ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ- ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΩΠΑ!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 17 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 246
    Banned
    Εγω δεν εχω δει ποτε μου καποιον ιδιαιτερο ρατσισμο απεναντι στις γυναικες αλλα anyway, εχω δει ρατσισμο προς τους μεταναστες, εχω δει ρατσισμο προς τα ατομα με κινητικα προβληματα, εχω δει ρατσισμο θρησκευτικης φυσης, αλλα ρατσισμο προς τις γυναικες, σορρυ κοπελες μου, δεν εχω δει μεχρι σημερα...Ισα ισα εχω δει αντρες που αγαπησαν τις γυναικες τους, τις ειχαν σαν κορωνα στο κεφαλι τους και εκειναν την εκαναν την πουτανια τους και μετα τις σιχαθηκαν....Μαθετε λιγο τους λογους που καποιοι ανθρωποι λενε μερικα πραγματα και κατα ποσο τα εννοουν και μετα τα ξαναλεμε...

(το ειχα ποσταρει και σε αλλο τοπικ κατα λαθος)

Banned
    υπάρχουν αυτες οι γυναικες..και υπάρχουν και αυτοι οι αντρες ..που πριν ο λεκτωρ λαλησει 3 φορες σεχουν πουλήσει κ σεχουν τσακισει και δεν ξερεις απο που σουρθε... πάντου υπάρχουν σκαταδες!
    ομως πες μου πως θα σου φαινοταν αν καθε φορα που εμπαινε ενας αντρας στο φορουμ και ελεγε το προβλημα του υπήρχε πάντα καποια παλαβη που θα ξεκινουσε την φραση της "αμαν εσεις οι αντρες τι ειστε πια" ή κατι παρομοιο... δεν θα την ελεγες παραλογη?, δεν θα ηταν ενοχλητικη? πως γινεται στους αντρες εσυ ποτε να μην ξεκινας ετσι και στις γυναικες να ειναι το σημα κατατεθεν σου..και μην μου πεις οτι δεν το κάνεις... μπορω αν θες να κανω επικοληση φρασεις αναλογες δικες σου, εγω πάντα σε αντιμετωπιζα σαν μοναδα, ατομο μοναδικο και εσυ παντα με εβαζες σε ενα τσουβαλι με ολες τις γυναικες αυτου του πλανητη. αυτη δεν ειναι ρατσιστικη συμπεριφορα, εχω αισθηματα και λογικη οπως και εσυ και ειμαι εδω για να βοηθεια, γιατι μου φερεσαι σαν να ειμαι κατωτερη σου σαν να ανοικω σε αγελη με προβατα,γιατι ακυρωνεις τον ανθρωπινο πονο μου...ξερεις τι εχω περασει στην ζωη μου? μπήκες στον κοπο να δεις πριν με κρινεις??..ολα εδω μεσα ειναι! δεν μου εδωσες καμια ευκαιρια να με γνωρισεις και ευτυχως οταν εγω προσωπικα ανοιγα την ψυχη μου ...ευτυχως δεν ησουν εκει γυρω για να με σακατεψεις με μια ακυρωση.
    συμφωνοι καποιοι πόνοι δεν ακουγονται και πολυ σημαντικοι... για να ειναι εδω ομως και να ζηταν συμβουλη απο ενα ματσο παλαβους..φαντασου την απελπισια τους... γιατι να διαφερουν απο την δικη σου...επειδη ειναι γυναικες.. και που ξερεις αν αυτο ειναι μονο η κορυφη του παγωβουνου και απο κατω κρυβονται τοσα αλλα που θελουν τον χρονο τους για να βγουν στην επιφανεια,,και ποιοι ειμαστε εμεις στην τελικη για να κρινουμε τι ειναι σημαντικο και τι οχι...και με τι κριτηρια? εγω αυτα ειδα κ σου ειπα οτι σου ειπα κ σε σχεση με οσα μου εσουρες μετα ...

