Την πρωτη σου γκόμενά θα τη βγάλεις μέσα από κονέ.
    4ον Να είσαι προετοιμασμένος ότι αυτή η πρώτη γκομενα - που θα έρθει οπωσδηποτε- κάποια στιγμή μπορεί να σε αφήσει. Και τότε θα έχεις αλλά προβλήματα...
    5ον Όταν έκανα την πρώτη σχέση ήμουν άνεργος, δεν είχα ακόμη πάει στρατό, με ελάχιστους φίλους κ εμένα με τους γονείς μου. Μην κλαιγεσαι.

[QUOTE=bellezza;550196]Έχεις και εσύ τις προτιμήσεις σου...λογικό είναι...
    Αν σου την έπεφτε μία κοπελίτσα χαμηλών τόνων, τί θα έκανες?[/QUOTE

να μου τη ΠΕΣΕΙ χαμηλων τονων δεν το νομιζω ντροπαλη αυτη , ντροπαλος και εγω απλα θα κοιτιομασταν.... χαχαχα
    αλλα αν γινοταν αυτο αννννννννν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ γιατι μου αρεσει η τρελα πολυ

Page 4 of 20 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast