Results 31 to 45 of 246
Thread: ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ- ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΩΠΑ!!
-
24-08-2015, 11:30 #31
'Εχεις δει πως φερονται μερικες σε αντρες που ειναι ευαισθητοι? Σαν να τους λενε κοριτσακια, αυτα γιατι δεν τα ανεφερες?
'
Anacin ποσο ποσο δικιο εχεις σε αυτο!...βλέπω νεα παιδια...ειδικα εδω στο φορουμ που βασανιζονται απο αυτο. δεν το σκεφτηκα για να το αναφερω...και εκανες πολυ καλα που το εθιξες! με εχει προβληματισει πολυ αυτο το θεμα...ναι για μενα ειναι ρατσισμος και μπουλινγκ!... (βεβαια ο χαρακτηρισμος κοριτσακι ως δειγμα αδυναμιας επισης κατι μας λέει.... δεν λεμε "παιδακια"..λεμε κοριτσακια)
- 24-08-2015, 11:32 #32
24-08-2015, 11:56 #33
Rea , αυτη η ιστορια με ταναβολικα εχει εξελιχτει σε μαστιγα , και το κακο ειναι οτι τα παιρνουν νεα παιδια , εχοντας πληρη αγνοια του κινδυνου , εγω ημουν συνδρομητης σε ενα εως τρια περιοδικα Αμερικανικα κατα περιοδους για βαρη , και ημουν ενημερωμενος . Τα σημερινα παιδια προτιμουν την ευκολη λυση , αδιαφορωντας για τις τρομερες συνεπειες , που δεν τις γνωριζουν ( ? ) . Δυστυχως .
Η γυμναστικη , οιουδηποτε τυπου , ειναι το καλυτερο αντικαταθλιπτικο , αποδεδειγμενα . Δεν εκκρινεται μονο σεροτονινη , αλλα και ενδορφινες ( σε πιο εντονη γυμν. ) που ειναι το φυσικο ναρκωτικο του οργανισμου , εμενα με βοηθαει πολυ .
Ολοι λιγο πολυ , καποιας ηλικιας , εχουμε προτιμησεις , βασισμενες στον ερωτα της ζωης μας , σε καταλαβαινω !!
24-08-2015, 13:11 #34
συμφωνω απολυτως..ειναι η νεα μαστιγα νομιζω οτι εχει να κανει με τον "ρατσισμο - μπουλινγκ" του ευαισθητου αγοριου που ανεφερε ο anakin... εγω εχω ενα ακριβως ιδιο παραγειγμα, ενας φιλος μου, μεγαλωσαμε μαζι, μεχρι τα 20 ήταν πολυ χοντρουλης και ντροπαλος με το αλλο φυλλο.. μεχρι που γυρισε απο φανταρος...δεν ξερω τι ειδους μπουλινγκ υπέστη εκει, δεν μας ειπε ποτε ...γιατι οι "αντρες δεν κλαινε" πήγε εβαλε μπαλονακι και αρχισε τα αναβολικα - κοκα καιγυμναστικη... μετα απο λίγο καιρο πήγε και εβγαλε το εξτρα δερμα που περισευε για τετοιες ταχυτητες μιλαμε και εγινε ενας πρωτης ταξεως σφιχτης με τατουαζ παντου κτλ κτλ ... και σκαει στην παρεα ενας τραμπουκος με μια ξανθια διμετρη ..και αρχιζει τις ιστοριες πως με την παρέα του "ξυριζε τραβελια".. μου χει μεινει αυτη η φραση ...γιατι εγω χαχαχα... προσπαθουσα να καταλαβω γιατι καποιος να ηπερηφανευεται επειδη ξυριζε τρανσεξουαλ..ειχα και την ηλιθια εικονα με τον αφρο ετσι..ουγκ! και ρωταω η καημενη ... γιατι τους ξυριζετε?.... έτσι! μου λέει.. τι ακριβως ξυριζετε..προσωπο ποδια? και ολοι εβαλαν τα γελια μαζι μου...και γυρναει με υφος ραπερ "ξυριζω ρε παιδι μου...πως το λένε...τους σαπακιαζουμε κλωτσομπουνια και τους παιρνουμε τα λεφτα και οτι αλλο εχουν"και διπλα η διμετρη ξανθια να χαχανιζει...εχασα την γη κατω απο τα πόδια μου!!! περιττο να σας πω, οτι ολοι οι νταηδες του κοσμου δεν φτανουν σε μπουλινγκ την μυτηληνια...τους εκανα σκατιδι και τους 2... και κοψαμε επαφες για χρονια...τωρα ξαναμιλαμε...συνεχιζει να παιρνει αναβολικα, τον φωναζω μεταλαγμενο και δεν "ξυριζει" πια...θελω να ελπιζω οτι μεγαλωσε!
24-08-2015, 13:32 #35
Αυτο το μπουλιιν , δεν μπορω να το χωνεψω , στην εποχη μου , δεν υπηρχε ιχνος μπουλιιν , ακομη και τον ' χαζο ' της ταξης , αντε , κανα πειραγματακι να του ριχνανε . Τι εχουν παθει τα σημερινα παιδια ? αδυνατω να καταλαβω τι συμβαινει .
24-08-2015, 13:52 #36
emena sthn epoxh moy yphrxe παντωσ και με κανανε καλεσ μαγκιεσ οι μεγαλυτεροι
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
24-08-2015, 13:59 #37
να κατι τετοιες απανθρωπιες σε κανουν να θες να κλειδωσεις την πορτα πίσω σου και να μην ξαναβγεις ποτε...για να μην τα βλέπεις ...να μην τα ακους και να μην τρελενεσαι!!!!
24-08-2015, 14:06 #38
macgyver το ειχες πει και μονος σου μια φορα και μαλλον ειχες δικιο, τα σημερινα παιδια εχουν σαλταρει με τις τοσες υποχρεωσεις που εχουν απο μικρα και το οτι δεν υπαρχουν πολλα μερη για να ξεσπασουν λιγο, ας πουμε τα μικρα παιδακια του δημοτικου και τα νηπια δεν εχουν καμια παιδικη χαρα και κανα παρκο για ξεσκασουν για αυτο μεγαλωνουν με τιγκα τα νευρα και τα ψυχολογικα και ας μην το παραδεχονται, για αυτο στις κωμοπολεις και τα χωρια το μπουλινγκ ειναι πολυ πολυ μικροτερο σε σχεση με τις μεγαλες πολεις, εκει σε λιγο με τα οπλα θα πρεπει να πηγαινεις στο σχολειο
24-08-2015, 14:32 #39
24-08-2015, 15:42 #40
μπλα μπλα μπλα διαβασα μονο το πρωτο μηνυμα που εγραψες και τιποτα αλλο.εγω να πω αρχικα οτι και πολους που θα τους δωσεις το λογο για να σου πουν αμα ειναι ρατσιστες θα σου πουνε "οχι" αλλα θα το καταλαβεις αργα στις πραξεις ποσο ζωα ειναι.η γυναικα ειναι γυναικα αμα δεν υπυρχατε δεν θα ειχαμε λογο υπαρξης ξεκαθαρα.εγω εχω να δηλωσω οτι ουτε ρατσιστης με τις γυναικες ειμαι ουτε τιποτα,σταρχιδιστης ειμαι ξεκαθαρα.απο την αλλη ομως βγαινουν κατι σαυρες φεμινιστριες και νομιζουν οτι κανουν κατι και πουλανε τρελα.υπαρχουν και κατι γυναικες που καθονται και κραζουν κραζουν ΚΡΑΖΟΥΝ ολη μερα τους φαλοκρατες και μετα γουσταρουν σφαλιαρες σπιτι.υπερβολικα κουραστικο θεμα αυτο με τις γυναικες.εγω ενα πραγμα ξερω και το τιμαω μεχρι σημερα,μου ειχε πει ο πατερας μου οταν ημουν πολυ σπορος(2-3 δημοτικου) "αγορι μου θελω να με ακουσεις σε ενα πραγμα,να αγαπας τα κοριτσακια μετα να αγαπας τις γυναικες και στο τελος να αγαπας αυτη που θα φωναζεις μαμα και θα σε λεει μπαμπα"
δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".
24-08-2015, 15:59 #41
χαχαχαχ...που εισαι εσυ? ... εχεις δικιο με πιανει μια φλυαρια...Σοφος ο μπαμπας ..να τον ακους..νομιζω οτι οι φεμινιστριες λενε οτι οι αντρες ειναι κατωτεροι απο τις γυναικες ...δεν το χω ψαξει κιολας..ηταν τις δεκαετιας 80 δεν πιστευω οτι υπαρχει πια. οσο για το σεξ...εκει παιζουν αλλες θεωριες και αλλα ενστικτα ..οταν κλεινει η πορτα του σπιτιου κανεις δεν ξερει και δεν χρειαζεται να ξερει..εσυ τι κανεις?
24-08-2015, 16:09 #42
σοφος σοφος το ειχε μελετησει το θεμα γι αυτο ηταν το μονο πραγμα που τον ακουσα χαχαχαχαχα καλα μωρε σουρα και πρωινο ξυπνημα για δουλεια με λιγα λογια ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".
24-08-2015, 16:16 #43
24-08-2015, 16:19 #44
Ούτε στη δική μου υπήρχε, είμαι 43 ετών. Γεννιούνται πολλά παιδιά με θέματα λόγω περιβαλλοντικών επιπτώσεων, εμβολίων κλπ. Συνήθως τα αγόρια επηρεάζονται περισσότερα από τα κορίτσια. Τα ίδια τα παιδιά που ασκούν bulling δεν είναι καλά ψυχικά, έχουν μεγαλύτερα θέματα από εκείνα που πειράζουν!
24-08-2015, 16:25 #45
Η τεχνολογία θέλοντας και μη έχει μπει στη ζωή μας. Και τα παλαιότερα χρόνια οι γονείς είχαν τις δουλειές τους. Μάλιστα εγώ νομίζω ότι μας έδιναν πολύ λιγότερη σημασία από ότι δίνουμε εμείς στα παιδιά μας τώρα. Απλά τότε δεν είχα τέτοια μέσα και πολλές φορές μας άφηναν και πήγαιναν στις δουλειές τους κλπ. Εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι ποτέ τη μητέρα μου να έχει παίξει μαζί μου. Εγώ όμως με τα παιδιά μου παίζω συνεχώς και πολλές μανούλες που γνωρίζω παίζουν το ίδιο. Τι να πω? Μήπως η πολύ υπερπροστατευτικότητα κάνει κακό?