Senior Member
    rea εχεις μπερδεψει τον ρατσισμο με τον σεξισμο

Banned
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    rea εχεις μπερδεψει τον ρατσισμο με τον σεξισμο
    νομιζω οτι στην δυαφυλετικη περιπτωση δεν εχουν και μεγαλη διαφορα ως εννοιες...αλλα δεν το χω ψαξει και πολυ...ποια η διαφορα? να μαθουμε και τιποτα ...

Member
    Πιστευω οτι καποιοι εδω μεςα παιζει να εχουν καταπληγωθει που να
    Ξεσπαν πανω μας λες και ανοικουμε στην ιδια κατηγορια με αυτες που τους πληγωσαν.
    Ομως εμεις δεν φταιμε σε κατι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    νομιζω οτι στην δυαφυλετικη περιπτωση δεν εχουν και μεγαλη διαφορα ως εννοιες...αλλα δεν το χω ψαξει και πολυ...ποια η διαφορα? να μαθουμε και τιποτα ...
    google it για καλυτερη ακριβεια κ για να δημιουργησεις τη δικη σου κριση.
    κ για να μη γραφω εκθεση :)

Senior Member
    Ο πολυς και παραλογος ρατσισμος σιγουρα δημιουργει προβληματα αλλα ΟΛΟΙ οι ανθρωποι εχουν εστω και λιγο ρατσισμο μεσα τους και η Ελλαδα ειναι μια ψωροκωσταινα οπως ειπες με Ελληναραδες και αναλογες Ελληνιδες και φυσικα εχεις ισα δικαιωματα με ολους τους αντρες το αντιθετο συνεβαινε σε αλλες εποχες που δεν νομιζω να ειχες γεννηθει, μιλαω φυσικα για την χωρα που ζεις γιατι σε αλλες ισχυει ακομα και ειναι πιθηκισμος. Οσο για τις ταμπελες τουλαχιστον για τις περισσοτερες ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ γυναικες ισχυουν τι να κανουμε ακομα και πολλες που εχουν το δικο τους πορτοφολι προτιμουν να τα πληρωνει ολα ο αντρας επειδη στο ανυπαρκτο μυαλο τους πιστευουν πως ετσι ειναι ο αντρας ο σωστος, δεν ειμαι μισογυνης θαυμαζω τις ανεξαρτητες και δυναμικες γυναικες που δεν εχουν αναγκη κανενα αντρα και θα μπορουσαν να τα βγαλουν περα μονες τους οπως και τις πολυ συναισθηματικες και ευαισθητες και πριν βιαστεις να πεις οτι μιλαω μονο για τις γυναικες θα σου πω πως και οι περισσοτεροι αντρες ειναι βλαμενοι αφου οι μονες τους ενοιες ειναι να φανε, να γαμησουν και να βγαλουν λεφτα ασε που δεν εχουν την ικανοτητα να αναλυσουν και πολυ, το οτι μιλησα για τις περισσοτερες γυναικες δεν παει να πει οτι εισαι και μεσα σε αυτες. Οι αντρες πιστευεις οτι δεν δεχονται ρατσισμο για το φυλο τους? Το οτι στις περισσοτερες καφετεριες ζητανε κοπελα αυτο δεν ειναι ρατσισμος? Εχεις δει πως φερονται μερικες σε αντρες που ειναι ευαισθητοι? Σαν να τους λενε κοριτσακια, αυτα γιατι δεν τα ανεφερες? Γιατι δεν μιλησες γενικα για τον σεξισμο και να πεις και το δικο σου προβλημα? Και κατι τελευταιο, σταματηστε τα θεματα με τον σεξισμο στο forum, εχετε λυσαξει αυτες τις μερες..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Anakin View Post
    Ο πολυς και παραλογος ρατσισμος...
    δεν υπάρχει πολύς και λίγος ρατσισμός, όπως δεν υπάρχει πολύ και λίγο έγκυος... ή είσαι ή δεν είσαι... και ούτε υπάρχει ποτέ λογική στο ρατσισμό...
    there is no dark side of the moon really. matter of fact, it' s all dark...

Banned
    Quote Originally Posted by Anakin View Post
    Ο πολυς και παραλογος ρατσισμος σιγουρα δημιουργει προβληματα αλλα ΟΛΟΙ οι ανθρωποι εχουν εστω και λιγο ρατσισμο μεσα τους και η Ελλαδα ειναι μια ψωροκωσταινα οπως ειπες με Ελληναραδες και αναλογες Ελληνιδες και φυσικα εχεις ισα δικαιωματα με ολους τους αντρες το αντιθετο συνεβαινε σε αλλες εποχες που δεν νομιζω να ειχες γεννηθει, μιλαω φυσικα για την χωρα που ζεις γιατι σε αλλες ισχυει ακομα και ειναι πιθηκισμος. Οσο για τις ταμπελες τουλαχιστον για τις περισσοτερες ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ γυναικες ισχυουν τι να κανουμε ακομα και πολλες που εχουν το δικο τους πορτοφολι προτιμουν να τα πληρωνει ολα ο αντρας επειδη στο ανυπαρκτο μυαλο τους πιστευουν πως ετσι ειναι ο αντρας ο σωστος, δεν ειμαι μισογυνης θαυμαζω τις ανεξαρτητες και δυναμικες γυναικες που δεν εχουν αναγκη κανενα αντρα και θα μπορουσαν να τα βγαλουν περα μονες τους οπως και τις πολυ συναισθηματικες και ευαισθητες και πριν βιαστεις να πεις οτι μιλαω μονο για τις γυναικες θα σου πω πως και οι περισσοτεροι αντρες ειναι βλαμενοι αφου οι μονες τους ενοιες ειναι να φανε, να γαμησουν και να βγαλουν λεφτα ασε που δεν εχουν την ικανοτητα να αναλυσουν και πολυ, το οτι μιλησα για τις περισσοτερες γυναικες δεν παει να πει οτι εισαι και μεσα σε αυτες. Οι αντρες πιστευεις οτι δεν δεχονται ρατσισμο για το φυλο τους? Το οτι στις περισσοτερες καφετεριες ζητανε κοπελα αυτο δεν ειναι ρατσισμος? Εχεις δει πως φερονται μερικες σε αντρες που ειναι ευαισθητοι? Σαν να τους λενε κοριτσακια, αυτα γιατι δεν τα ανεφερες? Γιατι δεν μιλησες γενικα για τον σεξισμο και να πεις και το δικο σου προβλημα? Και κατι τελευταιο, σταματηστε τα θεματα με τον σεξισμο στο forum, εχετε λυσαξει αυτες τις μερες..
    Αnakin καλημερα,
    το θέμα θα σταματήσει απο μόνο του όταν εξαντληθει
    και ανεσυρες τοσα υπέροχα θεματα για συζητηση που εγω τουλαχιστον την ωρα που εθετα το προβλημα μου (καπου εκει μεσα σε αυτο το μακριναρι π εγραψα υπάρχει) δεν τα ειχα λάβει υπόψην και εχεις απόλυτο δικιο σε αυτο. εμεις οι ιδιες χρησιμοποιουμε πολλες φορες τον σεξισμο για μια πιο ειδικη μεταχείρηση. και εγω πρωτη και καλυτερη που ξεκινησα το θεμα ..εχω να θυμηθω περιστατικα που εκανα ακριβως αυτο. με εχουν σταματησει 3 φορες 1 φορα πέρασα κοκκινο φαναρι και 2 για αλκοοτεστ. και καμια φορα δεν εφαγα προστιμο, χρησιμοποιοντας το στυλ της αβοηθητης χαζουλας γατουλας ,στο τελευταιο μαλιστα αλκοοτεστ ταυτοχρονα με εμενα σταματησαν και εναν φιλο μου σε εναν αλλον δρομο και τον πήγαν αυτόφορο, που μαζι τα πίναμε και ξερω πως ηπιαμε τα ιδια. Οταν πάω σε μια δημόσια υπηρεσια κ βλέπω οτι είναι αντρας πίσω απο τον γκισε, ξερω πως θα εξυπηρετιθω καλυτερα αν "νιαουρισω" λίγο...
    οταν βγαινω με καποιον πρωτο ραντεβου και μου αρεσει ξερω πως με ενα καλο νιαουρισμα και 2-3 "πω-πω ποσο δίκιο εχεις... πως τα ξερεις ολα αυτα?" ειναι σιγουρο οτι θα με ξαναπάρει τηλέφωνο.
    σε εναν κοσμο ομως που ειμαι ενα κρεας με κωλο και βυζια πόσο λάθος ειναι να εκμεταλευομαι την κατασταση, προς ωφελος μου?

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    καταλαβα ακριβως πως το ελεγες και πως το εννοουσες εσυ και αυτο γιατι εχω καταλάβει τις θετικες σου διαθεσεις και λογικα και το κοριτσι που ανεβασε το ποστ...αλλα σου το ειπα και εκει , ηταν ο τροπος που το εθεσες... τι σημαινει "φροντιζω τον εαυτο μου? δηλεδη ενας ανθρωπος που γουσταρει να τρωει και δεν εχει προβλημα υγειας δεν φροντιζει τον εαυτο του? ποιος φροντιζει τον εαυτο του καλυτερα, ο καπνιστης ή ο ευσωμος? δεχομαι το δεν μου αρεσουν οι ευσωμες...και το σεβομαι..εμενα μου αρεσουν οι ευσωμοι, την γουσταρω την κοιλιτσα, τον γουσταρω τον καλοφαγα...μου κανει αρχοντια ρε παιδι μου... γουστα ειναι αυτα....περι ορεξεως...
    Αγαητη rea , χρησιμοποιησα την λεξη ' προσεχει τον ευτο του-η ' οχι ' ' φροντιζει ' . Ενας ανθρωπος που τρωει πολυ δεν προσεχει τον εαυτο του , οσο για το τσιγαρο , δεν θελω μια καπνιστρια , διοτι απεχθανομαι την γευση του τσιγαρου . Εμενα μου αρεσουν οι αδυνατες κοπελες , που απο μια ηλικια και περα , δεν αρκει το αδυνατες , αμα δεν κανεις και λιγη γυμναστικουλα , σε παιρνει η κατω βολτα . Τωρα δεν εχει νοημα να πω τις υπολοιπες προτιμησεις μου σε μια γυαικα , δεν ειναι το ζητουμενο αυτο . Τωρα αν ειναι εκλεκτικη στο φαγητο της , δεν μενοχλει , αν δεν ειναι , παλι δεν μενοχλει , οσο για το καλοφαγας , εμενα δεν μου κανει αρχοντια , ειναι θεμα γουστου , η αρχοντια βρισκεται σε αλλα πραματα . Αν μπεις στο τριπακι της γυμναστικης , οπως εγω , προσεχεις τι τρως , χωρις να γινεσαι ιδιοτροπος φυσικα , αλλα γινεσαι λιτοδοδιαιτος . Δεν ενοχλει αυτο νομιζω καμμια κοπελα , αρκει να μην της επιβαλλεις οποιαδηποτε δικη σου συνηθεια . Ουτε απαιτω να μου μαγειρευει , εχω μαθει να τρωω απλα πραματα , που τα ετοιμαζω ευκολα , δεν ειμαι φαν του καλου φαγητου/gourmet τυπου , αλλα αυτο το θεωρω ασημαντο . Αλλα προσοντα ειναι που αναζητω σε μια κοπελα .
    Ο καθεις με τις προτιμησεις του , οπως σωστα λες !

Banned
    οσο για την οικονομικη εκμεταλευση στις σχέσεις..ναι υπάρχει! και εγω εχω απαιτηση στο πρωτο ραντεβου να πληρωσει ο αντρας και ακου γιατι. ειμαι υποχρεωμενη να ακροβατω σε τακουνια, να σοβατιζω την μουρη μου, να αποτριχωνομαι απο την κορφη μεχρι τα νυχια, να καθομαι 45 λεπτα να ισιωνω το μαλι μου και να το καιω με το πιστολακι και γενικα μια διαδικασια που εσενα σου δειαρκει το πολυ 20 λεπτα σε εμενα παιρνει 2 ωρες γιατι αν ερθω οπως ειμαι αυτη τη στιγμη που σου γραφω ..θα ψαχνεις να βρεις καραβι να φυγεις. το κοστος δε της προετοιμασιας καλλυντικα - κρεμες κτλ κτλ ειναι το λιγοτερο 3πλάσιο απο το δικο σου...ε ρε φιλε...2 ωρες χτιζομουνα για να σου αρεσω και εχω χαλασει τα μαλια της κεφαλης μου για τα "οικοδομικα υλικα" ... ελεος πλήρωσε ενα καφε ή ενα ποτο!!
    για τα υπολοιπα δεν εχω απαιτησεις ειδικα στις μερες μας και δεν ειμαι η μονη.. υπαρχουν βεβαια πολλες που εχουν... εκει διαλέγεις και επιλέγεις εσυ αν θες να μεινεις μαζι τους ή οχι .
    σαν σερβιτορα θα διαλεξουν γυναικα, σαν διευθυντη ομως..θα πρεπει η γυναικα να υπερεχει ξεκαθαρα απο τις υπόλοιπες επιλογες ..να δουλευει διπλασια απο τον αντρα για να την προτιμησουν.
    η συγχρονη γυναικα δουλευει οσο εσυ, και μετα πάει σουπερ μαρκετ και εχει να συντηρησει ενα σπίτι και παιδια. ενω οι παλιες ειχαν μονο το νυκοκυριο και μετα καφεδακι με τις γειτονισσες.
    η συγχρονη γυναικα πεφτει για υπνο ξερη στις 10 για να ξυπνησει στις 6.30 και να αρχισει πάλι το ιδιο τροπάριο, και ο τυπος που κοιμαται διπλα της την "βοηθησε" πλένοντας 2 πιατα και ακομα ντρεπεται να παει να απλωσει ρουχα για να μην τον δει η γειτονια. υπάρχουν βεβαια και εξαιρεσεις π οσο πάει αυξανονται, ειπαμε σταδιακα εξελισομαστε...αλλα κατα ποσο οι εξεαιρεσεις αυτες υπάρχουν απο μονες του και δεν διεκδικηθηκαν μεσα απο τοσα παρακαλητα και δακρυα και αγανακτηση?

Senior Member
    Νομιζω οτι εξυπακουεται οτι ο αντρας τουλαχιστον στο 1ο ραντεβου , θα βγαλει να πληρωσει . Απο κει και περα , εξαρταται απο την οικονομικη ανεση του καθενος , οσον αφορα το ποιος θα πληρωνει . Μουχει τυχει κοπελα , γιατρος , που εβγαζε 2.000 ευρω /μηνα , και ποτε δεν προσφερθηκε να πληρωσει . Μπορει να εχω την ανεση να πληρωνω , αλλα μου την ειχε δωσει τοσο πολυ αυτη η νοοτροπια , που ηταν ενας απο τους σοβαροτερους λογους που την ' σχολασα ' !!! και πολυ την κρατησα !!

Banned
    στην Ελλαδα του σημερα, μπορεις να χωρισεις και να φυγεις οποτε σου καπνισει.. και κανεις δεν σε κυνηγαει για διατροφες για τα παιδια...αν θες πληρωνεις και ειναι πολλοι που δεν το κανουν.
    στην ελλαδα του σημερα ο εργενης μπορει να φερνει σπίτι του καθε μερα και απο μια αλλη γυναικα, ενω η γυναικα που θα το κανει θα ειναι τσουλα

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Νομιζω οτι εξυπακουεται οτι ο αντρας τουλαχιστον στο 1ο ραντεβου , θα βγαλει να πληρωσει . Απο κει και περα , εξαρταται απο την οικονομικη ανεση του καθενος , οσον αφορα το ποιος θα πληρωνει . Μουχει τυχει κοπελα , γιατρος , που εβγαζε 2.000 ευρω /μηνα , και ποτε δεν προσφερθηκε να πληρωσει . Μπορει να εχω την ανεση να πληρωνω , αλλα μου την ειχε δωσει τοσο πολυ αυτη η νοοτροπια , που ηταν ενας απο τους σοβαροτερους λογους που την ' σχολασα ' !!! και πολυ την κρατησα !!
    ε ναι!!..και πολυ καλα εκανες, δεν ειναι μονο τα χρηματα ...ειναι και η γαιδουρια της υπόθεσης! σε θεματα αναισθησιας νομιζω οτι εχω ακουσει περισσοτερα περιστατικα που αφορουν γυναικες ...

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αγαητη rea , χρησιμοποιησα την λεξη ' προσεχει τον ευτο του-η ' οχι ' ' φροντιζει ' . Ενας ανθρωπος που τρωει πολυ δεν προσεχει τον εαυτο του , οσο για το τσιγαρο , δεν θελω μια καπνιστρια , διοτι απεχθανομαι την γευση του τσιγαρου . Εμενα μου αρεσουν οι αδυνατες κοπελες , που απο μια ηλικια και περα , δεν αρκει το αδυνατες , αμα δεν κανεις και λιγη γυμναστικουλα , σε παιρνει η κατω βολτα . Τωρα δεν εχει νοημα να πω τις υπολοιπες προτιμησεις μου σε μια γυαικα , δεν ειναι το ζητουμενο αυτο . Τωρα αν ειναι εκλεκτικη στο φαγητο της , δεν μενοχλει , αν δεν ειναι , παλι δεν μενοχλει , οσο για το καλοφαγας , εμενα δεν μου κανει αρχοντια , ειναι θεμα γουστου , η αρχοντια βρισκεται σε αλλα πραματα . Αν μπεις στο τριπακι της γυμναστικης , οπως εγω , προσεχεις τι τρως , χωρις να γινεσαι ιδιοτροπος φυσικα , αλλα γινεσαι λιτοδοδιαιτος . Δεν ενοχλει αυτο νομιζω καμμια κοπελα , αρκει να μην της επιβαλλεις οποιαδηποτε δικη σου συνηθεια . Ουτε απαιτω να μου μαγειρευει , εχω μαθει να τρωω απλα πραματα , που τα ετοιμαζω ευκολα , δεν ειμαι φαν του καλου φαγητου/gourmet τυπου , αλλα αυτο το θεωρω ασημαντο . Αλλα προσοντα ειναι που αναζητω σε μια κοπελα .
    Ο καθεις με τις προτιμησεις του , οπως σωστα λες !
    αγαπητε macgyver, προσεχεις πολυ σωστα τον εαυτο σου και πολυ καλα κανεις...και είναι φυσικο να προτιμας γυναικες αναλογου τροπου ζωης. συμφωνω απολυτα πως η αρχοντια δεν εχει καμια σχεση με την κοιλια...ετσι εχει κλειδωσει μεσα στο κεφαλι μου απο τον "μεγαλο ερωτα της ζωης μου" αλλα τελικα δεν υσχυει ... οπως θα εχεις παρατηρησει βεβαια πολυ λιγοι ανθρωποι φροντιζουν με τοση επιμελεια το σωμα τους. ακομα και αυτοι που γυμνασονται καθημερινα για να γινουν σφιχτες παιρνουν και την χημεια τους, τα αναβολικα τους κτλ κτλ και ειναι ενα ποσοστο που συνεχως αυξανεται.
    εχω ακουσει πως η καθημερινη ασκηση βοηθα στην καταθλιψη, αυξανει τα επιπεδα παραγωγης σεροτονινης, εσενα δεν σε βοηθησε αυτο? γιατι σκεφτομουν απο σεμπτεμβριο να αρχισω και εγω γυμναστηκη με αυτο το σκεπτικο

Page 2 of 17 FirstFirst 123412 ... LastLast